agaciaaaaade 30.12.12, 20:02 Orientuje się ktoś może jaka szkoła językowa oferuje kurs tureckiego od podstaw w Poznaniu? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekcjetureckiego Re: KURS TURECKIEGO W POZNANIU 11.01.13, 11:19 Absolwentka turkologii udzieli lekcji języka tureckiego na poziomie podstawowym i średnio-zaawansowanym na terenie Poznania i Konina. Przez pół roku studiowałam na na Wydziale Jezyka i Literatury Tureckiej w Ankarze oraz ukonczyłam kurs jezyka tureckiego w Szkole Języków Obcych Tomer w Ankarze. Posiadam wiele ciekawych materiałów dopasowanych do każdego poziomu nauki. Gwarantuję miłą atmosferę podczas zajęć. Oferuje rowniez tlumaczenia pisemne oraz ustne z kazdej dziedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
nefre70 Re: KURS TURECKIEGO W POZNANIU 12.10.13, 08:44 Dzień dobry chciałabym prosić o przetłumaczenie listu z polskiego na turecki.Proszę o podanie ceny.Tekst to około jedna strona A4.Chętnie skontaktuję się z Panią na priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaza_fatma Re: KURS TURECKIEGO W POZNANIU 15.01.13, 20:14 odezwij sie do mnie na gg 43929812 :) Odpowiedz Link Zgłoś
clock.lady Re: KURS TURECKIEGO W POZNANIU 26.06.13, 20:02 odświeżam pytanie. Szukam jakiegoś kursu (niekoniecznie indywidualnych lekcji) tureckiego od podstaw w Poznaniu bądź okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś