reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 22:45 Ciebie Pniok to ale fest na dekiel bije. Przić np. na Nikisz, do Panewnik, Lipin, Chropaczowa, do Kochlowic, Maciejkowic etc. i powiydz to piyrszymu lepszemy przechodniowi. Wsadź sie ale wcześnij jako deska na rzić do galotów. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 22:51 Zrbię, niezawodnie, tak jak radzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kouek? Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:42 Przemjanujcie sie na "gnotek"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak Forever Co z młynarką? IP: *.icpnet.pl 01.08.04, 18:50 Niech odwiedza mnie pisze listy itd. Czy w płucach Wielkopolski moglibysmy miec randki? Tylko czy bezlitosna zona mojego przyjaciela pozwolilaby na to? PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paneuropean Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.04, 22:53 Tylko czy Kieleckie bedzie chcialo? Pamietajcie, ze liczy sie glos tych ktorzy sa przesuwani. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:14 Granice Sląska trzeba rozszerzać! Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:28 zaglebie.sosnowiec.pl/forum/viewtopic.php?t=1277&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:42 ...a powiycie coś wiyncyj, może? Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:43 Kolego!? O tej porze? Szczegoły programu "Kieleckie do Śzlonska" zdradzę jutro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:46 To na gute Nacht pytanie jedne, ja? Fto to je "pniok" po zagłymbiowsku? Z góry dziynka za łodpowiydź... Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:51 Yno mie niy godej żes je ze chorzowskich Pnioków bo i tak niy uwierza... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 18.08.04, 18:43 pniok napisał: > A ciekawe, ciekawe :-) Pewnie ... up ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:38 Winda !!! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bybelo. Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.04, 10:36 S T O P ! Momy jus dosyc golroli a z kieleckiego to przebrali jus limit, poleku my postawiemy mur chinski ale z tych goroli a nie z cegiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.04, 10:39 To juz zespol "Slask" spiewal dobre 40 lat temu ""Zasrali G O R O L E Gorny Slask " I nietrzeba wos tu wiency. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:30 Gość portalu: paneuropean napisał(a): > Tylko czy Kieleckie bedzie chcialo? Pamietajcie, ze liczy sie glos tych ktorzy > > sa przesuwani. ;) Winda !!! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder.co.uk Re: dej se spoko`j ojciec! IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 29.07.04, 23:55 Kieleckie do Kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: dej se spoko`j ojciec! 01.08.04, 13:43 Dość ustępst terytorialnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: dej se spoko`j ojciec! 18.08.04, 08:33 Gość portalu: builder.co.uk napisał(a): > Kieleckie do Kogo? Eee ... tam ! Go up ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Jerczyńscy 01.08.04, 14:47 Jerczyńscy bedą bardzo zadowoleni, kiedy województwo świętokrzyskie połączą ze śląskim. Skończy się przepłacanie za rozmowy międzymiastowe i jerczyńscy z Rudy Malenieckiej będą mogli pogadać z Jerczyńskimi ze Śląska w cenie rozmowy lokalnej. Darku!, ciotka Celka jest na Ciebie zła, że wydałeś wujka Wicka z tym płukanie kartofli w muszli klozetowej; chce Ci za to zarzegnać kołtuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak Forever A co z młynarką? IP: *.icpnet.pl 01.08.04, 18:53 Niech odwiedza mnie pisze listy itd. Czy w płucach Wielkopolski moglibysmy miec randki? Tylko czy bezlitosna zona mojego przyjaciela pozwolilaby na to? PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: A co z młynarką? 03.08.04, 22:32 Jak długi jeszcze??? Kieleckie... będzie... poza Oberschlesien???? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 03.08.04, 22:45 Pchnijmy ten wątek do przodu! Niech przekroczy magiczna liczbę Tysiąca i Jednego Postu!!! Gońmy wątek "Zagłębie do Kieleckiego"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 03.08.04, 23:00 Nuże! Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 03.08.04, 23:03 Cholera!!! Może jeszcze zdążymy??? Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 09:58 Śląsk powinmien mieć granicę za Ostrowcem Świętokrzyskim !!! Tam są też pradawne ziemie sląskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 11:32 Dobra. Niech będzie.Up. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 11:36 aqua napisał: > łupu cupu, carrramba:) Sorry Aqua, ale nie wiem o co tu chodzi. Arnold nastukał tausena na "Zagłębiu" i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 13:50 Też nie wiem o co mu chodzi, może jakąś nagrodę zgarnie od GW, za to osiągnięcie. Początek Zog?xzły?/mib*a sięga w zamierzchła przeszłość. Byliśmy wtedy wszyscy młodzi i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 22:01 Do Walki Siostry i Bracia!!! Kieleckie musi wrócić do Macierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 22:12 A gdzie Ty tu siostry widzisz ?up. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:19 Hajda!!!! Niech to będzie pierwszy wątek, ktory przekroczy 10 000 postów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:23 Bardzo proszę, jutro w pracy mogę dorzucić około 100 :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:29 Wspanialeeeeee!!! Koleżko! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:52 fiodorus napisał: > > Wspanialeeeeee!!! > Koleżko! A gdzie się mój sympatyczny Pniok zawieruszył ? Może znów Java się popsuła ? I na piechotę gania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:56 fiodorus napisał: > Hm... > No wlaśnie! > A z czego Ty się śmiejesz, jak nie wiesz o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:04 Sam nie wiem! Ale wydalo mi sie to zabawnym dowcipem sytuacyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:09 fiodorus napisał: > Sam nie wiem! > Ale wydalo mi sie to zabawnym dowcipem sytuacyjnym! Szkoda, że nie widizałeś tego:)))) Pniok zbaraniał :))))) Kiedyś Ci opowiem. To była wielka frajda, widzieć zdziwienie Pnioka na czacie:)) Szkoda, że Go nie ma. Bardzo fajny Gość. > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:13 Z tego co wiem to Pniok często baranieje! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:15 fiodorus napisał: > Z tego co wiem to Pniok często baranieje! Nie wiem co Ty piszesz, gościu jest bardzo sympatyczny i hitlerków się załapał. A zbaraniał, bo Go zaskoczyłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:19 No cóż! Mam okreslony pogląd na osobę tego typa Pnioka :-)! Idę już spać! Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 09.08.04, 19:30 fiodorus napisał: > "No cóż! > Mam okreslony pogląd na osobę tego typa Pnioka :-)! > Idę już spać! > Nara!" Sam jesteś typem. Spod ciemnej gwiazdy! > Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 19.08.04, 13:50 Up ! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 19.08.04, 13:50 aqua napisał: > Dalej, jeszcze dalej! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 16.08.04, 22:45 fiodorus napisał: > Pchnijmy ten wątek do przodu! > Niech przekroczy magiczna liczbę Tysiąca i Jednego Postu!!! > Gońmy wątek "Zagłębie do Kieleckiego"!!! Tak .. jazda ... do przodu ... Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 09:30 Sądzę, że również wielu Ślązaków żyjących w kieleckim będzie zadowolonych;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:29 aqua napisał: > Sądzę, że również wielu Ślązaków żyjących w kieleckim będzie zadowolonych;) Pijus Aqua się znalazł:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:43 Czyżbyś nie rozumiała, że nawet ze swoimi ptaszkami w uśmiechu, twoje posty są niegrzeczne? Zatanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:46 aqua napisał: > Czyżbyś nie rozumiała, że nawet ze swoimi ptaszkami w uśmiechu, twoje posty są > niegrzeczne? Zatanów się. Trzeba się znać na żartach i wszystko jest ok:) Dobrze juz nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKrzysiak forever Trzema miec wyobraznie!!! IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 11:49 Ja wyobrazam sobie ze dla odstresowania gadam ze starym przyjacielem. I to pomaga!!! Bo go bardzo lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKrzysiak forever Wyobrazam sobie IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 11:52 Ze jest sam jak palec. I mu nudno. NIe moze pojdz na balange. Porzucas kmiotkow puszkami po piwie. Pojdz do kina z dziewczyną. Pojechac na łono natury. I tylko JA wiem ja wyglada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:51 To bardzo mi przyjemne, znowu ominęły mnie ciekawe wątki sobotnio-niedzielne. Ale widzć taki mój los. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:53 aqua napisał: > To bardzo mi przyjemne, znowu ominęły mnie ciekawe wątki sobotnio-niedzielne. > Ale widzć taki mój los. No niestety duzo Cię ominęło, jak zechcesz to nadrobisz. Zlokalizowany została tata_arnolda, więc będzie spokój. Jeszcze żeby krzysiak i fego ferajna poszli w cholerę.... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:57 Nic nie będę nadrabiał, tam wszystko powiedziano, praktycznie nie mam nic do dodania. A tak na marginesie, działa Twoja skrzynka w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:58 aqua napisał: > Nic nie będę nadrabiał, tam wszystko powiedziano, praktycznie nie mam nic do > dodania. A tak na marginesie, działa Twoja skrzynka w GW? Tak. Co prawda poginęło trochę maili ale powoli wracają. Była jakaś awaria na GW. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 12:00 Jak na mój gust, mnie wszystko zginęło:( Na szczęście to jest tylko nick na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 12:01 aqua napisał: > Jak na mój gust, mnie wszystko zginęło:( > > Na szczęście to jest tylko nick na FK. Ale GW pisała o tym i wsztstko wróci. Ja też mam inne skrzynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karambol Poza tym... IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 12:03 Jestem duchem z Tobą. Jade do miasta. I chyba ma na to wplyw samotnosc!! PA! Czy oczy Ciebie nie bolą? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Poza tym... 09.08.04, 12:05 Mnie oczy tylko wtedy bolą, jak twoje wypociny czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karambol do N_tej Mnie oczy bola IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 12:10 od soczewek kontaktowych. NIe moge darowac ze jestes prawie online i tak malo gadamy z sobą. Moze moja seria z Szwejkiem pomoze przejdz na Monarchie Austro-Wegierską. Bo o faszystach gadac przez 3 miesiace to chore. A twoje wypociny tez sa nudne po sie powtarzaja. PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Mnie oczy bola 09.08.04, 12:15 Gość portalu: Karambol do N_tej napisał(a): > od soczewek kontaktowych. > NIe moge darowac ze jestes prawie online > i tak malo gadamy z sobą. > Moze moja seria z Szwejkiem > pomoze przejdz na Monarchie Austro-Wegierską. > Bo o faszystach gadac przez 3 miesiace to chore. > A twoje wypociny tez sa nudne po sie powtarzaja. > PA!!! Moich wypocin czytać nie musisz. Może Krzysztof i Wioletta z tobą pogadają? Może do Ełku lub Poznania wyskoczysz ? Nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karambol do N_tej Nic nie wiem o Ełku IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 12:22 W Poznaniu sa nudy!!! Jak wyobrazasz sobie rozmowe z dostojnym Krzysiem i Wiolą PA! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 12:28 Gość portalu: Karambol do N_tej napisał(a): > W Poznaniu sa nudy!!! > Jak wyobrazasz sobie rozmowe z dostojnym Krzysiem i Wiolą > PA! Ty to najlepiej wiesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Nic nie wiem o Ełku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:37 ale będziemy mieć duże województwo razem z kieleckim, ale chyba bez zagłębia bo arnold nabije niedługo tyle postów w swoim wątku, że władze państwa będą coś musiały w końcu zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 14:02 Gość portalu: pepe napisał(a): > ale będziemy mieć duże województwo razem z kieleckim, ale chyba bez zagłębia bo > > arnold nabije niedługo tyle postów w swoim wątku, że władze państwa będą coś > musiały w końcu zrobić Noooooooooo, masz rację, coś ARnoldowi zrobią;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 14:24 już po pracusi, to mogę sobie podnosić ile mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 15:20 aqua napisał: > I tak nie dojedziemy do tysiąca:( Dojedziemy ! Trochę zajmie, ale dojedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 16:50 Hallo! Hallo! A gdzie obiecane sto postów :-o ????? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:15 jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:17 carrramba napisała: > jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) I co Ty chcesz od Pnioka ? Taki wątek założył. A ja bardzo lubie faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:17 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) > I co Ty chcesz od Pnioka ? Taki wątek założył. A ja bardzo lubie faceta:) up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:18 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > carrramba napisała: > > > > > jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) > > I co Ty chcesz od Pnioka ? Taki wątek założył. A ja bardzo lubie faceta:) > up do góry Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:18 cholera, jak trójkach murarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:19 Do Pnioka nic nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:20 fiodorus napisał: > Do Pnioka nic nie mam :-) To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ:) > Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:20 carrramba napisała: > fiodorus napisał: > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ:) > > up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:21 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > fiodorus napisał: > > > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > > To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ:) > > > > do góry Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:21 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > carrramba napisała: > > > > > fiodorus napisał: > > > > > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > > > To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ: > ) > > > > > > do góry up Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 19.08.04, 13:49 carrramba napisała: > do góry Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 A na jakim motorze? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 fiodorus napisał: > A na jakim motorze? Java :) > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:23 Pniok nie jeździ na javie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 fiodorus napisał: > Aha! > Nic nie rozumiesz !!! Kiedys Ci wytłumaczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 A dlaczego nie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:23 fiodorus napisał: > A dlaczego nie teraz? > trochę za dużo pisania:) a chcę podbić watek:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:24 carrramba napisała: > fiodorus napisał: > > > A dlaczego nie teraz? > > > trochę za dużo pisania:) a chcę podbić watek:) up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:25 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > fiodorus napisał: > > > > > A dlaczego nie teraz? > > > > > trochę za dużo pisania:) a chcę podbić watek:) > up Chyba mam szybszy komp :))) monitor MultiSync V921:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:25 fiodorus napisał: > Rozumim! > up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:26 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:28 carrramba napisała: > 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 103 Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:29 No to właczyliśmy się skutecznie do rywalizacji o tytuł najgłupszego i najdłuższego wątku na tym forum :-))) choć na razie "Zagłebie do Kieleckiego" - bezkonkurencyjne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:31 ... ale walka trwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:34 A przy okazji... można tu miło spędzić czas... i porozmawiać... o - na przykład - hmmm.... No właśnie!!! O czym?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:35 carrramba napisała: > 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba 105, a Kolega Fiodorus wpadł pod stolik:) powtarzam. Mój monitor= MultiSync V921.Komputer chodzi jak piorun:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:26 Nooo! Gratuluję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:27 no to mamy pierwszą setkę ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:37 a ja sie dopisywałam do poprzedniej strony :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:38 na dzis wystarczy, poczytaj prasę" czyli wątki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Program na dzis: dojśc do 11xSTO!!! 19.08.04, 13:47 fiodorus napisał: > Do Pnioka nic nie mam :-) I dobrze ... dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do 11xSTO!!! 19.08.04, 13:48 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > fiodorus napisał: > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > > I dobrze ... dalej ! a co kto ma mieć, do Pnioka ? Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: Program na dzis: dojśc do 11xSTO!!! 19.08.04, 13:50 Pan Carramba podbija wątek konkurencji, zakradłem się i widziałem na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Program na dzis: dojśc do 7 X STO!!! 16.08.04, 22:22 Winda ... winda ... a jednak winda ... Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do 7 X STO!!! 16.08.04, 22:23 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > Winda ... winda ... a jednak winda ... > > > Bye ! > Killin' all german nazi pigs ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. do nieba ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Nic nie wiem o Ełku 18.08.04, 19:09 fiodorus napisał: > Alleluja i do przodu!!! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 18.08.04, 19:11 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > fiodorus napisał: > > > Alleluja i do przodu!!! > > > Up ! i miał rację:)) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Nic nie wiem o Ełku 19.08.04, 13:51 aqua napisał: > I tak nie dojedziemy do tysiąca:( A kuku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Nic nie wiem o Ełku 18.08.04, 10:23 Eeee ... tam ! Go Up ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Bajka 18.08.04, 10:45 Ołowek w ucho wetknąwszy, przekręciłem dłoń kilkakrotnie i nic to, że zabolało. Ważne, że ołówek zastrugany Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Bajka 18.08.04, 10:52 josef.k napisał: > Ołowek w ucho wetknąwszy, przekręciłem dłoń kilkakrotnie i nic to, że zabolało. > > Ważne, że ołówek zastrugany O matko ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Poza tym... 18.08.04, 16:17 carrramba napisała: > Mnie oczy tylko wtedy bolą, jak twoje wypociny czytam! Up ! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś