redakcja 06.05.04, 10:42 Czy część matematyczno-przyrodnicza była trudna? trudniejsza niż humanistyczna? Jak oceniacie egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: qpa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:56 paranoja, nie wiem czego Ci ludzie od nas chcą.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 3 klasistka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:36 test matematyczno-przyrodniczy był trudny. Rok temu był o wiele łatwiejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DM Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 195.117.123.* 06.05.04, 11:46 Co?? Przecież ten test był banalny!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pol Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:32 jaka jest zależność między huba a brzozą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mizio Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.05.04, 13:39 Ja napisaBem pasozytnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iwona Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:16 bo to jest pasozytnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meg Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:51 tak, to pasożytnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qpka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:42 potwierdzam to jest pasozytnictwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gimli RAdoM ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:22 Trywialnie prosty, tak samo jak zeszłoroczny! Podaję odpowiedzi:1A;2C;3C;4C;% A;6A;7A;8D;9D;10D;11C;12C;13B;14A;15C;17D;18B;19C;20D;21B;23A;24D;25D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: 217.113.234.* 06.05.04, 17:30 To są odpowiedzi do tej wersji ze strony GW? Bo jak tak to lepiej sprawdz w slowniku hasla "trywialny" i "prosty" bo taki to on dla Ciebie nie był... :) Jeżeli to są odpowiedzi do innej grupy to nie było sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:06 Popieram! Te odpowiedzi nie pasują do mojej wersji. Życzę wszystkim żeby dostali się do szkół ja się chuyba dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iza Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.chello.pl 06.05.04, 20:20 Bo bylu 3 grupy, odpowiedzi byly takei same tylko kolejnosc inna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sk Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:40 czy was ludzie cos porabalo-to mial byc egzamin sprawdzajacy wiedze z gimnazjum a nie jakies bzdury ..... na wiele pytan nie dalo sie odp konczac gimn.!!! co za de**l wymyslal pytania chyba taki ktory nie ukonczyl gimn. i nie wie co sie uczy w gimn. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 10.05.04, 21:14 popieram debilstwo to wmyslało masz absolutna racje pozdrowionka dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Innero Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: 80.51.242.* 06.05.04, 22:20 Pięknie 48 puktów mam. a nawet 49 (zależy czy jedą odpowiedź komisja zaliczy) I dumny z siebie jestem :P + 44 około za humana... jest kul ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bzdura... Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 17:30 no to bardzo fajnei ze test byl trywialny...tylko ze w pytaniu numer 3 odpowiedz jest B a nie C....dalej mi sie juz niechcialo sprawdzac szkoda mojego czasu......80*1.25=100 a nie 80*0.8=100...blee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Speed- B-stok Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.stnet.pl 06.05.04, 17:57 Sam robiłeś te odpowiedzi czy ktos ci pomagal????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blabla Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:04 troche beznadziejne jest podawanie odpowiedzi typu 1.A; 2.B; 3.C bo każdy miał inną grupe i kolejnosc odpowiedzi w poszczególnej grupie jest inna wiec nie dziwne jesli odpowiedzi wam sie nie zgadzają z tymi które zostały podane powyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aska Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:06 strzelać każdy może...................tylko dobrze by było, gdyby celnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:03 duzo mi to nie mowi to byla kolejnosc zminiana Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: manina Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:05 jasne,jasne a ja pewnie mialam inna grupę , nie libie pewniakow!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: manina czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:05 uważam ze nie bo oni i tak maja wstep wolny do liceow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: salem Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: 62.148.85.* 06.05.04, 18:38 poszukaj mamusi, kochanie i wypij goracy kubek! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MACIEK Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 00:52 Powiedzmy wszyscy razem, głośno: SRAMY NA KUJONÓW!!!!!!!!!!!! na tych co się tak przechwalają: -O! a ja to będę miał 48 -hmm:( a ja tylko 45 :P To są dopiero niezłe pedały!! Jeszcze raz, głośno: SRAMY NA KUJONÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Staefan Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 07.05.04, 12:32 żeby mieć 45p. nie trzeba byc kujonem, za to żeby mieć poniżej 40 trzeba być idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baska Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Smoczka.ptc.pl 07.05.04, 13:17 Mądry Jest Ten Kto Wie CZego Nie wie !!!!!!!! a te cale testy nie są odpowiednikiem kogos ilorazu wiedzy !! Tylko najgorsze ejst to ze jak ktos dobrze napisze to kujon a jak zle to debil ! wewewewewe skonczcie z tymi glupimi opiniami kto na ile napisala bo to nie jest wazne !!!!!! mozecie konczyc naj naj szkoly a pracy nie bedziecie miec bo nie liczyc sie tlyko wiedza ale i tez kreatywnosc i sposob nawiazywania kontaktu !!!!!!! ps. GULCZAS Jesteś THe Best " Ale to Co najważniejsze mam w sercu an dnie" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: My Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:45 Zgadzamy się Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaja Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 16:15 Jesteś pojebany równo, żeby mieć 49 pkt nie trzeba być kujonem, wystarczy być inteligentnym - najwyraźniej tego ci brakuje, takie pały jak ty, wogóle nie powinny być dopuszczane do egzaminów, tylko od razu kierowane do zawodówek!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 07.05.04, 16:35 ty sie moze w ogole nie wypowiadaj, tylko od razu idz zamiatac ulice :) przynajmniej w ten sposob do czegos sie nadasz- to tylko taka dobra rada :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izka Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 17:44 Pi***olicie jakieś głupoty o tym że testy były trudne ale przecież jak można sie prównywać z innymi(którzy pisali próbne)skoro każda szkoła miała inny test próbny.W ogóle to h*j z tymi testami.Nawet dobrze że były bo przecież jakiś głupek wykuje dostanie 5 zapomni i taki potem miałby mnie leczyć(o ile chce być lekarzem) a jest co hehe;)Test sprawdza wiedze ogólną i wcale nie był trudny!!!!!!Nie obchodzi mnie że bede mieć 65 pkt. tylko to że w ogóle coś napisałam.i nie jestem ani gujonem ani debilem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oldzia Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:27 ty idioto uważasz że ktoś kto ma większą ilość punktów od ciebie jest kujonem nie wszyscy śą tak tępi jak ty. AAAAA i jeszcze jedno uważaj żeby w przyszłości ktoś na ciebie nie nasrał jak będziesz zbierał butelki pod śmietnikiem.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kujon :D:D:D::DD: Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smoczka.ptc.pl 07.05.04, 22:06 "Ej nie srajie na mnie bo sie ucze i sie nie zdaże wykompać ostatnio kompałam sie 3 miesiące temu bo sie cały czas edukuje!!" tylko prosze jak bedziecie robić kupe na mnie to żeby nie śmierdziała bo ludzie ze mną nie wytrzymają aha i wy tez powinniście odstawic wszystkie czynności życiowe na bok i sie zabrac za nauke " - OTO PRZYKŁADOWA REAKCJA KUJONA :D:D:D:D:D Kupa + mol książkowy + sztuczna inteligencja + głupota = KUJON!!! SRAĆ NA KUJONÓW bo oni zawyżaja nam punktacje w testach a wole nie myślec ile ich IQ wynosi i jak oni wyglądaja i jak śmierdzi od nich więc SRAĆ NA NIC >>>>> SPARTACZENI PRZEDSTAWICIELE NARODU POLSKIEGO <<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miog Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.04, 11:19 A ja nie mam zamioaru (choć może nie najgorzej mi poszło) pisać " O TEST BYŁ BANALNY. TYLKO DEBILE GO NIE MOGĄ OSIĄGNĄĆ TYLU I TYLU PTK". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dymek Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.255.* 09.05.04, 13:19 jestes czerstwy, ja mam 47 punktow i wali mnie to co powiesz, na co dzien sie nie ucze lece na 4 i to swiadczy tylko o tym ze nie jestem tempy. jak jestes tampakiem to prosze bardzo sraj na kujonow, tylko patrz zeby te kujony za pare lat nie nasraly na Ciebie jak bedziesz chopdzil po domach z prosba o kromke chleba :P www.PMB.z.pl Portal młodzieży Białsotockiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 10.05.04, 21:17 popieram ja tez na nich sram Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 15.05.04, 11:54 Hmmm... Popieram was... Ale nie każdy kto napisze dobrze test jest odrazu kujonem... Osobiście będę mieć kolo 90p i nie uwazam sie kujona... Mam czas na piłkę, chodzę na treningi, mam dziewczynę i gram sobie duzo na kompie... wiec na naukę zostaje mi mało czasu... A to ze na swiadectwie bedę miec siedem szóstek, dwie czwórki i resztę piątek nie swiadczy o tym ze zakuwam... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: migotka Re: Sramy na qjonów!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 08:45 boze ludzie jak wy to przezywacie, zluzujcie torche....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aska Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:33 mogą, ale ich zdanie nie jest najważniejsze w garści mają przepustkę do liceum ( jakiego chcą.....) a zreszta nie przeżywali takich stresów jak my jak by pisali na sali, to dopiero mogliby opowiadać i nie wiem czy też było by to takie proste. Tak na spokojnie, w domu to wszystko jest łatwiuśkie, to się zobaczy, do zeszytu, to do książki..... A w szkole, to dopiiero była nerwówka....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baska Kalkulator IP: *.Smoczka.ptc.pl 07.05.04, 08:08 Może nie było dużo liczenia !! ale jestem za tym że kalkulator powinien byc dozwolony ! fajnie ze ktos teraz ladnie w słupeczku liczy sobie podatek albo cos innego !! Bez przesady rozumie że chca nas zmusić do własnego myślenia ale ja stracilam sporo czasu na te wszystkie obliczenia !!!! weeeeeee ps. Sram na naszą oświate połowa posłów jest niedokształcona !!! i o czym my mowimy !!!! Niech te barany wezmą sie za siebie a pozniej za nas !! Banda kretnów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lord Dragon Re: Kalkulator IP: *.pl / 213.17.246.* 07.05.04, 08:18 Zgadzam się w stu %, nie po to ludzkość wynalazła kaltulator żeby z niego nie korzystać. Przepraszam, czy my jako społeczność mamy iść do przodu czy się cofać w rozwoju??? Może mamy liczyć na kamieniach? Nawet dyrektor mojej szkoły uważa, że kalkulator powinien być dozwolony, ale tam w oświacie są same głaby w przeciwieństwie do Niego :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oldzia Re: Kalkulator IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:43 tak macie racje kalkulator to dla mnie podstawowa rzecz szkoda mi czasu na liczenie w słupkach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pistowary pier.. olewam bede złodziejem tak jak posłowie~! IP: *.wlb.vectranet.pl 07.05.04, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gimnstrizialista na ch..mi szkoła ja zostane złodziejem. IP: *.wlb.vectranet.pl 07.05.04, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Autorrrrrrr Re: na ch..mi szkoła ja zostane złodziejem. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 01:18 A kogo będziesz okradał swoich kolegów takich jak ty a może tych co swoją wiedzą zarabiają ogromne pieniądze też twoich kolegów zwanych przez ciebie kujonami, przyjdziesz po to co im zbiegnie, jak pies i lizać dupy będziesz. Więc lepiej bierz się do nauki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izka Re: Kalkulator IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 17:51 Taak!!!!!!!!Wiele posłow ma wykształcenie zawodowe i oni zarabiają kokosy a taki co sie uczy lub chociaż stara kimś być nie może znaleźć pracy na średnią krajową(ok.3000zł,tak politycy nam podnieśli tą srednią zarobków)czemu takie mendy społeczne niby zarabiają po 10 000zł a inni tylko 800zł.Bezrobocie ich nie obchodzi i wcale nic z tym nie zrobią.Takie mam zdanie do tych pier**lonych głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: christoph Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:12 a co wy myślicie że laureatem to tak prosto zostać.To była nerwówka.z 5 razy gorsze niż te egzaminiki.jak bys cie zobaczyli jak jest na etapie wojewódzkim to dopiero by wam mowę odebrało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prawie zwolniona Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.promax.media.pl 07.05.04, 14:37 zgdzadzam sie z !!!! o wiele trudniej jest zostac laureatem niz dobrze napisac taki test!!! wiem bo dwa razy mi zabraklo po kilka punktow i tyle pracy a egzaminy musialam pisac!! i uwazam ze egzaminy to piestka w porownaniu z etapem wojewodzkim jakiegos konkursu!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luk Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 18:06 bo ten test jest przygotowany dla wszystkich a nie dla uzdolnionych :P {lolu} Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 09:57 zeby zostac laureatem trzeba niezle duzo pracowac, nocami siedziec nad ksiazkami itd!! niektorym przychodzi to latwiej drugim trudniej. jestem juz w liceum.. i pialam egzamin gim. jako pierwszy rocznik to moge teraz na to spojrzec z dystansu. zostalam podwojna finalistka i musialam pisac egzamin, siedziec na tej sali i tak samo sie stresowac. bedac w finale ma sie weidze ogramna z danego przedmiotu, bardzo czesto z wielu,ale to nie jest regula. na pewno bardziej sie stresowalam na finale niz na egzaminie, ale to wynika ztego ze fianlisci podchodzac do egzaminu sa wyluzowani, dosc pewni siebie. a poza tym to jak ktos jest z polaka- nio to sobie poradzi b. dobrze na humanie- bo i wypracowanko napisze dobrze, sie zorientuje o co w zadaniach chodzi. a jak ktos z maty czy fizy..to juz moze byc inaczej:) bo jest jeszcze gera biola chemia. i nie zawsze tak dobrze sie w tych zagadnieniach orientuja:)na szczescie zazwyczaj 90% to zadania z maty ..weic nie tak duzo sie straci..;) a tak juz poza tym. to finalisci czy laureaci, to zazwyczaj osoby pracowite,albo osoby bardzo zdolne!! albo wszystko razem:)wiec zadanka z chemii czy gery ,to dla nich pestka, bo opiera sie tylko na logicznym mysleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bebe Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.tvgawex.pl 19.06.04, 18:02 Zgadzam się. Ale to niekoniecznie, że jak z fizy to z polaka debil! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasica Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 21:37 W tym roku mi samej zabrakło 5 punktów, aby zostać laureatem. Teraz jestem bardzo wkurzona, bo część humanistyczna nie poszła mi najlepiej. Gdybym była laureatką w środę siedziałabym sobie wygodnie w fotelu, a nie denerwowałabym się Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sra Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 21:01 No ale niektorzy nie musza zostac laureatami zeby znalezc pytania na ktore nie znaja odp, w dodatku duzo laureatow jest laureatami, bo sciagneli od kogos, znali pytania lub z gory bylo ustalone kto wygra. wiec mi nie gadajcie ze laureatem trudno zostac. w dodatku kto ci kazal sie stresowac przed jakims tam konkursikiem ??!!?? zawsze jakbys zle go napisal, to bys mial jeszcze szanse na egzaminie, a tak .... wiec najpierw przemysl swoja wypowiedz, a pozniej pisz. PS. w odp nie pisz, ze ja niby mam przemyslec potem pisac, bo wtedy wyjdziesz na skonczonego krettyna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prawie zwolniona z Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.promax.media.pl 07.05.04, 13:40 zgdzadzam sie z christophem- o wiele trudniej jest zostac laureatem niz dobrze napisac taki test!!! wiem bo dwa razy mi zabraklo po kilka punktow i tyle pracy a egzaminy musialam pisac!! i uwazam ze egzaminy to piestka w porownaniu z etapem wojewodzkim jakiegos konkursu!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kij Re: czy laureaci powinni sie wypowiadac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:06 cholera odwalcie sie od laureatow po perwsze wiekszosc z nich pisala jedna czesc po drugie oni sie stresowali konkursami (ktore byly bardziej skomplikowane niz testy) kiedy wy sobie przysypialiscie na lekcjach albo byliscie na wagarach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kla Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:20 To odpowiedzi do tej grupy co jest na gazeta.pl ?? Jesli tak...... to czlowieku sprawdz w slowniku co znaczy "trywialny" i "prosty" ...... Bo dla Ciebie taki nie byl na 100%. Tak w ogole to sprawdzalam do piatego pytania..... Stwierdzilam, ze dalej nie ma nawet sensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
down16 Re: ODPOWIEDZI DO TESTU 06.05.04, 18:39 Nieźle sie przez ciebie wystraszylam. Po co wogole takie coź sie pokazuje w internecie BEZNADZIEJA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja SPÓŹNIACIE SIĘ Z ODP!!! IP: 217.99.93.* 06.05.04, 20:45 dawać te odpowiedzi,bo już umieram z niepewności!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KullEr Re: SPÓŹNIACIE SIĘ Z ODP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:49 ja zarąbałem cos mi sie zdajeeeee :/ dawać odpowiedzi :]]]]]]] :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: SPÓŹNIACIE SIĘ Z ODP!!! IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 21:06 MOZECIE dac wreszcie te odpowiedzi?? ludzie sie stresuja ........ wiec ruszcie d*** i sie pospieszcie....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alka Re: SPÓŹNIACIE SIĘ Z ODP!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 21:18 chyba sie nie doczekamy odpowiedzi Ale nie martwcie się, to nie koniec świata!! Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MiszCzu Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:19 Jak to są odpowiedzi to testu z GW to życze powodzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RoNi Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:31 Trywialnie powiadasz? Popełniłes kilka bledów na wstpie, totez dalej nie sprawdzam podaje prawidłowe wyniki: 1a 2c 3b 4c 5b 6a 7b 8b 9d 10b 11a 12c 13b 14a 15c 16c 17d 18d (nie jestem pewien) 19c 20c 21b 22c 23a 24d 25d 26 CO2 + H2O = H2CO3 27 300 uczniów 28 72 stopnie 29 35/6 razy 111.1 = w zaokragleniu 648,1 kilometrów 30 szerokosc rzeki wynosi 50 metrów 31 a) skrzek, b) kijanka 32 1) ogon 2) oskrzeliki 33 a) 8,1 A x 3600 = 29160 C b) po 27 godzinach 34 1/6 wiaderka Zapraszam do komentowania na moj GG: 599330 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dragon Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:23 w 29-tym popełniłeś błąd bo powineneś pomnożyć 5,5 przez 111,1 a nie jak napisałes 6*111,1 a co do18 to tez nie jestem pewien chociaz ja osobsicie zaznacyzlem B Jednak jestem pewny tego ze ebde mial wiecej niz 45 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DDD Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:58 Jesteście beznadziejni!!! Test był podzielony na grupy... i co z tego? Moja cała szkoła wiedziała już o tym dwa tygodnie przed egzaminami!!! Oznakowany był banalnie - w dolej częsci tekścik "GM-A01-049" oznaczał choćby grupę 'A', "GM- B01-049" to gryba... hmhm 'B', a "GM-C1-049" grupa 'C'. Niewiem czemu takie dziwy??? Czy rzeczywiście o tym nie wiedzieliście??? Po rozdaniu arkuszy każdy powiedział sobie jaką ma grupę i zaczęło się zrzynańsko... A to, że test był banalny i będe miał ze 47 punktów z matmy i ze 40 z humana to już tylko formalności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ktos Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.rekabit.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:09 Bo jesteś bezmózgiem, który nie potrafi napisac nic sam...proste...licz na siebie a nie na innych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kfiatuszek Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: 80.51.236.* 07.05.04, 10:41 Co????? Skąd widzieliście,że są trzy grupy??? Musieliście mieć jakieś przecieki. Cała Polska była zaskoczona pomusłowością oświaty. Skąd to wiedzieliście???????? NIE FAIR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kkkkkkkkkkkkkkkkk Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 11:01 trzeba było sie popytać a nie całymi godzinami zakuwać do testu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktosiek Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17 ty chyba naprawde nic nie umiesz jak taki trywialny i prosty to czemu piszesz ze zeszłoroczny tez pisałes znaczy ze nie zdałeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) :* :) Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.eltronik.net.pl 06.05.04, 20:34 zlinczujmy ogos to napisal odpowiedzi !!!!! ale serio to czy gdzies sa odp. do tego testu ( autoryzowane) bo jak nie to mozemy sie lac nawzajem a nic to nie da ............ a osmuieszanie innych ktorzy napisali gorzej nie powinino sprawiac radosci madrym ludziom no ale bywaja zarozumiale dupki tore uwielbiaja slowo "trywialne" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CzEsLaW Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: 80.72.35.* 06.05.04, 20:53 Ty trywialny ,jak ty tak pozaznaczałes w "a"serji to bedziesz miał ze 20P. bo wiekrzosć jest źle! Wiec ludzie nawet nie warto tego czytac!... A jezeli to jest inna gr. to sie pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Regi Re: ODPOWIEDZI DO TESTU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:44 Ja po sprawdzeniu jestem z siebie zadowolony :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grek TEST BYŁ OK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 23:15 Test był na prawde ok.nie był trudny ani łatwy.mam 44 pkt.i jest ok.jedno zadanie było max głubie.z ta długością między N i S.POSRANE A WYDAWALO SIĘ TAKI ŁATWE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Psik Re: TEST BYŁ OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:54 To ty tego nie rozumiales ??!!?? To był banał, ale nie ktorzy chyyba tak nie sadza ......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hilda Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.idea.pl 06.05.04, 17:29 to na 100% jest pasozytnictwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Spine Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:06 ten test był dość prosty, akórat w 3 klasie bierze się stożki i walce, a z tego było najwięcej punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mahdi8PL Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 212.244.136.* 06.05.04, 19:19 Ciekawy jestem ile razy jeszcze powiecie że to pasożytnictwo??? Ja napisałem że symbioza i ta symbioza mi sie odbija poza tym zawaliłem jeszcze otwarte z żabą. Bede miał ze 40 pkt, a z Polskiego 43-45 zalezy jak mi rozprawke ocenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anetka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:46 też tak mysle... pasożytnictwo:) a test? był trudny, to fakt i moim zdaniem trudniejszy niż próbny, ale nie było zadań nie do rozwiązania. Głupie błędy najbardziej bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rince Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:57 Tak, to z pewnością pasorzynictwo .. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:35 za mało za zdań z matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaps-man Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:07 Ludzie zastanawiacie sie o zależność miedzy hubą a brzozą a powinniście sie martwic o wiele innych trudniejszych pytań. Może trywialny to ten test nie był ale potwierdzam każdy głąb nawet coś tam napisze.Było spoko.I myśle że ludzie tak troche dla zasady narzekają na matematyczną cześć a w rzeczywistości nie jest tak źle. Wstępnie jak sobie liczyłem mam 40 pkt jak wam poszło? P.S.gościu co podał odpowiedzi jeżeli pisałeś tą grupe co ja to przemilcze sprawe chyba cos ci sie w tych "trywialnych" pytaniach i odpowiedziach pop*********...Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Klara Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pl / 195.136.49.* 06.05.04, 20:17 Test matematyczno-przyrodniczy był zaskakująco łatwy... za to humanistyczny był dosyć trudny... na pewno matematyczno-przyrodniczy łatwiejszy był o wiele od próbnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pepsi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.99.109.* 06.05.04, 20:47 Proste jak świński drut takiej łatwizny jeszcze nie pisałem będę miał 50 punktów ale może mi doliczą za dodatkowe informacje o kątach środkowych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agenezja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bmj.net.pl 06.05.04, 22:17 Na pewno Ci dolicza dodatkowe punkty za wiedzę o kątach środkowych. Uważaj, bo jeszcze doktorem zostaniesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.153.99.* 06.05.04, 15:08 ja też napisałamm pasożytnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Egzaminy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:29 Tegoroczne egzaminy byly trudniejsze jak te, ktore byly w zeszlym roku. Heh, ale tak to jest byc 3 pokoleniem :) Poza tym te „nasze” nie były takie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sebo Dotyczy trudności IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:17 Szczerze mówiąc w porównaniu z zeszłorocznymi egzaminami. nasz były o wiele trudniejsze! Niestety miejmy nadzieję (zawiść:P) że za rok klasy pod nami będą miały jeszcze gorsze. Moim zdaniem test humanistyczny w tym roku wymagał dosyć intensywnego myślenia, zaś matematyczny 2,5 godziny do pisania, ponieważ przez czas nie wyrobiłem się z 2 ma zadanaimi, a robiłem go dosyć szybko! Matematyka i chemia w tym roku prosta, gorzej z fizyką..., szczególnie z zadaniem z latarką i baterią. Nie rozumiem tylko te zadania z biologii i rysunku B, tego niestety nie przerabiałem na biologii, a naprawde solidnie przygotowałem się do tegorocznego testu. Z Polaka mam tylko -1 w placy (pewnie -2 -3 za rozprawkę) zaś z matmy zostanie mi 38-43 punkty, ale zawsze mogą za coś obciąć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basica Re: Dotyczy trudności IP: *.acn.pl 06.05.04, 16:25 ej koleś uznajesz jednak że Ci dobrze poszły te testy a życzysz innym żeby mieli trudniejsze a jakbyś ty się czuł na ich miejscu ja się ciesze że mam to za sobą a do jakiejś szkoły napewno się dostanę bo muszę do jakiejkolwiek się dostać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiki Re: głupszy niz probne IP: *.server.somewere.in.the.world / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:44 Moim zdaniem ten test był bardzo trudny. Nie codzi o Sciaganie, bo sciagac i tak by sie dalo ale jezeli jest sie uczciwym to sie tak niepostepuje. Tylko chodzi mi o cos zupelnie innego: przez te glupie testy mozna sobie szkołe zawalic, a mi zalezy zeby sie dostac do dobrej szkoly, a pozniej na studia. Moim zdaniem te testy to wielka głupota , bez tego tez by sie obeszlo!! Brali by do szkoly oceny np. z koncowych 3 lat i bylo by spoko. jak sie ktos przez cale 3 lata uczyl to by go wszedzie przyjeli- a takie testy to tylko stresy i ja tego przynajmniej nniepopieram chociaz jestem juz po(naszczescie) papa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: głupszy niz probne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:10 Masz racje! Od tego głupiego testu zalezy to do jakiej szkoły sie dostaniesz! Tak na prawde podczas egzaminu liczy sie nie tylko wiedza, ale rowniez szczescie, spryt.Duzo zalezy od komisji.Szczerze mowiac pomysł z testemi na zakonczenie gimnazjum niezbyt mnie wie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tusia Re: głupszy niz probne IP: 192.168.12.* / *.straszyn.jpk.pl 06.05.04, 17:54 to był najłatwiejszy test jaki kiedykilwiek pisałam!!!!!!!!!!!!!! współbiesiadnictwo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: głupszy niz probne IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 20:17 NO nie wiem moim zdaniem byl trudny....bylo duzo matmy przepraszam bardzo ale te testyw zadnym stopniu nie odzwieriedlaja mojej wiedzy 9 lat uczenia sie biologi i 3 pyt ioooo przpraszam bardxo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PCtka Re: głupszy niz probne IP: 81.210.33.* 06.05.04, 21:14 ja sie zastanwialam nad pasozytnictwiem i wspolbiesiadnictwem... myslalm,ze huba to pasozyt, ale w koncu zaznaczylam wspolbiesiadnictwo =| Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karina Re: głupszy niz probne IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 06.05.04, 23:11 To bardzo bystrze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kjowa Re: głupszy niz probne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:09 Wogole nie wiem po co to wszystko, a w szkole tylko nas stresowali i wrzeszczeli na nas, ogolnie jestem dobra z polaka, ale tak sie zestresowalam przez nauczycieli, ze wogole nie moglam sie skupic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: głupszy niz probne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:29 Tak, to beznadziejne, że w naszym życiu tak dużo zależy od dyspozycji chwili - na egzaminie gimnazjalnym, na maturze, na egzaminach na studia, na rozmowie kwalifikacyjnej... Każde kryterium przyjmowania do liceów może być skrytykowane - bo jak oceny, to znajomości, jak egzamin to komisja no i "każdemu się może zdarzyć". Choć to głupio brzmi w kontekście egzaminu gimnazjalnego, tak mi się wydaje, że o Twoim życiu decyduje to, jak postąpisz w jego przełomowych momentach. Co do testu - jestem za, matematyczny był trudniejszy moim zdaniem - ale ja jestem humanistka :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gregelvis Re: głupszy niz probne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:57 wiecie co juz bez przesady ja uwazam ze te egzaminy powinjny byc i byly zreszta nie poszly mi najlepiej bo bede mial pomiedzy 85 a 90 ale uwazam ze taki egzamin musi byc bo w roznych szkolach rozne stopnie stawiaja to fakt ze chodze do najlepszego gim w moim Przemyślu(gim nr 6:) ) ale u mnie o 6 jest naprawde baaardzo ciezko zostalem finalista z chemii i to bedzie moja jedyna 6 na swiadectwie takze uwazam ze testy powinny byc!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rejent Re: ale z ciebie palant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:05 ze jestes kujon to nas nic nie obcodzi i te twoje zale ze bedziesz miec tylkko pomiedzy 85 a 90 koles moze troche pokory co? bo jak ja bym sie uczyl to tez bym mial ponad 90 a tak to bedzie marne 70 choc i tak niektorzy nie trafili w pytania i bedo mieli mniej, nic nas nie obchodzi ze chodzisz do najlepszego gim w tej twojej dziurze ja tez chodze do najlepszego bo innego u mnie nie ma myslisz ze gdzie indziej jest latwo o 6?? jak tak to sie koles mylisz zreszta czasem wazniejsze sa niestety znajomosci (nie mylic z wiadomosciami)a to ze bedziesz mial tylko jedna 6 to jest tez tragedia odwrocmy sie na wschod i modlmy sie do mekki i do proroka machometa o nowy rozum dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Saise Re: ale z ciebie palant IP: *.zetosa.com.pl 06.05.04, 21:20 1. Nienawidze ludzi, którzy nie znają znaczenia słowa 'Kujon' - wytłumacze je dla ciebie. Kujon to osoba, która kuje (to znaczy - uczy się) ale nie dostaje dobrych OCEN! Rozumiesz? Kapewu? Może napisze prościej... to gość który coś się próbuje nauczyć, ale mu nie wychodzi... 2. Prawda jest, że takie chwalenie się, jest raczej negatywne, i tu się zgadzam z poprzednikiem. I jeszcze jedno - nie mów, że miałbyć 90 jakbyś się uczył... zamiast teraz tak mówić, trzeba się było uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rejent Re: saise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:33 wlasnie ze w tej budzie to sie nie da uczyc nie i dostawac dobrych ocen gdy sie nie ,,przymila'' do nauczycieli pojalem to szybko i przestala mnie interesowac nauka skoro nic nie robiac moge miec to samo a co do drgiego to zawsze myslalem ze kujon znaczy osoba ktory nie prowadzi innego zycia niz sleczac przed ksiazkami i tu masz racje bo nie jest powiedziane jakie oceny potem dostaje ale piszac tamtego posta mialem co innego na mysli skrytykowalem cfaly system ktory jest chory pocvzawszy od utworzenia gimnazjum (ktore nic nie wnosi a obciazylo tylko budzet panstwa tak to jest w naszym kraju ze jak jakis debil cos wymysli to wszyscy ,,wazni''mu od razu przyklaskuja) konczac na zachowaniach niektorych ludzi co nie maja w powazaniu innych a tylko uzywaja podstepu lub innych form pozyskiwania sobie przychylnych ocen a potem sie bezczelnie wywyzszaaja i stawiaja nad innymi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Saise Re: Masz racje Rejent IP: *.zetosa.com.pl 06.05.04, 21:37 Tu się zgadzam. Reczywiście, w 70% przypadków oceny nie pokazują Inteligencji danej osoby. Bo WIEDZA a INTELEKT to dwie różne rzeczy. Ktoś, kto ma średnią WIEDZE, może posiadać spory INTELEKT, co daje mu przewagę ponieważ szybciej kojarzy i myśli sprawniej... A co do systemu. Polska, przykro mi to mówić, to aktualnie kraj porżnięty. Wszystko jest chore. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ziom Re: saise IP: 195.205.108.* 07.05.04, 13:12 Sens istnienia gimnazjum polega na tym poprostu zeby 14 latki nie chodzily razem z lepkami ktore maja po 7 - 8 lat do tej samej szkoly... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deedee Re: ale z ciebie palant IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 22:11 no pewnie KUJON-to tępak,który kuje ale i tak nie umie myśleć za to ZDOLNY-to ten co jest dobry w nauce i kumaniu różnych rzeczy,ale nie ślęczy z książkami cały dzień!!! więc nauczcie się odróżniać te pojęcia bo ci co używają hasełka KUJON są palantami,którzy zazdroszczą zdolności tym ZDOLNYM i chcą ich upokorzyć, obrazić ale i tak wiedzą,że racji nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: ale z ciebie palant IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 09:34 ej no już z 80 można będzie się pewnie wszędzie dostać (przy dobrej średniej), ja też się nie uczyłam i wcale nie żałuję, bo nie były takie trudne te testy:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RIPOSTA śmierdzące KUJONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:20 saise ale z ciebie pierdoła jest tej. ja mogłam nawet całą biblioteke przeczytać a nic nie zrobić, bo to trzeba po pierwsze wszytsko ROZUMIEĆ:>mozesz to wszytsko wkuć, ale co z teg, jak i tak połowy nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasieńka Re: śmierdzące KUJONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:03 O czym wy w ogóle mówicie?! Przecież gdybyś przeczytał całą biblotekę to byś był dwa razy mądrzejszy!!! Czy wy myślicie, że od czego się bierze mądrość? Od tak sobie? Przecież ucząc się, ćwiczycie umysł, stajecie się mądrzejsi, oczywiście nie mówię o kuciu, tylko o nauce ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JA Re: głupszy niz probne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 22:24 Niestety,nie poszło mi.Dostanę 99 punktów.Cholera,liczyłam na więcej.Uczyłam się przez 12 lat (już w żłobku liczyłam pole stożka) i w ogóle mi nie poszło.Chodzę do najlepszego gimnazjum w województwie.Dostałam się do finału konkursu fizycznego,chemicznego,biologicznego,historycznego,że o matematycznym nie wspomnę,bo był wręcz trywialny.Należę do kółka teatralnego,chodzę na balet i gram na skrzypcach i fortepianie.Niedługo zapiszę się na kurs z czwartego języka ,bo mam jeszcze dużo wolnego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Megi Re: głupszy niz probne IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:04 czesc. wiecie co... w ogole testy byly beznadziejne... w ogole pobeczalam sie jak przyszlam do domu bo bylam pewna ze bedzie prostsze i tu sie przejadlam zreszta chyba jak wszyscy... probne byly banalne... a teraz co dali??... przez te egzaminy nie dostane sie do mojej ulubionej szkoly... i co teraz bedzie? zycze aby nikt z przyszlych piszacych nie mial tak walnietych jak my testow... a komisje powinni zmienic skoro daja takie glupie zadania?? co oni chca zeby wszyscy mieli 50pkt?? narta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irma Re: głupszy niz probne IP: 213.199.234.* 06.05.04, 17:15 WIKI- POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: głupszy niz probne IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 18:37 ten test byl tak masakrycznie glupi ze to jest koniec. JA PIZGAM. glupszego sie nie dalo ulozyc. popieram wzdłuż i wszerz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: głupszy niz probne IP: *.chello.pl 06.05.04, 17:17 jak by sie ktos 3 lata uczył to by napisał ten tescik bez problemu. to jest jedyna obiektywna ocena ucznia, branie po ocenach jest durnotą. bo nie które nauczycielki chca udupić ucznia a inne za nic stawiają 5 na koniec. ja mam srednia ok. 4,3 a próbny napisałem na 85 p. byłem lepszy od największych kujonek, bo one uczyły sie tylko na klasówki, a ja posiadałem wiedze ogólną i potrfiłem ją wykożystać ( wiem ze ortografia nie jest mojąmocną stroną ) ja jestem zdecydowanie za tym testem, a jezeli ktoś umie to sienie denerwuje, ja wogólenie odczuwałem zadnego stresu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: someone Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:58 Ja sie z tym zupelnie zgadzam. W kazdej szkole inaczej oceniaja, jest inny poziom. Dlatego tylko ocena z ogolnokrajowego testu jest wymierna. No chyba ze ktos mial akurat zly dzien albo nie trafil w pytania, wtedy to jest porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karraluszek Re: głupszy niz probne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 18:15 Ja do pana "ja". To wcale nie jest tak że jakby się ktoś przez trzy lata uczył, to by mu dobrze poszło. Patrząc trzźwym okiem, to taki egzamin to loteria. Ja uczę się dobrze, ale nie wyobrażam sobie zapamiętać wszystkiego, czego nauczyłam się przez trzy lata. Choć z drugiej strony masz rację, mówiąc o braku obiektywizmu u niektórych nauczycieli. Więc czyż rozwiązaniem niebyłby test, który rzeczywiście sprawdzałby nasze umiejętnoście, takie jak przekształcanie wzorów, czy wysnuwanie poprawnych wniosków, a nie test w który są pytania, zdawać by się mopgło, na ślepo wybrane z całego programu gimnazjum?? Pozdrawiam wszystkich mniej i bardziej przejętych :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 4495267 Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:47 Nieprwada, ja sie nie ucze w domu wcale, nie robie kompletnie nic, czasami tylko zadanie domowe, a czasami w szkole od kogos. Z probnego mialem 77 ptk. Niektorym to chyba przychodzi troche latwiej. W klasie mam kilka takich dziewczyn jak ty, kują a i tak sa jakie sa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madzik Re: głupszy niz probne IP: *.visp.energis.pl 08.05.04, 15:18 Dla mnie ten egzamin był prosty.Rozwiązałam go w godzine. Poszło mi lepiej niż na próbnym. Licze na 43-46p. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RiaL Re: głupszy niz probne IP: *.crowley.pl 06.05.04, 19:19 Jak ktoś kuł przez 3 lata i dobrze się uczył to czemu nie wykorzystał szansy i nie wziął udziału w olimpiadzie Osobiście uważam to za lepszą forme oceny niż świadectwo z trzech lat, bo sam w szkole mam tak że piątki (a czasem szóstki) można uzyskać bez problemu Więc nie jest to obiektywny sposóbo oceniania Bo każdy ma inny pozom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sabi Re: głupszy niz probne IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:04 zgadzam się całkowicie. nie trzeba mieć jakiejś strasznie wyspecjalizowanej wiedzy zeby go dobrze napisać. a kucie na spr..... to szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kjowa Re: głupszy niz probne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:12 to absolutnie nie jest obiektywna ocena ucznia, poniewaz niektore pytania sa bardzo podchwytliwe, przykladem jest to, ze moja kolezanka z lawki, ktora uczy sie lepiej odemnie z matematyki zdobyla z calych testow(probnych) 43 punkty, a ja duzo wiecej od niej i wszystko przez stres. Wiec kolego nie mow mi tu o obiektywnej ocenie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jerzux Re: głupszy niz probne IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 20:51 A czy któś mówił że ma być obiektywny ?? W ogóle życie jest nie sprawiedliwe i nikt tego nie zmieni. Ja pisałem test rok temu i uważam że Wasz był dużo łatwiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: *Ata* Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:51 Gości są tacy ludzie którzy mają dobre oceny i dużo umią gdyż uczą się przez cały rok!! Ale nie dla wszystkich osób ktorzy zarywaja noc 2 godziny wystarcza a jak sie czlowiek spieszy to moze wszystko zawalic!!!! wez sie zastanow bo niektorzy maja duza wiedze ale nie potrafia jej sprzedac(np. na egzaminie)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rejent i brawa dla ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:14 masz racje ze czasami jest bardziej obiektywny bo niektore nauczycielki to jest po prostu zenada kombinuja jak lysy w pokrzywach jak cie udupic ja mam gorsza srednia od ciebie i nie uczylem sie przez trzy lata tego porabanego gimnazjum niewiem po co je wymyslili chyba zeby taka debilka jak waligora dostala prace w kazdym razie nie uczac sie napisalem na ok 70 czyli podobnie jak niektorzy kujoni ktorzy liza tylko d u p y i przymilaja sie nauczycielom bo bez tego nie masz co liczyc na dobra ocene a ten test daje przynajmniej jakas rownosc choc czasami w stresie mozna o czyms zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 123 Re: głupszy niz probne IP: 81.219.117.* 07.05.04, 16:07 Myślę, że test matematyczno - przyrodniczy był dosyć łatwy, chociaż trzeba było na nim umieć logicznie myśleć. Ja przez to, że miałam już mało czasu i trochę się denerwowałam, zrobiłam kilka błędów w zadaniach otwartych, jednego w ogóle nie zrobiłam (najprostszego - z mostem i rzeką)... w sumie to stać mnie na dużo więcej, w domu przypomniałam sobie te zadania i naprawdę potrafiłabym je rozwiązać... 8 punktów więcej mogłabym mieć napewno, bo stać mnie na nie... ale cóż, myślę, że te testy nie mówią całkiem o umiejętnościach ucznia... stres nie pomaga w myśleniu... Ale w końcu tak już na tym świecie jest :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sabina Re: głupszy niz probne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:18 Wiki popieram w 100%. Dużo lepiej by było, gdyby wzięli pod uwagę tylko oceny z 3 ostatnich lat, przynajmniej by nie skrzywdzili tych, którzy naprawdę solidnie się uczyli przez całe gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:51 Gdyby brano pod uwagę tylko oceny ze świadectwa to nie bylo by geniuszow na swiecie. Bede miał moze 4,5 maxymalnie, bo na takich nauczycieli trafilem, ale bede mogl sie naprawde ocenic po otrzymaniu wynikow testu! i kazdy tak powinien. Teraz wyszlo who is who. taka prawda, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grzes_Kielce Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:51 Zgadzam się ze wszystkimi, którzy uważają, że taki test to głupota.Najlepiej by było jakby właśnie liczyły się tylko oceny ze świadectwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gocha Re: głupszy niz probne IP: 82.177.71.* 06.05.04, 22:27 ja pierdziele !!!!!!!!!!! przeciez to totalna PARANOJA z tymi testami !!!!!!! po co one w ogole sa !!!!!! ja nie moge humanka jeszcze jako tako ale z matmy zawalilam sprawe !!!!!! probne byly o wieeeeeele latwiejsze !!! BEZNADZIEJA !!! PORAŻKA stulecia !!!!!!! ide sie zaraz powiesic !!! POZDRAWIAM wszystkich ktorzy mysla tak jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misia Re: głupszy niz probne IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 18:12 uwazam że egzaminy były trudne,powinni patrzec na oceny z 3 lat a nie na głupi egzamin napisany w 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pest Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:09 Nie, nie, nie. Sposób sprawdzania wiedzy egzaminem gimnazjalnym jest wspaniały. Nareszcie wychodzi że te 'dobre' oceny przez 3 lata mogą być kwestią przypadku: np.stronniczego oceniania nauczycieli(bywa tak) tudzież tępego wkuwania co po niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OOOLLLAAAA Re: głupszy niz probne IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 19:17 trzeba byc sprytnym i uczyc sie wtedy kiedy jest taka WIELKA potrzeba a nie sobie zycie marnowac na nauke czegos zbednego;] troche sprytu nie zaszkodzi;] ucz sie dalej, powodzenia a ja bede sie dobrze bawic na imprezkach ;D:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natala Re: głupszy niz probne IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:29 zgadzam sie, ktos mogl sie nie uczyc cały rok, a na egzaminie mu sie uda ,a ty człowieku tyrasz 3 lata i np. masz marne wyniki z egzaminu!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuban Re: głupszy niz probne IP: 217.70.50.* 06.05.04, 18:39 Jesli faktycznie tyrasz 3 lata to jest to niemozliwe zeby sie mialo marne wyniki z egzaminu, no chyba ze jest sie totalnym debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OOOOOLAAAAA Re: głupszy niz probne IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 19:23 zgadzam sie, trza byc ograniczonym;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Testsfucker-Swieci Smierdzi na tej stronce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:37 Have you got any problems? FUCK it! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yo men Re: głupszy niz probne IP: 62.233.164.* 06.05.04, 18:43 Sądze ze taka propozycja przyjmowania do szkół byłaby beznadziejna.Poprzednie świadectwa miałem kiepskie, a ostatni miesiąc sie uczyłem przed egzaminem.Olewałem sobie wcześniej i troche przed sie pouczyłem.Sprawdziłem w odp. i sporo sie zgadza.Więc z jakiego powodu za to że kiedyś mi sie nie chciało siedzieć przy książkach miałbym teraz pokutować? A pozatym jak ktoś sie tak mocno uczył przez te lata to taki egzaminek to dla niego nic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mc_Grzes Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:54 Yo men ! I właśnie widać tak na prawdę kto się uczył przez te 3 lata. Ty olewałeś szkołe i zacząłeś się uczyć dopiero przed egzaminem... Taki test jest dla osób takich jak ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NaTkA Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:59 zgadzam sie z wiki w 100%. przez caly czas mialam dobre oceny i staralam sie a to wielkie G!!!! mi wszystko popsulo!! to bez sensu. i ja nie chce sie dostac do bylejakiej szkoly z penerami i taka glupia wiara co jej wszystko zwisa!! ja sie chce otaczac inteligentnymi i ciekawymi ludzmi!! dlatego zalezy mi na dobrej szkole!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: *Ata* Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:47 Zgadzam się!!! To bylo jedno wielkie g****!!! Próbny był banalny! Nie poto zarywam nieraz noce by dostać się do dobrej szkoły, zdobyć pożądne wykształcenie i wyjechać z kraju!!! A teraz przez ten egzamin trochę mi się drzwi na przyszłość przymkneły!!! Nie jestem z osób które dostają oceny za to ze sie podlizuja!!! (Bylo widac to na probnym) Teraz to mi w kość tym egzaminem dali!!! Pozdrofko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sylwia Re: głupszy niz probne IP: *.simset.net / 80.51.251.* 06.05.04, 20:05 No dla mnie akurat te były o wiele prostsze od próbnych bo cgciałabym zauważyć że próbne egzaminy każda szkoła miała inne. W mojej np. były z jednego z numerów Victora, który leżał sobie u mnie w szafce a ja o tym nie wiedziałam... tak było zarówno z matematycznym jak i humanistycznym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magitka Re: głupszy niz probne IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:15 He, OKE z JAworzna to zrobila taki kosmiczny próbny z maty, ze ja nie mogę. U nas w szkole to w jednej sali pisali z kalkulatorami (próbny) bo nauczyciele powiedzieli, że nic nie pisze o tym, ze nie można ich używać. Więc ten matematyczny to banał. Za to huam był nieco trudniejszy...Z większośćią osób rozmwaiałam i mieli dużo odpowiedzi poprawnych (z matematycznego). Nawet ci gorsi uczniowie. Nie wiem no, w naszym gim. tępią i tyle. Pozdrowionka! Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mili Re: głupszy niz probne IP: 212.244.229.* 07.05.04, 14:50 cze wam wszystkim u nas było surowo ale na sam koniec luzik .Kakuratorów nam nie pozwalali ale gębe darli żeby chować ale my nie wiemy co to oni nas wyzywaja od dórniów a sami nie są lepsi . A na humanie było spoko nie tylko to że siedziałam obok komisji i jedna mi zdychała koło ucha ale i to bylo spoko.Powiem wam że mieliście luzik ,bo my w Ustrzykach broń panie boże Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dominika Re: głupszy niz probne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:14 Najgorszy problem jaki w moim przypadku zaistniał na egzaminie to CZAS. Kurcze,przeciez nawet pomnozyc 8.1 * 3600 to nie jest tak łatwo w 10 min,ktore mi pozostały! Ludzie,przeciez sprawdzic tez trzeba sobie! I ta żaba była beznadziejna i ta bateria i w ogole. Do domu przyszłam załamana (głównie tą baterią), ale jak sobie sprawdziłam to nawet niezle. Ze 40 bedzie!!:D Ale i tak uwazam,ze jestesmy(byliśmy) w gorszej sytuacji niz maturzysci!! Przeciez oni mają 5 godzin na wypracowanie!!! a my 2h na 30 pytanek idiotycznych do idiotycznych tekstow,typu :"Jak sie autor czuł piszac ten wiersz i co miał na myśli?" (głupota...) W ogóle ten swiat jest nie sprawiedliwy..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaśka Re: głupszy niz probne IP: *.ima.pl / *.ima.pl 07.05.04, 14:10 testy nie są takie głupie, bo jeśli by takie były, to po co wogóle by je przeprowadzano?! A co do trudności z mat. przyr. to wcale nie były takie trudne!! Ledzie czy Wy sie spodziewacie że będą sie Was pytać ile jest2+2?? A bardziej podstawowych rzeczy niż wczoraj już chyba nie mogli wziąć:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asiek Re: głupszy niz probne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:55 Jak ktos sie uczyl przez 3 lata to i test byl dla niego latwy. A tak poza tym to naprawde byl prosciutki. na mat-przyr. po godzinie juz mialam prawie wszystko zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: głupszy niz probne IP: *.aster.pl 07.05.04, 21:36 ja tez uwazam ze to wielki stres, ze cos tez zalezy od szczescia, od sprawdzajacych, ale przepraszam jak niby szkoly maja sprawdzic jaka Ty masz wiedze? piatka piatce nie rowna - w jeden szkole 5 mozesz miec za troche nauki,a w innej za naprawde ciezka, systeamtyczna prace, wiec mysle ze to nie bylby dobry wyznacznik naszej wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zephyr Re: Dotyczy trudności IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 07.05.04, 08:10 a co za różnica czy trudniejsze?? przecież wszyscy piszą to samo to i progi w liceach będą niższe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Dotyczy trudności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:27 2,5 pol godziny powinno byc?! to przeciez bylo proste; skonczylam pol godz przed czasem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dylu z bochni Re: Dotyczy trudności IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:07 proste bylo jak nie wiem, tez skaczyłem po 1,5 h:D:D Odpowiedz Link Zgłoś