Dodaj do ulubionych

Bohaterowie dziecięcej wyobraźni

IP: *.katowice.msk.pl / 62.233.185.* 01.06.04, 12:58
Hej! Ja nie czytałam połowy tych książek! Ale i tak jest dobrze: 68%, chociaż
nie czytałam o Momo,anie "Krzyżaków"- mam dopiero 12lat! Ale z jedną
odpowiedzią się nie zgadzam: kiedy Adam Cisowski zobaczył tę dziewczynę z
fiołkowymi oczami, to też zaczął fantazjować - usłyszał jakieś trąbki,
siedział na chmurze itp. Albo nie mam racji, albo mam przestarzałą
wersję "Szatana z siódmej klasy", albo TU sie pomylili ;)

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: martyna Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:30
      choc nie czytalam 2 ksiazek wymienionych w tym tescie mialam 77%-to chyba nie
      najgorzej;)ale cos mi sie nie zgadza w pyt.25 to w co sie zamienil jezeli nie w
      guzik???????????????????? nie ma zaznaczonej prawidlowej odpowiedzi!!!!!!!!!
      • Gość: :) Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: 80.51.254.* 04.06.04, 10:01
        Rzeczywiście, coś nie tak z kolorami w tym pytaniu. Ale wydaje mi się że
        powinna być pompka - coś mi się jeszcze kojarzy z dzieciństwa, zresztą taki
        przedmiot jest w stylu Kleksa ;)
    • Gość: Lisica Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.salwator.net 05.06.04, 17:35
      Ja też nie czytałam połowy z tych książek, miałam 61%. Nie jest źle :)
    • Gość: Pralinka Nic nie umiem z lektur!!!!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 09.06.04, 20:21
      Hejka!!! Zaczne od razu!!! Po pierwsze nie czytam lektur dla kujonów!!! Po
      drugie nie jestem kujonem!!!!! A po tzrecie........zapomniałam!!!!!!!!
      • Gość: dziewczynka Re: Nic nie umiem z lektur!!!!!! IP: 81.210.32.* 14.10.04, 11:23
        no nie wiem czy harry potter jest książką dla kujonow..
      • Gość: Aśka Re: Nic nie umiem z lektur!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.04.05, 21:51
        Lektury wcale nie są dla kujonów!!!! Czy szkoła też jest dla nich? Jeżeli tak,
        to po co tam w ogóle chodzisz! Czy zadania domowe to też dla kujonów? Wcale nie
        dlatego, to wszystko jest naszymi obowiązkami! (niestety bo niestety ale tak
        jest) A jeżeli nie czytasz lektur to jak mogłaś zapomnieć???
    • Gość: mala @ Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 17.06.04, 17:04
      sorki !! ale polowe tych ksiazek nie znam !! beznadzieja !!!!!!! pozdrowienia
      od elizki
    • Gość: zdesperowana Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: 212.122.206.* 27.06.04, 22:09
      naciskaalam poprawne odpowiedzi a potem patrze na wynik a tam jakies inne pozaznaczane jak ja zaznaczylam jak to mozliwe?? pozatym kamienie na szaniec sa lektura obowiazkowa w 2 gimnazjum amy chodzimy jeszcze do podstawowki
      • Gość: uczyciel Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.chello.pl 28.06.04, 09:29
        Bzdura! Po pierwsze na pewno guzik. Po drugie w pytaniu 20. autorzy pytania nie
        odrózniają pierwotnego tekstu od cytatu. Cytat ten jest w "Kamieniach na
        szaniec" właśnie cytatem ze Słowackiego i tylko jemu moze być przypisany. Nie
        mówiac już o tym, ze "Niekończąca się opowieść" czy Terakowska nie są aż takimi
        klasykami, aby ich znajomość była obowiązkowa. A dzieci z podstawówki nie muszą
        (a może nawet nie powinny) czytać Sapkowskiego ani oglądać Matrixa.
      • Gość: dziewczynka kamienie na szniec IP: 81.210.32.* 14.10.04, 11:21
        mylisz sie!! "kamienie..." są obowiązkową lekturą w 1 gim , a czasem nawet w
        podtawowce
    • Gość: Jacol Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.icpnet.pl 09.07.04, 17:32
      Było superrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kujon Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.icpnet.pl 10.07.04, 09:29
      Już lepiej 67 procent to już coś jeśli będę codziennie rzwiązywał ten sam kurs
      to wkrótce będę miał bezbłędnie
    • Gość: Alina Pytania żle ułożone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 19:54
      Jako przykład podam pytanie o umięśnionym twardzielu. Od kiedy Zorro i Robin
      Hood są umięsnieni?? Czyż ich atut nie był intelekt i spryt? A jak wiem to nie
      ma nic wspólnego z mięsniami!!!!! Osoby piszące pytamnia nie potrafią dobrze
      ich ułożyć , co utrudnia możliwość prawidłowej odpowiedzi!!!!!! To także jest
      zauważalne w turnieju odbywającym się w TVN. Może trzeba byłoby zmienić osoby ,
      które piszą pytania??
    • Gość: dziewczynka Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: 81.210.32.* 14.10.04, 11:18
      boze!! ja nie czytałam w podtawowce (6klasa) jakis glupich ksiązek typu "władca
      lewawu" . zamiast tego czytałam ogniem i mieczem. to było rok temu. a tak w
      ogole to olowy ksiazek nie znam...
    • Gość: magda Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:32
      ej ku.. to jest zajebiscie glupie...:/
    • Gość: Amcia Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:15
      Cześć! Nie lubie czytać książek, więc ich nie czytam. Mam 11 lat. Z tego testu
      przeczytałam 3 książki a resztę zgadywałam. Ale mam niezawodną kobiecą
      intulicję. 98% , to chyba nie źle.
      Pozdrawiam
      Amcia
    • Gość: justyna Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: 82.160.42.* 29.11.04, 18:47
      ja także nie czytałam połowy tych książek ale wynik miałam rewelacyjny uwaga
      uwaga mój wynik to 96%
    • Gość: justyna ja: Bohaterka dziecięcej wyobraźni IP: 82.160.42.* 30.11.04, 17:05
      dlaczego to mi wyświetla że kleks nie zamnienił się w guzik. a tak wogóle to
      wszystko jest jakieś chore. jak macie gg to napiszcie do mnie 4712410 napiszcie
      do mnie prosze was

• Gość: agnieszka zimka Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 14:59
      Prawie wszystkich książek nie czytałam , a mam 83% jest super!
    • Gość: Falco Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: 80.50.34.* 29.01.05, 12:12
      ja nie zgadzam się z tym ,że uznano moją odp.GUZIK w pytaniu o kleksie bo
      naprawdę sie w niego zamienił!!
    • Gość: MaRto0sKa Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:51
      41% (13/31)
      heh
    • Gość: verbene Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.eurocom.olkusz.pl / 83.238.85.* 12.03.05, 09:59
      74%, nieźle jak na kogoś, kto wymienione tutaj lektury szkolne ledwo co pamięta
      i 2 czy 3 książek stąd nie czytał ;>
    • Gość: Niunka Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.broker.com.pl 04.04.05, 17:51
      Ale to trudne to latwe choc niewiem co ma byc w tym 25 pytaniu
    • Gość: Laura Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.spn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:58
      Nie bylo takie trudne. Choc nie przeczytalam wiekszosci ksiazek, z ktorych byly
      pytania.
    • Gość: ż@bka Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.77.classcom.pl 26.04.05, 22:12
      odjęliście mi punkt za dobrą odpowiedź!!! pan Kleks zamienił się w
      gusik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ..;;.. Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:05
      Ja miałam 77%
    • Gość: Karol hah! znalazlem blad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:05
      Hah!Pan kleks ZAMIENIŁ SIĘ W GUZIK! czytalem ta lekturke!
    • Gość: Karol hah! znalazlem blad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:06
      Hah!Pan kleks ZAMIENIŁ SIĘ W GUZIK! czytalem ta lekturke! haha - to nie jedyny
      błąd!
    • Gość: paula Re: Bohaterowie dziecięcej wyobraźni IP: *.grybow.net.pl / *.grybow.net.pl 03.06.05, 18:48
      Hej! ja też kilka książek nie czytałam np.Momo,Krzyżaków,ale przecież mam 11
      lat! Myślę,że ten test jest interesujący.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka