gochaskoki 30.03.11, 19:07 Witam! Pilnie poszukuję sali w okolicach Poznania, w której mogłabym zorganizować imprezę osiemnastkową. Proszę pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki.100 Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 31.03.11, 17:25 witam, polecam salę Restauracja TURYSTYCZNA w Środzie Wlkp. www.restauracjasroda.pl Odpowiedz Link
kobieta32.73 Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 10.05.17, 17:30 A może ktoś poleci coś na bieżąco ? Czy może ktoś zna miejsce na imprezę plenerową? Odpowiedz Link
aniaposlubie od Ani z forum ślubnego 10.05.11, 11:15 W ubiegłym roku, braliśmy z mężem ślub. Jeśli szukasz sprawdzonej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci polecić firmę, która nam wykonywała zdjęcia i film z całego ślubu. Fotki z naszego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. TUTAJ: www.foto-marwex.cdx.pl Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie a film jest fachowo zrealizowany . Pozwoliłam sobie do Ciebie napisać, bo według mnie ślub to najważniejszy dzień w życiu i warto mieć kogoś sprawdzonego i za rozsądną cenę, by się później nie rozczarować. Firma przetestowana na moim weselu i weselu mojej kuzynki Pozdrawiam Ania i Marek (ślub maj 2010) ..... Odpowiedz Link
izabel_la Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 03.08.11, 20:24 Znam świetne miejsce- Dakowski Dwór Odpowiedz Link
nygazz Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 22.09.13, 16:11 ja polecam cooliozum na sw. marcinie. za 750zł zrobiłem tam osiemnastke synowi. Dobre podejscie do klienta i calkiem ladny lokal mysle. Jedyny minius, ze nie robią w weekendy za bardzp Odpowiedz Link
zirgas Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 22.11.18, 00:12 www.secondhouse.pl - wynajmują na różne imprezy, również 18 stki - sala jest przygotowana, zapewniają catering, wszystko na stołach, śmiało dzwoń do nich. Odpowiedz Link
natulana Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 13.12.18, 12:52 myślę, że w Hotelarni w Puszczykowie by się gościom spodobało, organizują tam różne imprezy a to hotel ze SPA, atrakcji Wam na bank nie zabraknie. Odpowiedz Link
kam_vit Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 22.09.21, 10:38 Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza ofertę na tego typu imprezę ma restauracja GLAMOUR. Zapoznaj się z ich ofertą - www.glamourhouse.pl/przyjecia/osiemnastki-i-studniowki/osiemnastki-poznan . Odpowiedz Link
imrpezja2022 Re: sala na osiemnastkę w okolicach Poznania 18.11.22, 12:10 Zapraszam do poczytanie Jak wybrać salę an wesele Odpowiedz Link