Dodaj do ulubionych

Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy???

21.01.10, 08:38
Witam mam 27 lat i jestem mama cudownego synka ktory ma lat 5;-)
Tak sie podzialo ze jestesmy sami...no i troszke nam sie nudzi we dwojke w
zimowe popoludnia moze sa jacys inni rodzice ktorzy chcieli by sie z nami
zaprzyjaznic...
Obserwuj wątek
    • mamaolivki25 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 07.03.10, 07:28
      witaj ja jestem z krakowa mam roczna coreczke pozdrawiam
      • mila_do_nieba Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 01.04.10, 08:29
        ja też jestem z Krakowa, mój synek skończył właśnie 3 lata :-)
        Prosze o kontakt na maila jak miałybyscie ochote pogadać, czy poznać
        się na żywo. Wiosna już, fajnie byłoby umówić się na jakiś spacer
        dzieciowy, czy jak macie mozliwosc zostawić z kimś dziecię,
        wieczorne piwko, zeby pogadać.
        • agacia.30 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 25.04.10, 13:41
          ja tez jestem z krakowa i mam 9 letniego syna, tez chetnie spotkam sie z innymi
          samymi matkami aby pogadać i podzilic sie doświadczeniami. piszcie jak chcecie
          agulakol@interia.pl
        • efciaewa Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 25.02.12, 22:29
          Jestem mamą 3,5 letniej Amelki własnie zostałam samotna mamą :) Fajnie byłoby się zapoznać Pozdrawiam
      • kasia83_krakow Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 13.11.10, 17:42
        mamaolivki25 napisała:

> witaj ja jestem z krakowa mam roczna coreczke pozdrawiam

Witam, rowniez jestem mama rocznej coreczki i jestem z krakowa. Moze udaloby nam sie spotkac z naszymi coreczkami.
        • moni.paw Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 06.04.11, 13:46
          witam...samotna mama chce pogadac
          • jagoda.88 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 07.04.11, 12:35
            Jestem samotną mama z Krakowa.chętnie z kimś pogadam kto jest w podobnej sytuacji.
            • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 08.04.11, 11:29
              jagoda, a w jakiej czesci krakowa mieszkasz ? Daj znac, odezwij sie , z checią pogadam.
              • jagoda.88 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 09.04.11, 19:32
                Prokocim,a ty? podaj jakiś kontakt do siebie,numer gg albo mail :D
                • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 11.04.11, 14:08
                  Jagoda, nie bardzo chciałabym podawać tu swój adres mailowy, bo jak można przeczytac, różni popaprańcy tu zaglądają. Cos wymyslę...chyba ze ty masz jakis pomysł :-)
                  • jagoda.88 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 12.04.11, 17:35
                    No właśnie nie mam żadnego pomysłu :( a chciałabym z Tobą pogadać,a gdzie ty mieszkasz albo pracujesz?może się jakoś spotkamy?
                    • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 13.04.11, 12:38
                      Jagoda, to może spotkajmy sie na kawie, gdzieś w centrum... :-). W jakiejś knajpce, moze na Rynku ? napisz czy wchodzi w rachubę na przykład weekend ? Jesli chodzi o ten tydzień to ja akurat w tym tygodniu mogłabym w niedzielę, a jesli chodzi o dzień powszedni to musimy ustalić, tez mogę, ale nie w kazdy dzień. Pomysl :-) pozdrawiam cie cieplutko.
                      • jagoda.88 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 13.04.11, 15:45
                        Niedziela by też mi pasowała idealnie ale po godzinie 16 bo mam szkołę rano.W przyszłym tygodniu to ciężko bo grafiku jeszcze w pracy nie mam a przed świętami to pewnie będę potrzebna non stop.No a jak się rozpoznamy?:D
                        • rika148 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 13.04.11, 16:29
                          Prezerwatywy na głowy nałóżcie , żeby było wiadomo , że bez nich z byle kim się bzykaliście....
                          • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 13.04.11, 16:41
                            Wygladasz na bardzo nieszczesliwego człowieka, żal mi cię. Ale głowa do góry, sa terapie, proponuję sie zapisac :-). Tylko proponuję nie zakładaj tym razem prezerwatywy na głowe :-). Nie martw się, uświadomia cie. Bedzie dobrze.
                            • rika148 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 13.04.11, 17:47
                              Jak możesz uświadomić kogoś , jak sama rypałaś się bez gumy - z byle gównem ?
                              No i z tego powodu oczywiście jesteś bardzo nieszczęśliwa , a wystarczyła gumka za 2 zł i jej założenie - na kutasa bezdomnego :)
                              Proste i logiczne :)
                              • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 14.04.11, 10:10
                                Tak myśle co mogłoby ci pomóc, hmm...moze idz do kina, zajmij sie czyms, znajdz jakś swoja pasję, zaczniej rozmawiac z ludzmi, a moze po prostu zaczniej czytać...najlepiej poradniki psychologiczne...... z kazdej cięzkiej depresji jest wyjście. Powodzenia ! :-).
                        • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 14.04.11, 10:54
                          jagoda, załozyłam sobie takie szybkie konto, tak tylko na chwile, jak nam sie juz uda spotkac to je skasuje...marzena55555@onet.com.pl. :-). Pozdrawiam cieplutko
          • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 08.04.11, 11:30
            Moni daj znac jak chcesz pogadac...samotna mama
    • mol-ta Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 25.04.10, 16:53
      Są, są...ja również z Krakowa i jak już wcześniej wspomniałam: samotna samodzielna mama czterolatka.
      • agusiak30 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 13.11.10, 00:46
        Ja sama wychowuje już prawie 10 latka, mam 30 lat (aż 30 lat) samotna - samodzielna mama z wyboru i chętnie nawiąże kontakt z innymi mamami z Krakowa i z okolic.
        • zosia1515 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 08.04.11, 11:27
          a ja dla odmiany jestem po 30-tce samotna mama i wychowuje 8 latka... daj znac agusiak30 :-)
      • mila_do_nieba Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 24.04.11, 10:22
        hop hop znowu trafiłam tu przypadkiem, po roku :)
        Ktos ma ochote sie poznac i pogadac? Moje gg 8786035
        Jestem samodzielna, niezalezna mama, wychowuje 4 latka. I staram się byc szczesliwa i czerpac z zycia ile sie da. Dołki tez sie zdarzaja, oczywiscie ;)
    • chirlitka Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 19.11.10, 14:59
      wraz ze swoją dwuletnią córeczką dołączam do grona samotnych mam z krakowa
      • drmonka1 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 24.05.11, 12:45
        a ja mam 11- letnią córę , już w zasadzie powoli pannicę ;), moje gg 16061863, piszcie .
    • efciaewa Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 25.02.12, 22:27
      Jasne ,że są .Jestem jak najbardziej za .Pozdrawiam
      • justi27 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 11.03.12, 19:42
        Halo! Zaglada tutaj ktos jeszcze?
        • mycham9 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 18.03.12, 22:20
          moze zrobimy spotkanie samotnych rodzicow z dziecmi?:)
          • aska0810 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 25.03.12, 00:55
            Świetny pomysł ja jestem za , myślałam nawet żeby załóżyc taką grupę, można by się spotykać w jakiejś salce , parafie zawsze chętnie udzielą takie..dajcie znać co myslicie. Ja jestem z ruczaju, a wy w jakim rejonie mieszkacie?
            pzdr.
            • rika148 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 25.03.12, 20:30
              W parafii to najwyżej kasę ksiądz chętnie weźmie , ale nie wynajmie gratis pomieszczenia , także nie wal głupot :)

aska0810 napisała:

> Świetny pomysł ja jestem za , myślałam nawet żeby załóżyc taką grupę, można by
              > się spotykać w jakiejś salce , parafie zawsze chętnie udzielą takie..dajcie zna
              > ć co myslicie. Ja jestem z ruczaju, a wy w jakim rejonie mieszkacie?
              > pzdr.
      • agusiak30 Re: Samotni rodzice z krakowa...Sa tacy??? 15.04.12, 14:00
        salka parafialna i spotkanie samotnych mam?? co coś nowego w kościele, osobiście nie spotkałam się z czyś takim aby kościół wychodził na przeciw samotnym mama. Osobiście jestem za takim spotkaniem ale nie w w salce. Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka