Dodaj do ulubionych

Sprawdzian szóstoklasisty

IP: *.chello.pl 18.11.03, 15:35
Mam 75%... I co z tego? Powinni to jakoś szerzej oceniać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 15:51
      Mi powiedziała nauczycielka ze szkoły ze są testy i napisałam.Są
      według mnie trudne ale sobie poradziłam i miałam 100%.Wszystkie
      zaznaczyłam dobrze mam nadzieję, że na prawdziwych testach też
      tak mi pójdzie.Życze innym powodzenia!
      • Gość: Omnibus Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 16:14
        Ja miałem 100% taki test jest za prosty
        • Gość: lili Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 12:15
          na dwadzieścia pytań miałam 4 błędy
          ale niech dadzą coś trudniejszego
          • Gość: kasia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 80.50.24.* 28.11.04, 16:43
            zeby taki prostu byl sprawdzian rzeczywisty!!
            • Gość: M@c!ek Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:01
              Masz racje wtedy masz zdane na 100%
              Pozdro
          • Gość: karolek 003 Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.07, 18:16
            ja tez mialem 4 błedy
          • tom1231456 Re: Sprawdzian szóstoklasisty 11.04.07, 18:39
            niema więcej testów
        • Gość: vhjy Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: .1.* / *.army.mil.pl 11.03.05, 20:15
          taki sredni miałam 36p.
          • Gość: Rifle Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 83.25.51.* 24.11.05, 17:10
            ja zrobilem 2 blendy mialem 90 % ale co to za test tu wszystko bylo w tekscie
            • Gość: Quona Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.asn.pl 04.04.06, 13:02
              Ty chyba żartujesz! Tu wszysycy mieli 100% poprawności, a pewnie w
              rzeczywistości trzęśli portkami i dostali marne 20 punktów. Ja też trzęsłam - i
              owszem, dostałam 31 punktów i byłam bardzo szczęśliwa! Też mi coś, poza tym,
              ciesz się, że na razie masz wszystko w tekście, palancie! Jeszcze ci przyjdzie
              zdawać maturkę, to będziesz się uczył last minute!
              • Gość: DOBRY FLANCIA Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:04
                jestes bardzo inteligentny/na na to wychodzi...hmm 31pkt, tez masz sie z czego
                cieszyc, z gimnazjalnego bedziesz mial/a 15 a matury pewnie nie zdasz jak tak
                bedziesz podchodzic do sprawy dziewczynko/chlopcze (nie wiem jakiej płci jesteś)
            • Gość: Lolinka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.171.16.19.crowley.pl 11.04.07, 17:21
              Yhhh boshe czy wy nierozumiecie...chcielibyście od razu TruDny sprawdzian...Jak
              wiadomo niektóre szkoły mają niższy poziom od innych i dzieci mają dysleksje
              itp choroby... Test jest .łatwy oczywiście (nie dla każdego) ale ten test jest
              specjalnie opracowany dla każdego ucznia...Żeby każdy miał możliwość napisania
              go na 40 pkt. I to jest sprawiedliwe...Bo jeżeli dzieliłoby się ludzi na grupy
              i dla innej grupy inny test wtedy byłoby to niesprawiedliwe...A ja jutro mam
              właśnie o to ten sprawdzianik :PP Zobaczymy co bedzie dalej :*
            • Gość: Justyś:-) Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:45
              Siemka!!! Chodzę do klasy 5a. Miałam 95%, żle zrobiłam jedno zadanie i uważam,
              że jest to za łatwe dla szóstoklasistów!!!! Żeby ten sprawdzian był taki sam,
              jak będę w szóstej klasie!!!!!!
        • Gość: natalia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.intertele.pl / *.tyczyn.intertele.pl 31.03.05, 21:12
          bardzo wam zazdroszcze
          bo ja miałam troche a nawet dużo gożej niż ci co mnieli 100%
          a tak wogule to strasznie sie boje tych testów ale jakoś wytrzymam
          życze wam szczęśćia (choć wiem że wam jest niepotrzebne

a jak byśćie chcieli odpisać to piszcie na muj e-mail natal_maja@op.pl
          mam nadzieje że coś napiszecie aby mi pomuc ale tylko do wtorku bo potem
          zapużno
          • Gość: Gosia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:57
            Ja też się bardzo boję wiec nie jesteś SAMA nie bój się jakoś nam pójdzie
            • wilchelmina Re: Sprawdzian szóstoklasisty 08.11.05, 17:36
              czesc kidy pisałaś tesy szóstoklasisty jak masz na imie odpisz prosz ja w
              czwartek pisze test probny probnego tak strasznie sie boje
              • Gość: MoNia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:38
                masz racje ja tesz, trzeba sie uczyc tylko to pozostaje.
            • Gość: Natalia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:46
              Fajny ten sprawdzian szóstoklasistki.
              • Gość: Natalia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:51
                mucha na suficie
            • Gość: xavier Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.azartsat.pl 11.04.07, 18:06
              Ja se cały trzese ;( tez jutro pisze z tego wczesniej mialem 33 na 40 !! Ale widze ze nie jestem sasm ;)
          • Gość: Ola z 5 Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:04
            Ja chodzę do 5 klasy i się wywaliłam na tych rzeczach których jeszcze nie
            braliśmy. 75% (15/20) to chyba nie tak źle...
            • Gość: aga Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:54
              jesli chodzisz do 5 klsy to 75% to niezle, ale uwiez mi ,ze te pytania sa duzo
              łatwiejsze niz na prawdziwym tescie szóstoklasisty. Wiedze do nich potrzebna
              uzyskasz dopiero pod koniec 6 klasy, a do tego testujuż pod koniec 5 klasy
              • Gość: 6kl Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.chello.pl 03.04.06, 17:55
                do tego testu nie byla potrzebna ŻADNA wiedza.
                100% w niecałe 10 minut, bo strony się długo ładowały...
                wystarczy umieć czytać :(
                to smutne, że są ludzie, którzy nie uzyskali w tym teście 100%
          • Gość: wiolka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.it-net.pl 11.04.07, 17:17
            też się bardzo boję ale mam nadzieje że będzie dobrze.pozdro dla wszystkich
            piszącuch:)życzę powodzenia
            piszcie na mojago e-maila:wdyzma.onet.pl@vp.pl
            papatki:)
        • Gość: ewelina Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:11
          a ja miałam 50% ,poszło mi ta sobie
          • Gość: Lena Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 80.50.233.* 09.04.07, 21:24
            hm ja mialam 32/40p ;/ to jest jak na mnie malo... najgorsze sa zadania
            zamkniete. maja bardzo potchwytliwe pytania
            • Gość: fhr4te5dfyghj4e5tr Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 12:24
              No zgadzam się strasznie podchwytliwe np. ile łap ma pies Joli
          • igorrr1 Re: Sprawdzian szóstoklasisty 04.05.07, 20:29
            Bulka z maslem nie test!!!!!
        • Gość: gość portalu Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.244.131.154.mielec131.ptc.PL 12.04.07, 18:21
          a chcałbyś trudniejszy
        • Gość: julia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.04.08, 17:47
          wy chłopcy zawsze tak mówicie ze wszystko z matmy jest proste.a to nie prawda !
      • Gość: Zosia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:14
        oszukujecie, kłamiecie,ponieważ jedna kolezanka miała to samo co
        ja a mi nie zaliczyło
      • Gość: lala Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 08:26
        TY KUJONIE!!!!!!!!!!!
      • Gość: michasia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.03.04, 10:56
        te testy są łatfe
      • Gość: oleńka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:40
        hej nie wiecie gdzie można znależć testy próbne tak do robienia sobie PRZECIEŻ
        TO TYLKO DWA TYGODNIE aja nie mam acrobata i nie wiem skąd ściągnąć rzeby go
        nie musieć użyć PROSZE POMOZcie!!!!!!!!!! (a tak w nawiasie ja miałam 39 p)
        strasznie glupie te testy ale trzeba pisać itrzeba się uczyć POMOZCIE
        • Gość: monika Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 15:17
          W tym roku zdaje test.
          Pisałam próbny miałam 33 pkt.
          Uważam, że był potchwytliwy.
          Testy(ciążowe) możesz kupić w ksiegarni.
