Gość: panna_maj IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 20:53 up piszcie na 9560156 jest w dziwnym formacie i tutaj nie da się go wkleić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 21:19 Wykres przedstawia wyniki uzyskane przez 120 uczniów za rozwiązanie testu składającego się z 25 zadań zamkniętych jednopunktowych. Poniższy wykres wykorzystaj do rozwiązania za- dań 1-3. Zadanie 1. (0-1) Jaki był najczęściej uzyskiwany wynik? A. 2 B. 7 C. 8 D. 14 Zadanie 2. (0-1) Ilu uczniów otrzymało nie mniej niż 22 punkty? A. 10 B. 15 C. 22 D. 25 Zadanie 3. (0-1) Ile procent piszących test uzyskało 9 punktów? A. 5 B. 20 C. 30 D. 60 Zadanie 4. (0-1) Przeczytaj wiersz „Tramwaj ruszył z całych sił, popadali wszyscy w tył. Tramwaj stanął, co za cud, popadali wszyscy w przód”. Takie zachowanie się ciał jest przejawem A. względności ruchu. B. grawitacji. C. bezwładności. D. odrzutu. Zadanie 5. (0-1) Dodanie sacharozy do wodnego roztworu tej sub- stancji nie powoduje zmiany jego stężenia, jeżeli roztwór ten był A. rozcieńczony. B. nasycony. C. stężony. D. nienasycony. Zadanie 6. (0-1) Jednostką czasu odpowiadającą pełnemu obro- towi Ziemi wokół własnej osi jest A. rok. B. miesiąc. C. tydzień. D. doba. Zadanie 7. (0-1) W ekologii liczebność, rozrodczość i śmiertel- ność to cechy A. ekosystemu. B. biocenozy. C. populacji. D. biotopu. Zadanie 8. (0-1) W trójkącie równoramiennym kąt między ra- mionami ma miarę 40°. Kąty przy podstawie ma- ją miary A. po 70° B. 50° i 90° C. po 25° D. 60° i 80° Zadanie 9. (0-1) Agnieszka, Kuba i Marta rozdzielili między sie- bie 500 zł tak, aby Agnieszka dostała 2 razy tyle co Kuba, a Kuba 3 razy tyle co Marta. Ile pienię- dzy otrzymała Marta? A. 50 zł B. 150 zł C. 300 zł D. 350 zł Zadanie 10. (0-1) Na prostokątnym trawniku o wymiarach 6 m na 8 m utworzono grządkę kwiatową w kształcie rom- bu (tak jak na rysunku). Jakie jest pole powierzch- ni utworzonej grządki? A. 20 m 2 B. 24 m 2 C. 25 m 2 D. 48 m 2 Wykres przedstawia zależność energii potencjalnej E p doniczki spadającej swobodnie od wysokości h nad powierzchnią ziemi. Wykorzystaj ten wykres do rozwiązania zadań 11., 12. i 13. Przyjmij wartość przyspieszenia ziemskiego . Zadanie 11. (0-1) Doniczka spadła z balkonu znajdującego się na wysokości 9 m. Energia potencjalna doniczki wod- ległości 2 m od powierzchni ziemi była równa A. 5 J B. 7,5 J C. 10 J D. 12,5 J Zadanie 12. (0-1) Jaką energię kinetyczną miała doniczka na wy- sokości 5 m nad ziemią? A. 25 J B. 20 J C. 15 J D. 10 J Zadanie 13. (0-1) Masa doniczki była równa A. 0,2 kg B. 0,5 kg C. 2 kg D. 5 kg Zadanie 14. (0-1) W czterech nieoznakowanych butlach znajdowa- ły się gazy: etan, eten, metan i propan. Próbki ga- zów wprowadzono do wody bromowej. Tylko gaz z jednej butli spowodował natychmiastowe odbar- wienie wody bromowej. Gazem tym był A. metan. B. etan. C. propan. D. eten. Zadanie 15. (0-1) Do płomienia palnika kuchenki gazowej zbliżono łyżkę z wodą wapienną. Woda wapienna zmętniała, co dowodzi, że w skład spalanego gazu wchodził A. azot. B. wodór. C. tlen. D. węgiel. Zadanie 16. (0-1) W tabeli podano średnie temperatury powietrza isu- my opadów zanotowane wposzczególnych miesiącach 2002 roku w stacji meteorologicznej w Suwałkach. Na podstawie danych z tabeli (u dołu strony) określ, która informacja jest prawdziwa. A. Najbardziej obfite opady zanotowano w listo- padzie i w grudniu. B. Amplituda temperatur w pierwszym kwartale wyniosła 10 ° C. C. Średnie temperatury poniżej zera zanotowano w czterech miesiącach. D. Kolejne dwa miesiące o najniższych opadach to marzec i kwiecień. Zadanie 17. (0-1) Z przebiegu przedstawionej krzywej przeżywa- nia wynika, że A. we wczesnych stadiach rozwojowych występu- ją liczne ubytki osobników. B. we wczesnym i średnim okresie życia występu- je mała śmiertelność. C. liczebność osobników młodocianych jest mniej- sza niż starych. D. osobniki populacji wcześnie uzyskują dojrzałość. Zadanie 18. (0-1) Przed obniżką buty kosztowały 190 zł. Cenę butów obniżono o20%. Jaka była cena butów po obniżce? A. 38 zł B. 72 zł C. 142 zł D. 152 zł Zadanie 19. (0-1) Pociąg o długości 100 m jedzie przez tunel o dłu- gości 100 m z szybkością 100 km h . Pociąg przeje- dzie przez tunel w czasie A. 3,6 s B. 7,2 s C. 36 s D. 72 s Zadanie 20. (0-1) W sklepie warzywnym sprzedano w ciągu dnia 167 kg śliwek po 4 zł za kg. Ile kg śliwek należy jeszcze sprzedać, aby uzyskać kwotę 1600 zł? A. 233 kg B. 668 kg C. 167 kg D. 932 kg Zadanie 21. (0-1) Zmieszano wodne roztwory chlorku baru i siar- czanu(VI) sodu. Rzeczywisty przebieg reakcji ilu- struje równanie A. B. C. D. Zadanie 22. (0-1) Woliński Park Narodowy powstał między inny- mi dla ochrony A. lasów bukowo-jodłowych i łąk (połonin). B. klifowego wybrzeża, wydm i polodowcowych jezior. C. jaskiń, skał o fantastycznych kształtach i lasów bukowych. D. borów sosnowych, śródlądowych wydm i rozle- głych torfowisk. Zadanie 23. (0-1) Napływające nad Polskę znad Europy Wschod- niej iAzji masy powietrza polarnego kontynental- nego przynoszą zimą powietrze A. wilgotne i chłodne B. wilgotne i ciepłe C. suche i ciepłe D. suche i mroźne Zadanie 24. (0-1) Insulina – hormon wytwarzany przez trzustkę A. pobudza do wzrostu wszystkie tkanki. B. rozkłada białko do aminokwasów. C. reguluje poziom glukozy we krwi. D. ułatwia wchłanianie wapnia. Zadanie 25. (0-1) Którą z podanych funkcji pełni tkanka roślinna zbudowana zmartwych, silnie wydłużonych komó- rek, których ściany poprzeczne uległy zanikowi? A. Przewodzenie wody z solami mineralnymi. B. Transport związków organicznych. C. Przyrost łodygi na długość i grubość. D. Ochrona rośliny przed pasożytami. Zadanie 26. (0-2) Wahadło sekundowe zegara wykonuje 30 peł- nych wahnięć w czasie jednej minuty. Jaki jest okres i częstotliwość drgań tego wahadła? ..................................................................................... Zadanie 27. (0-1) Który stężony kwas rozcieńczamy zgodnie z in- strukcją: „Pamiętaj chemiku młody, wlewaj za- wsze kwas do wody”? ..................................................................................... Zadanie 28. (0-3) Rysunek przedstawia układ krwionośny człowieka. Podaj nazwę naczynia krwionośnego, które wy- prowadza krew z lewej komory serca. ..................................................................................... Na czym polega proces wymiany gazowej zachodzą- cy między naczyniami włosowatymi a komórkami? ..................................................................................... Zaznacz strzałkami kierunek przepływu krwi w obiegu dużym. Zadanie 29. (0-4) Dach wieży ma kształt ostrosłupa prawidłowe- go czworokątnego, którego ściany boczne są trój- kątami równobocznymi o boku 4 m. Oblicz, ile blachy zużyto na pokrycie tego dachu. Zapisz ob- liczenia. Nie uwzględniaj spojeń. Zadanie 30. (0-1) Na wykresach przedstawiono powierzchnię i liczbę ludności w pięciu wybranych państwach europejskich. Przeanalizuj wykresy ipodaj nazwę kraju onaj- mniejszej gęstości zaludnienia. ................................................................................ Zadanie 31. (0-2) Wykonano dwie kostki sześcienne o jednakowej objętości: jedną z ołowiu, drugą z żelaza. Kostki ogrzano, dostarczając każdej taką samą ilość cie- pła. Wykorzystując dane z tabeli, określ, dla któ- rej kostki przyrost temperatury będzie większy. Odpowiedź uzasadnij. Zadanie 32. (0-3) Równanie C x H y OH + z O 2 Ý 2 CO 2 + 3 H 2 O ilustruje reakcję całkowitego spalania pewnego alkoholu. Oblicz wartości współczynników x i y, podaj wzór i nazwę tego alkoholu. ................................................................................ Określ liczbę cząsteczek tlenu (z) przypadają- cych na jedną cząsteczkę alkoholu. ............................................................................... Zadanie 33. (0-1) Wymień jedną z cech gadów, dzięki której mo- gą żyć także w głębi suchego lądu, z da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 21:20 Kurde ilustracje sie nie wkleiły trudno wasza strata :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett49 Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: 213.134.163.* 26.04.06, 21:27 mam prośbe mogłabyś mi ten test wysłąć na e-maila...to wtedy wyjdą rysunki...prosze....nett1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.tvk.torun.pl 26.04.06, 21:35 masz test ale nie na jutro, to jest test z Vicotra:P dajecie sobie takie rzeczy wciskać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett49 Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: 213.134.163.* 26.04.06, 21:29 'panna' mogłabys się zgłosic do mnie 2189962 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolek Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.elk.mm.pl 27.04.06, 11:32 wee zły test Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 21:20 CZy to real? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 21:22 yes it's real you'll see tommorow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 21:24 CZy ty jestes niunia. Jesli to na serio bedzie jutro to jestes wielka. A obrazki mozesz wyslac mailm do mojego loginu dodasz @gazeta.pl i mozesz slac. Ale jesli nie chcesz nie mosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett49 Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: 213.134.163.* 26.04.06, 21:22 ja.....w kkońcu ze wszystkieego bdb:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 21:25 Ale pomóżcie to rozwiązać !! Nie mam już siły na to patrzeć :( Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 21:26 Powiedz jakie zadania!!! A bez obrazkow nic nie zdzialamy! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 21:29 panno_maj prosimy o obrazki. To ci pomozemy, noc dluga to cos wymyslimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja czyli JA Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:30 wrzuc mi prosze ten tescik na mihau-l@o2.pl i juz sie biore za rozwiazywanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gend Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:30 Nie no, to jakaś ściema musi być. :> Jak takie jutro będą to... :DDDD (Choć i tak wiem, że nie... ;]). :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 26.04.06, 21:34 moge.prosic.test.na.mailik:>>> z.obrazkami<lol>tak.sczy.siak.rozwiaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkslodz Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:35 wrzuc to ci rozwiąze moj tata jest fizykiem i ma mature z matmy michal_madej1990@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ankabb1 Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 21:37 ankabb1@NOSPAM.gazeta.pl bo bez obrazków to nic nie wykminie!!!A nawet jeśli to nie sa realne testy to warto powtórzyć to co tam jest:) czekam z niecierpliwością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:38 no bylo by bardzo zle gdyby byl ten test szczerze mowiac!! mam nadzieje ze bedzie latwiejszy =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek wielka ściema IP: 87.207.131.* 26.04.06, 21:35 Ten test był dwa lata temu w gazecie wyborczej (pisał go mój brat) to na pewno nie jest jutrzejszy test !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornel Re: wielka ściema IP: *.gizycko.mm.pl 26.04.06, 21:36 tez mi sie wydaje ze gdzie go widzialem ale glosy se nie dam uciac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:37 To nie może być ten test. A nawet jesli by był, to bardzo źle, bo egzamin zostałby unieważniony... Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 21:38 Kto mysli ze to prawdziwy test niech looknie na to [PDF] 12 2004 CZĘŚĆ MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZA Format pliku: PDF/Adobe Acrobat - Wersja HTML Wykres przedstawia wyniki uzyskane przez 120. uczniów za rozwiązanie testu składającego się z 25. zadań zamkniętych jednopunktowych. ... bi.gazeta.pl/im/5/2334/m2334585.pdf - Podobne strony wklejone z www.google.pl To test, ktory panna_maj podala jako ten ktory ukaze sie jutro, za to byl on z 2004 roku. Pozdrawiam panno_mzj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mottyls Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.28.udn.pl 26.04.06, 21:43 dzieki. stracilabym czas robiąc go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryteczka Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.04.06, 21:49 g**** prawda panno maj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to test z 2004!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 21:55 Nie sądziłam że jesteście tak naiwni i uwieżycie w to :D Nawet jakbym miała test to zatrzymałabym go dla siebie o! A mnie to maturka niedługo czeka. Przynajmniej polski jest prostszy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 21:57 Hmm nieladnie bawic sie naiwnoscia ludzi! To nie swiadczy o dojzalosci panno maturzystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 22:11 Matura to za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 22:12 No i to cos zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Lasoski Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 22:14 Panno Maj nie wiem czy ty dziewczyno masz 10lat czy moze 17 ale jestem pewien ze ten kto bedzie twoim egzaminatorem pomsci tych biednych gimnazjalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 22:15 strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 22:15 Owszem Nazwałeś/aś mnie "panną maturzystką" =] Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 22:35 Dla mnie to bez znaczenia i tak sie za duzo wymadrzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 22:56 Ooo znalazło część 7% polskiej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 22:57 7%, czy to bylo do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:01 tak, do ciebie krowo głupia! wypir**laj z tąd! nikt cię nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:02 Tak tak Bober rozumiem Cie =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:01 Nie znam Cię ale na inteligenta mi nie wyglądasz. Po co zaglądałabyś na forum w poszukiwaniu odpowiedzi do jutrzejszego testu ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:07 A wiesz ze dla zwaly? I odwal sie ode mnie bo co ty robisz na forum dla gimnazjalistow? Tak zlecialas a moze masz sie za takiego gieroja co. Bez pomocy innych nie mozesz musisz kumpli wolac? No i co , ja nie jestem wcale inteligentna i nie jestem grzeczna dziewczynka. I jakby do ciebie to nie dotarlo to ty tu nie bylas zapraszana. Zobacz se na inne wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:10 ej, maj, to musimy uciekać tutaj dresa mamy :D:D:D normalnie, dziwczynko zadziwiasz wyobraźnią. t ao to pani mi nadała linka na najidiotyczniejszą twarz internetu jaką ja widziałem. i się zacząłem przyglądać. i nie mów że jesteś głupia, bo być głupim znaczy wiele przeczy. głupk to np choroba. ku**a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:00 ale wy jesteście poj***ni :D:D:D nawet ku**a ni wiedziałem że jeszcze (w POLSCE!) są tacy ludzie, nomalnie le żenade! hahahahahaha idioci:DD:D:D:D:D:D:D:D xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd normalni z krzesła spadne a panna_+maj to moja ulubienica i tyle wam powiem! że wam, ku**a doje**ła! pozdro! ale dla niej! hahahahahahahahahahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:03 Po uzywanych slowach widac ze nie masz kultury osobistej. Gadasz jak kazdy zul z pod bramy na moim osiedlu. I sie nie dziwie ze panna_maj jest dla ciebie taka wspaniala - to same srodowisko spoleczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:06 xD ale mi pojchałaś po rodzinie. wiesz? ja jestem takim żulem. i się z tego cieszę. bo to ciebie gwałcą po dyskotekach, na ulicy i wszędzie gdzie dupy tylko dasz. przepraszam, ale musiałem xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:06 Skoro uważasz się za tak wspaniałą w każdym calu to odpowiedz co robisz na forum dla gimnazjalistów? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:07 szuka małolatów do igraszek, bo już palce ma zajęte na klawiatuze,,,:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:04 Co tak zamilkłaś Nowa.. coś tam?? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:08 Ty szukasz malolatow ja mam 16 lat i moge tu byc! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:09 A ty licealistko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:10 Również mam 16 lat i właśnie kończe 1. klasę liceum. Dobrego liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdsasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:11 ku**a śmieje się z takich jak ty gó..aro! ty jesteś jeną z tych pewnie co piją i palą dla szpanu a narkotyki to tylko te do gwałtu jak ci wlepią ^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:12 Nie jestem k***a i nie soje pod latarnia co pewnie ty ry robisz bezprzerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:10 Co masz cykora czy poszlas spac dorosla? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:11 Wow a moze oksfordu? Sory ale jak jestes w 1 liceum to jak mozesz za rok pisac mature? Matury sie pisze w 3 klasie jakbys nie wiedziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:12 nie wymądrzaj się smarkulo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:13 kto powiedział że ona pisze za rok? hahahaha tracimy kontrole, smarkulo? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:13 Ciekawe do jakiego gimnazjum Ty chodzisz. O ile w ogóle sie uczysz. Jak już cos to zaliczyłabym cie max do niższej klasy społecznej wiesz takie przytulne gimnazjum w otoczeniu bloków komunalnych. Może opowiesz nam cos o swojej okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:15 już ci powiedziałem nie jestem z gimnazium, smarkulo. a pozatym... czy to ważne? rozmawiamy teraz o kur*ach które się wymądrzają a pozatym prostytutka nie musi stać pod latarnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:17 No dalej! Pochwal się jaką średnią otrzymujesz dając w łape nauczycielom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:18 hahaha dobre, podoba mi się! :D giw mi fajw. :P Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:20 a wiesz ze chodze do najorszego gimnazjum w miescie bop mi punkto nie starczylo i mam sredia 3.73 czy za taka dalabym w lape? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:20 teraz się musiała pochawalić jaka z niej blokerska :D Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:23 wiecie co jestescie glupsi niz moj dlugopis! Wierzycie w to co ja pisze, ja wam nie wierze i mam z was breche. Koncze te zalosno rozmowe narazie ide na inne fora - na poziomei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:24 znamy tekaie fora: daj dupy i spie..j, głupia szamto! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:15 A wiesz ze opowiem, mieszkam w kamienicy, ktorej wlascicielami sa moi rodzice, ktorzy sa architektami a ja chodze do gimnazjum przy liceum. Zadowolona czy chcesz jeszcze moja srednia co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytaniaas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:16 eh... najbardziej ni lubię spalongo mięsa i takich PIER***ONYCH SMARKUL CO SIĘ CHWALĄ CZEGO TO JEJ RODZICE NIE MAJĄ KU**A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytaniaas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:17 żygać mi się chce tobą Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytaniaas 26.04.06, 23:18 no a k***a ty sie pochwal. Co zazdroscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytaniaas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:18 nie, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:16 Chyba nasza kochana dziecina poszła spać. Co za pech bo z chęcią nadal prowadziłabym tą jakże ciekawą konwersacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:16 ciekawa? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:17 jak bym byla z bloku komunistycznego skad mialabym internet?> Ach nie znasz polskich realiow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:18 a kto piwedział ż jesteś? daj dupy, mała! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:18 ciagnij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assaas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:19 daj dupy kochana! hahaha ciekawe ciekawe. ciekawe co nauczycielom musizz robić zamiast im w łape dawać ;pp chyba DAWAĆ to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:19 Ha! jednak wyszło szydło z worka. to jak jednopokojowe "mieszkanie" komunalne wygląda od środka?? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:20 przyjedz to se zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:21 Wiesz tak się złożyło że nie mam znajomych z tej grupy społecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:22 masz! a ona? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:21 co ona ma przyjeżdząć? o dtego jest przyczepa żeby ją wozić. albo ciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:24 Wiesz co żal mi mojego cennego czasu na rozmowy z kimś takim jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:25 nie pie.. ona jest fajniejsza od erywyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AguS Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:23 Ide o zaklad, ze tych pytan nie bedzie na jutrzejszym egzaminie. Ktos Was bajeruje, a Wy to lykacie. To jest zalosne i infantylne. A Wy macie podobno 16 lat. Hahahah, dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:23 hmm... jesteś trochę zacofana jezeli moge powiedzić. teraz jest inny temat. o domach poskomunistycznych czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:24 nie umiesz sie wyslawiac mowi sie postkomunistycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:25 czy to jst ważne ? ciągnij duta małolato xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:27 Lepiej idź spac bachorze. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:25 ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha nie moge wam pomoc, moge sie tylko z was smiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasa Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:26 nie z nas, kochana, tylko z twojj głupoty! szmato, ty cyś ciągnła to za mało a nie tylko mi. takimu poloniście 99 letnmim to tez za mało haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_mz_z_bdg Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania 26.04.06, 23:27 zalosne, juz nie wiesz co powiedzie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:28 ty tylko piszesz bo usta masz zatkane. xD miałąś już nie pisać, idź szukaj jakiś facetów co lubią pryszczate małe sku..eliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_maj Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.244.144.38.ip.tnp.pl 26.04.06, 23:31 Co za nieszczęście. Cipurka sobie poszła. Oh. Już tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Kto mi pomoże z rozwiązać test? mam pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:34 ...za jej drutem ^^ Odpowiedz Link Zgłoś