GoĹÄ: Kris IP: *.dhi.waw.pl 09.05.03, 10:06 Julka - powodzenia. Paina też. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ania Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.man.poznan.pl 09.05.03, 10:19 Trzymam kciuki za was wszystkich !!! Powodzenia ! Piotrek trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maltan Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 10:35 Wlasnie z niego wrocilem. Nie byl niestety tak prosty, jak wczorajszy, ale do zrobienia :) Powodzenia dla tych, tkorzy jeszcze tego nie slyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: False Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.duszniki-zdroj.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 10:41 No juz jestem po tescie matematyczno.... był strasznie zamotany zwłaszcza zadania otwarte ale dało sie napisać. Zobaczymy jak będą wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: łUKASZ Łatwy był ogólnie, tylko IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:03 te ostatnie trzy otwarte pytania :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hisover Re: Łatwy był ogólnie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:08 bardzo latwy jak dla mnie. gorzej bylo wczoraj z polskim... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TomaSSoS Re: Łatwy był ogólnie, tylko IP: 80.50.221.* 09.05.03, 12:24 Wszystko było zajebiście łatwe, tylko trzeba było odpowiednio pomyśleć...w ost. zadaniu była nawet podpowiedź... licze na 40 lub wiecej... :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asssia:) Re: Łatwy był ogólnie, tylko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 16:10 Z matmy były proste zadanie... tylko te inne chociaz tez nie najtrudniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia OK IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.03, 14:33 Czesc humanistyczna fajna byla, a matematyczno przyrodnicza tez wporzo, chociaz te zadania z chemi... . Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa_xxx Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal 09.05.03, 11:15 Trzymam za was kciuki....mam nadzieje ze pojdzie wam jak najlepiej...i trzymajcie za mnie za rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hisover Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:17 a jak u was bylo ze sciaganiem? u mnie na macie w drugiej lawce polowe zadan dalem kumplowi z tylu. a wczoraj na polskim wszystkie zadania sprawdzilem z kolega z tylu - 4 lawka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: f Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 18:58 hisover no to gratuluje:)) u mnie nie bylo tak latwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Słonko Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.as-net.pl 09.05.03, 20:07 Wsumie ja pisałam na sali gdzie było ok 80 osób, i ja nie zauważyłam, żeby ktoś ściągał, tzn, wice... nawet się za bardzo mnie to nie obchodziło, co robią inni, martwiłam się o własną pare, licze na ok. 30 punktów, ale poległam na zadaniach z samochodem Nowaka, były totalnie bez sensu. a reszta... hmm.. chemi głupia. Moim zdaniem w skali od 1 do 10 był trudny na 5. Były zadania łatwe i trudne... ale wczoraj to już konkretnie dojebali z tą charakterystyką, kogo opisywaliście, ja Hobbita ? pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: open_your_mind CAŁY EGZAMIN BYŁ ŁATWIUTKI!! IP: w3cache.BRZEG.Korbank.PL:* 09.05.03, 17:15 spodziewałam się czegoś trudniejszego... zarowno human jak i mat-przyr byl prościutki licze na ponad 90.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt wazny Re: CAŁY EGZAMIN BYŁ ŁATWIUTKI!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 22:08 Gość portalu: open_your_mind napisał(a): > spodziewałam się czegoś trudniejszego... zarowno human jak i > mat-przyr byl prościutki licze na ponad 90.. :))) zebys sie nie przeliczyla... :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slim proste to było IP: *.ceti.pl 09.05.03, 11:17 wszystkie matematyczne banalne, tylko nie jestem pewien co do tego jak oddycha i odzywia sie zarodek oraz co trzeba dodac do tej skorupki jajka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hisover Re: proste to było IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:19 mialem ten sam dylemat. dalem w zarodek - bielmo i beztlenowo, a w probowkach kwas octowy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom_łęczna Re: proste to było IP: *.enterpol.pl 09.05.03, 11:24 no latwy byl i to bardzo :) a trzeba bylo dzialc kwastem octowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: proste to było IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:00 tesh dalam kwas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cela Re: proste to było IP: *.wieczysta.krakow.pl 09.05.03, 11:26 Dałam tak samo! Pomyliłam się ze stożkiem i z tym cholernym odbiciem. Ile wam wyszła objętość baku?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: proste to było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 11:34 siema narescie PO!! tylko że taka zwała wyszła z tym zadankiem o prominiu i kałuży.. wogóle nie zrobiłam ale ilwe wyszło wam z tym Janem i kredytem?? a w baku-pojemność 45l, po 200 km pozostało 35l, a najwięcej na pełnym baku da sie przejechać 900 km kto ma tak samo???? albo inaczej:( trzymta sie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cZaRnY Re: proste to było IP: *.radymno.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:29 yo .. wiecie co ... ja nie skonczyłem z tym gostkiem i z promieniem ( narysowałem rysunek tylko ) i nie wiedziałem jak ze stozkiem ... moze mi ktos powiedziec jak policzył ta H .... acha na koniec to wiem ze mam napewno - 2 pkt za to ze np z bankiem dalem 96 i 78.80 a mialo byc 76.80 ... acha i jeszce z przekształceniem tego X dalem ze x = 20 y + 900 a w odpwoiedzi napisalem x = 920 bo nie zauwazyłem tego y ... no ale cóz takie zycie ..... na koniec to nie wiem jak z zamknietymi ale poodbnie jak wy nie wiedziałem z tym jajkiem gupim :) i kwasem :) reszta to mi sie zdaje ze była łatwa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jae Re: proste to było IP: 80.51.245.* 09.05.03, 13:51 ze wzoru podane w zadaniu się to dało wyliczyc... bsohe, napisali jak wół, trzeba umieć czytać, no a testy właśnie robia tak, by patrzeć i uwazać co sie pisze. Z tym zarodkiem to miało byc tlenowo i poprzez tą łupinę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joannna Re: proste to było IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:13 Napewno przez łupinę??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrek kielce Re: proste to było IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:20 taksamo mi wyszlo powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) :/ IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 15:53 Sorki czy ktoś z tu obecnych ma 1000000000% odpowiedzi to dzisiejszego chujstwa zwanego egzaminem gimnazjalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fiona Re: :/ IP: *.zagan.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 16:31 Hyh nio nie wiem czy to aż takie proste było...już tacy pewni jesteście że było tak proste że macie 50/50 pkt ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: proste to było IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:04 ja nie pamietam przez co ale chyba to byla odpowiedz C) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emildza Re: proste to było IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.03, 16:34 Ja mam taksamo z tym bakiem. Łatwe to było! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Myśka Re: proste to było IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:25 To nie była objętość, ale 45l a zużył 35 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: proste to było IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:01 objetosc baku wynosi 45 l :)) mam nadzieje ze mzcie tak samo , trzymam kciuki za wszystkich :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmm Re: proste to było IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:35 Gość portalu: hisover napisał(a): > mialem ten sam dylemat. > > > dalem w zarodek - bielmo i beztlenowo, a w probowkach kwas > octowy. ja napisałam tak samo najgorsze dla mnie było zadanie z "zajączkiem" i kałużą u mnie w szkole ile osób tyle odpowiedzi ale podobno ma być 7m????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slim Re: proste to było IP: *.ceti.pl 09.05.03, 11:37 no pewnie ze 7 metrow z Talesa :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrek Re: proste to było IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:40 ja mam tak samo : bielmo ,beztlenowo ( i to podobno odp poprawna tak twierdzi biolozka), stozek wysokosc 2,5 m a glupi zajaczek 7 m. czy kytos ma tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jul Re: proste to było IP: 80.51.245.* 09.05.03, 13:59 He he, a moja stwierdziął, ze ma być tlenowo i przez łupinę :D:D:D ale jezli twoja ma racje, to mam punkt więcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: proste to było IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:07 dopshe bo ma byc 7 :) ale ja nie zalapalam jak to zrobic :( jush po czasie , no nic trudno to jeszcze nie koniec swiata i raz jeszcze wszystkim powodzenai zycze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronald Juz skończłem IP: 212.160.197.* 09.05.03, 11:19 Właśnie skonczyłem pisać egzamin.Uważam że bł prosty.Skonczłem go pisać po 1.30h. Kiedy on będzie opublikowany w internecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slim Re: Juz skończłem IP: *.ceti.pl 09.05.03, 11:27 heh, ja skonczylem po rownej godzince :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.w1987 JUZ PO WSZYSTKIM! 09.05.03, 11:30 Wcale nie były takie trudne te egzaminy! Dzięki Wam wiem, że zamknięte z wczoraj mam wszystkie dobrze, a otwarte praktycznie też! Matematyczno - przyrodniczy wcale nie był taki trudny, ale na myślenie... Jednak matma, fiza, chemia, biologia to już nie to samo, co "Stańczyk" i Antygona ... . Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.w1987 JUZ PO WSZYSTKIM - cz. 2 09.05.03, 11:31 A tak poza tym, to po co czasu az 2 godziny? Ja wczoraj i dzisiaj skończyłem po dokładnie godzinie i 20 minutach, a wcale nie strzelałem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EdYtKa Jejciu dzisiaj to był koszmar w biały dzień! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 15:40 Jejciu bez kitu dzisiaj to była masakra! Dostałam teścik, rozpakowałam go, zobaczyłam pytania i ... nagle kompletna pustka w głowie. Wczoraj przyszłam do domu uhahana a dzisiaj ... qrwa szkoda gadac. Dobrze że to był pierwszy i ostatni raz. Przedemną jeszcze maturka, ale to dopiero za pare lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EdYtKa !!!!Jejciu dzisiaj to był koszmar w biały dzień!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 15:41 Jejciu bez kitu dzisiaj to była masakra! Dostałam teścik, rozpakowałam go, zobaczyłam pytania i ... nagle kompletna pustka w głowie. Wczoraj przyszłam do domu uhahana a dzisiaj ... qrwa szkoda gadac. Dobrze że to był pierwszy i ostatni raz. Przedemną jeszcze maturka, ale to dopiero za pare lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta wreszcie koniec!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:47 wreszcie koniec tych pochrzanionych testów!!! huurraaa ! :)) na bank lepiej mi poszedł humanistyczny, a ten dzisiejszy... hmm... się okaże. i ja chcę iść do klasy matematyczno- informatycznej?! :)) pozdrawiam, i trzymam za was kciuki!! PS. jak wam poszły zadania otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elka Już po wszystkim!!!!!! IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:25 Nie denerwowałam się przed egzaminami.Uważam,że human był prostszy od ścisłego.Ale z tego co się orientacyjnie dowiaduję to nie będzie rewelacji:( A szkoda po zależało mi na świadectwie z paskiem.Trudno się mówi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Juz skończłem IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:08 dzisisj o 21 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciućma Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 11:39 popierdolony egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: huk Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 11:42 powiedziałbym więcej: bardzo popierdolony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaki OKROPNE TE PRZYRODNICZE...NIBY ŁATWE...ALE...!! IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:48 ..SZCZERZE TO NIBY SOBIE PORADZIŁAM I ŹLE AŻ TAK NIE BYŁO..ALE TE ZADANIA OTWARTE NIEKTÓRE TO BYL ZONK.... PORAŻKA...JAKIES BAKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: !!!!!!!! Re: OKROPNE TE PRZYRODNICZE...NIBY ŁATWE...ALE... IP: *.csk.pl 09.05.03, 11:53 z bakami to też łatwe było, większość otwartych była łatwa, z otwartych to jedynie przy erozjach i akumulacjach ni się trochę pokręciło, za to niektóre zamknięte były trochę trudniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gimnazjalistka JuŻ pO wSzYsTkIm!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 09.05.03, 11:40 Wczoraj i dzisiaj pisałam egzaminy. Łatwe były. Niepotrzebnie tak się stresowałam. Myślałam że gorzej mi pójdzie, ale nie było tak źle myślę, że z mat.-przyr. będę miała ponad 40 pkt. i z hum. chyba też. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KuKu_RykU Do yasnej cholery!!!! IP: *.internet.radom.pl 09.05.03, 11:47 Ten egzamin - matematyczno-przyrodniczo był do dupy!! sory ale nie miałam tych cholernych żółtke, jajek, itp!!! Boże kto ten egzamin wymyślił???!! To chyba osoba troche nie tete. Może 15 punktów się uzbiera mimo że z matmy i fizyki mam 3 a biologi 4!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: !!!!!!!!! Re: Do yasnej cholery!!!! IP: *.csk.pl 09.05.03, 11:49 te zadania o jajkach i żółtkach były na logikę, więc to czy je miałaś omawiane na lekcji czy nie nie stwarza różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fiedia Re: Do yasnej cholery!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:12 u nas tak pilnowali ze gadalismy przez caly egzamin i nawet każdy sciagnal sobie, ja mialem kalkulator troche z niego skorzystalem ale ogolnie egzamin byl sredni mi osobiscie nie sprawil wielkich trudnosci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joannna Re: Do yasnej cholery!!!! IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:26 To pięknie, że potrafisz na logikę wymyślić czy taką jak żółtko w jajku funkcję pełni łupina czy bielmo... Ja nie potrafiłam, czy coś ze mną nie tak...? Przeklęte żółtko, reszta może być... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jae Re: Do yasnej cholery!!!! IP: 80.51.245.* 09.05.03, 13:21 Te żółtka, to jest podstawowy program z 1 klasy, trzeba było sie uczyć.... a nie zwalac, ze nie miałeś. A zreszta to było proste pytanie, i do tego za 1 punkt, wiec sie nei skraż, ze to zawali ci cały egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 1-klasistka Re: Do yasnej cholery!!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 16:12 Gość portalu: Jae napisał(a): >>> Te żółtka, to jest podstawowy program z 1 klasy, trzeba było sie > uczyć.... <<< No cóż, wiesz co Ci powiem???? Ja jestem aktualnie w kl. 1 gim i o żadnych jajakach ani żółtkach nie miałam! A uważam na lekcji i dobrze się uczę, więc mi tu nie gadaj... Może to jakiś dodatkoy temat, bo nawet go nie ma w książce! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: Do yasnej cholery!!!! IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:16 loodzie nie przesadzajcie< przeciez to zadanie z jajkiem bylo tak proste ze az sie chce smiac :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 1-klasistka Re: Do yasnej cholery!!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:04 Proste, proste:) trza mieć tylko oczka i już:) Ale tego nie ma w programie kl. 1:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: Do yasnej cholery!!!! IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:13 kuku ryku ale to z jajkiem to łatwe bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: *a0a Zadania otwarte były trudne IP: *.kuzniki.net 09.05.03, 11:56 Mało kto sobie z nimi poradził , nawet najlepsi uczniowie.Ciekawa jestem do jakich szkol nas przyjmą.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: someone Re: Zadania otwarte były trudne IP: 80.51.47.* 09.05.03, 12:38 Jeśli najlepsi uczniowie sobie nie poradzili to znaczy, ze wszyscy beda na jednakowo wysokim poziomie a skoro przyjmuja od najwiecej do najmniej to wszyscy do najlepszych liceow pojdziemy... :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jul Re: Zadania otwarte były trudne IP: 80.51.245.* 09.05.03, 13:25 Ja jestem dobrą uczennica, zanim poszłam do zero byłam najlepsza, ale i uczniowie słabsi saobie łatwo poradzili... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qrack Re: Zadania otwarte były trudne IP: *.tpnet.pl / 192.168.2.* 09.05.03, 18:32 tak? a u mnie co najmniej 20 osob w tym i ja liczy na wynik kolo 50 pkt :P wg mnie byl egzamin byl banalny, jest moze jedno pytanie za 1 pkt ktorego nie jestem pewien i tyle :> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gimnazjalistka Re: Zadania otwarte były trudne IP: *.digimer.pl / 10.10.10.* 09.05.03, 19:19 Chyba nie znacie najlepszych uczniów! Ja jestem w miarę dobra, ale nie najlepsza i uważam, że test był raczej w porządku.Pytania otwarte były łatwiejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GROSZEK Re: Zadania otwarte były trudne IP: 213.77.77.* 09.05.03, 20:52 proste byly - wystraczylo pomyslec ! Zrobilem zadania otwarte w 27min Mam 24 pkt na 25 a z zamnknietych 23 na 25. Jak robilem te zadania to myslalem czy sie przypadkiem nie pomylili i nie dali nam testu dla szostoklasistow. Odpowiem Wam na dręczące Was pytanie dlaczego wam tak zle poszlo? Odpowiedz jest banalna jak ten test - wy w szkole kujecie i nic z tego nie rozumiecie jak mam same 3 ale wiem o co chodzi i ucze sie norlanie, a nie kuc kuc i kuc, uzywacie formy zzz za czesto ! zASTANOWCIE SIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Skaza Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.tvtom.pl / 192.168.4.* 09.05.03, 11:59 Jestem załamana, uczennica piątkowa napisała na nawet nie 15 pkt.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom_łęczna Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.enterpol.pl 09.05.03, 12:24 to albo masz naciogane 5 albo masz cienki poziom w szkole ja z matmy jechcalem na 3 a otwarte zrobilem all i to dorze bo uzgadanialem z innymi odp... :) nawet lustereczko mi dobrze wyszlo, a i czy ten asfalt to wam 268 wyszedl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: someone Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: 80.51.47.* 09.05.03, 12:37 Mi 460 m2 czy jakoś tak :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:19 mi asfalt wyszedl 462 m:) mam nadzieje ze dopshe:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrek kielce Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:27 wszystkie kujony muwiom ze napisaly gorzej a puzniej sie okazuje zeubieraly 100% jamam takom kolezanke w klasie ktura jeszcze nidgy nie napisala dobrze (wedlug niej) a jedzie na samych 6....... nie zalamuj sie wg mnie test byl jednak trudny ale jestem bardziej polonisto wiec sie niewypowiadam a na humanistycznym pisalem rosprafke o Silnym. pisal ktos tez o tym........... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: White Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvtom.pl / 192.168.4.* 09.05.03, 12:02 Czy z ogólnie z egzaminow majac ok. 45 pkt.-dostane sie do liceum? Odpowiedz Link Zgłoś
winter2001 Re: Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.03, 12:27 Gość portalu: White napisał(a): > Czy z ogólnie z egzaminow majac ok. 45 pkt.-dostane sie do > liceum? 45 ? to zawodówa ogólnie test teraz jak patrze w domku nie był trudny, test zamknięty w większości będzie dobry, a otwarty był średni - mam źle z bakiem, rondem i promieniem ewy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KYjo Re: Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.216.81.* 09.05.03, 12:54 a ten promien ewy ile mialo wyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:56 7 metrów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:21 watpie:( chyba ze masz same 6 na swiadectwie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:16 Koszmar!!!!!!!!!!!!!! Kto to wymyślił?!!! Oni chyba powariowali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmm beznadzieja IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:30 jestem uczennicą piątkową ale uważam, że ten egzamin był delikatnie mówiąc beznadziejny do zdania z kałużą i słońcem są przynajmniej trzy różne rozwiazania powinni to dokładnie napisać, bo treść była niejednoznaczna i to ma być egzamin na myślenie!!!!!!!! dobrze,że zawodówki są od 7 punktów....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sadame Re: beznadzieja IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 12:37 zgadzam sie. Ja równiez jestem piątkową uczennica ale zwatpilam gdy po wyjsciu najlepszych uczniow z klasy okazalo sie ze kazdy ma inny poglad na to zadanie. Gdy kaluza jest za nia wychodiz 9 metrow a gdy laczone z optyka to 7 i kazdy mial prawie ze inny wynik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: someone Re: beznadzieja IP: 80.51.47.* 09.05.03, 12:40 Etam, to z lusterkiem i kaluza nie bylo najgorsze. Wyszlo mi cos kolo 7 bo pomylilem sie w obliczeniach, kalkulator by sie przydal :/ Zreszta moglem wziasc kalkulator bo komisja sie tylko do nas usmiechala jak sciagalismy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mati Re: beznadzieja IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 15:37 Zadanie z promieniem trzeba zrobić z Talesa. Nie wiem dlaczego to zadanie było za 5 punktów?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: someone Re: beznadzieja IP: *.netburg.pl 09.05.03, 15:39 1 - Rysunek 2 - poprawne zastosowanie twierdzenia Talesa 3 - poprawne obliczenia 4 - dobrze sformulowana odpowiedz 5 - nie mam pojecia :-] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joannna Re: beznadzieja IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:36 Gratuluję bujnej wyobraźni, ja nie potrafię wyobrazić sobie jak ten promień mógł trafić do oka Ewy jeśli kałuża była za nią Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aska-aska Egzamin był trudny (my moli nie mieliśmy) IP: 213.77.92.* 09.05.03, 13:37 test był pojebany, jakieś jajka, mole. co to ma być? średnia egzaminu z matmy wyjdzie gorzej niż w tamtym roku naprawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaella Nie no, trzeba myśleć IP: 80.51.245.* 09.05.03, 15:08 To z molami to było najprostsze zadanie z matmy , Nie umiesz już podzielić 6 na 4? Żałosne, dziecko z SP to potrafi. Połowa z was nie robiłą czegoś, bo myślała że chodzi o coś trudnego a to było banalnie proste, tak jak z tym lusterkiem. To nie była żadna optyka tylko najprostsze figury podobe lub Twierdzenie Talesa... eh , a jak kałuża mogła byc za nią? przecież wtedy nie mogłaby dostac po oczach, co nie? Te testy bardziej sprawdzaja inteligencję niz wiedze, wiec przestańcie narzekć. Skoro uważacie, ze to było za trudne, to by z tego wynikało, ze jesteście za mało intelidżetni, a chyba jednak tak źle nie jest, prawda? P.S A co macie do jajek he he, zwykłę małe jajka, a wy się tak na nich wyżywacie he he Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Nie no, trzeba myśleć IP: *.tkdami.net 09.05.03, 23:27 Gość portalu: Jaella napisał(a): > To z molami to było najprostsze zadanie z matmy , Nie umiesz już > podzielić 6 na 4? Żałosne, dziecko z SP to potrafi. Połowa z was > nie robiłą czegoś, bo myślała że chodzi o coś trudnego a to było > banalnie proste, tak jak z tym lusterkiem. To nie była żadna > optyka tylko najprostsze figury podobe lub Twierdzenie Talesa... > eh , a jak kałuża mogła byc za nią? przecież wtedy nie mogłaby > dostac po oczach, co nie? Te testy bardziej sprawdzaja > inteligencję niz wiedze, wiec przestańcie narzekć. Skoro > uważacie, ze to było za trudne, to by z tego wynikało, ze > jesteście za mało intelidżetni, a chyba jednak tak źle nie jest, > prawda? > P.S A co macie do jajek he he, zwykłę małe jajka, a wy się tak > na nich wyżywacie he he fakt że mole to zadanie nie matelatyczne tylko chamiczne, ale ok, wymądrzajsie póki możesz :-p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BoBeE Re: Egzamin był trudny (my moli nie mieliśmy) IP: *.chello.pl 09.05.03, 18:28 heheeh jakby cos ten mol mial do rzeczy ;) trzeba rozumiec tresc... miales jakas liczbe i trzeba byl oblicz 1/4 jej wartosci a ze napisali mol to wlasnie zeby ludzie odrazu to omineli a pytanie bylo banalne... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: Egzamin był trudny (my moli nie mieliśmy) IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:26 ale tych moli nawet nie trzeba bylo miec w szkole bo to bylo na logike :) banalne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Egzamin? -Chyba matura!!! IP: *.tuchow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:21 Otwarte zadania były najtrudniejszymi zadaniami jakie robili moi koledzy.Zamknięte były banalne!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOSKA Re: Egzamin? -Chyba matura!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:32 CO tY - DAJ SPOKOJ - ZADANIA OTWARTE BYLY O WIELE ŁATWIEJSZE NIŻ ZAMKNIĘTE - Z RONDEM, STOŻKIEM BYLY BANALNIE PROSTE A Z PROMIENIEM TRZEBA BYLO TROCHE RUSZYC GLOWĄ I TYLE - CHYBA ZE KTOS JEJ NIE MA TRUDNO - NIE MOJA WINA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośka Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:22 dobre - nawet był fajny ten teścik ale najbardziej to wkurzylo mnie to zadanie z " zajączkiem " ( bez skojarzeń ) :) - reshta byly nawet spoko - nie bylo takich trudnych zadan- fajne bylo to z rondem i stożkiem - kapitalniełatwe - no teraz tylko nic nie robic i czekac na wyniki buuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:22 Jakie dziś były pytania? Podajcie je! Czy może gdzieś w internecie jest już cały dzisiejszy test???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.dipol.tkb.net.pl 09.05.03, 19:32 dzisiejszy test bedzie w internecie o 21 :) raz jeszcze trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: flygirl Seryjnie - spoko było :) IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:36 aha a gdzie mozna jush znalezsc matme ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom_łęczna Re: Seryjnie - spoko było :) IP: *.enterpol.pl 09.05.03, 12:41 o 13 będa na gazatce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mysia Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:41 Egzamin nie był trudny, niektóre zadania łatwe inne trudne. Wystarczyło pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.ozarow.net / 192.168.1.* 09.05.03, 12:44 uuuuuuuuu egzamin był trudny ,o wiele trudniejszy niż próbny:((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CoOl_ObCy MAT-przyr. IP: *.bnet.pl / 10.10.21.* 09.05.03, 12:45 Jeden z najgorszych testów jaki mozna było sobie wyobrazić!!!!!.Humanistyczny był łatwy ale przyrodniczy szkoda klikać !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom_łęczna Re: MAT-przyr. IP: *.enterpol.pl 09.05.03, 12:50 nie znasz sie :) latwiutki był ja rozwiazalem prawie caly ze srendia ocen 4 :) jedyne co nie zrobilem to nie przeksztacilem wzora nie wiem czego :\ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: masxa Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:48 Zadanie ze stożkiem rzeczywiście było proste, trzeba było znać wzór i tyle h=2,5! a tak całościowo oceniam, że było ;-( w tamtym roku gimnazjaliści mieli o wiele prostrze, masxa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jul Re: Rozpoczęła się druga część egzaminu gimnazjal IP: 80.51.245.* 09.05.03, 13:24 Wzór był podany w tresci, nie trzeba go było znać, choć ja osobiście najpierw rozwiazałam zadanie, a potem dopiero doszłam do tego, ze wzór był juz podany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KYjo To nie test to zaglada IP: 213.216.81.* 09.05.03, 12:53 no spoko ze te otwarte to takie byly powalone ale to szczegol czy ktos wie jaka jest odpowiedz o tym lusterku jedni mowia ze 9 drudzy ze 8 inni ze 7 mi wyszlo 7:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: !!!!!!!!! Re: To nie test to zaglada IP: *.csk.pl 09.05.03, 13:00 7!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KYjo Re: To nie test to zaglada IP: 213.216.81.* 09.05.03, 13:06 Dzieki stary uspokoiłeś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kazzq Re: To nie test to zaglada IP: zeus:* 09.05.03, 21:58 jestem pewny na 101% że koleś z lusterkiem był na 7m ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: To nie test to zaglada IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:08 zadania otwarte były dość trudne. zbyt trudne jak na gimnazjalistów. a w tym zadaniu o lusterku mi wyszło 7, ale czy to jest dobrze?? nie mam pojęcia. a ile wam wyszło w tym zadaniu o banku, odstetkach itd? mi wyszły odsetki 96 zł a minus podatek ok 78 zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KYjo Re: To nie test to zaglada IP: 213.216.81.* 09.05.03, 13:13 no odsetki mi wyszly 96 a odjolem ten wat i wyszlo tak jak wczesniej podawalas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raistlin Re: To nie test to zaglada IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:34 ludzie, z tym pytaniem z bioli to jest bielmo, a co do oddychania to sami pomyslcie- alkohol otrzymuje sie z fermentacji owocow, do produkcji tesz mozna uzywac zboza, drozdze oddychaja beztlenowo i efektem tego jest wlasnie alkohol, gdyby to cos na rysunku oddychalo beztlenowo to na polu rosl by nam etanol(ech szkoda rozmazylem sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczennica :@ PROŚBA DO UKŁADAJĄCYCH TESTY GIMNAZJALNE :@ IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 13:53 BYLIBYŚMY BAAAAARDZO WDZIĘCZNI, GDYBY C.K.E POMYŚLAŁA NASTĘPNYM RAZEM PRZY UKŁADANIU PYTAŃ I CHOCIAZ W JAKIMS STOPNIU DOSTOSOWALA TESTY DLA TYCH PRZECIETNYCH UCZNIOW. NIE KAZDY JEST KUJONEM ZE SREDNIA 5.8! DAJCIE SZANSE TYM TROCHE SLABSZYM! NIE MOZNA ICH JUZ NA STARCIE SKRESLAC! DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: XXX TE TESTY BYLY LATWE !!! IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 09.05.03, 12:56 byly male problemy ale jak sie uda to 80 pnktow z obydwu bede mial .... kazdy tak straszyl tymi testami a byly latwe ... moze inaczej bede gadal jak dadza wyniki i sie okaze ze mam 10 pounktow z obydwu ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agaaa humanistyczny - kanał!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 21:50 w porownaniu z probnymi te byly trudne.....z probnych mialam 46 z humanistycznego i 47 z mat-przyr a teraz chyba bede miec kolo 30 z humanistycznego!!! tragedia, bo nie napisalam cech postaci bezposrednio i chyba wogole za to nie bede miec punktow :(( ale za to z matmy 48... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jae Nie wiem, czego wszysycy sie bali.. IP: 80.51.245.* 09.05.03, 12:58 w moim gimie, wsyzcy byli heppi po mat-fiz, bo okazał sie łatwiejszy niż próbne egzmainy z przedmiotów ścisłych :) No i co najwazniejsze nie było tak wiele chemii i fizy, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KYjo Re: Nie wiem, czego wszysycy sie bali.. IP: 213.216.81.* 09.05.03, 13:10 zobaczysz jaka bedzie srednia ścislego!!! to wtedy zobaczysz czego sie bali Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bla Re: Nie wiem, czego wszysycy sie bali.. IP: *.tpnet.pl / 192.168.2.* 09.05.03, 18:49 Gość portalu: Jae napisał(a): > w moim gimie, wsyzcy byli heppi po mat-fiz, bo okazał sie > łatwiejszy niż próbne egzmainy z przedmiotów ścisłych :) No i co > najwazniejsze nie było tak wiele chemii i fizy, racja, jak by dolozyli jakies z estry z chemii za 5 pkt albo pare polaczinych wzorow z fizy to by cienko bylo, ale tak to luzik, kolo 50 bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gimnzajalista Zaskoczenie! IP: 213.77.77.* 09.05.03, 13:05 Jestem zaskoczony. Myślałem, że będzie taki jak na próbnych, a to naprawde była MAŁA MATURA. Co prawda zrobiłem dużo dobrze, bo dużo umiałem, ale jestem zaskoczony tym poziomem. Wielu uczniów (nawet dobrych) nieuporało się z tymi pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś