aartur88 22.09.15, 16:07 Witam. Znacie jakieś sprawdzone miejsca na spływ kajakowy w okolicy Krynicy, ewentualnie dalej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mat892 Re: Spływy kajakowe 22.09.15, 16:15 W sierpniu byłem z przyjaciółmi na spływie na rzece Poprad - wszystkim się podobało, więc mogę śmiało polecić. Tu masz więcej informacji czystafrajda.pl - organizowane są tam też spływy pontonowe. Odpowiedz Link
krysmaci Re: Spływy kajakowe 25.11.15, 17:31 Też mogę polecić ski raft i spływ po Brado. Wszystko profesjonalnie i super krajobraz. Odpowiedz Link
monalisa55 Re: Spływy kajakowe 25.02.16, 21:43 SKi raft zapewnia bezpieczeństwo na najwyższym poziomie. Trasy dopasowuje do umiejętności uczestników , takze jest bardzo w porządku. Tylko jeżeli ktoś myśli by wybrac się na spływy kajakowe czy to pontonowe , to juz trzeba rezerwować miejsca , ponieważ takie na takie spływy najlepiej jechac wiosną kiedy jest wysoki poziom wód po opadach , czyli najlepiej wczesną wiosna Odpowiedz Link
dejmn Re: Spływy kajakowe 01.03.16, 12:53 To niekonieczne okolice krynicy, ale ja z kolei z czystym sumieniem polecić mogę spływy pilicą, szczególnie te organizowane przez NadPilice Odpowiedz Link
hotel_klimek Re: Spływy kajakowe 26.04.16, 15:15 Na spływy pontonowe Popradem zapraszamy do Muszyny: www.hotelklimek.pl/sport/splywy-pontonowe Odpowiedz Link
michalek077 Re: Spływy kajakowe 27.09.16, 14:33 W Krynicy z tego co się orientuję nie ma spływów kajakowych, ale już kilka kilometrów dalej, w Muszynie, są organizowane takie spływy rzeką Poprad. Wszystkie informacje o tych spływach masz tutaj - www.twojamuszyna.pl/atrakcje/splyw-popradem/ Odpowiedz Link
asiao12 Re: Spływy kajakowe 13.12.16, 13:20 Uwielbiam spływy kajakowe. W tym sezonie udało mi się odwiedzić Pilicę, a dokładnie byłam tutaj www.nadpilice.pl. Świetna zabawa :) Odpowiedz Link
michalek077 Re: Spływy kajakowe 12.10.17, 11:52 Miesiąc temu byłem w Szczawnicy i widziałem jak rozpoczynali spływ Dunajcem. Sporo osób, każdy w kamizelce i kasku. Tutaj www.twojakrynica.pl/atrakcje/rafting-przelomem-dunajca-splywy-kajakowe-dunajcem/ masz dokładne informacje wraz z adresem do ich strony internetowej. Odpowiedz Link