trilova 21.01.20, 15:14 Możecie mi polecić jakieś miejsce na śląsku, najlepiej blisko Katowic w którym mogę przeprowadzić hydrokolonoterapię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonziniho Re: Hydrokolonoterapia na śląsku, gdzie zrobię? 22.01.20, 21:41 Wiem, że w colon-medy biomedcomplex i vitalei oferują ten zabieg. W ostatniej placówce byłem, ale na innym zabiegu. Więc się na temat hydrokolonterapii nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karoollaa Re: Hydrokolonoterapia na śląsku, gdzie zrobię? 24.01.20, 14:52 A co to jest za zabieg? Może mnie ktoś oświecić? Odpowiedz Link Zgłoś
trilova Re: Hydrokolonoterapia na śląsku, gdzie zrobię? 30.01.20, 13:46 Bardzo, ale to bardzo upraszczając to metoda, która pozwala na oczyszczenie jelita grubego na całej jego długości. Więc można ją zaliczyć do zabiegów oczyszczających organizm z szkodliwych substancji, bakterii, pasożytów. Odpowiedz Link Zgłoś
holandra Re: Hydrokolonoterapia na śląsku, gdzie zrobię? 21.02.20, 13:46 Czyli to jest to samo co lewatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
lanudaza Re: Hydrokolonoterapia na śląsku, gdzie zrobię? 25.02.20, 13:53 wiele osób myli lewatywę z hydrokolonoterapią, ale to są dwa różne zabiegi. Hydrokolonoterapia pomaga przepłukać jelito na całej jego długi, a lewatywa tylko do pewnego momentu. To jest zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś