Dodaj do ulubionych

Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY!

14.07.16, 13:36
Witam. Poszukuję sali weselnej na około 200 osób w okolicach Poznania. Czy ktoś może coś polecić?Szukam szukam... i nigdzie tak dużych sal nie ma albo są już zarezerwowane... Z góry dziękuję za pomocsmile
Obserwuj wątek
    • after6 Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 14.07.16, 13:50
      Hotel 500 Tarnowo Podgórne
      Pałac Wąsowo
    • annababe82 Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 22.07.16, 20:03
      sprawdz na www.saleilokale.pl

Tam znajdziesz sale na Wesele
    • bradis Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 28.08.17, 13:36
      Witam , a mogę polecić sale weselne poznań i okolice fortezza.pl , miałem okazję być na kilku weselach w tym miejscu i mogę w 100 procentach polecić. Sale są naprawdę schludne, obsługa bardzo miła. Polecam przedzwonić i się dowiedzieć , może jeszcze będą mieć jakieś wolne terminy.
    • mamba6997 Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 13.11.18, 12:42
      www.gdziewesele.pl/poznan
      może tutaj coś znajdziesz smile
    • natulana Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 23.12.18, 14:26
      Może Hotelarnia w Puszczykowie? podobno świetna sala na wesela, ja tam byłam na nocleg, hotel jest bardzo elegancki i smaczne jedzenie.
    • aannddzzia Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 28.12.18, 15:30
      Możesz sprawdzić tutaj palacwitaszyce.com.pl Byłam tam na cudownym weselu. Świetny lokal ze wspaniałą obsługą. jedzenie po prostu palce lizać. No i dodatkowym plusem jest to że można sobie zorganizować u nich nocleg co przy takich imprezach jest fajną sprawą. Impreza przygotowana perfekcyjnie także myślę że warto ich wziąć pod uwagę
    • jojajoka Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 09.07.21, 11:11
      Duża i przestronna salę bankietową mają w Karczmie Biesiadnej w Turku. Byłam tam ostatnio na dużym weselu> Było super. Świetne jedzenie, sprawna obsługa no i elegancki lokal.
    • miramiranda1 Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 22.10.21, 11:58
      Ja byłam na weselu w Turku w sali Finezja. Świetnie się tam bawiliśmy. Sala duża i ładnie urządzona. Obsługa na poziomie. Jedzonko urozmaicone, elegancko podane i w odpowiedniej ilości. Do tego super muzyka i zabawa była na 102.
    • paulapali Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 18.01.22, 10:02
      Karczma biesiadna w Turku jest jak najbardziej godna polecenia. Bawiłam tam na kilku imprezach. Potrafią dobrze przygotować przyjęcie. Sala jest duża i ładnie urządzona. Obsługa na wysokim poziomie. Serwują pyszne jedzenie. Nic im nie można zarzucić.
    • malinkakinka Re: Przyjęcie weselne na 200 osób? POMOCY! 24.02.22, 11:12
      Bardzo ładne wesele miał mój brat z bratową w Starej Stajni w Zawidowicach. Perfekcyjnie przygotowana impreza. Klimatyczna okolica. Piękna i przestronna sala bankietowa. Pyszna kuchnia. I bardzo dobra obsługa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka