rodzice_krynica-zdroj 22.04.12, 22:34 www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-nowosadecki/1218804-prezes-zrezygnowal.html artykuł nie daje nam zbyt wielu informacji ale szczególnie ciekawe sa komentarze? co sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejbi2222 Re: Prezes Stowarzyszenia "Przystań" zrezygnował 23.04.12, 13:10 to co teraz robi na ośrodku czyżby czyścił dokumenty,przecież jako osoba obca nie ma prawa tam przebywać po złożeniu dymisji.A pani Kopacz za to że na to pozwala bez komisji rewizyjnej też beknie i my rodzice się o to postaramy. Odpowiedz Link
rodzice_krynica-zdroj Re: Prezes Stowarzyszenia "Przystań" zrezygnował 23.04.12, 13:49 osobiscie ciesze sie ze ktos sie wkoncu za to zabral!!! to od dawna nie funkcjonowalo jak nalezy a teraz moze cos sie zmieni na lepsze!!! życzymy powodzenia w walce o lepsze jutro naszych dzieciaków!!! Odpowiedz Link
rodzice_krynica-zdroj Re: Prezes Stowarzyszenia "Przystań" zrezygnował 26.04.12, 13:14 a oto więcej informacji na ten temat!!! www.facebook.com/PrzystanCalaPrawda Odpowiedz Link
4berety Re: Prezes Stowarzyszenia "Przystań" zrezygnował 30.04.12, 01:30 Słyszałam gdzieś kiedyś, że tłumaczy się tylko winny... Dlaczego wyłączyły panie możliwość komentowania tej "całej prawdy"? :D Odpowiedz Link
rodzice_krynica-zdroj Re: Prezes Stowarzyszenia "Przystań" zrezygnował 30.04.12, 12:53 nie uznajemy komentarzy z fikcyjnych kont. widze ze nie ma pan/pani odwagi podpisac komentarza swoim prawdziwym nazwiskiem, bo łatwiej sie rzuca oszczerstwa anonimowo.. Odpowiedz Link
rodzice_krynica-zdroj Re: Prezes Stowarzyszenia "Przystań" zrezygnował 30.04.12, 13:39 jesli kogos kto sie tlumaczy nazywa pan/pani - winnym to jak nazwie pan/pani kogos kto unika jakiejkolwiek konfrontacji? a falszywie oskarzone osoby MUSZĄ sie bronic Odpowiedz Link
4berety Re: Prezes Stowarzyszenia "Przystań" zrezygnował 30.04.12, 17:37 rodzice_krynica-zdroj napisał(a): > nie uznajemy komentarzy z fikcyjnych kont. widze ze nie ma pan/pani odwagi podp > isac komentarza swoim prawdziwym nazwiskiem, bo łatwiej sie rzuca oszczerstwa a > nonimowo.. Konto fikcyjne? Ja także nie zauważyłam żadnych nazwisk w profilu rodzice_krynica-zdroj, nawet nie zostało aktywowane ^^, równie dobrze mogło zostać założone przez osoby jedynie podające się za "rodziców". Czy podpisanie się jako "mieszkanka" oznacza, że konto nie jest fikcyjne? xD Zauważyłam też, że z profilu "rodziców" padają nie tylko oszczerstwa, ale także groźby... Podczas gdy ja zadałam tylko pytanie do autorek/czy autorów "całej prawdy", na które nie otrzymałam dotąd odpowiedzi (pewnie cała wena została wykorzystana przy okazji układania tekstu oświadczenia) :). Odpowiedz Link