          A tak pozatym po co ci testy kujonie!!!!!!!!!!!!
          I tak miałeś dużo pkt.
          Kujon.
          A ty kiedy piszesz test.
          Może już pisałeś
        • Gość: Zosia:) Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:45
          w gazecie wyborczej dzisiaj były:) a ja miałam zaledwie 25:(
        • Gość: kara Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 09:04
          my mieliśmy już testy 12kwietnia nie wiem jak mi poszło ale myśle że dobrze
          miałam 16punktów
      • Gość: Marta Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.stnet.pl 30.03.04, 10:53
        MOIM ZDANIEM TEST SZÓSTYCH KLAS JEST BARDZO WAŻNY.DECYDUJE GDZIE,JAK I JAKĄ
        PRACĘ BĘDZIEMY WYKONYWAĆ.MYŚLĘ ŻE WARTO SIĘ POSTARAĆ!NAUCZYCIELKA ZDRADZIŁA NAM
        ŻE PRAWDZIWY TEST BĘDZIE ŁATWIEJSZY OD PRÓBNYCH.NIE ZAMARTWIAJ SIĘ BO NAPEWNO
        NAPISZESZ NA SZÓSTKĘ.
        • Gość: aga Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.szczecin.mm.pl 18.03.06, 22:43
          Marta ... uwazam, ze sie mylisz ! ... juz przechodzilam przez to pare lat
          temu .. i chyba wiekszosc sie zgadza, ze to o niczym nie decyduje ... zanim
          pojdziesz do pracy, to jeszcze gimnazjum, liceum , studia ... kogo bedzie
          obchodzil test z 6 klasy ?! to na serio nawet nie swiadczy o widzy .. i tak dla
          picu sa, zeby uczniow postrasz\yc ...
        • Gość: Młoda Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:55
          Szczerze to miałam 9 błedów robiłam bez namysłu a na kompetencjach miałam 36 punktów wiec chyba to jest do kitu bo na orawdzwych były zadania bardzi bardzo bardzo trudne!!Jak dla mnie to nawet ale i tak nie maja nic zwiazanaego z prawdziwymi!!
          • Gość: Olcia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.gdynia.mm.pl 11.04.07, 17:08
            Ja miałam 80 %
            • Gość: ghghghghghghghghyg ghghghghghghghghghghghghghghghghg hghghg IP: *.3s.pl 12.04.07, 20:34
              ftyftyfhhfgdhuyfdhfhfdhfdkgfkfgynifyfsndjhdjfdjhdifhdjfetle4iruyshvkcndgfsfxeagr
              fnfgiae;f;dghyntsteawentdwelawewae5w6rim,gfgh
              tsetttttsetttttsettttteetetetetteetetsttcygsnte694w850w459wlplrsyfungdyfzdaeywam
              ywurfm,pfgt9uet8yesjtystetsetttttsetttttsettttftyftyfhhfgdhuyfdhfhfdhfdkgfkfgyni
              fyfsndjhdjfdjhdifhdjfetle4iruyshvkcndgfsfxeagrfnfgiae;f;dghyntsteawentdwelawewae
              5w6rim,gfgh
              ftyftyfhhfgdhuyfdhfhfdhfdkgfkfgynifyfsndjhdjfdjhdifhdjfetle4iruyshvkcndgfsfxeagr
              fnfgiae;f;dghyntsteawentdwelawewae5w6rim,gfgh
              tsetttttsetttttsettttteetetetetteetetsttcygsnte694w850w459wlplrsyfungdyfzdaeywam
              ywurfm,pfgt9uet8yesjtystetsetttttsetttttsetttttsettftyftyfhhfgdhuyfdhfhfdhfdkgfk
              fgynifyfsndjhdjfdjhdifhdjfetle4iruyshvkcndgfsfxeagrfnfgiae;f;dghyntsteawentdwela
              wewae5w6rim,gfgh
              ywurfm,pfgt9uet8yesjtystetsetttttsetttttsetttttsetttttsetttttttsetttttsetttttset
              ttttsettttteetetetetteetetsttcygsnte694w850w459wlplrsyfungdyfzdaeywamywurfm,pfgt
              9uet8yesjtystetsetttttsetttttsetttttsetttttsetttttsetttttsetttt
      • Gość: Łukasz Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 19:50
        Moim zdaniem nie trzeba być znowu taką egoistką. Powinnaś się trochę pouczyć, żeby zdobyć 100% dobrych odpowiedzi. Połucz się a napewno będziesz miała 100% dobrych odpowiedzi. Życzę powodzenia!!!
        • Gość: Nobody Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:58
          Ty też się "połucz" :D
      • 8317050k Re: Sprawdzian szóstoklasisty 31.03.04, 20:50
        DZIĘKI ZA POWODZENIA I NAWZAJEM...........
      • Gość: Giraffka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.LANx.pl / *.LANx.pl 28.10.04, 18:20
        Ten system sprawdzania chyba jest jakis zepsuty bo zamiast uznac odpowiedz
        ktora zaznaczyłam to przesuwa ktopke do nastepnego wariantu :((
        • Gość: DoMeL(DODO) Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:21
          na jakiej stronie można znaleść test szÓstoklasisty
        • Gość: zuzia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 22:23
          wiecie co powinniście sie cieszyc ze dostaniesz nawet 30.. bo to w zupełnosic
          wystarczy i to do niczego sie nie przydajr tylko do teog zeby sparwdzic twoja
          wiedze.. ja napisałam tne test i zupełnie nie wiem jak mi poszło ale mam
          nadzieje że 30 dostane....
          • Gość: Agata:) Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:07
            Mam 40 punktów!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok :*:*
            • Gość: judka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:15
              też mam 40 pkt :D
      • Gość: asia 28 Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:58
        niebądz taka pewna próbne są łatwiejsze a propo dlaczego mamy ci wieżyć nie
        mamy pewności czy nie kłamiesz !
        • Gość: kora Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 62.233.231.* 20.03.06, 14:19
          Podobno prubne są prostrze!!!
      • Gość: Licealiska;) Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.lodz.msk.pl 21.03.06, 20:19
        słuchajcie wszyscy trzecioklasisci:DJak to sie mowi... strach ma wielkie
        oczy.uwierzcie ja nigdy nie bylam niesamowita uczennicaale uwazam ze testy
        gimnazjalne z zeszlego roku byly poprostu banalne;]Testy probne byly w moim
        przypadku sporo trudniejsze,balam sie niesamowicie,ale tak na prawde bylo
        luzacko.Moze glupio brzmi to o czym pisze,ale uwierzcie ze tak wlasnie
        bylo:dtrzymam za was wszystkich kciuki i zycze powodzenia.Mam nadzieje ze
        bedziecie miec z gorki tak jak ja;]
        • Gość: Zobacz kto Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:21
          Udław sie.
      • Gość: Shadow Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.sulechow.net 31.03.06, 12:43
        Wow!Nawet nieźle jak na mnie wypadło.Mam nadzieje że jeszcze więcej będe mieć
        punktów na prawdziwym teście.Życzę wszystkim udanego testu :D.Ja mam w następnym
        wtorek :(
      • Gość: gość: Andzia Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:32
        Ale poje..... słyszeliście???? oceniają tylko połowę tego wypracowania jak
        będzie mniej niż połowa to wcale nie sprawdzają!!!!!!!!!kur.... mać!!!!!!!!a ja
        nawet połowy nie napisałam!!!!!!!!!!
        • Gość: Igor Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.aster.pl 04.05.07, 20:22
          EEE. JA bez nalki zaliczylem ok. 75% calego testu
          Pozdrawiam i zycze powodzenia na testach!!!
      • Gość: wiki_13 Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:07
        Ja na prónym miałam 32pkt. na 40. Bardzo chciałabum mieć taką lub większą ilość
        punktów.
      • Gość: Maciej Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:20
        Szkoda gadac tylko sie uczyc alr komu sie chce sie ucazyc?
      • Gość: Krystian Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 17:38
        Cześć gratuluję pewno póżno ale dopiero znalazłam taką stronę
        jeszcze raz gratuluje
      • Gość: ~ja xD Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:09
        Licealistka zrobiła test.. gdybym taki miała na swoim egzaminie, to byłoby
        świetnie ;) Tan machnęłam w 15 minut. Życzę wszystkim powodzenia w przyszłym roku ^^
    • Gość: Łukasz Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 82.160.6.* 18.11.03, 16:00
      Sprawdzian był banalny, wystarczyło dobrze przeczytać i
      zrozumieć tekst, chciałbym żeby prawdziwy test też był taki
      prosty. Uzyskałem 100%
      • Gość: lala Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 08:28
        A ja miałam 102\40
      • Gość: monisia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 15:18
        test jest banalny.
        Nie warto sie na niego uczyć.
      • Gość: Madziulka Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:58
        Prawdziwy test nie był znowu taki łatwy. Było dużo matmy, ale i tak myślę,że nie
        poszło mi tak źle.
    • Gość: Chodzę do 5 kl. Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 195.245.213.* 18.11.03, 17:13
      Chodze do 5 klasy i wuszło mi 80%.To chyba dobrze bo niektórych
      rzeczy jescze nie miałam.
      • Gość: ola Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.netday.pl / *.NETDAY.PL 29.03.04, 18:46
        ja też chodze do 5 klasy i mi wyszło 85%.
    • Gość: 123adi Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.net-arena.pl 18.11.03, 21:28
      ja tesh miałem 75%... ale to jejst zbyt denne.... kiepskie..
      • Gość: Mikus Sprawdzian Szóstoklasisty IP: *.wave.net.pl 13.01.04, 18:24
        Powinniście tu wstawić jakieć napisanie opowiadania albo cos
        takiego
        • Gość: Basia Re: Sprawdzian Szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:14
          Ten sprawdzian to nic fajnego.OSZUKUJĄ! Ja zaznaczyłam Tą samą
          odpowiedż co koleżanka a miałam żle.TO OSZUKAŃSTWO.
    • Gość: dii Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 23:36
      a ja w zdaje mature. 100%. :))))
    • Gość: MACIEK Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.class147.petrotel.pl 19.11.03, 08:39
      TEN TEST JEST ZAJEBIŚCIE POJEBANY I KURWA NIE CHCE MI SIĘ GO
      ROZWIĄZYWAĆ
      • Gość: Janudejihg;kbjf;kb Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.12.03, 09:23
        Test jest prosty i fajny
      • Gość: Daniel Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 09:24
        Masz rację
      • Gość: gra Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.icpnet.pl 21.02.04, 22:37
        Ale klnąć ci się chce?
    • Gość: Maciek Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 21:35
      To strasznie banalny jak i
      trudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • mat6rot Mogę się czym pochwalić !! 20.11.03, 16:55
      Chodzę do 5 klasy i zdobyłem aż 100% !!!
      Pytania troche łatwe jak na 6 klasę. Tak mi się wydaje.

M@TIR
      • Gość: Ktosik Re: Mogę się czym pochwalić !! IP: 192.168.2.* / 192.168.2.* 21.11.03, 21:24
        Gesteś głupi/głupia, bo nie umiesz swoich przeżyć utrzymać w
        tajemnicy! Obawiam się, że twoja srednia inteligencji jest
        poniżej przeciętnej!
      • Gość: klaudiosek Re: Mogę się czym pochwalić !! IP: *.chello.pl 07.04.08, 18:55
        Ci sie nie wydaje! Też mam 100%...To są pytania z książki 4-
        klasistów.
      • Gość: ojojoj Re: Mogę się czym pochwalić !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:08
        nie "Mogę" tylko- mam czym się pochwalić. Czyli wątpliwe te twoje 100%.
      • Gość: Lens Re: Mogę się czym pochwalić !! IP: *.cust.tele2.pl 29.03.09, 20:06
        Ja chodzę do I gimnazjum. 38/40 pkt z PRAWDZIWEGO sprawdzianu szóstoklasisty, w
        tym w części testowej max. Ten test jest akurat o wiele prostszy niż prawdziwe,
        choć w tamtych też nie widzę nic trudnego.
    • Gość: Marysia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.wesola.3.pl / 172.20.112.* 20.11.03, 19:22
      mam 85%,szczerze mówiąc myślałam,że będzie trudniej.
      • Gość: Daniel Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 09:27
        mam 7 punktow i co ty na to
        • Gość: natalia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.05, 11:50
          cze Daniel nie przejmuj się że masz tylko 7 punktów inni moi koledzy z klasy
          mają po 5 punktów
          papa
          trzyma za ciebie kciuki
    • Gość: Łukasz lat12 Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.chello.pl 23.11.03, 13:18
      A ja mam 90%.
      Wyłożyłem się na dwóch pytaniach.
    • Gość: Hay-Hey Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 09:09
      MAM 90% !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Karola i Hela Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 09:25
      Mam dziewięćdziesiąt procent.
      dobrze, nie? hela;-)
      Ja też mam 90% Karola
    • Gość: Sasia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 09:25
      Mam 70% i jestem zadowolona . Sprawdzian jest fajny i nie
      trudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SASIA
    • Gość: Daniel Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:13
      Fajne ale wg. mnie zbyt surowo oceniane!!!!!!!!
      • Gość: Janusz Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.12.03, 09:20
        Oceniają nie zbyt surowo
    • Gość: Lodzik Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.iweb.pl 27.11.03, 18:09
      Haha , a mi napisalo ze mam 90%, tylko ze zaznaczylem wszystko
      poprawnie a to przekrecilo moje odpowiedz... no fajnie sprawdza
      ta stronka...
    • Gość: Kasia :-) Teścik IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 21:35
      Hm..miałam 70 % . Ciekawe ile to jest punktów...
      • Gość: Paula Re: Teścik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:44
        ja miałam tyle samo :) i też nie wiem ile to punktów.........
        • Gość: kaska Re: Teścik IP: *.tkb.net.pl 16.12.03, 13:58
          o matko!!! czego was w tej szkole ucza? robisz rownanie w x...
          czyli
          40 pkt - 100%
          x pkt - 70%
          x = 40 * 70%
          --------
    • Gość: Łukasz Chmielewski Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:11
      W 20 pytaniach popełniłem 2 błędy, a jestem z 3 klasy.
      • Gość: kora Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 62.233.231.* 20.03.06, 14:23
        podobno prubne są trudniejsze a właściwe prostże!!!!!]
        na próbnym miałam 27/40 <załamka>
    • Gość: Ania i Ania Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 11:38
      Mieliśmy 100% byłyśmy najlepsze
      • Gość: Hellagumia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.chello.pl 10.12.05, 18:01
        Ej, zdecydujcie się, jaką macie płeć! Mieliśmy i byłyśmy? Obojnaki..?
        Poje..e...
    • Gość: ola Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 14:49
      to jest po prostu zajebiste
    • Gość: yAsSsIoo Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 22:34
      hehe ja to miałem 80% i jestem zadowolony, chociaż rodzice mówią
      że za mało:D:] jestem ciekaw ile to punktów? kurde a w sobote
      piszę próbny...:-/
    • Gość: Rufus Pytanie 17 jest niejasne niestety IP: *.chvlva.adelphia.net 09.12.03, 03:23
      i miesza dzieciom w glowie ... nie wiadomo czy 'zroznicowanie'
      ceny mierzyc wzglednie czy bezwglednie ... wzglednie
      zroznicowanie jest najwyzsze nie w operze a w filharmonii
      (najdrozszy bilete jest nieskonczenie drozszy od najtanszego
      ktory jest po 0 zlotych bo jest darmowy)
      • Gość: twojastara Re: Pytanie 17 jest niejasne niestety IP: *.acn.waw.pl 15.03.06, 20:06
        Ja tam bym tu wariancję policzył.
    • mirek963 Re: Sprawdzian szóstoklasisty 09.12.03, 10:18
      pytania niejasne zwłaszcza 17-różnica największa w Filharmonii
      mam wątpliwości epitety-przenosnie ustalone twarde reguły
      dowodzą odwiecznego nauczycielskiego podajścia "bo tak jest"
    • Gość: BERTA Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 13:37
      Ten test to najgorsza rzecz na świecie wy BAŁWANY
    • Gość: tomasz Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: 80.244.139.* 09.12.03, 18:30
      wiecie co ten sprawdzian jest słaby jak stare " gówno " on w
      cale nie był trudny tylko trzeba umieć czytac to wszystko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka