Dodaj do ulubionych

Szukam kancelarii prawno-medycznej

28.07.22, 15:19
Pół roku temu miałem wypadek na motorze, który nastąpił nie z mojej winy. Poszukuję kancelarii, która zajmuje się zarówno pomocą prawną w zakresie uzyskania zadośćuczynienia, jak i pomoże zorganizować mi rehabilitację, która jest dla mnie konieczna ze względu na uraz kręgosłupa. Kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • joanna_maj45 Re: Szukam kancelarii prawno-medycznej 28.07.22, 15:20
      Polecam usługi Vox Veritas. Oferują zarówno pomoc prawną - sporządzanie pism, kontakt z ubezpieczycielem, reprezentacja w sądzie, uzyskiwanie odszkodowań, zadośćuczynienia, rent dla poszkodowanych, jak również organizują leczenie w najlepszych klinikach w kraju, nowoczesne, bioniczne protezy dla osób po amputacji kończyn, a także zrobotyzowaną rehabilitację z użyciem egzoszkieleta dla osób, które w wyniku wypadku utraciły możliwość poruszania się.
    • joanna_maj45 Re: Szukam kancelarii prawno-medycznej 28.07.22, 15:21
      Polecam usługi Vox Veritas. Zajmują się zarówno profesjonalną pomocą prawną, czyli sporządzanie pism, kontakt z ubezpieczycielem, reprezentacja w sądzie, uzyskiwanie odszkodowań, zadośćuczynienia, rent dla poszkodowanych, ale także organizują leczenie w najlepszych klinikach w kraju, nowoczesne, bioniczne protezy dla osób po amputacji kończyn, a także zrobotyzowaną rehabilitację z użyciem egzoszkieleta dla osób, które w wyniku wypadku utraciły możliwość poruszania się.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka