reed_ek 15.01.13, 10:25 Witam. Poszukuję osób znających język turecki na poziomie "native" Krakowie lub okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tr_alt Re: Poszukuję osób znających język Turecki w Krak 03.04.13, 09:07 Dzień dobry. Jestem z Turcji, znam język polski na poziomie B2 i dodatkowo język niemiecki. Mam dyplom inżynieria. Od 1,5 roku mieszkam w Polsce i teraz w Krakowie. Jeśli Pan jest zainteresowany proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
2kocurs Re: Poszukuję osób znających język Turecki w Krak 07.04.13, 10:18 Chcę się uczyć tureckiego wraz z zoną. Proszę o kontakt nosferatuworld@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sonsuz Re: Poszukuję osób znających język Turecki w Krak 20.08.13, 14:28 Witam, Nie wiem, czy to ogłoszenie nadal jest aktualne, ale jeśli tak proszę o kontakt. Pozdrawiam, sonsuz Odpowiedz Link Zgłoś
polka01turczynka Re: Poszukuję osób znających język Turecki w Krak 20.12.13, 08:42 A ja poszukuję pracy w Krakowie. Nie jestem native, ale władam tureckim na odpowiednim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś