Dodaj do ulubionych

Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania

27.07.13, 21:39
Jak w tytule szukam innej samotnej mamy ktora potrzebuje pomocy.Ja mam dwojke dzieciakow i pracuje na noce wiec wtedy potrzebowalabym aby druga mama popilnowala moich dzieciakow natomiast ja moge robic to w ciagu dnia aby druga mama swobodnie mogla pracowac. Jak cos to piszcie.
Obserwuj wątek
    • tygrysekwarszawa79 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 28.07.13, 14:06
      A moze byc singiel mezczyzna. Zawsze pracuje na pierwsza zmiane, wiec poludniu (I w nocy) moge sie nimi zajac. Chetnie podnajme u Ciebie pokoj. Kontakt marekajanek@interia.pl
      • mirabela55 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 17.09.13, 21:47
        też szukam kogoś na spółkę do wynajęcia mieszkania. mma 3 letniego chłopca
    • ewela8221 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 05.09.13, 12:22
      Hej.
      Ja również jestem samotną mamą mającą 22 miesięczną córeczkę i muszę przyznac że pasuje mi twoja oferta tylko nie rozumiem czy chcesz razem też coś wynając by razem zamieszkac czy poprostu chcesz żebyśmy dzieciaczki do siebie zaprowadzały?
    • tygrysekwarszawa79 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 05.09.13, 13:00
      A moze byc bezdzietny singiel mezczyzna. Pracuje. zawsze na pierwsza zmiane pn-pt pozniej w miare mozliwosci zaopiekuje sie dziecmi. Samotne matki zainteresowane wspolwynajmem albo wynajmem u siebie mi pokoju kontakt oskarekzloty@interia.pl
      • ewela8221 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 21.09.13, 17:56
        Wiesz co gościu, tu kobiety piszące już mają za sobą związki z takimi jak ty więc są mądrzejsze o spore doświadczenie życiowe więc sobie lepiej odpuśc, a bajki o bezdzietności to sobie w ... wsadz już nie raz się nasłuchałam o bezdzietnych tatusiach z 3 dzieci, nie chodzi mi tu o dzieci bo sama mam córeczkę ale o te bzdury co wciskacie nie jednej kobiecie myśląc że łyknie, poza tym dlaczego szukasz mieszkania lub pokoju u kobiety? Co nie masz swojego? Nie dorobiłeś się? Widocznie tak pracowity jesteś.... Już znałam kiedyś takiego jednego "biznessmena" pacowitego co nawet z Chinami współpracował ściągając z Chin towary dla Polskich odbiorców, taką miał bajkę by mnie przez 3 miesiące naciągac na utrzymywanie jego i żywienie i ubieranie, już nie wspomnę o darmowym mieszkaniu które miał mieszkając u mnie.
    • odpowiedz82 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 06.09.13, 21:35
      Czesc, to bylby swietny uklad!
      tylko gdzie mieszkasz?
      ja, 30 letnia mama 3 letniego synka.
      Pozdrawiam
      moj mail:odpowiedz82gazeta.pl
      • mirabela55 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 17.09.13, 21:45
        hej, chętnie wynajmę z tobą mieszkanie.
        Mam 3 letniego synka
        Ola
        • odpowiedz82 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 17.09.13, 21:50
          Mirabela55, moj mail: odpowiedz82@gazeta.pl
          Daj znać.
          Pzdr
        • odpowiedz82 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 17.06.14, 14:49
          Hej Ola, czy nadal szukasz samotnej mamy, z ktora chcialabys wynajac mieszkanie?
          Jesli tak, to gdzie? Ja niedlugo chcialabym przeprowadzis sie do Krakowa. Moj mail:odpowiedz82@gazeta.pl
          Pzdr
          Ewa
      • ewela8221 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 21.09.13, 17:45
        Hej.
        Ja obecnie mieszkam w Żyrardowie ale chce się przeprowadzic bo tu są zerowe perspektywy.
        Mam małą 2 letnią córeczkę.
    • wikusia812 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 14.09.13, 19:47
      Czy ogłoszenie nadal aktualne?mam 2 letnią córeczkę i chętnie ci pomogę przy dzieciach.
      • wikusia812 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 14.09.13, 20:07
        Jestem na gg,pogadamy moje gg 7214237
      • ewela8221 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 21.09.13, 17:36
        Hej wikusia.
        Nadal szukasz kogoś z kim chcesz wynając mieszkanie?
        Ja też, jestem mamą 2 letniej córci.
        • wikusia812 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 21.09.13, 20:46
          Hejka!
          Nadal szukam kogoś do współdzielenia mieszkania,dzielnica obojętna,moje gg 7214237,pisz
    • mirabela55 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 18.09.13, 11:23
      nie wiem jak u mnie będzie ze zmianą ale być moze byśmy się dogadały. mam 3 letniego chłopca
    • kolor-owa87 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 22.09.13, 09:19
      Poszukujemy tego samego ;) Ja nie potrzebuje dużo snu, więc opieka nocna na Twoimi dzieciaczkami odpowiadała by mi. Mam 3 letnią córeczką i ogromną potrzebę zmiany miejsca zamieszkania, niestety jak wiesz w polskich realiach niemożliwym jest wynająć mieszkanie, będąc samotną matką, więc szukam jakiejś opcji...Jestem z Jaworzna, pracuję w Sosnowcu, a Ty?
      Pozdrawiam Edyta
    • ewela8221 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 25.09.13, 00:28
      Hej.
      Jestem samotną mamą 2 latki i jestem zainteresowana twoją propozycją.
      ewelina.slazak@onet.pl
    • k.ana Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 29.09.13, 19:02
      Proszę o wypełnienie ankiety:)

www.ankietka.pl/ankieta/111153/samotna-matka-samotne-macierzynstwo-rodzina-niepelna.html
      • odpowiedz82 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 29.09.13, 22:13
        Witam, chyba pomylila Pani portale. Nie chcemy wypelniac ankiet, chcemy znalezc mieszkanie!
    • beata712345 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 02.11.13, 16:56
      Witam!Ja też mam podobny problem mam 2 dzieci i chciała bym coś wynająć na kawalerkę mnie nie stać razem było by owiele łatwiej.Proszę o odpowieć.Jakie okolice ją interesują?
      • beata712345 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 02.11.13, 17:03
        Potrzebuje pilnie zmienić miejsce zamieszkania mam 4,5 letniego chłopca który chodzi do przedszkola i 8 miesięczną córeczkę najbardziej interesóje mnie praga południe.Jakby co piszcie.
        • jolole0611 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 20.03.14, 16:13
          Mam dość mieszkania z mężem tyranem,ale nie stać mnie na samodzielne wynajęcie mieszkania. Mam siedmioletnią córcię,ale mnie interesują Bielany
    • mcl96 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 02.11.13, 21:12
      Jestem z Poznania i również poszukuję samotnej Mamusi by wspólnie wynająć mieszkanie.
      • magda-mmm1 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 25.03.14, 10:19
        Witam jesli nadal poszukujesz odezwij sie prosze,zalezy mi na szybkiej wyprowadzce,nie mam czasu dlugo czekac jesli jakas mama jest zdecydowana,pewna swej decyzji,czekam... magda-mmm1@wp.pl
    • jolole0611 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 20.03.14, 16:28
      Mam siedmioletnią córkę i nie mamy gdzie się podziać.Chętnie zamieszkam z mamą,która również boryka się z samotnością mój mail olesjolanta@wp.pl
      • 4martula29 Re: Szukam samotnej mamy do wynajecia mieszkania 24.03.14, 19:52
        Witam jestem w podobnej sytuacji co Ty i szukam czegoś do wynajęcia a czy Ty Jesteś z Poznania bo nie napisałaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka