Dodaj do ulubionych

Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę

07.11.12, 19:18
Witam
Jestem samotna matką 8 - letniego łobuziaka. Szczerze mówiąc już zwątpiłam w to, że jeszcze zwiążę się na stałe z jakimś facetem, a człowiek potrzebuje mieć w życiu bratnią duszę - dlatego szukam bratniej duszy wśród kobiet:) Szukam osoby, która będzie miała czas i ochotę spotkać się czasem, wybrać z dzieciakami do kina, na rower, na wakacje itp.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tatta-janusz Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 07.11.12, 20:14
      Ja chentnie ciebie posnam . Mam też dziecko małe i potszebuje dachu nad głowom .
      Taksze jak bys znalasła kawałek konta dla mnie i mego małego , to mugłbym być dla Ciebie bratniom duszom . No i dobsze by było , abyś dobsze zarabiała , a ja w samian bende pilnować twego mieszkania .
      Posdrafiam ciebie i fszystkich .
      • niesiu.nia81 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 07.11.12, 20:50
        Widzę, że świetny masz humor. Pozdrawiam
        • tatta-janusz Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 07.11.12, 23:20
          Ja Ciebie tesz lóbie i czekam na saproszenie .
    • evika11 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 16.12.12, 17:11
      Witaj, szkoda że trafiłam na twojego maila tak późno, bo teraz nie wiem czy odczytasz moją odpowiedź. Jeśli tak - to kontakt do mnie evika11@gazeta.pl
      Jestem samotna mamą i chętnie poznam inna mamę w wymienionych przez ciebie celach:-)
      Pozdrawiam
    • puma557 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 16.02.13, 19:44
      hej, jeśli jesteś jeszcze zainteresowana kontaktem, odezwoj się proszę, nebos@poczta.onet.pl
    • k.ana Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 14.04.13, 16:17
      www.ankietka.pl/ankieta/111153/samotna-matka-samotne-macierzynstwo-rodzina-niepelna.html proszę samotne mamy o wypełnienie ankiety dziękuję i pozdrawiam.
    • 3kasia17 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 23.04.13, 13:17
      Drogie mamy ;)
      Bardzo proszę o wypelnienie mojej ankiety , dotyczacej problemu samotnego macierzynstwa. Pytania służą celom badawczym mojej pracy dyplomowej ;)
      Z gory dziękuje za udział w ankiecie ;)
      www.ankietka.pl/ankieta/112579/samotne-macierzynstwo.html
    • niesiu.nia81 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 23.04.13, 13:22
      Dziekuję wszystkim za wpisy i nadal czekam na naprawdę samotną mamę, która potrzebuje towarzystwa:)
      • ewucha12345 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 21.06.16, 17:54
        Ja też jestem samotną mamą, pozdrawiam.
      • sandra2458 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 03.09.16, 18:14
        Jesli wiek tj.21lat nie stanowi problemu odezwij się. Jestem mama wspanialej 5miesiecznej kruszynki. Mam nadzieje, ze podejmiesz wyzwanie wprowadzenia młodej mamy w hmm doroslosc. spanuciak@gmail.com
        Jesli nie zechcesz zawsze inna mama może się do mnie odezwać. Pozdrawiam.
    • anka-22-84 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 10.07.13, 17:37
      Witam Cię, również jestem samotnie mieszkającą mamą 8-letniego chłopca, chętnie poznam kobietę w podobnej sytuacji, jeśli jesteś zainteresowana kontaktem to odezwij się na priv:
      anka-22-84@o2.pl
      Pozdrawiam serdecznie
      • prin_cessa Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 11.07.13, 00:17
        Hej dziewczyny! :)
        Dajcie jakieś namiary, jestem samotną yyyyy... samodzielną, bo nie lubię określenia samotną-mamą :)
        Czekam! :)
    • agnieszka06120 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 30.07.15, 10:39
      Witam ja tez jestem samotna mama i chetynie bym sie zapoznała pozdrawiam:)
      • kasi.akas Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 19.09.15, 15:30
        Podejmuję wątek samotnych mam w Lublinie. Mam 38 lat, jestem po rozwodzie, mam 11 letniego syna. Chętnie poznam inne dziewczyny w podobnej sytuacji. Dobrze byłoby mieć kogoś z kim można wyjść do kina, na kawę czy pogaduchy, czy też zorganizować jakiś wspólny wyjazd z dzieciakami. Dziewczyny co wy na to?
        • ewucha12345 Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 21.06.16, 17:53
          Hej ja co prawda mam córkę w tym samym wieku, ale chętnie pogadam
          • kasi.akas Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 28.06.16, 12:38
            Hej. To podaję Ci mojego maila kk2306@o2.pl.
            • silna-luna Re: Lublin, samotna mama pozna inną samotną mamę 13.09.18, 02:58
              Witam. Jestem 29letnia samotna matka 3miesiecznej coreczki..mieszkam w Lublinie..poszukuje innej samotnej matki w podobnym wieku do wspolnych spacerow i rozmow..Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka