Dodaj do ulubionych

Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wawie

13.10.07, 00:02
Mąz ma mieć zrobiony ten zabieg ze względu na pęknięty róg łąkotki
przyśrodkowej. Nie wiemy gdzie przeprowadzić zabieg. Jesteśmy z warszawy i
potrzebujemy namiary na sprawdzonego ortopede, zabieg wolelibyśmy
przeprowadzić w państwowej placówce, ale namiary na lekarza moga być do
prywatnego gabinetu. Z góry bardzo dziękuje bo wogóle nie orientuję się w temacie

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aleola1 Re: Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wa 13.10.07, 17:38
      na pewno doktor Wiśniewski ze sportowego szpitala ale ma tez prywatny gabinet
      tylko ja juz nie mam namiarow na niego, przyjmuje gdzies na ursynowie, mysle że
      mozna znaleźć w internecie.

oraz oddział ortopedii w szpitalu Brudnowskim, doktor Ziółkowski młody facet ale
      tam drugi po "bogu" z tego co wiem to tez gdzies w wawie prowadzi prywatny.
      • majka995 Re: Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wa 13.10.07, 20:58
        Dziękuje ci bardzo za namiary. Zadzwonie do szpitala i zapytam o tego lekarza,
        może mi podadzą namiary na niego bo w internecie nic nie ma.

POzdrawiam
        • aleola1 Re: Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wa 13.10.07, 23:45
          teraz si ezastanawiam czy nie pomylilam pierwszego nazwiska tzn Wisniewski albo
          podobnie:) nie mam pamieci do nazwisk ale na pewno coś podobnogo. Ale co do
          drugiego jestem pewna. :)
        • adam.boryszewicz Re: Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wa 20.11.07, 23:19
          majka995 napisała:

> Dziękuje ci bardzo za namiary. Zadzwonie do szpitala i zapytam o tego lekarza,
          > może mi podadzą namiary na niego bo w internecie nic nie ma.
          >
          > POzdrawiam

Cześć
          Nie wiem czy temat jeszcze aktualny, jeśli tak - to polecam dr Adriana
          Rymarczyka. Wykonuje zabiegi artroskopii kolana, z tego co wiem to zarówno w
          Warszawie jak i w Krakowie. Namiary znajdziesz na www.rymarczyk.eu Ja na
          szczęście uniknąłem operacji :) Pozdr, Adam.
          • majka995 Re: Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wa 21.11.07, 11:07
            Jak najbardziej aktualny temat. A do tego wszystkiego doszła jeszcze rekonstrukcja więzadła krzyżowego przedniego. Czytałam o tym lekarzu wiele dobrego. Mąż ma miec rekonstrukcję w Otwocku, ale zobaczymy może zrobimy to prywatnie gdzies.
            Pozdrawiam i dziekuje
    • ruchliwy Re: Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wa 21.11.07, 18:51
      jeśli otwock to dwa nazwiska dr Kordasiewicz i dr Chomicki, dr Ziółkowski
      przyjmuje w centrum medycznym avi na bobrowieckiej,do wszystkich nazwisk które
      masz i są świetne i polecam je gorąco dołożyłbym dr Luboińskiego w mswia na
      wołoskiej. P.S. oni wszyscy robią też rekonstrukcje więzadła.
      • pablomargaret Re: Potrzebuje dobrego lekarza od artroskopi w wa 21.11.07, 23:29
        tez czeka mnie artroskopia kolana. Termin oczekiwania tak okolo
        roku. Podobno specem nizlym jest dr Płomiński na Szaserów-szpital MON

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka