Dodaj do ulubionych

Złamania kostki bocznej z przemieszczeniem

22.06.22, 15:34
Witam.
Półtorej tygodnia temu złamałam kostkę boczna. Na początku nie było przemieszczenia, dzisiaj okazało się ze jest przemieszczenie i potrzebny będzie zabieg.
Chciałabym się Was zapytać jak to wszystko wyglada przed zabiegiem? Będą robić jakieś badania itd ? Jak długo trwa zabieg ? Jak długo leży się w szpitalu po zabiegu ?

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • piotrzmielca Re: Złamania kostki bocznej z przemieszczeniem 03.07.22, 08:04
      Witaj
      Cos nikt nie odpowiada, a ja mam ten sam dylemat, bp w środę tez mam sie zglosic na operacje zestawienis po zlamaniu dwukostkowym,. Teraz mam gipsie i jak leze to ok a jak tylko spuszczam noge to bol pieczenie straszne. Nie wiem jak ja pojade na oddzial.
      A jak obecnie u Ciebie ma sie sprawa?
      Pozdrawiam
      • sarcia11122 Re: Złamania kostki bocznej z przemieszczeniem 17.08.22, 19:56
        Już jestem dawno po operacji … leżałam 3 dni. Wszystko ładnie się zagoiło. 5 tygodnie nie mogłam
        stawać na tą nogę. Gdy już zaczęłam chodzić noga zaczęła puchnąć i boleć. Wiec teraz czeka mnie rehabilitacja.
        • amelka3479 Re: Złamania kostki bocznej z przemieszczeniem 22.08.22, 15:25
          Przyda Ci się zrobić badanie Biodex a może już miałaś robione? W klinice enel sport zrobisz (jak jesteś ze stolicy albo z Łodzi bo tam mają placówki). Wskazane szczególnie dla osób po wypadku albo operacji żeby dobrać odpowiednio poziom rehabilitacji

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka