Dodaj do ulubionych

Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej Gory

04.07.12, 21:37
Witam,poszukuje pilnie pomocy,moze jakas inna samotna mama jest w podobnej sytuacji i sie porozumiemy,albo jakas osoba ktora to czyta sie odezwie...jestem mloda kobieta i mam coreczke,szukamy pilnie lokum-moze byc pokoj,bo na wynajem mieszkania nie stac mnie narazie.W zamian pomoge w domu,badz zaopiekuje sie dzieckiem,starsza osoba,takze szukam pracy w zasadzie od zaraz.Moja corka chodzi do przedszkola...niestety poki nie zaczne zarabiac,mam tylko alimenty,a to za malo by przezyc:(jestem osoba spokojna,uczciwaNie mam nalogow.Najwazniejszy jest dach na glowa,bo by chodzic do pracy tez trzeba miec gdzie mieszkac.Niestety moge sie odwdzieczyc pomoca,bo oplacic za lokum nie moge...przynajmniej na poczatku.Kto jest na tyle zyczliwy,prosze o kontakt.
Obserwuj wątek
    • rika148 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 04.07.12, 21:57
      Jak na internet i komputer Ciebie stać i masz czas przy nim siedzieć to nie jest tak źle .
      No i jak umiałaś nogi rozłożyć i dać sobie wtrysnąć spermę , to i chyba umiesz rękami ruszać i wziąć się do roboty . Nie licz na to , że za Twoje rozkładanie nóg społeczeństwo będzie płacić .

mamajg2 napisał(a):

> Witam,poszukuje pilnie pomocy,moze jakas inna samotna mama jest w podobnej sytu
      > acji i sie porozumiemy,albo jakas osoba ktora to czyta sie odezwie...jestem mlo
      > da kobieta i mam coreczke,szukamy pilnie lokum-moze byc pokoj,bo na wynajem mie
      > szkania nie stac mnie narazie.W zamian pomoge w domu,badz zaopiekuje sie dzieck
      > iem,starsza osoba,takze szukam pracy w zasadzie od zaraz.Moja corka chodzi do p
      > rzedszkola...niestety poki nie zaczne zarabiac,mam tylko alimenty,a to za malo
      > by przezyc:(jestem osoba spokojna,uczciwaNie mam nalogow.Najwazniejszy jest dac
      > h na glowa,bo by chodzic do pracy tez trzeba miec gdzie mieszkac.Niestety moge
      > sie odwdzieczyc pomoca,bo oplacic za lokum nie moge...przynajmniej na poczatku.
      > Kto jest na tyle zyczliwy,prosze o kontakt.
      • mamajg2 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 05.07.12, 09:26
        Wspolczuje tobie,bardzo ze oceniasz ludzi a nie nasz faktow,nie musze sie tobie tlumaczyc,ze np kolezanka na czas choroby dziecka pozyczyla mi laptopa z mobilnym netem,i tylko dlatego moge uzywac netu w domu,poza tym na codzien jest darmowy net w bibliotece do 2godzin dziennie,ale to tylko w wypadku takim tam ide jak moje dziecko jest w przedszkolu.Pewnie nie madz doswiadczenia,ze dziecku trzeba poswiecac uwage.
        Przestan szydzic z ludzi,wiem ze internet wszystko przyjmie i mozna do bolu sie wypowiadac,ale to tylko swiadczy o tym drugim czlowieku...nie o mnie.a konkretnie o tobie.jezeli nie znasz sytuacji a kogos oceniasz,szkoda ze w twoim pojeciu poczecie dziecka W TEN OBRZYDLIWY sposob sie odbywa!masz zle doswiadczenia...ale uwierz mi nie kazda samotna mama stala sie SAMOTNA W WYCHOWANIU...bo najpierw gdzies na dyskotece rozlozyla nogi a potem ja ktos porzucil!masz bardzo zle doswiadczenia-LUB obserwacje.
        i jeszcze jedna prosba!zamien swa negatywna energie na bardziej pozyteczna pozytywna...moze ktos w twej okolicy potrzebuje wlasnie pomocy!pozdrawiam I TAKZE ZYCZE POWODZENIA.
    • kamilvogt Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 08.07.12, 01:47
      czesc mam na imie norbi tez samotnie wychowuje syna czy nadal szukasz pomocy przyjazni milosci ja szukam jesli jestes zainteresowana i ogloszenie aktualne napisz pozdrawiam norbert
      • mamajg2 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 08.07.12, 11:06
        hej,najlepiej jak podasz mail jakis,a ja nawiaze kontakt.Pozdr
    • bodzio140 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 30.07.12, 20:31
      Witam serdecznie.Jestem po rozwodzie mam 30lat i bez nałogów i chetnie przyjme was do siebie
      Jezeli Ci to odpowiada to napisz czy tak czy nie.
      Jestem z okolic Rzeszowa.
      Pozdrawiam serdecznie Bogdan
      • tata_janusz Re: Samotny tata szuka pomocy 30.07.12, 20:43
        Bogdan , a może mnie byś przyjął pod swój dach i mego syna ?
        Umiem się odwdzięczyć :) Nie będziesz żałował :) Pozdrawiam
        • adula79 Re: Samotny tata szuka pomocy 01.12.12, 13:02
          tata_janusz napisał(a):

> Bogdan , a może mnie byś przyjął pod swój dach i mego syna ?
          > Umiem się odwdzięczyć :) Nie będziesz żałował :) Pozdrawiam

Czy wszyscy faceci to szowinistyczni idioci?
    • kamilvogt Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 12.10.12, 05:43
      hello czy nadal potrzebujesz pomocy z tej strony tata samotny ojciec malucha pozdrawiam
    • henryk.50 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 12.10.12, 09:54
      witam,jesli chciala by zamieszkac u starszego pana to mieszkanie bylo by na stale,razem je utrzymac ja place260zl,ale to w wlkp,za wroclawiam,prfosze o odp,jak odpowiada
      • henryk.50 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 12.10.12, 09:55
        henryk.50 napisał(a):

> witam,jesli chciala by zamieszkac u starszego pana to mieszkanie bylo by na sta
        > le,razem je utrzymac ja place260zl,ale to w wlkp,za wroclawiam,prfosze o odp,ja
        > k odpowiada
        • rika148 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 12.10.12, 17:00
          ja by chciała , odpowiada .
          • hen20 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 13:13
            rika148 napisał:

> ja by chciała , odpowiada .
            > a mowisz prawde to jak zaczniemy podaj moze email
    • kamilvogt Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 12.10.12, 17:31
      hello drogi raz pisze bo nie mam pojecia czy email dochodzi jesli mozesz napisz
      • rika148 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 12.10.12, 17:58
        Jeśli chcesz jej pomóc w ruchaniu , to pewnie już to nieaktualne .
        Dużo ruchaczy chodzi po ulicach . Spóźniłeś się i nadal będziesz musiał zadowolić się swoją dotychczasową kochanką , czyli prawą lub lewą ręką .
        • hen20 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 10:05
          rika148 napisał:

> Jeśli chcesz jej pomóc w ruchaniu , to pewnie już to nieaktualne .
          > Dużo ruchaczy chodzi po ulicach . Spóźniłeś się i nadal będziesz musiał zadowol
          > ić się swoją dotychczasową kochanką , czyli prawą lub lewą ręką .
          >ciebie to trzeba zlapac;;;;
        • hen20 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 12:49
          podobno ktos cie skrzywdzil moze moglby ci pomoc
        • hen20 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 12:51
          rika148 napisał:

> Jeśli chcesz jej pomóc w ruchaniu , to pewnie już to nieaktualne .
          > Dużo ruchaczy chodzi po ulicach . Spóźniłeś się i nadal będziesz musiał zadowol
          > ić się swoją dotychczasową kochanką , czyli prawą lub lewą ręką .
          moze ci pomoge bo podobno ktos cie skrzywdzil
    • 0kaszub Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 07:45
      Rika148 przezyla traume ktos ja skrzywdzil lub sama kiedys potrzebowala pomocy i nikt jej nie pomogl wiec teraz wyzywa sie na wszystkich ona tez potrzebuje pomocy tylko w nia nie wierzy. Wszystko sie jej kojazy z seksem i wyzyskiem.ona ci nie pomoze. Jesli szukasz jeszcze pomocy to daj znac.
    • hen20 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 09:48
      mamajg2 napisał(a):

> Witam,poszukuje pilnie pomocy,moze jakas inna samotna mama jest w podobnej sytu
      > acji i sie porozumiemy,albo jakas osoba ktora to czyta sie odezwie...jestem mlo
      > da kobieta i mam coreczke,szukamy pilnie lokum-moze byc pokoj,bo na wynajem mie
      > szkania nie stac mnie narazie.W zamian pomoge w domu,badz zaopiekuje sie dzieck
      > iem,starsza osoba,takze szukam pracy w zasadzie od zaraz.Moja corka chodzi do p
      > rzedszkola...niestety poki nie zaczne zarabiac,mam tylko alimenty,a to za malo
      > by przezyc:(jestem osoba spokojna,uczciwaNie mam nalogow.Najwazniejszy jest dac
      > h na glowa,bo by chodzic do pracy tez trzeba miec gdzie mieszkac.Niestety moge
      > sie odwdzieczyc pomoca,bo oplacic za lokum nie moge...przynajmniej na poczatku.
      > Kto jest na tyle zyczliwy,prosze o kontakt.
      witaj,starszy pan moze was wziac do siebie na stale ale w innym mieszie za wroclawiam mniejsze miasto ale ladnie polorzone nie mam niekogo to chcetnie pomoge,mieszkanie ladne i pewne;czekam na odp.
      • kamil210608 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 30.11.12, 18:57
        jesli szukasz lokum napisz
    • hen20 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 10:00
      jeszcze raz napisza,moge was wziac do siebie na stale jak nie masz mieszkania ,mieszkam sam w m3,nie mam nikogo ,jak odpowiesz to nie wiem jak podac email albo nr tel,
      • rika148 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 13:55
        Jakiś analfabeta (hen20) dorwał się do komputera i postanowił sobie klawisze ponaciskać :)
        Do szkoły najpierw głąbie idź , naucz się pisać bez błędów , a potem dopiero zabieraj się za internetową twórczość pisarską .
        • hen20 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 17:56
          rika148 napisał:

> Jakiś analfabeta (hen20) dorwał się do komputera i postanowił sobie klawisze po
          > naciskać :)
          > Do szkoły najpierw głąbie idź , naucz się pisać bez błędów , a potem dopiero za
          > bieraj się za internetową twórczość pisarską .
          >ale ty jestes zblonkana bo kazdemu przysrawasz a sam nie wies jake to bledy tak przysrawac,,sraj sraj sraj sraj sraj sraj srajsraj sraj sraka sraj,nie warto odpisywac
          • rika148 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 18:11
            Nie kompromituj się prostaku ponownie . Do szkoły marsz głąbie , a dopiero potem na salony !!!

hen20 napisał(a):

> rika148 napisał:
            >
            > > Jakiś analfabeta (hen20) dorwał się do komputera i postanowił sobie klawi
            > sze po
            > > naciskać :)
            > > Do szkoły najpierw głąbie idź , naucz się pisać bez błędów , a potem dopi
            > ero za
            > > bieraj się za internetową twórczość pisarską .
            > >ale ty jestes zblonkana bo kazdemu przysrawasz a sam nie wies jake to bled
            > y tak przysrawac,,sraj sraj sraj sraj sraj sraj srajsraj sraj sraka sraj,nie wa
            > rto odpisywac
            • 0kaszub Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 23:46
              Rika148 daj spokuj nie kazdy moze byc taki inteligentny jak ty hodz uwazam ze potrzebujesz pomocy psyhologa pa ile bledow zrobilem? na dyktando ovolnopolski chyba nie mam szans co rika?
            • 0kaszub Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 25.11.12, 23:53
              Rika powoli staje sie twoim idolem ty taka wredna jestes ze kojazysz mi sie z obcym to taki film tylko ze ty to jestes ten obcy ha ha
              • rika148 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 26.11.12, 00:00
                I jak tam kaszub - nieudaczniku życiowy ?
                Nawet żadna przechodzona dupodajka z bachorami Ciebie nie chce ??????
                No to musisz się zgłosić do psychiatry .
                Coś z Tobą nie tak :)
                • 0kaszub Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 26.11.12, 07:26
                  Rika 148 nie jestem nieudacznikiem zyciowym i nie szukam tu seksu po prostu ludzie sie zamykaja we wlasnym swiecie i sa nieczuli na krzywde innych ja chce byc inny. Ty masz to w
                  D....e i takich jak ty jest duzo
                  • mamajg2 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 28.11.12, 14:20
                    Czesc,czy masz jakis mail?na forum nie bede sie uzewnetrzniac by np rika mogl/a co komentowac;pozdr
                    • 0kaszub Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 28.11.12, 15:05
                      Tak mam tropiciel67@tlen.pl
                    • 0kaszub Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 29.11.12, 06:19
                      Tak tu akurat masz racje. Rika tylko czeka na nowe ofiary i szuka okazji aby wcisnac swoj staly tekst o bzykaniu i nieodpowiedzialnym rozkladaniu nog.ale coz jak ktos ma nudne zycie i nie ma przyjaciol to potem tak jest.pisz na tego maila co ci wyslalem a pozniej pomyslimy jak ci pomoc. Pozdrawiam Artur
                • adula79 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 01.12.12, 13:09
                  rika148 napisał:

> I jak tam kaszub - nieudaczniku życiowy ?
                  > Nawet żadna przechodzona dupodajka z bachorami Ciebie nie chce ??????
                  > No to musisz się zgłosić do psychiatry .
                  > Coś z Tobą nie tak :)

Ja myślę, że to Ciebie nikt nie chce rika i dlatego tutaj wylewasz swoje żale. Żałosne. Proponuje leczenie psychiatryczne.
                  • rika148 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 01.12.12, 14:02
                    Mną się nie przejmuj i nic nie proponuj .
                    W życiu nic nie osiągnęłaś , ani dobrej pracy , ani mieszkania , tylko umiałaś cipę rozwalić i bachory zrobić i ty śmiesz dawać rady innym ?
                    Koń by się uśmiał :)
                    • 0kaszub Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 02.12.12, 05:53
                      Witam wszystkich tych normalnych. Szkoda tu takiego pustego gadania bo tu czasami pojawiaja sie ludzie potrzebujacy pomocy a samotne matki z dziecmi powinny dostac szczegulna pomoc. Szkoda ze nasze panstwo tego nie rozumie tak samo jak niekture osoby tutaj. Ale jak ktos moze nie posiada dzieci lub nigdy w zyciu biedy nie zaznal to ma problemy z przejawianiem empati. Pozdrawiam
    • jaremi6 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 09.12.12, 06:23
      witam,ja moge przyjac do siebie na stale bo mieszkam sam w wlkp,to szczerze prosze o odpowiedz,starszym meszczyzna jestem bez dzieci,czekam na odpowiedz,
      • tatta-janusz Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 09.12.12, 14:07
        mnie przyjmij , samotny ojciec z 2 letnim dzieckiem .
    • k.ana Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 03.06.13, 12:39
      Proszę samotne mamy o wypełnienie ankiety, anonimowa do celów badawczych, praca licencjacka, dziękuję.
      www.ankietka.pl/ankieta/111153/samotna-matka-samotne-macierzynstwo-rodzina-niepelna.html
      Przepraszam, że się tak wcinam w dyskusję, mam nadzieje, że Wasze problemy się rozwiążą i wszystko się ułoży dobrze. Sama jestem samotna mama i wiem, że czasami bywa naprawdę ciężko pozdrawiam.
    • crys123 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 22.01.16, 18:59
      Mieszkam sam mogę pomóc w zamian za drobne prace domowe
    • domingo2906 Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 12.02.16, 15:31
      Witajcie. 
      Jestem samotnym ojcem wychowującym 2 dzieci i wydaje mi się czytając co wy piszecie że my faceci mamy się wiele gorzej ... ze pokładają nam pod nogi gdzie i jak się tylko da żebyśmy się przewrócili 
      Pozatym kwestia samotności ! Kobieta z dzieckiem ma prościej bo wielu facetów jest w stanie zostać ojcem do nie swojego dziecka ale kobiety nie zabardzo chcą facetów z dzieckiem bo wydaje im się ze będą sprzątaczkami kucharkami itd ... 
      Takie jest moje skromne zdanie ... może wy widzicie to inaczej .?
      I co gorsze mam gdzie mieszkać mam prace jestem niezależny i niby wszystko ok! Ale samotny i nieszczęśliwy .......
    • januszkubicki Re: Samotna mama szuka pomocy,jestem z Jeleniej G 15.02.16, 22:47
      Napisz na moją pocztę jeśli sprawa jest aktualna januszzbigniewkubicki@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka