Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka śląsk - zagłebie

20.06.22, 12:18
Hej, na forum Katowice nie dostałem odpowiedzi (tutaj). Może tutaj ktoś poradzi. Chodzi o przeprowadzkę Katowice - Sosnowiec, po naszymu przeprowadzka śląsk - zagłębie.

Macie do polecenia jakąś firmę przeprowadzkową, mebli jest sporo, jest też szkło. Fajnie byłoby (musi być), żeby była i gwarancja i przystępna cena.
W sumie to treść pytania już zamieściłem wcześniej na forum. Będę wdzięczny za odzew.
Obserwuj wątek
    • doniakkarol82 Re: Przeprowadzka śląsk - zagłebie 27.06.22, 13:02
      Pozwolę sobie tutaj też odpisać. Jeśli chodzi o transport / przeprowadzkę z Katowic do Sosnowca lub Katowice - cała Polska! To polecam firmę koniczynka-przeprowadzki.pl gdzie pracuje. Mamy dużą ekipę, profesjonalny sprzęt i ubezpieczamy transport! Lub bez ubezpieczenia jeżeli klientowi nie zależy a chce mieć trochę taniej.
      Niemal 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu - jesteśmy mocno dyspozycyjni i zawsze pod telefonem. Wiadomo - w ludzkich godzinach ;-)
    • wateraa Re: Przeprowadzka śląsk - zagłebie 20.01.23, 14:20
      Jeżeli ktoś nadal szuka firmy zajmującej się przeprowadzkami, to ja mogę ich polecić: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Bardzo fajne chłopaki, które znają się na rzeczy. Wszystko szybko ogarniają i to za dobre pieniądze. Polecam!
    • poweraa Re: Przeprowadzka śląsk - zagłebie 22.03.23, 16:28
      Co do firm przeprowadzkowych, to dużo osób jest zadowolonych z nich: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Doświadczenie mają spore, zadowolonych klientów też dużo, także myślę, że warto skorzystać z ich usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka