Dodaj do ulubionych

Samotny ojciec Katowice.

24.06.13, 10:19
Witam, od niedawna jestem samotnym ojcem dwóch wspaniałych córek. Przeżyłem bardzo burzliwy związek, bardzo ciężką i trudną walkę o moje córki, z góry byłem skazany na porażkę, ale na szczęście - udało się. Dopiero teraz zauważyłem, że jestem na prawdę szczęśliwy. Żałuję, że nie potrafiłem podjąć wcześniej kroków w tym kierunku. Jestem niezależny, nie szukam sponsorki, mam dobrą pracę, mieszkanie. Dajemy sobie świetnie radę. Szukam osoby, najlepiej samotnej matki, z którą mógłbym porozmawiać na każdy temat, wyskoczyć z dziećmi na spacer, plac zabaw, do kina, na basen lub na kawę. Moje córki są w wieku 7 i 4 lata, natomiast ja mam 26lat.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • dariazmaluchami Re: Samotny ojciec Katowice. 29.06.13, 00:28
      witam jestem zaskoczona pana szeczorścią może to naiwne z mojej strony ale co pana skłoniło żeby napisać o pomoc na forum publicznym ? daria
      • arczi_1987 Re: Samotny ojciec Katowice. 29.06.13, 18:51
        Witaj,
        Trzeba najpierw troszkę o sobie napisać, przedstawić sytuację. Jeżeli jest Pani zainteresowana dalszym korespondowaniem, zapraszam to mój mail: second_life@o2.pl
        Pozdrawiam
    • roxana31 Re: Samotny ojciec Katowice. 29.06.13, 10:18
      witaj.
      Ja obecnie jestem w ciazy I oczekuje pierwszego dziecka mam 31 lat I mieszkam na obrzezach kat.jesli mialbys ochote sie spotkac to napisz o to moj email.
      kajetan9@amorki.pl
    • zlotkozlociutka Re: Samotny ojciec Katowice. 25.07.13, 02:36
      Cześć, czy nadal szukasz kontaktu z samotnymi rodzicami? Jeśli tak to mój mail zlota22@o2.pl, jestem z okolic, mam syna w podobnym wieku.
    • bardzosamotnamama Re: Samotny ojciec Katowice. 25.07.13, 20:38
      To niesamowite,ze przynajmniej mogłam przeczytac taki anons i rozbudzic w sobie tak wielkie nadzieje, ze mezczyźni nie tylko potrafią walczyc o swoje dzieci, ale mają takie potrzeby jak ty, takie same jak ja. jestem pod tak ogromnym wrazeniem,ze nie umiem niczego mądrego z siebie wydusic, pisze nieco bez sensu, ale reakcja jest automatyczna, niekontrolowana. Taaakie to na mnie wywarło wrazenie a poznac takiego mezczyznę to SZCZYT MOICH MARZEN. Pozdrawiam ciepkutko
      • arczi_1987 Re: Samotny ojciec Katowice. 27.07.13, 10:21
        Bardzo Ci dziękuję, za te wszystkie ciepłe słowa, ale dla mnie to nic wielkiego, po prostu, jeżeli zdecydowałem się na dzieci, to muszę im zapewnić wszystko czego potrzebują a nie uciekać od obowiązków. Jeżeli będziesz miała ochotę porozmawiać podam Ci gg:11518829, lub napisz adres e-mail, to napiszę.
        Pozdrawiam jeszcze raz :)
        • bardzosamotnamama Re: Samotny ojciec Katowice. 27.07.13, 10:39
          sylwiater@op.pl . Proszę pisz, napisz cokolwiek, bardzo chętnie nawiążę z Tobą kontakt. Chcę pisac, rozmawiac, nawiązac znajomośc, wymienic się zdjeciami. Bardzo mi miło, że odpisałeś (nie spodziewałam się), jestem bardzo mile zaskoczona. Czekam z niecierpliwością na odzew. Pozdrawiam.
        • kochaniec2.08.1973 Re: Samotny ojciec Katowice. 14.03.14, 02:18
          szukam samotnego ojca z dziećmi, ponieważ ja nie moge już miec dzieci, poroniłam 3 ciąże i jestem po kilku operacjach przez które nie mogę miec własnego potomstwa a zostałam odrzucona przez wielu przyjaciół i bardzo bardzo samotna z Lublina. Mam dużo zainteresowań którymi moge podzielić się nawet z dziećmi. Potrzebuję miłości szczerej, której nie dostałam nigdy od męża, mój związek trwał zaledwie 1 rok i mąż opuścił mnie odrazu po 3-cim poronieniu. Przeszłam przez piekło ale pogodziłam się przez 5 lat i teraz szukam bliskiej osoby z dzieckiem lub 2 dzieci. Pragnę opiekować się cudzymi dziećmi oraz mieć wsparcie mężczyzny. Czy to jest możliwe żeby ktoś pokochał mnie?? Szukałam na 4 portalach jednak nikogo porządnego nie poznałam. Potrzebuję miłości, czułości i zrozumienia. Jestem lekko chora po 5 operacjach ale chodze na własnych nogach, lubię pracować z zawodu tłumacz jęz. francuskiego oraz kosmetyczka.
          Odpowiem na każdy list, nie mam GG, proszę panów z dziećmi pisać na e-mail. Będę wdzięczna za każdy list. Jestem katoliczką.

Z wyrazami szacunku DK z Lublina
          • janwawa2013 Janusz 14.03.14, 08:45
            Witam Cię , ja jestem z Warszawy , ale popisać możemy , jeżeli masz ochotę na kontakt.

Ja jestem samotnym tatą , mój syn ma 4 latka , mały szkrabik , wesoły , pogodny , wygadany . Chodzi do przedszkola .

Pozdrawiam Cię i życzę miłego dnia.
    • essunia Re: Samotny ojciec Katowice. 17.08.13, 21:21
      Cześć Mam 31 lat i jestem samotną matką małego szkraba, bardzo chętnie porozmawiam lub nawet się umówię na jakiś spacerek. Jestem pod wrażeniem, że udało ci się wygrać sprawę o dzieci:) Ja jestem z Tychów Pozdrawiam
      • arczi_1987 Re: Samotny ojciec Katowice. 20.08.13, 17:34
        witaj, podaj adres e-mail, chętnie porozmawiam. Pozdrawiam
        • essunia Re: Samotny ojciec Katowice. 21.08.13, 20:29
          essunia@poczta.onet.pl czekam na emaila, ja również chętnie porozmawiam:)
    • januszwarszawa2013 Witaj 18.08.13, 06:59
      Witam , ja jestem samotnym ojcem z Warszawy , ja wychowuję jednego syna , mój jaś ma 3,5 roczku.

Jesteś ode mnie o wiele młodszy , ale życzę Ci wszystkiego dobrego , bo z tego co piszesz , to potrzeba "odwagi" i "wewnętrznej siły " aby walczyć o dzieci , a potem zapewnić im wszystko .

Ty masz dwoje dzieci , więc tym bardziej.

Powodzenia i pozdrawiam
      • kochaniec2.08.1973 Re: Witaj 14.03.14, 02:08
        Witam Pana, jestem Dalila 40 lat z Lublina i szukam samotnego ojca z dzieckiem od 5 lat. Mam za sobą 3 poronienia i już nie mogę mieć dzieci ( tak uważa lekarz ). Jednak ciepła, odpowiedzialna i bardzo pragnę kochać oraz być kochana. Nie jest mi łatwo poznać pana bo jestem dość nieśmiała w stosunku do mężczyzn mimo iż jestem po rozwodzie 5 lat. Kocham dzieci i mam tylko doświadczenie opieki nad 3 dzieci we Francji, ale bardzo bym pragnęła poznać Pana oraz dziecko. Dlaczego jest pan samotny, czy może wdowiec?

Z wyrazami szacunku, pozdrawiam Dalila
    • karolinak8 Re: Samotny ojciec Katowice. 10.02.14, 14:21
      czescmamnaimiekarolina bardzo chetnie cie poznam jestem samotna mama7mies coreczki jesli masz ochote napisz 517520760 czekam;***
    • oleandra1706 Re: Samotny ojciec Katowice. 16.02.14, 10:55
      Witam, jestem mamą 9 miesięcznego łobuziaka chętnie pogadam lub też spotkam się na jakiś spacer z dzieciakami:) W maju wracam do pracy, ale myślę że na spędzenie w 5tkę miło czasu zawszę znajdę chwilkę. Mam 25lat i też jestem z Katowic. Jeśli masz ochotę pogadać napisz na meila msandraa@interia.pl Pozdrawiam
    • anabela302 Re: Samotny ojciec Katowice. 18.02.14, 11:05
      Witam Cię . Bardzo bym chciała Cie poznać .
      Po przeczytaniu Twojego postu - rozmarzyłam się jak napisałeś o tych spacerach , pójściu do kina do parku, ...
      to jest szczęście
      Pozdrawiam Cie Ania

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka