Dodaj do ulubionych

szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warszawa

05.03.08, 18:16
cześć dziewczyny !! własnie znalazłam to forum i pomyślałam, że tu
może mogłabym znaleźć jakąś samotną mamę, która także zastanawia się
jak i gdzie spędzić tegoroczne wakację z dzieckiem.
Mam 32 lata i blisko 7-letnią córkę - myślałam, żeby wyjechać
gdzieś gdzie woda i słońce, może za granicę, ale samej z dzieckiem
trochę trudno się zebrać i ryzykownie..kto wie, może takich mam z
dylematem takim jak mój znalazłoby się więcej???
pozdrawiam, noa
Obserwuj wątek
    • sim_one1 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 24.03.08, 20:41
      Wow! Od trzech lat mam ten sam problem! Wprawdzie jesteśmy ciut
      starsi - mam 34 lata i 9-letniego syna, ale od czegoś trzeba zacząc.
      Nie uśmiecha mi sie kolejny wyjazd nawet w najznakomitsze miejsce,
      gdy dookoła same pełne uśmiechnięte rodziny, a my "samotni we dwoje"
      czujemy się czasem jak trędowaci... Mieszkamy na Podkarpaciu -
      myślałam o polskim morzu, nawet autem, ale sama-to zbyt meczące i
      niebezpieczne. Za granicę też mnie kusi, ale... takie
      samo "ale".... :) Może jakiś kontakt na gg? 8759878
      Pozdrawiam!
    • annamisior Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 24.05.08, 13:10
      Witaj.

Nie mam zwyczaju szperania i pisania na forach o trafiłam tutaj
      przypadkiem i zaciekawił mnie Twój post.
      Napisałaś go już dawno temu ale piszę bo ja przez jakiś czas też
      szukałam jakiejś mamy z pociechą aby gdzieś się razem wybrać np.
      basen czy zwyczajnie wyjechać gdzieś na wakacje czemu nie.
      Zapewne znalazłaś już towarzystwo ale znajomych nigdy nie jest za
      wiele, dlatego polecam się.
      Ja mam 30 lat i prawie dwuroczną dziewczynkę Zuzę i zachęcam do
      poznania się, pozdrawiam,
      Ania
      • ewela8221 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 09.04.13, 15:47
        Hej.
        Ja też mam małą córeczkę taką 17 miesięcy i też czasem chętnie bym gdzieś wyskoczyła z nią i kimś jeszcze tzn. z jakąś inną mamą czy np. gdzieś na wakacje czy weekend lub chocby od tak popisała :)
    • jolinka71 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 13.06.08, 13:05
      Witam;-)

Co prawda o swoim pomyśle napisałaś już dawno, ale może sprawa
      wakacji nie została jeszcze pzresądzona. Ja mam córkę w wieku 8,5
      roku i takie same dylematy. Proponuję kontakt na GG 4255731.
      Pozdrawiam serdecznie

Jola
    • iza.32 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 16.02.09, 13:50
      ja bardzo chetnie bym sie wybrała mam 9 letnia córke
    • kasia-0911 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 16.03.09, 21:58
      Jak to miło wiedzieć że nie tylko ja mam taki problem. Też mam 32 lata, 7-letnią
      córkę i 5-letniego syna. Całkowiecie Cię rozumiem, z jednej strony człowiek
      chciałby pojechać gdzieś się w koncy wygrzać a z drugiej strony czarna wizja
      pilnowania dziecki i walizek...niestety ciężkie jest życie samotnej matki.
      Pozdrawiam
      Kasia
      • mimisia77 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 12.04.11, 10:43
        Witaj, znalazłam Twoje ogłoszenie na onecie, na temat wyjazdów mam z dziećmi, czy jest to jeszcze aktualne? mój adres mimisia77@wp.pl, gg 2124790
        • lorka2901 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 17.05.12, 12:10
          W tym roku dolaczylam do grona samotnych mam. Mam 30 lat i 4 letnia corke. Chce zabrac ja nad morze,ale samemu smutno. Gdyby ktos mial ochote wspolny wyjazd to moj podaje moj nr gg 5892097.Pozdrawiam :)
    • sama31 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 27.03.10, 21:37
      Ja też miałam taki dylemat,ale w tym roku lece z 2 dzieciaków 6 letni synek i 8
      letnia córka do Tunezji.Jak jest chetna jakaś mamusia to serdecznie zapraszam na
      wspólny wyjazd.
      • ilka973 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 30.03.10, 20:33
        sama 31 . A kiedy lecisz do tej Tunezji. Ja też mam dwoje dzieci 12
        i 6 lat i szukam towarzystwa na wakacje
    • why_because Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 28.03.10, 14:52
      Witam wszystkie mamy, ja w tej samej sprawie, szukam towarzystwa dla siebie i
      mojego 8-letniego synka na wakacje, najlepiej gdyby była to mama około 40-tki bo
      i ja tyle sobie liczę, a trzymam się nieźle :), oczywiście gdyby zaakceptowały
      mnie mamy młodsze, byłoby mi podwójnie miło, pozdrawiam serdecznie,wakacje już
      tuż, tuż, wiec zorganizujmy się!
      • ilka973 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 30.03.10, 20:35
        pisze i pisze ale nie wiem czy ktos się odezwie. Mam 37 lat i sama
        wychowuję dwoje dzieci . Mam nadzieję ,że moze znajdę tu jakies
        kobiety podobne do mnie . I byc może uda sie zorganizowac te
        wakacje . Mój nr gg 10412484
        • natalia2122 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 22.06.10, 10:43
          Witam wszystkie mamuśki. Mam 25 i szukam ciekawego miejsca na
          wakacje z 5 letnim synkiem. Niestety nie mam zbyt długiego urlopu
          zaledwie 7 dni i chciała bym je spedzic z dzieckiem nad morzem.
          jesli ktoras z was znała by fajna kwatere to bardzo prosiła bym o
          podpowiedz. pozdrawiam (towarzyszki na wakacje również mile widziane)
          • ana290 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 14.06.11, 01:47
            i jak minęły zeszłe wakacje?
      • mkreciki Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 04.06.15, 18:07
        cześć mam na imię Monika mam 39 lat i 7 letniego synka również chciałabym gdzieś wyjechać ale tak jak Ty nie bardzo chcę sama. Jeśli chciałabyś to możemy o tym pogadać. Pozdrawiam.
    • mg1980 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 07.04.10, 23:23
      Witam,
      W tym roku zastanawiałam się co zrobić z wakacjami na które chcę
      wyjechać razem z 9-letnią córką. Każdy ze znajomych ma inne pomysły
      i plany i raczej się nie dogramy. Pomysł zainicjowany w tym wątku
      bardzo mi się spodobał, to świetna okazja dla dzieci do spędzenia
      fajnych wakacji i dla matek do poznania się, zawiązania ciekawych
      znajomości. Planuję dwutygodniowe wakacje za granicą, najchętniej
      Hiszpania bądź Włochy, ale nie wykluczam też innych ciekawych
      propozycji. Jeżeli inne mamy są chętne to piszcie. Podaję mój nr gg
      3439427.
    • mimi1975 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 29.04.10, 09:10
      Cześć, jestem samotną mamą 1,5 rocznego synka. Planuję urlop w
      sierpniu, chciałabym pojechać za granicę. Ze względów bezpieczeństwa
      malucha Turcja, Tunezja, Hiszpania. Egipt odpada, za gorąco i za
      brudno. Szukam samotnej mamy, która chciałaby spędzić urlop podobnie
      jak ja. Ciepłe morze, piasek, baseny i dzieciaki. Jak dla mnie super!
      Pozdrawiam! Monika
    • anamaria123 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 15.07.10, 21:44
      Witam , właśnie stanęłam przed takim dylematem -chaciałabym pojechać nad morze
      mam 28 lat i5letniego synka , urlop od niedzieli - może ktoś się przyłączy ...
      • marta.og Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 16.07.10, 11:30
        Witam,
        Stoję przed podobnym dylematem....Mam 29 lat i 7-letniego syna.
        planowaliśmy również jakiś wypad nad morze. Gdzie się wybierasz
        anamario123???
        pozdrawiam M.
        • psxbarman Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 09.08.10, 19:55
          Witam wszystkie samotne mamy:)
          Lecę z 2 dzieci (7 i 11 lat) do Tunezji.Wylot 19.08. z Wawy czyli
          lada dzień. Kolezanka w ostatniej chwili zrezygnowała. Boje się
          bardzo ale nie zrezygnuję bo dzieci żyja tym wyjazdem juz od 3
          msc.Moze znajdzie się jakas samotna mama która wyjezdza w tym
          terminie albo wciąz się zastanawia...(jeszcze są miejsca i mozna
          kupić..):)Pozdrawiam serdecznie i liczę na cud ;)
          • rdzi-dzia Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 11.08.10, 22:33
            Witam wszystkich,
            Czy ktoś może jedzie od sob lub niedzieli nad Bałtyk, ja wybieram się jak na
            razie sama z 3letnim synkiem,chyba Rowy ale to jeszcze nic pewnego. Będę
            prawdopodobnie do końca tyg, miło by było gdyby jakaś inna samotna mama się
            znalazła do towarzystwa.
            GG 3717903.
    • mt1313 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 14.12.10, 17:04
      Witam, chciałam odświeżyć wątek.
      Ja myślę już o wakacjach 2011. Jest nas dwie ja i moja 11 letnia córka. Może ktoś chciałby w najbliższe wakacje pojechać z nami do Grecji? W zeszłym roku byłyśmy we Włoszech pod namiotem i było super a cena bardzo przystępna, tym razem też biorę pod uwagę wersję pod namiotem.
      • onegroch4 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 02.01.11, 22:56
        hej
        jestem mama 3 latka i poszukuje chetnej na wyjazd do jakiegos cieplutkiego kraju, najchetniej w maju. No chyba ze sa jakies chetne to mozna skoczyc w gory na kilka dni, w najblizszym czasie:)
        • misiaczek_12345 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.04.11, 22:21
          witam! chetnie Cie poznam..tez sama wychowuje...moj mail to mrs.wuwu@yahoo.com
          pozdrawiam
          Paula
    • scyzoryczka Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 25.01.11, 13:09
      Świetny pomysł, proponuję reaktywować na 2011 :)
      • sama.mama25 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.01.11, 13:20
        całkiem ciekawy temat
        jestem ze śląska mam 25 lat i 3-letnia córeczkę. bardzo chętnie wybrałabym się gdzieś na wakacje z inna mama z dzieciaczkiem w podobnym wieku ale też szukam kogoś chętnego na weekendowe wiosenne wypady do wisły czy szczyrku z dzieciaczkami
        pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy
        • misiaczek_12345 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.04.11, 18:39
          JESTEM CHETNA. MOJ NR 34138110
          • misiaczek_12345 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.04.11, 18:40
            JESTEM CHETNA. MOJ NR gg 34138110
        • ana290 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 14.06.11, 01:44
          wprawdzie mój mały ma prawie sześć ale na wycieczki zawsze jestem chętna, i na urlop też jakiejś mamy z dziećmi szukamy, wybieramy się nad polskie morze na drugą połowę lipca moje GG 10497731 pozdrawiam
    • kachazuza Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 09.03.11, 11:55
      Ja szukam samotnej mamy do wspólnej podrózy-przełom czerwiec lipiec.Mam 8letnia córę i myślimy o Bułgarii lub Turcji.Wyślę Ci na maila gazetowego co i jak
      • xxxxxx.1 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 15.03.11, 12:46
        Witam wszystkie samotne many. Wprawdzie założyłam nowy wątek jeśli chodzi o poniższy temat, ale i tak chce go poruszyć tutaj. Otóż jestem jedna z Was. Mam dzieci w wieku 12 lat- chłopiec i 3,5 roku- dziewczynka. Właśnie wpłaciłam zaliczkę za śliczny dwupokojowy domek z łazienka, aneksem kuchennym i TV, w ośrodku „Hawana” w Dąbkach nad Bałtykiem, w terminie 17.07-12.08 (3 tygodnie). Położenie jest bardzo atrakcyjne - koło jeziora i 50 m od morza! (zobaczcie same). Domki są w cenie 280/za dobę. Obok znajduje się ośrodek wczasowy CARBO, gdzie można wykupić całodzienne wyżywienie. W tym ośrodku są wolne pokoje, ale dopiero od sierpnia. Z Myśla o znajomej zarezerwowałam telefonicznie jeszcze jeden domek w Hawanie. Niestety znajoma z dziećmi nie może jechać w tym terminie co ja, co właśnie mi oznajmiła, więc w chwili obecnej zostałam zupełnie sama na wyjazd z moimi dziećmi. Ten drugi domek jest wolny w terminie 21.07.- 12.08 (zarezerwowałam go na moje nazwisko na te 3 tygodnie), więc mama mógłby sobie wybrać ileś tam dni w tym okresie nie koniecznie całe 3 tygodnie. Pomyślcie, bo domek jest zatrzymany do czwartku 17.03. Pozdrawiam
        Małgorzata
        • mimisia77 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 12.04.11, 10:57
          Witajcie, jestem kobietą po 30 i mam 9 letniego synka. Również szukamy towarzystwa na tegoroczne wakacje. Najchętniej ciepłe kraje: Grecja, Chorwacja, Bułgaria itp. Urlop planujemy w lipcu lub w sierpniu. mój mail: mimisia77@wp.pl.
        • misiaczek_12345 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.04.11, 15:35
          JESLI NIKOGO NIE ZNALAZLAS NA WAKACJE MOZESZ NAPISAC NA GG 34138110
          • rogass Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 10.06.11, 21:46
            Witam !!
            Jesli by nie przeszkadzalo jakiejs Pani jechac z mezczyzna to ja bym sie pisal , jade 26-27 lipca gdzies do Grecji ,Cypru lub Turcji ¨na last minute na okres 1 tyg. Ja 35 i corka 5 lat .
            Pozdrawiam !!
            • majamonika23 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 02.07.11, 09:33
              jeśli nadal ktoś szuka urlopu z dziećmi w tym roku 2011 to proszę o maile. Na pewno odpiszę, właśnie zastanawiam się gdzie pojechać z moja 21 mies córeczką, mam 30 lat .pozdrawiam wszystkich serdecznie,a może jakieś większe grono by się udało zebrać...niekiedy od takich znajomości rodzą się wieloletnie przyjaźnie
              • majamonika23 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 02.07.11, 09:36
                to mój mail majamonika23@gazeta.pl lub majamonika23@interia.pl

pozdrawiam
              • marlena-36 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 20.07.11, 18:39
                Witaj
                Mam 36 lat i chciałabym pojechać gdzieś z moją córeczką ponad dwa latka do ciepłych krajów. Chętnie dołączyłabym do innej mamy lub grupki dziewczyn. Moje gg 2492642.

Pozdrawiam
      • misiaczek_12345 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.04.11, 15:37
        ZNALEZLISCIE JUZ KOGOS NA WAKACJE WSPOLNE?MOJ NR GG TO 34138110. MOZESZ NAPISAC..
    • celcia.5 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 20.07.11, 16:25
      Dziewczyny !
      Jedziemy nad morze?
      Maja ma niespelna 3 latka i obie jesteśmy fajne :-p
      Samemu smutno ...
      piszcie !
      my mamy czas od zaraz do końca sierpnia na wyjazd.

pozdrawiamy !

p.s. w sumie to gdziekolwiek byle było miło i fajnie !
      • mamasynka85 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 20.07.11, 22:35
        Ja i moj syn tez jestesmy fajni ;) moze grupowe spotkanie na jakims placu zabaw w wwa i omowimy wyjazd na zywo :D
        • celcia.5 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 21.07.11, 07:30
          ja z okolic Opola..... :-(
          mogę tylko on-line ...

c.
        • majamonika23 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 21.07.11, 08:01
          my też chętnie się przyłączylibyśmy ale Jesteśmy z Krakowa, więc trochę za daleko.

pozdrawiamy

jeśli jednak ktoś ma świetne miejsce na wypad weekendowy to chętnie się wybierzemy. Życzymy miłego dnia
          • petiteami38 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 21.07.11, 22:39
            Ja też bym się chętnie dołączyła - moja pociecha ma prawie 5 lat i bardzo pragnie towarzystwa....
            Znalazłam ostatnio fajną i korzystną finansowo ofertkę dla mam z dziećmi w hotelu Gołębiewski w Mikołąjkach - niestety od 1 września. Z tego co wiem jest tam całe mnóstwo atrakcji dla dzieciaczków. Zresztą same poczytajcie, bo mi się ta oferta bardzo podoba - www.golebiewski.pl/mikolajki/oferty-specjalne/szczegoly-oferty?OfferID=731&Tags=Mikolajki%2CRodzinnie%2Cpl. Może jest jakaś chętna mama ? W razie czego piszcie na mój gazetowy mail.
    • alex327 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 23.07.11, 17:40
      ja polecam Ci ostrowo albo karwie..
      moge tez polecic siebie:)
      pozdrawiam
      • alex327 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 23.07.11, 17:42
        kontakt ze mna gg12692534
    • frank123 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.07.11, 22:12
      Cześć
      Jadę z synem 6 lat do Chorwacji 15-08 do30.08 jak co roku
      Mozemy wybrać się razem.mój e-mail: fil27@interia.eu tel.666888254
      • ruchanki Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 27.07.11, 01:53
        chętnie pojadę z Tobą , ale jak mnie wyruchasz , to zapłacisz alimenta czy nie ?
        Określ się !!!!!!!!
    • slawek3225 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 29.05.12, 21:14
      czesc jestem z okolic poznania na codzien sporo pracuje prowadze firme i planuje jakis wyjazd na wakacje w cieple kraje tylko niewiem jeszcze dzie moze wspulnie cos wymyslimy a skad jestes ja ogulnie szukam kogos na stale i moze ci sie spodoba na tych wakacjach zemna i bedziemy cos wspulnie rozpoczac cos trwalego.
    • bebniarka Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 03.07.12, 23:05
      Zapraszamy wszystkie mamy na wspaniałe wakacje w Jastrzębiej Górze połączone z aktywnym wypoczynkiem i wspaniałymi warsztatami:)

W programie:
      - zajęcia dla mam i dzieci na basenie
      - codzienne warsztaty coachingowe
      - warsztaty dla dzieci - muzyka, plastyka, teatr
      - zajęcia z jogi
      - zajęcia z fitness ball

jedziemy do wspaniałego ośrodka WITA w Jastrzębiej Górze:) Zapraszam serdecznie - zapisy tylko do 4 lipca!!! Cena wyjazdu to 1599 zł! Zapraszam na stronę www.malowaneslowami.pl/tulibabki tel. 723 862 938
    • 25brunetkaa Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 11.03.13, 14:51
      Witam wszystkie mamy. Szukam mamy z dzieckiem (w podobnym wieku, chodzi mi o wiek dziecka 8-11 lat, wiek mamy nie ma dla mnie znaczenia) na wspólny wyjazd do Belina, pod koniec czerwca 2013 lub początek sierpnia 2013. Ja mam 30 lat i 9-letnią córkę. W Berlinie chcemy zwiedzać Legoland, Muzeum Techniki, Muzeum historii naturalnej, Muzeum egipskie i jeszcze inne atrakcje (do końca jeszcze nie jest sprecyzowany plan) i jednodniowy pobyt w Tropical Isiands pod Berlinem. Ja razem z córką lubimy zwiedzać i oglądać więc szukamy mamy z dzieckiem, które także lubią tak spędzać czas (leżakowanie całymi dniami i nic nie robienie to-nie jest dla nas).
      Może ktoś ma chęć na taki wyjazd? Lub ktoś ma pomysł na inny atrakcyjny wyjazd gdzie dzieci spędzą ciekawie czas. Pozdrawiam Agata (mail: acofala@interia.pl)
    • artixwaw Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 08.04.13, 16:30
      Witaj a samotny tata wchodzi w gre? Mam 2synow
      • aga_8118 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 21.06.14, 21:49
        czy ktoras z samotnych mam jest chetna na wspolne wakacje z samotna mama i 7 letnim synkiem? sierpien 2014
        • zuzka1205 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 01.07.14, 22:58
          hej ja mam 2 dzieci 8 letniego synka i 5 letnią córeczke i urlop 2 pierwsze tyg sierpnia i chętnie wyjadę z inna mamą, zawsze razem to raźniej
          pozdrawiam
          • aga_8118 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 05.07.14, 13:10
            Czesc
            ja jestem samotna mama z 7 letnim chlopce. i rownież mam urlop w pierwszej polowie sierpnia. moze razem gdzies wyjedziemy?
            • zuzka1205 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 07.07.14, 21:55
              hej witam serdecznie ja jade do Władysławowa od 3 sierpnia, juz mam zarezerwowowane kwatery, moge podac Ci nr tel gdzie ja jade moze sa jeszcze wolne pokoiki a jak nie to poszukamy w miare blisko
              • koronkowe.barchany zuzka1205, aga_8118 09.07.14, 07:36
                Cześć. Dogadałyście się?
                Ja tez bym jechała w 1 tygodniu sierpnia. Napiszcie do mnie na pola782@gazeta.pl tym bardziej, że zgłosiłyście sie do innego forum, obie akurat :)
            • monika-minsk Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 13.07.14, 13:21
              Hej tu Monika. Czy znalazłaś towarzystwo dla siebie i dziecka na wakacje? Ja tez kogoś szukam
              Monika
              • dejwud_85 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 29.01.15, 15:11
                W tym roku polecam wybrać się na Mazury. Jest tam taka Szkoła Żeglarstwa Szekla, która organizuje rejsy rodzinne. To specjalnie przygotowany wypoczynek dla rodzin z dziećmi, ale co jest fajne - jac hty z rodzinkami i dzieciakami pływają obok siebie. Nie jet się samym.... Poza tym w tym roku maja mieć animatora dla dzieci, który będzie rozbawiał i zajmował dzieci popołudniami.... Jest szansa wypocząć, ktoś się zajmie młodymi! co fajne - nie mają granicy wiekowej dla dzieci!
    • mada0202 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 07.03.15, 20:51
      Cześć, jestem trochę starsza. Mam 38 lat i 11 letniego syna , ale problemy te same. Chętnie spotkam się nawet na spacer do łazienek lub do zoo. Gdziekolwiek.

\

• ewana8 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 13.04.15, 08:12
        cześć, mam syna w tym samym wieku, chętnie się spotkam, napisz ewana8@gazeta.pl
      • 23majecznik Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 19.04.15, 23:08
        Witaj!
        Ja tez mam synka 11 lat chętnie nawiąże kontakt .gdzie mieszkacie?
        Pozdrawiamy
        • ewana8 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 20.04.15, 14:09
          mieszkamy na Grochowie, ale jesteśmy mobilni :)
      • 23majecznik Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 07.05.15, 22:40
        Witaj!
        Skąd jesteś z W-wy? Widzę ze masz synka w tym samym wieku . Daj znac. Pozdrawiam
        • ewana8 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 17.05.15, 17:22
          jesteśmy z W-wy, a Wy skąd? Może mogłybyśmy spotkać się w przyszły weekend?
          • ewana8 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 07.06.15, 11:27
            cześć, zarezerwowałam 2 tygodnie w Krynicy od 28 czerwca. Samotna mama 11-latka. Jeśli któraś z Was miałaby ochotę dołączyć, proszę o maila: ewana8@gazeta.pl
    • 0sony2 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 26.04.15, 18:56
      Mogę jechać z Wami. Będę Wam uprzyjemniać wieczory:-) wrrr...Tomek
    • elza32 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 31.05.15, 09:37
      hej jestem w tym samym wieku i mam 6 letnia corke, jak moge sie z tobą skontaktowac, troche obawiam sie zostawic tu numer telefonu...
      • malystworek Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 24.06.15, 22:41
        Witam
        Też jestem samotną mamą z małą przedszkolanką. Chętnie kogoś poznam do wspólnych zabaw dzieci, rozmów, na wyjazd również. Moje dziecko bardzo potrzebuje towarzystwa.
        • szukamzwarszawy Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 28.06.15, 17:51
          hej,

A skad jestes?:)
          • malystworek Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 28.06.15, 21:41
            Spod Warszawy, ale jesteśmy zmotoryzowane, a Ty? Kobieta, mężczyzna, w jakim wieku dziecko/dzieci?
    • mkreciki Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 04.06.15, 18:03
      cześć mam na imię Monika mam 39 lat i 7 letniego synka również chciałabym gdzieś wyjechać ale tak jak Ty nie bardzo chcę sama. Jeśli chciałabyś to możemy o tym pogadać. Pozdrawiam.
      • elza32 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 09.06.15, 06:14
        jasne napisz na mejl a porozmawiamy i moze cos wymyslimy ELZA32@GAZETA.PL pozdr :)
        • kaska899 Re: szukam dziewczyn/y na wakacje z dziećmi Warsz 23.06.15, 16:59
          Szukam dziewczyny z dzieckiem na wakacje kaska899
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka