Dodaj do ulubionych

Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać

02.03.12, 21:05
Witam mam 23lata,dziecko 3lata.Moj były partner wyrzucił mnie z mieszkania chciał mi zabrać dziecko,ale ja na to nie pozwoliłam.W chwili obecnej jestem w ciasnym mieszkaniu u kuzynki,gdzie jej mąż nie chce abyśmy tu mieszkali.Ja nie mam wogóle nigdzie meldunku,syn ma u ojca.Boję się,że mi go odbierze,ja nie mam żadnych nałogów..Pracuję,ale zarabiam mało nie stać mnie będzie na wynajem czegoś.Z domami samotnych matech jest bardzo ciężko,centrum kryzysowe całkowicie odpada,noclegownia też.Nie mam nawet na jedzenie.Błagam Was może ktoś mi doradzi coś,może jakiś pokój wzamian za gotowanie,sprzątanie ale nie chce się ''puszczać''wzamian za kącik dla nas.Na rodzine nie mogę liczyć.Nie mam praktycznie kikogo w Wawie,a znajomi nie tacy chętni pomóc
Obserwuj wątek
    • kamilvogt Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 12.03.12, 03:39
      czesc
      czy nadal potrzebujesz pomocy w zamian za opieke nad moim synem pomoge tobie a ty mi ja sie zajme wami a ty mym synem wniesiemy wklad do wychowywania jesli tak napisz do mnie pozdrawiam was norbert
      ps moj syn ma 3 1/2 roku na imie kamil
      • marika2233 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 12.03.12, 15:58
        tak nadal podaj maila napisze
        • kamilvogt Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 16.01.13, 07:41
          marika to muj email kamil210608@gazeta.pl
          • rika148 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 16.01.13, 08:13
            Naucz się pisać prostaku !!!

kamilvogt napisał:

> marika to muj email kamil210608@gazeta.pl
    • kamilvogt Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 12.03.12, 16:36
      to jest muj email vogcik@plusnet.pl jesli mozesz napisz
      • marika2233 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 12.03.12, 17:26
        napisalam do Ciebie maila
    • kamilvogt Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 12.03.12, 18:13
      napisz do mnie na gg
      bo email nie doszedl a bo zle wpisalas
      10449744 ok a email drogi ci podam to napewno dojdzie vogcik@ovi,com
      • marika2233 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 12.03.12, 18:59
        nie korzystam gg wyslalam Tobie maila
    • 7dzidek Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 13.03.12, 09:10
      jeżeli potrzebujesz dalej pomocy napisz TAD-HEJ@WP.PL
    • asiamama09021982 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 27.03.12, 04:35
      Niewiem czy to Cię zainteresuje. Sama jestem samotną matką. Wynajmuję mieszkanie ale też nie jest lekko. Ale właśnie dlatego odpowiadam na twój wpis. Daj znać czy masz jakiegoś maila albo podaj jakiś inny sposób kontaktu. Jeśli faktycznie masz taki problem jak piszesz to może uda się coś wymyśleć...
      • aneczkaa121 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 10.02.13, 03:05
        ja również chętnie pomogę i pogadam
      • dryfik Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 07.10.18, 12:41
        Skąd jesteś?
    • miki_1111 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 07.04.12, 14:14
      witam cię! jesli chciała byś zamieszkać w katowicach to jestem zainteresowany!
      mieszkam sam , w domciu nie ma mnie tygodniu bo pracuje na wyjazdach.
      jesli jesteś zainteresowana napisz
      • marika2233 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 07.04.12, 20:02
        napisz do mnie na maila fajowa18@wp.pl
    • jarekr123 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 07.04.12, 16:08
      Witaj jak aktualne odpisz Pozdrawjam
      • marika2233 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 08.04.12, 10:53
        tak napisz na fajowa18@wp.pl
    • luckypitt0 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 09.04.12, 12:08
      Napisz do mnie. luckypitt0@o2.pl
    • romano35.72 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 25.05.12, 14:28
      CZESC,CZY JUZ ZNALAZLAS KOGOS KTO CI BEZINTERESOWNIE POMOGL?ODPISZ NA romano35@poczta.fm
    • mamaangelika Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 13.06.12, 12:34
      Cześć mysle ,że jestem w stanie Ci pomóc napisz do mnie.
    • st_gosia1 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 18.06.12, 12:24
      witam, jeśli to aktualne a chciałabyś mieszkać przy rodzinie możemy sobie wzajemnie pomóc, potrzebuję pani do opieki przy dzieciach a w zamian oferuje mieszkanie. mój mail st_gosia@interia.pl napisz
    • maniek878 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 28.06.12, 02:11
      hej jestem Maniek przeczytałem twoją wiadomość ale nie wiem kiedy ja zamieściłaś napisz prosze czy nadal potrzebujesz pomocy ?? pozdrawiam mój numer tel 507 668 802
    • alex327 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 01.07.12, 13:10
      napisz do mnie mieszkam nad morzem w okolicy jastrzebiej gory moge Ci jakos pomoc napisz na maila do mnie ladzia74@wp.pl
      pozdrawiam :*
    • marta2a2a Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 04.07.12, 18:41
      A bardzo samotne matki sa bardziej samotne od samotnych???
      • bajdewing Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 17.08.12, 22:52
        marta2a2a napisał(a):

> A bardzo samotne matki sa bardziej samotne od samotnych???
        mogę Ci dużo pomóc jestem z Gdańska ale muszę cokolwiek o tobie wiedzieć , a tu na tym forum coś mi tu nie pasuje jestem pierwszy raz i na prawdę mogę pomóc na zdrowych zasadach
        K.
        • 82tina Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 29.08.12, 14:57
          Witaj marta2a2a,

ja potrzebuję pomocy i odpowiada mi rejon województwa pomorskiego - Gdańsk. Nie chcę pisać przynajmniej narazie na forum jaki mam problem, ale nie radzę sobie nie mam gdzie mieszkać nie wiem co robić, a jestem mamą dwójki dzieci. Proszę gdybyś mogła się do mnie odezwać jeśli to oczywiście aktualne i na zdrowych warunkach to proszę cię o kontakt na mój e-mail: tina2552@wp.pl .
        • 82tina Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 29.08.12, 14:59
          Przepraszam to do bajdewing
    • camilla155 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 09.07.12, 13:34
      hej pisalam juz do jednej dziewczyny i czekam na odpowiedz tez jestem samotna matka ale mieszkam w uk pracuje i szukam opieki nad coreczka oferuje dom jedzenie niewielkie pieniadze a pozniej moge pomoc ci z praca moje dziecko chodzi do przeczkola ale moja praca na zmiany jest utrudnieniem nie wiem jesli jestes zainteresowana napisz Camilla155@wp.pl moze pomozemy sobie na wzajem pozdrawiam
      • zapobeata Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 25.01.13, 13:16
        camilla155 napisał(a):

> hej pisalam juz do jednej dziewczyny i czekam na odpowiedz tez jestem samotna m
        > atka ale mieszkam w uk pracuje i szukam opieki nad coreczka oferuje dom jedzeni
        > e niewielkie pieniadze a pozniej moge pomoc ci z praca moje dziecko chodzi do p
        > rzeczkola ale moja praca na zmiany jest utrudnieniem nie wiem jesli jestes zain
        > teresowana napisz Camilla155@wp.pl moze pomozemy sobie na wzajem pozdrawiam

bardzo dobry pomysl napewno jestes dobrym czlowiekiem ,ktorych juz malo wiem na wlasnym przykladzie chetnie cie poznam napisze do Ciebie
        Beata
    • tata-janusz Pokój pod Warszawą 19.07.12, 09:58
      Witaj , jeżeli będziesz zainteresowana wyślij sms a przedzwonię do ciebie

Pokój pod Warszawą koło Radzymina , sam również wychowuję syna , dojazd do Warszawy zajmuje około 40 minut

Janusz

0-791-604-822
    • darek8765 Re: darek 29.07.12, 22:38
      witaj Marika jestem Darek z wyszkowa i szukam matki dla mojej córki i 2 połówki swojego serca dla siebie pracuje warszawie nie posiadam własnego mieszkania chętnie cię poznam szukam prawdziwej miłości pozdrawiam.
    • 0tomek83 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 16.01.13, 11:15
      zadzwoń 699803860
      • bezdomna45 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 18.06.13, 09:50
        Mam 45 lat jestem po rozwodzie i nie mam gdzie mieszkać. ciężko mi również znależć prace mieszkam w woj zachodniopomorskim....nie mam nic nie wiem co ze sobą zrobić muszę się wyprowadzic do konca czerwca br. tylko gdzie szukam pracy na okrągło i nic wszyscy milczą gmina odwróciła się plecami nie jem nie sypiam nie wiem co robic... błagam o pomoc może ktoś słyszał o pracy nawet za granica wyjadę i nawet mogę tam zostac zebym tylko miala gdzie spac i za co się utrzymac mój e-mail bn2011@interia.pl
    • 1izka80 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 26.01.13, 13:01
      hej. Jeżeli jestes skłonna przeniesc sie do innrgo miasta to sie odezwij. szukam współlokatorki podaje mój e-mail eliza1980@onet.pl
    • k.ana Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 03.06.13, 12:35
      Proszę samotne mamy o wypełnienie ankiety, anonimowa do celów badawczych, praca licencjacka, dziękuję.
      www.ankietka.pl/ankieta/111153/samotna-matka-samotne-macierzynstwo-rodzina-niepelna.html
    • kiaa94 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 07.07.18, 23:29
      Znalazłas już pomoc?
    • kiaa94 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 07.07.18, 23:42
      Ja też szukam mieszkania jak coś... z tym, że trzecie w drodze.
      • fiflo Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 26.07.18, 18:37
        Mam do wynajęcia pokój w Józefosławiu k Warszawy. Umeblowany na dziecinny, jest łóżko piętrowe, meblościanka z Ikea i szafa wnękowa,można dostosować inaczej :). Żona wyprowadziła się i zabrała córeczki, dzieci jak przychodzą do mnie nie korzystają z tego pokoju a mi zależy żeby utrzymać mieszkanie bo mam niedaleko do córek. Mnie często nie ma, dużo pracuję, mieszkanie jest w pełni wyposażone. Cena pokoju 650 zł. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na kamillubi@gmail.com.
    • cichy1222 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 19.08.19, 21:00
      512528477 zadzwoń Maciej
    • dorota920 Re: Błagam o pomoc nie mam gdzie mieszkać 09.09.19, 17:45
      Tez jestem w takiej sytuacji szukam mieszkania w zamian za pomoc nie pracuje mam trudna sytuacje opiekuje sie chora corka niepelnosprawnanie stac mnie na wynajem mieszkania obecnie wynajmuje mieszkanie w kwocie 1000zl co zabiera mi pieniadze na zycie I rehabilitacje mojej corki niepelnosprawnej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka