Dodaj do ulubionych

Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ

04.03.15, 18:14
Witam serdecznie!

Z wykształcenia jestem kosmetologiem. Pracuję przy sesjach zdjęciowych i reklamach, ale wykonuję też makijaże okazjonalne, dzienne, wieczorowe, w tym studniówkowe, karnawałowe, ślubne.

Oferuję wysoką jakość usługi, wykonaną przy użyciu kosmetyków wiodących marek: Kryolan, Dior, Inglot, Bourjois, Isa Dora, Vichy, L'oreal. Każdy makijaż jest utrwalany.Dojezdzam w dniu slubu. smile

W celu zapoznania się z moimi pracami zapraszam na stronę:
www.facebook.com/dariachelstowska.makeup?fref=ts
tel 531106480 - zmiana nr
Obserwuj wątek
    • paulaanna88 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 04.03.15, 19:08
      Zapraszam w szczególności przyszłe panny młode do profesjonalnego makijażu...ja skorzystałam z usług Darii i nie żałuję...trzymał się do samego rana, tak samo na sesji Ślubnej...
      • paulaanna88 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 04.03.15, 19:10
        Zapraszam w szczególności przyszłe panny młode do profesjonalnego makijażu...ja
        > skorzystałam z usług Darii i nie żałuję...trzymał się do samego rana, tak samo na sesji Ślubnej.Daria jest przemiłą osobą,malowała również moją ciocię i też była bardzo zadowolona...
    • ewelina1945 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 06.03.15, 12:38
      Profesjonalnie wykonany makijaz probny oraz slubnyw dobrej cenie.Bralam slub latem kiedy bylo goraco ale makijaz przetrwal cala noc!.Polecam jesli szukacie kogos doswiadczonego i uzywajacego dobrych kosmetykow.Nawet moja mama i siostry skorzystaly i byly zadowolone smile
    • joanka8383 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 04.05.15, 20:53
      Szukając makijażystki na ślub, Darię znalazłam jako jedną z pierwszą w Internecie i muszę przyznać, że to był strzał w dziesiątkę! Spotkałyśmy się na makijażu próbnym, gdzie dużo rozmawiałyśmy o tym, jak chcę wyglądać i jakie są moje oczekiwania. Makijaż wyszedł świetnie, mimo iż najpierw stawiałam na bardziej bezpieczne kolory, Daria zaproponowała brzoskwiniowy! Pasował jednak do mojego koloru oczu idealnie. Następne spotkanie odbyło się już w ?tym dniu?. Makijaż wyszedł równie pięknie co za pierwszym razem. Co ważne, Daria jest bardzo sympatyczna i potrafi rozładować atmosferę, co na pewno uspokoiło również i mnie, biorąc pod uwagę przedślubny stres wink Zdjęcia wyszły idealnie, a makijaż bardzo dobrze prezentował się na zdjęciach. Mogę bardzo mocno polecić Darię, która indywidualnie dopasuje makijaż do urody, temperamentu i oczekiwań Panny Młodej! Ja na pewno będę korzystać z jej usług dalej, gdyż zyskała zagorzałą fankę!
    • patrycja_o23 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 22.05.15, 23:50
      Wow!!! Nic dodać nic ująć! wink
      Rewelacyjny makijaż, wspaniała atmosfera wink

Pani Daria wykonała świetny makijaż ślubny - cała twarz wyglądała świeżo, świetliście i delikatnie, a przy tym oko było bardzo ładnie podkreślone. Na pewno udam się do Pani Dari jeszcze nie raz smile

POLECAM!!!
      • almond13 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 07.07.15, 01:14
        www.chelstowska.pl zapraszam do zapoznania sie Panny Młode na makijaż ślubny
        • katisuper Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 01.12.15, 17:24
          ZDECYDOWANIE POLECAM - Pani Daria to prawdziwa profesjonalistka - mistrzyni w swoim fachu - z przeciętnej dziewczyny zrobiła prawdziwą piękność - na pewno jeszcze skorzystam z Jej usług! Polecam zarówno Pannom Młodym jak i wszystkim Paniom, które chciałyby przejść prawdziwą metamorfozę! Kasia
      • agusia.jagna Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 18.11.15, 10:34
        Wybór takiej profesjonalistki to był strzał w 10! Skorzystałam z jej talentu kilka razy (sesja narzeczeńska, ślub i sesja poślubna) i za każdym razem byłam bardzo zadowolona smile świetnie potrafi dobrać kolory i typ makijażu dzięki czemu czułam się pięknie, ale przy tym naturalnie smile świetna atmosfera jaką w trakcie pracy stwarza Daria jest ogromnym plusem smile Jeśli w tym wyjątkowym dniu chcecie wyglądać perfekcyjnie i być pewne, że makijaż wytrzyma wszystkie szaleństwa weselnej nocy to zdecydowanie polecam smile Ja sprawdziłam i jestem zadowolona w 100% smile
    • sk36 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 18.11.15, 15:09
      Serdecznie polecam usługi Darii.Jest ona osobą umiejącą kompleksowo doradzić rodzaj makijażu.W jej pracy widać zaangażowanie i pasję,ponadto jest osobą sympatyczną i kontaktowąsmileMakijaż ślubny nie tylko trzymał się całą noc bez konieczności poprawek,ale rownież zrobił wrażenie wsród gości.Jestem szczęśliwa ze udało mi sie trafić w ręce tak sympatycznej i pełnej pasji makijażystki jaką jest Daria Chełstowska.Gorąco pozdrawiam.Sylwia-Anglia
    • djgrzes Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 09.01.16, 05:39
      Witam
      www.djgrzes.cba.pl
      Pozdrawiam
      DjGrzes
    • krysia-266 Re: Profesjonalny makijaż ślubny POZNAŃ 14.12.16, 12:53
      Ja także robiłam u Pani Alicji Leszczyńskiej makijaż permanentny, jest genialna ma podejście do człowieka, uspokoi wytłumaczy. jest świetna. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka