beobachter2 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 22:50 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 22:50 www.republika.pl/maugola/jorga.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 22:51 Co to, jakis wiec przedwyborczy? Jak zawsze za! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 22:53 Szczelce tysz! Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_jerczynski Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 22:55 Za konstruktywną krytykę i ja popieram Jorga! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:45 Coż za wspaniała postawa! Odpowiedz Link Zgłoś
erwin10 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 22:56 Jestem z wami, daleko od domu, ale pamiętam i życzę wszystkiego dobrego! Serdecznie pozdrawiam Erwin ze Piotrowic Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:03 I mój podpis pod tym. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:09 Za slezana, bo cos mu sie poj....o ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:21 stefan_ems napisał: > Za slezana, bo cos mu sie poj....o ;-) Mozno mo bomba dzisioj? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:30 Co to za obgadywanie za plecami? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:34 slezan napisał: > Co to za obgadywanie za plecami? Ale mi za plecami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:36 Ni! Dobre! Kyby on sie wszystkego dowiedziol to by bolo. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:37 Komu się niby po..bało? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:40 Hmm, jo som jes ciekaw. Miolbych pora pytan:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:41 Hmm, kogoś sugerujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:43 A co z tą szpilką? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:44 slezan napisał: > A co z tą szpilką? Chyba Carrambie kjerys wcis. Mozno to Elwer? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:53 slezan napisał: > Komu się niby po..bało? Slezan........nie bądź zły,niektórzy reagują???,jednak osoba p.dr.J.Gorzelika i RAS są,jak powiem,.........nie chcę dalej pisać,sądzę zrozumiałeś,kto jak kto,sądzę,Ty potrafisz to zrozumieć. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 20.07.04, 23:54 Stefan tu coś sugerował, że niby mnie się... Zresztą, co tam. Idę do lodówki po piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:29 popieram gorzelika i slezana !! Odpowiedz Link Zgłoś
graf2 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 21.07.04, 16:56 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:38 Popierajcie mnie!!! Razem dokonamy głebokiej reformy RAŚ-ia!!! Razem odbudujemy Wielką Polskę!!! Razem nakładziemy po dupie Eryce Stainbach!!! Przsiedleńcy!!! Łapy won od Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:40 zdzichu_gorzelik napisał: > Popierajcie mnie!!! > Razem dokonamy głebokiej reformy RAŚ-ia!!! > Razem odbudujemy Wielką Polskę!!! > Razem nakładziemy po dupie Eryce Stainbach!!! > Przsiedleńcy!!! > Łapy won od Polski!!! Idz jusz spac liwo! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:46 Arnoldzie!!! Przebudź się i Ty!!! Przejdź na dobrą stronę mocy!!! Liwo będzie oddąd naszym sojusznikem! Tak jak wielu innych polskich patriotów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:48 zdzichu_gorzelik napisał: > Arnoldzie!!! > Przebudź się i Ty!!! > Przejdź na dobrą stronę mocy!!! > Liwo będzie oddąd naszym sojusznikem! > Tak jak wielu innych polskich patriotów!!! Livo, mosz u mje MOCNE:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:50 Bardzo dobrze!!! Tak trzeba! I ja z Wami się napiję! Trzeba przełamywać dawne podziały! Trzeba burzyć mur nieufności! Zaprosimy jeszcze na piwo Kijonkę! I przeproszę Tadka za to, że bardzo Go krytykowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:52 zdzichu_gorzelik napisał: > Bardzo dobrze!!! > Tak trzeba! > I ja z Wami się napiję! > Trzeba przełamywać dawne podziały! > Trzeba burzyć mur nieufności! > Zaprosimy jeszcze na piwo Kijonkę! > I przeproszę Tadka za to, że bardzo Go krytykowałem! Do tylu jestes Liwo, juz dawno nie grozi mu deportacja. Kutz sie wstawil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:53 Jaki pan Kazimierz jest wyrozumiały i miłosierny... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:54 Bardzo dobrze Arnoldzie! Widzę, że i na Ciebie mogę liczyć! Napiszesz nowy program RAŚ-ia!! Zostaniesz nowym ideologiem Ruchu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:55 Uważam, że to miejsce należy się Dariuszowi Jerczyńskiemu za jego wspaniałą postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:57 Ale DArek nigdy nie zaakceptuje Naszej Moralnej Rewolucji Slezanie! To czlowiek dla sprawy polskiej stracony :-( Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:58 Mam wrażenie, że dzisiaj jest jeszcze Szawłem, ale jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:00 ...nowym Wojciechem Kętrzyńskim! Brawo! Nie można skreślać nikogo! Jakże moglem stracić wiarę w człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:01 zdzichu_gorzelik napisał: > ...nowym Wojciechem Kętrzyńskim! > Brawo! Nie można skreślać nikogo! > Jakże moglem stracić wiarę w człowieka! Wiara w czlowieka? Nie heretyzujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:02 To Ja!!! Zdzisław Gorzelik decyduję co jest herezją a co nie jest!!! Nie zapominaj o tym nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:02 Nawet nie musi zmieniać nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:58 slezan napisał: > Uważam, że to miejsce należy się Dariuszowi Jerczyńskiemu za jego wspaniałą > postawę. Konstruktywno, to mosz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:59 Inny chowałby urazę, a on wznosi się ponad podziały. Imponujące! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:57 zdzichu_gorzelik napisał: > Bardzo dobrze Arnoldzie! > Widzę, że i na Ciebie mogę liczyć! > Napiszesz nowy program RAŚ-ia!! > Zostaniesz nowym ideologiem Ruchu!!!! Hehhe, niy napisza. Mje interesuje na dziosioj wklad kultury Zaglebia w XIX wieczny rozwoj Koenigshutte:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:04 Piszesz z tego doktorat? A może habilitację? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:07 Nie! Będę się habilitował z historii sztuki przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:08 zdzichu_gorzelik napisał: > Nie! > Będę się habilitował z historii sztuki przecież! hehhe, moze zdradzisz temat? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:14 arnold7 napisał: "hehhe, moze zdradzisz temat?" Jejciu! Nie mam do tego glowy teraz przecież! Zapytaj mojego osobistego sekretarza Slezana! > > Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:16 Jak już to generalnego, a nie żadnego osobistego. Wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:21 slezan napisał: > "Jak już to generalnego, a nie żadnego osobistego. Wypraszam sobie." Na to trzeba sobie zasłużyć!!! I dawne winy odpokutować! Ty zawsze przy piwie najmocniej na Kijonkę najeżdżałeś. I z Bartoszem z "Wyborczej" za dużo przystajesz! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:23 O Panu Tadeuszu zawsze wyrażałem się z najwyższym szacunkiem. A z tymi z "Wyborczej" się nie zadaję, bo i tak nie rozumiem co piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:25 slezan napisał: > "O Panu Tadeuszu zawsze wyrażałem się z najwyższym szacunkiem. A z tymi > z "Wyborczej" się nie zadaję, bo i tak nie rozumiem co piszą." No dobrze! Przyjmijmy, że samokrytykę przyjęliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:14 Odwieczna polskość Śląska na przykładzie drewnianego kościoła w katowickim parku Kościuszki. Zgromadził już pewnie bogatą bazę źródłową - archwium Gołby i wiersze Kijonki z lat 70-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:08 Pytałem Arnolda. A Ty chcesz napisać o wkładzie Zagłębia w rozwój sztuki na Śląsku? Życia Ci pewnie nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:20 slezan napisał: > Pytałem Arnolda. A Ty chcesz napisać o wkładzie Zagłębia w rozwój sztuki na > Śląsku? Życia Ci pewnie nie starczy. Slezan,dey pokoy dzisioj,mało prośba. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:23 slezan napisał: > Dzień jeszcze młody. Ja,wieym,myśla tera. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:24 Jeszcze jedno piwo i idę grzecznie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:21 Rico! Czuj się odwołany! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:24 zdzichu_gorzelik napisał: > Rico! > Czuj się odwołany! Może mam Pana zawołać? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:25 Nie bąź beszczelny Rico! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:27 zdzichu_gorzelik napisał: > Nie bąź beszczelny Rico! Sądzę,nigdy nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:27 Ile razy mam Ci tłumaczyć jak się pisze ten przymiotnik? Robisz ten sam błąd pod każdym nickiem i nas demaskujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:30 No tego już za wiele! Oj Rewolucja w Ruchu musi być głębsza niż myślałem! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:35 Rozumiem jeszcze, że można walić ten sam byk jako fiodorus i der.weisse.adler, ale pod trzecim nickiem z kolei? Wstyd! Widać, że nie dokończyliśmy szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:38 Oj! Maja tu widzę niektórzy tu wygórowane ambicję! Oj mają! Ale żeby tak wprost przeciwko Przewodniczącemu się wypowiadać?! Jakiś analogii sie doszukiwać? Autorytet podważać? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:45 slezan napisał: > Rozumiem jeszcze, że można walić ten sam byk jako fiodorus i der.weisse.adler, > ale pod trzecim nickiem z kolei? Wstyd! Widać, że nie dokończyliśmy szkolenia. Acha,acha no coś takiego,to wiemy jak rozmawiać Der weisse Adler,cieszę się Panie Fiodorusie,dziś bez podpisu i sloganu? Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:48 zkolenia? Czyżby wszechpolactwo odbywało specjalne szkolenia przygotowujące do walki z niemiecka zarazą na zawsze polskim Śląsku, ciekawe któż to dotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:26 zdzichu_gorzelik napisał: > Rico! > Czuj się odwołany! Totalny brak subordynacji ! Najpierw piszecie, że każdy głos tu wpisany to poparcie dla dr Gorzelika, a potem Slezan po piwo leci i wraca, Oczywiście znów sie wpisuje. Arnold lata jak samolot, krażący nad lotniskiem. To się nazywa "klaka" Panowie !!! Rico, tez nie lepszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:27 O to chodzi, o to chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:29 zdzichu_gorzelik napisał: > O to chodzi, o to chodzi!!! Ale zafałszowanie wyborów! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:33 carrramba napisała: > zdzichu_gorzelik napisał: > > > O to chodzi, o to chodzi!!! > Ale zafałszowanie wyborów! Mają cienie głos? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:39 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > zdzichu_gorzelik napisał: > > > > > O to chodzi, o to chodzi!!! > > Ale zafałszowanie wyborów! > > Mają cienie głos? Oczywiście ! Ja jestem międzynarodową komisją, cały świat chce wiedzieć, czy nie ma przekłamań:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:40 A o co z tymi wyborami chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:45 zdzichu_gorzelik napisał: > A o co z tymi wyborami chodzi? No cholera jakieś oszustwo! Najpierw napisali, że każdy wpis to głos. To ja sobie cichutko wchodze i patrzę. Slezan- parę razy, Arnold- parę razy i Rico to samo. No to bardzo przepraszam, wychodzi na to, że Slezan i inni oddali po kilka głosów/ zamiast jednego/.To jest uczciwe głosowanie? Mimo całej sympatii do Ciebie /za Rocznioka/ nie moge się na to zgodzić!:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:48 marcin841 napisał: > Dzieki carramba za 3 głosy:) Nieważne te wybory. Ktoś pokserował karty do głosowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:50 e tam wygrywamy, więc czemu zajmować sie takimi mało istotnymi szczegółami:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:52 marcin841 napisał: > e tam wygrywamy, więc czemu zajmować sie takimi mało istotnymi szczegółami:) No może masz rację:) Chyba idę spać, bo późno już:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:54 Późno? Dopiero co nowy dzień się zaczął:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 00:55 marcin841 napisał: > Późno? Dopiero co nowy dzień się zaczął:) No niby tak, ale chyba mi powieki opadają:) Jutro też jest dzien a w pracy jest net:) Odpowiedz Link Zgłoś
spyra Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:50 arnold7 napisał: > zdzichu_gorzelik napisał: > > > Arnoldzie!!! > > Przebudź się i Ty!!! > > Przejdź na dobrą stronę mocy!!! > > Liwo będzie oddąd naszym sojusznikem! > > Tak jak wielu innych polskich patriotów!!! > > Livo, mosz u mje MOCNE:)) > > Liwo mi wisi kilka mocnych! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 20.07.04, 23:52 spyra napisał: > arnold7 napisał: > > > zdzichu_gorzelik napisał: > > > > > Arnoldzie!!! > > > Przebudź się i Ty!!! > > > Przejdź na dobrą stronę mocy!!! > > > Liwo będzie oddąd naszym sojusznikem! > > > Tak jak wielu innych polskich patriotów!!! > > > > Livo, mosz u mje MOCNE:)) > > > > > > > > Liwo mi wisi kilka mocnych! > Bydzie tego na trzech mocnych? Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 09:37 Zapraszam na moje forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21176 Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 10:48 Zaraz, zaraz. Watek zalozyl Spyra, pisze o Gorzeliku i dodaje, popierajcie mnie! To kogo mam w koncu poprzec, Gorzelika czy Spyre? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 11:35 Popierajcie mnie napisał niejaki Zdzichu Gorzelik w tytuel wątku, spyra jak i wszyscy inni nie zmieniali tytułu wiec tak juz zostało:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 13:35 gorzelik napisał: > no przecież jasne że mnie ! Spyra przechodzi na wlasciwe pozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_gorzelik Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 17:00 gorzelik napisał: > "no przecież jasne że mnie !" kim jesteś ty co się podszywasz niecnie? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 17:04 zdzichu_gorzelik napisał: > gorzelik napisał: > > > "no przecież jasne że mnie !" > kim jesteś ty co się podszywasz niecnie? Roczniok się ostał, czy nie ? I jak Roczniok ma na imię ? To kobieta czy mężczyzna ? Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 18:25 A gdzie sie mial ostac? Wzglednie nie ostac? I dlaczego tak nagle wypalasz z Roczniokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 18:33 To z innego wątku. Taki zart, że usunięty zostanie z RAŚ, a ja się postawiłem. Rocznioka nie dotykać, bo mam sentyment do nazwiska. Kolega koniecznie chciał wiedzieć, skąd mój sentyment do tego nazwiska. No i nie wie. Moja sprawa:) Nie musze mówić, nawet nie wiem czy Roczniak to kobitka czy facet. Podałeś mi linki i jeśli to o tego człowieka chodzi, to rozumiem -Andrzej Roczniok. Jesli sobie ze mnie zartów nie zrobiłeś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 19:00 a w jakim to watku tak zaszalales? Pytam z ciekawosci jeno;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Popierajcie mnie!!! 21.07.04, 19:08 Myśli nowoczesnego Polaka , takie tam zarty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślonzok Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:39 Popiyrom Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 21.07.04, 19:53 Rozumiem, ze apel jest skierowany do wszystkich, nie tylko czlonkow stowarzyszenia. Wszak jest zamieszczony na publicznym forum. Szczerze mowiac denerwuja mnie troche tego rodzaju apele, przypominaja bowiem wiece tow. Wieslawa i pozniejsze Edwarda. Zanim wiec popre apel kolejnym swoim wpisem, mialbym nastepujace pytanie; Dlaczego, po co i za co mam swoim wpisem poprzec J. Gorzelika? Prosze o wyjasnienie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 23.07.04, 03:38 Ja jestem cierpliwy, poczekam kolego Spyra. Troche zmodyfikuje pytanie, moze bedzie prosciej odpowiedziec; Dlaczego mam swoim wpisem poprzec J. Gorzelika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carambola Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:32 up Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! 30.07.04, 16:33 niydugo 100:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Popieramy Gorzelika - każdy wpis to poparcie! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:00 lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guru Najgorszy element IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:01 Zebrał się tu najgorszy element sądząc po nickach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Elektorat dr Jerzego Gorzelika, a nie element IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:45 Guru, co ty piepszysz! To kwiat wyborców i promotorów JKM JG oraz sztandarowy oddział bojowy RAŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Elektorat dr Jerzego Gorzelika, a nie element 02.10.04, 18:07 A ty co tu w takim razie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Elektorat dr Jerzego Gorzelika, a nie element IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:53 Liczyłem na premię za setny wpis! Odpowiedz Link Zgłoś