stoik1 07.04.06, 14:08 'piła tango' za mną łazi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoik1 statek piła tango... 07.04.06, 14:32 taki popularny ostatnio utwór muzyczny grabaż & strachy na lachy czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 dla ożywienia... 08.04.06, 20:15 perełki z "Familiady": Podaj rodzaj farby. - Czerwona! Wobec braku takowej odpowiedzi na tablicy Strasburger pyta kolejnego zawodnika: -Podaj rodzaj farby. -Zielona! Sport, w którym biorą udział zwierzęta. Odp. - Walka jeleni na rykowisku... - Podaj rodzaj potwora. - Kangur! - Więcej niż jedno zwierze, to...? - Owca. - źle. Pytanie przechodzi na druga rodzinę. Więcej niż jedno zwierze, to...? - Lama? - Co robią koty? - Skakają Pytanie: Dokąd rodzice nie zabierają ze sobą dzieci? Odp.: Do agencji towarzyskiej. Pytanie: Jaka może byc bańka? Odp. 1: Mydlana (braaaaawo) Odp. 2: Bańka na mleko (braaaaawo) Odp. 3: Bańka wstańka, taka zabawka. - Miasto na F? - yyyyyyy.... FLORYDA! - Nazwa przylądka? - Przylądek Zdrój. - Rodzaj kiełbasy? - Szynka! Pytanie: - Wymień zwierzę w paski... Odpowiedź: - Biedronka! Pytanie: Na czym można siedzieć?(Odpow iedzi na tablicy: na kanapie, na krześle) Głowa rodziny: na FORSIE - Biblijna para? - Zeus i Hera! "Jeden z dziesięciu" : Tadeusz Sznuk: Ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka: Trzy T.Sz.: To chyba kulawa... - Prosze podać wzór na pole prostokąta... - a kwadrat + b kwadrat. - O Boże powiedziałam wzór na obwód - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy.. - Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - yyy...yyy... włosy?! Pytanie: - Głowni bohaterowie "Nocy i dni" Odpowiedź: - Jan i Bogumił Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżenstwo... Pytanie: - Jak sie nazywa szpital wojskowy? Odpowiedź: - Latryna. Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia): Prosze dokonczyć. - Goły jak Świety...? Odpowiedź: - Mikołaj... - Jak nazywa sie mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? Odpowiedź jednego z graczy: - Rogacz - Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą ? - Syfon. - Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów - Jak sie nazywał chłopiec z bajki o królowej Śniegu - yyy... bede strzelał ... Pinokio - Ile w jezyku polskim rozróżniamy przypadków w liczbie pojedynczej, a ile w liczbie mnogiej? - Tyle samo Sznuk: Znajduje sie w spodniach i na świadectwie? Zawodniczka: PAŁA! Sznuk: Hmm...to też, ale chodziło nam raczej o pasek.. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: dla ożywienia... 08.04.06, 21:01 Ten Przylondek wymysliła chyba bLONDynka Zdrój :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polonezka Re: ni to ni owo 4 i 1/4 09.04.06, 12:45 >piła tango.... czarna bandera! Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 oznajmiam że nie mogę spać 10.04.06, 02:14 może liczenie baranów pomoże ( np. forumowych ) ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: oznajmiam że nie mogę spać 10.04.06, 03:44 A ja mogę, ale jeszcze nie mogę ... Logika ... Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: coś dzisiaj nikt nie może... 10.04.06, 13:30 ja pracuję nad logistyka przejazdu Kraków-Cieszyn-Kraków-Cieszyn-Chorwacja...i próbuję streścić do K-C-Chorwacja... Ciężka praca...Jeszcze muszę kota przetransportować, niekoniecznie do Chorwacji... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 myślałem że to dopiero w lecie ? 10.04.06, 14:24 operacja na tyle trudna logistycznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: myślałem że to dopiero w lecie ? 10.04.06, 14:38 trudna, bo muszę przekonać organizatorów wyjazdu do koncepcji dosiadania się w Cieszynie, inaczej będę jeździć tam i spowrotem... A jak już przekonam, to musze się spakować jadąc do C na święta tak, jakbym jechała na wakacje... ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a to jak oni by chcieli jechać... 10.04.06, 15:36 jak nie przez cieszyn ? Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: a to jak oni by chcieli jechać... 10.04.06, 15:44 oni nie wiedzą jak jadą bo to wynajety autobus...:) I trzeba namierzyć kierowców i ich przepytać... Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 ale jazda... 10.04.06, 14:55 Narcystycznie wrzuciłam w "wyszukaj w treści" Kserkses na FKC... wynik przeszedł moje oczekiwania! Chłopcy naprawdę nie śpią z powodu mojej skromnej osoby...Biedactwa malutkie :))))Mnie tam nie było od paru miesięcy, a tu niczym czkawka... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 proszę jaki świetny układ 10.04.06, 15:32 i wszyscy są szczęśliwi : D muszę sprawdzić, ile ci wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: proszę jaki świetny układ 10.04.06, 15:36 ( ciekawe jak długo może się odbijać kserksesem ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: proszę jaki świetny układ 10.04.06, 15:45 wyraźnie jest ciężkostrawny :) /było przepijać winkiem wytrawnym...:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a ja napisałem w sumie 6240 postów 10.04.06, 22:23 dokładnie już teraz nie wiem po co ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a w 'moim forum' mam 8104 10.04.06, 22:24 ( jak już jestem przy numerkach ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: numerki: 11.04.06, 22:11 no, zważywszy, że koledzy sugerowali, iż cały "nieporządek" w polityce (ach jakie paskudne słowo:)) przez moje złowróżbne krakanie... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 pobudka ! 11.04.06, 08:38 i miłego dzionka pomimo nieszczególnych okoliczności przyrody Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: pobudka ! 11.04.06, 09:05 Dziękuję, choć hałasujesz od samego rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 no, już mam, dość sympatyczna płyta 11.04.06, 14:23 ale piła tango jest debest Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 tekst - bardzo zaangażowany 11.04.06, 14:25 Oto historia z kantem co podwójne ma dno Gdyby napisał ją Dante To nie tak by to szło... Grzesiek Kubiak, czyli Kuba rządził naszą podstawówką Po lekcjach na boisku ganiał za mną z cegłówką W Pile było jak w Chile każdy miał czerwone ryło Mniej lub bardziej to pamiętasz ? spytaj jak to było W czasach gdy nad Piłą jeszcze latały samoloty Wojewoda Śliwiński kazał pomalować płoty Potem wszystkie płoty w Pile miały kolor zieleni Rogaczem na wieżowcu Piła witała jeleni Statek Piła Tango Czarna bandera To tylko Piła Tango Tańczysz to teraz Płynie statek Piła Tango Czarna Bandera Ukłoń się świrom Żyj nie umieraj Gruby jak armata Szczepan błąkał się po kuli ziemskiej Trafił do Ameryki prosto z Legii Cudzoziemskiej Baca w Londynie z Buchami się sąsiedzi Lżej się tam halucynuje, nikt go tam nie śledzi Karawan z Holandii. On przyjechał wreszcie Są już Kula, Czarny Dusioł - słychać strzały na mieście Znam jednak takie miejsca gdzie jest lepiej chodzić z nożem Całe Górne i Podlasie ? wszyscy są za Kolejorzem Płynie statek Piła Tango Czarna bandera To tylko Piła Tango Tańczysz to teraz Płynie statek Piła Tango Czarna Bandera Ukłoń się świrom Żyj nie umieraj Andrzej Kozak, Mandaryn ? znana postać medialna Tyci przy nim jest kosmos, gaśnie gwiazda polarna Jest tu Siwy, który w rękach niebezpieczne ma narzędzie A kiedy Siwy tańczy - znaczy mordobicie będzie Pod Tytułem u Budzików chleją nawet z gór szkieły Zbigu śpi przy stoliku, ma nieczynny przełyk Lecz spokojnie panowie ? według mej najlepszej wiedzy Najszersze gardła tu to mają z INRI koledzy Statek Piła Tango Czarna bandera To tylko Piła Tango Tańczysz to teraz Płynie statek Piła Tango Czarna Bandera Ukłoń się świrom Żyj nie umieraj Nad rzeką latem ferajna na grilla się zasadza Auta z Niemiec ? sam wiem kto je tu sprowadza Żaden spleen i cud, na ulicach nie śpią złotówki W Pile Święta jest Rodzina i święte są żarówki Nic nie szkodzi, że z wieczora miasto dławi się w fetorach Ważne że jest żużel i kiełbasy senatora Fajne z Liceum na Pola idą w świat dziewczyny Po pokładzie jeździ Jojo bicyklem z Ukrainy Statek Piła Tango Czarna bandera To tylko Piła Tango Tańczysz to teraz Płynie statek Piła Tango Czarna Bandera Ukłoń się świrom Żyj nie umieraj Oto historia z kantem co podwójne ma dno Gdyby napisał ją Dante To nie tak by to szło... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Ja tymczasem 11.04.06, 14:42 zebrałem do kupy arcydzieło pod nazwą "Historia Śląska Cieszyńskiego" pod redakcją Ujca.Karola. 28 stron maszynopisu, a to jeszcze nie koniec... Tak to jest, kiedy szef wybiera się w delegację :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 tymczasem w Chorwacji... 11.04.06, 22:13 słońce, 18 stopni ...mrrrhuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: dobrze im tak 12.04.06, 08:23 A ja chcę śniegu! I mrozu! Dawno nie było... No dobra, żartowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela + 12.04.06, 16:11 i tym optymistycznym akcentem na dzisiaj kończę i udaję się na zasłużony obiad do teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Re: czyżby już święta ? 13.04.06, 10:41 Obżarstwo czas zacząć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Jak ja nie cierpię świąt! 13.04.06, 11:48 Czy napisałem coś niestosownego? :-] Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Re: Jak ja nie cierpię świąt! 13.04.06, 11:59 Ależ skądże ;-) Chyba znam przyczynę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Re: chyba trochę za wcześnie ? 13.04.06, 11:58 Jak najbardziej w terminie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: chyba trochę za wcześnie ? 13.04.06, 13:03 A ja wszystko olewam i jadę sobie do Pragi! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: chyba trochę za wcześnie ? 13.04.06, 14:19 A ja wszystko olewam i nie jadę do Pragi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Co mogą ukraść złomiarze? 13.04.06, 13:35 Na przykład fragment miedzianego dachu zabytkowego kościoła w Gliwicach za moim oknem :-) Została tylko dziura po jednej z blach, którą chłopy od rana łatają :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 przyznaję się do napisania kilku postów 13.04.06, 15:10 ale były one neutralne politycznie i światopoglądowo Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Trza sie zbierać 13.04.06, 15:32 Wszyscy już z firmy wybyli, a ja jeszcze muszę do Xsięstwa dojechać... i na stację benzynową podskoczyć :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 qrde 14.04.06, 22:40 żeby się dostać na forum trzeba się przedzierać przez jakichś harcerzy Odpowiedz Link Zgłoś