jewelry_h_art 28.12.10, 14:00 bo wszystko zawsze mozna zmienic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiak30 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 28.12.10, 15:48 nie wszystko i nie zawsze można zmienić chociaż się zapewne bardzo tego chce. Pozdrawiam samotna mama. Odpowiedz Link
jewelry_h_art Re: Samotny tata pozna samotną mamę 28.12.10, 23:05 Może nie wszystko i może nie zawsze. Tu masz wiele racji. Ale rozmawiamy o samotności, a ten stan naprawdę można zmieniać. Dziękuję, że napisałaś. Mało ale jednak napisałaś. Rozwiniemy tą dyskusję ? Odpowiedz Link
mgielkagd Re: Samotny tata pozna samotną mamę 16.04.12, 13:54 Samotny rodzic, bez wzgl. na to czy jest nim matka czy ojciec, napotyka wiele trudności w wypełnianiu swej roli, bez wsparcia. Trzeba być matką i ojcem jednocześnie. Trudno jest okazać słabośc gdy ta mała istotna każdego dnia nas obserwuje i uczy się życia od nas......czasem po prostu sił brak.... Odpowiedz Link
evela1982 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 29.12.10, 18:15 Ale wszystko zalezy od nas samych i sami mamy wpływ na nasze decyzje i wybory. Problem, albo i nie problem(?) polega na tym, aby miec odwagę i wyciągnąc rękę po swoje szczęście:). Chociaż, czasami w chwili zwątpienia możemy się powołac na coś takiego jak przeznaczenie i przede wszystkim myśleć pozytywnie:) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
jewelry_h_art Re: Samotny tata pozna samotną mamę 30.12.10, 16:18 Być może właśnie dlatego spotkaliśmy sie w tym miejscu :) a resztę napisałem Ci evela w prywatnej wiadomości :) bo skoro oboje wyciągamy ręce, to być może w jedną stronę. Odpowiedz Link
agusiak30 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 31.12.10, 21:50 hej jak chcesz pogadać to podaje gg nr 1713545. pozdrawiam . A co do przeznaczenia? hm co to jest mogłabym się spytać?? Odpowiedz Link
plastelle Re: Samotny tata pozna samotną mamę 04.01.11, 23:39 tylko jak to zrobić kiedy straciło się wiare i nadzieję że jeszcze cokolwiek jest możliwe Odpowiedz Link
agaprzy Re: Samotny tata pozna samotną mamę 05.01.11, 01:25 A czy samotny Tata podzieli sie swoim doświadczeniem bycia tata? Mnie juz kilka razy mówiono, ze musze byc mama i tatą w jednym a czasami mam wrażenie że nie podołam jednej z tych rol:( , tata pewnie zawsze zachowuje zimna krew - ja nie potrafię, czasem panikuje, mama ma byc troskilwa, opiekuncza, ciepla...czasem jestem surowa bo ktos musi ale czasem brak mi konsekwencji w tej surowosci...ech...zycie pewnie:), pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
mamcia2dzieci Re: Samotny tata pozna samotną mamę 11.01.11, 15:47 Bardzo dobrze Panią rozumiem, Też jestem i matką i ojcem i są momenty że mnie to przerasta i wtedy wszystko mnie drażni, staję się nerwowa, nic mi nie wychodzi. A co do tatusiów to zapewne właśnie tak jest że ojcowie ogólnie są bardziej stanowczy,twardsi,zrównoważeni. Ogólnie są silniejsi emocjonalnie. Ale z chęcią posłucham wypowiedzi tatusiów :) Pozdrawiam serdecznie :) Marta Odpowiedz Link
monika1992rok Re: Samotny tata pozna samotną mamę 23.03.11, 11:05 mimo wszystko nie da sie zastapic ojca dziecku. Przykro mi jak patrze na takie pelne rodziny a ja jestem sama z moim dzieckiem. Tak juz musi byc ale wczesniej czy pozniej dziecko zacznie zadawac pytania moj jest jeszcze za maly. Czas szybko leci syn rosnie co z tego ze "tatus" placi jak swinia do wlasnego dziecka na ulicy sie nie przyznaje tak samo jak ta cala jego rodzinka. Przykre to jest bo ze mna nie musi gadac zreszta ja nawet nie chce ale zeby wlasne dziecko omijac jak obcego czlowieka nie odwiedzac mimo ze nie mieszka daleko tego nigdy nie zrozumiem. :/ Odpowiedz Link
agaprzy Re: Samotny tata pozna samotną mamę 14.06.11, 22:11 ...wieki tu nie wchodziłam:), ale niestety przez ten czas żaden tatus nie podzielił sie swoim doświadczeniem:(...to jakis znak, że kobiety lubia / potrzebują rozmawiać, dyskutować, zrozumieć a dla mężczyzn to poprostu jest tak jak jest:), zrobia to co konkretne i juz a my, między praniem, prasowaniem, sprzataniem i pracą zastanwiamy sie co mogłybysmy jeszcze zrobić...i tak mija czas...no własnie i kolejne godziny snu mijaja:). Pozdrawiam wszystkie niedospane mamy (pomidorowa prawie mi wyparowała :) Odpowiedz Link
babgra Re: Samotny tata pozna samotną mamę 27.06.11, 22:25 A może ktoś chętny na wspólny spacer z dzieciakami? Razem raźniej. Samotna mama 2-latki kontakt: babgra@wp.pl Odpowiedz Link
alex327 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 23.07.11, 18:03 babgra napisała: > A może ktoś chętny na wspólny spacer z dzieciakami? Razem raźniej. Samotna mama > 2-latki > kontakt: babgra@wp.pl ja chetnie tylko ze mieszkam nad morzem: Odpowiedz Link
tygryskowa.mama Re: Samotny tata pozna samotną mamę 28.08.11, 19:41 samotny tato a skąd jesteś? jest tutaj może ktoś z Poznania? :) Odpowiedz Link
kasia_138 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 25.09.11, 15:31 Witaj, jestem samotną mamą dwójki dzieci, jestem ze śląska, nie wiem czy post jeszcze aktualny ale jeśli tak to chętnie Cię zapoznam, napisz coś więcej o Sobie..Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ewak24121983 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 06.10.11, 20:09 Chętnie ciebie poznam jestem z mazur ewa Odpowiedz Link
uneevidence Re: Samotny tata pozna samotną mamę 03.11.11, 10:59 Chętnie poznam samotnego tatę;) podaje maial uneevidence@gazeta.pl Odpowiedz Link
maracia83 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 10.11.11, 21:02 hejka to jeszcze aktualne? ja chętnie poznam samotnego tatę :) jestem mamą 3letniego supersynusia i mi tez doskwiera samotność :( pozdrawiam Odpowiedz Link
tata-janusz Witaj 26.07.12, 12:20 Witaj , a ja poznam samotną mamusię Tata-janusz , kontakt SMS : 0-791-604-822 Pozdrawiam i miłego dzionka życzę Odpowiedz Link
jasna212 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 01.05.12, 12:25 witam mam 24 lata i 2 synów Odpowiedz Link
sylwia700 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 12.05.12, 22:31 tak ale zawsze jest obawa Odpowiedz Link
miki_1111 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 13.05.12, 07:23 Witam samotne mamusie! Ja też jestem sam i chetnie poznam drugą osobę do wspólnego życia. Ale cóż latka lecą nie w dół a w góre ,jesli była by któraś z mam zainteresowana to proszę o kontakt,ja mieszkam sam w katowicach. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link
niez55 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 15.07.12, 13:42 Witam serdecznie, jestem samotną mamusią 2 letniego smyka z zachodniopomorskiego, chętnie poznam fajnego mężczyznę...sylwiaolejnik@op.pl Odpowiedz Link
alex327 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 16.07.12, 17:57 ja chetnie Cie poznam jestem z pomorskiego ok wladyslawowa lat37 Odpowiedz Link
niez55 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 17.07.12, 20:19 witaj, podaj swoje namiary będziemy się kontaktować,pozdrawiam tel:603-226-879 Odpowiedz Link
tsunami76 Re: Samotny tata pozna samotną mamę 17.07.12, 22:56 Można... Tylko zawsze istnieje ryzyko, że zmiana wyjdzie na gorsze:( Odpowiedz Link