Dodaj do ulubionych

Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki :))

08.03.07, 15:44
Własnie tak sobie dyskutowałyśmy z Madą i wspólnymi siłami wpadłyśmy na
genialny w swej prostocie acz barwny i niezwykły pomysł. Ponieważ mamy się w
przyszłości spotkać na wielu ślubach, faaajnie by było gdybyśmy sie mogły
spotkać wcześniej, aby oswoić sie ze swoja fizjonomią itd wink
Zainteresowane dziewuszki i krasawice zapraszam do zdradzenia swojej opinii i
ewentualnego zaproponowania terminu smile)))))
No to buźka smile
Obserwuj wątek
    • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 08.03.07, 15:48
      zatem ja- wyżej wspomniana- podpisuję się ręcami i nogami smile)))

żeby nie było, że się boicie - ja jadę jutro do Łodzi na drugie! spotkanie
      dziewczyn z Kawiarenki; po pierwszym żadna nie wróciła oskalpowana, zgwałcona,
      ograbiona itp.

czekamy na Wasze opinie i pomysły
      ha -mam już nawet idealne miesjce - CacaoRepublika! ;p

107 dni smile
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
      • lubna Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 08.03.07, 17:49
        Ja chętnie, będzie to nowe doświadczenie, ale fajne, nie? smile
        Proponuję Cacao Rep. a termin... jako że mam zajęcia w sumie 3
        godziny tygodniowo, to mogę się dostosować.... ;-P
        • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 09.03.07, 11:57
          ide na poczte i przy okazji sprawdzę gdzie jest to Cacao Republlika ;P
    • piwnooka182 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 08.03.07, 19:10
      ani wierna ani najlepsza, choc z wiernoscia chyba niezle mi idzie....
      jesli mimo mojego krotkiego stazu nie bedziecie mialy nic przeciwko, to chetnie
      bym sie przylaczyla....
      uwazam, ze to fantastyczny pomyslsmile
      jesli jednak z uwagi na to, ze jestem nowa nie macie ochoty mnie ogladacsmile to
      bardzo prosze powiedzcie mi szczerzesmile na pewno sie nie obrazesmile
      • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 08.03.07, 22:29
        jeju, dziewczyno, co za głupoty wygadujesz!!
        WSZYSCY są mile widzialni!!!

107 dni smile
      • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 09.03.07, 09:06
        Głupot nie gadaj - oczywiście że jestes mile widziana smile))))))
    • greene3 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 08.03.07, 23:01
      heh, to i ja się przyłączam
      bardzo ciekawa jestem, jakie jesteście na żywo - fajowy pomysł
      czas jest niezależny (ode mnie) ale spróbuję się dostosować
      Cacao Republica brzmi nieźle!!!
      to teraz trzeba jeszcze wymyślić jakiś znak rozpoznawczy - może słoneczniczek
      na cześć zagubionej gdzieś założycielki naszej i upodobań bukietowych części z
      nas????
    • lubna to kiedy??? 08.03.07, 23:13
      dodam wyprzedzając kobiety nieśmiałe wink że wszystkie są mile widziane!!! smile
      przynajmniej przeze mnie wink
      mi pasuje każdy termin, jakby trochę nie pasował, to się spóźnię, i tyle.
      jeśli miałby to być weekend i jeszcze na dodatek popołudnie albo wieczór,
      to trzebaby w Cacao zarezerwować chyba jakąś kanapę, choć nie wiem, dawno
      tam nie byłam, wiecie, 2 m-ce do ślubu, trzeba nam oszczędzać wink
      • mada.d.n Re: to kiedy??? 08.03.07, 23:52
        ale mam nadzieję, że 15zł na czekoladę i ciacho znajdziesz? ;p
        może najpierw pracujące się wypowiedzą? ja tylko na pół etatu, więc również się
        dostosuję. ale dacie radę w przyszłym tygodniu czy nie bardzo?

107 dni smile
        • nives1 Ja codziennie 09.03.07, 09:08
          oprócz poniedziałków jestem wolna od 17.15 smile)
          w poniedziałki od 18 smile)
    • piwnooka182 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 09.03.07, 00:35
      no dobrasmile mi pasuje w zasadzie kazdy dzien, ale od przyszlej soboty przez
      tydzien mnie nie mauncertain moze jakos w przyszlym tygodniu?? w dzien powszedni?? a
      jesli mialoby tto byc jeszcze w ten weekend, to najwyzej komus zostawie nr
      telefonu, bo chce jechac do mamy, ale jak bedzie spotkanie, to szybko wrocesmile)
    • czarodziejkakubusia Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 09.03.07, 08:34
      Ja z przyjemnością,ale obiecajcie,że termin spotkania tak ustalimy,aby
      wszystkim pasował!Jestem rodowitą poznanianką,ale teraz mieszkam w Kaliszu
      (czego to się nie robi z miłoścismileW marcu pewnie będę musiała wybrać zaległy
      urlop,a w przyszły weekend też będę w Poznaniu,więc może w przyszły weekend?
      • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 09.03.07, 09:09
        mi tam rybka bo wieczorami nie pracuję - a jeśli next weekend to byle nie w
        sobotę rano bo mam sterylkę kocicy smile))
        • agu2005 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 09.03.07, 09:27
          Ja też bardzo chętnie się z Wami spotkam-może nie jestem bardzo
          aktywną "forumką" ale stałą.
          Tylko mi nie pasuje wt i czw=katechezy przedmałżeńskie
          Pozdrawiam
          • greene3 może piątek?? 09.03.07, 09:59
            w przyszłym tygodniu ja mam zajęte wieczory: poniedziałkowy i środowy (praca),
            więc może piątek (mogę dopiero od 19ej, ale najwyżej się spóźnię) co wy na to??
            • nives1 16 marca - 09.03.07, 10:01
              o ten piątek ci chyba chodzi ??
              mi tam pasuje big_grin
              • greene3 Re: 16 marca - 09.03.07, 10:42
                tak tak, dziś to chyba już nie da rady big_grin
                czyli piątek 16go??
                • czarodziejkakubusia Re: 16 marca - 09.03.07, 12:24
                  To jak,piatek wstępnie ustalamy,i w piątek na forum sobie potwierdzimy ok?Ja
                  będe musiała dojechać z Kalisza, i bardzo bym nie chciała,aby spotkanie odbyło
                  się beze mnie.A co za miejsce co proponowałyście?Ja np. ostatnio często z
                  przyjaciółmi chodziłam do tivoli,bardzo miła atmosfera i grzane winko
                  piliśmy,lub cocorico,tam pyszne herbatki lub deserki są.
                  • nives1 Re: 16 marca - 09.03.07, 12:36
                    ja myślę ze wstępnie możemy tak ustalić - zobaczymy tylko jak tam dalej
                    dziewczynki zapatrują na termin

Właśnie znalazłam to Cacao i zajrzałam przez szybkę - bardzo fajne miejsce

Kto nie ma - podaję jeszcze moje gg - na wszelką ewentualność smile - 1107196
                    • agu2005 Re: 16 marca - 09.03.07, 14:23
                      Mi pasuje ta data. Ja mogę polecić Kafejke "zapiecek" na żydowskiej byłyśmy z
                      moimi dziewczynami z pracy na ploteczkach z okazji dnia kobiet. Pyszne deserki
                      niskokaloryczne(w sam raz przed ślubem) do tego sałateczki i pyszne
                      kawusie.Można zarezerwować bezpłatnie dół knajpki.
                      Pozdrawiam
                      Aga
                      • mada.d.n Re: 16 marca - 09.03.07, 15:01
                        16 marca jak najbardziej smile)

Agu, nie przesadzaj z odchudzaniem przed ślubem - raz na jakiś czas można
                        zaszaleć, a w Cacao podają naprawdę rewelacyjną czekoladę smile)

106 dni smile
                        • piwnooka182 Re: 16 marca - 09.03.07, 15:26
                          jak dla mnie 16 marca idealniesmile ale sie cieszesmile))
                          • nives1 Re: 16 marca - 09.03.07, 15:28
                            Jaaa też !!!
                            Musze cos z Młodym zrobić żeby nie marudził że sam siedzi ;P
              • lubna Re: 16 marca 09.03.07, 15:42
                Odwołałam wyjazd, przyjdę na pewno, a narzeczony tylko i wyłącznie
                szczerze się ucieszy z chwili samotności i spokoju wink
                • greene3 Re: 16 marca 09.03.07, 15:50
                  ale fajnie, hehe
                  mój Młody będzie już w pracy, więc nawet mu przykro nie będzie, a tak serio -tu
                  chyba by też sie ucieszył z chwili samotności (przynajmniej wtedy nie słyszy
                  bręczenia nad głową: a to nie załatwione, a tamto do zrobienia, bo ja potrafie
                  straszną zrzędą być chwilami, hehe
                  • nives1 Re: 16 marca 09.03.07, 15:56
                    Ja tez zrzęda i czasami ma mnie dosyć ale jak mam wyjśc sama to robi tylko
                    smutne oczka i pyszczeka a`la - ale czeeeemuuuuuu??
                    Więc mu profilaktycznie uzmyslowię że czuje nieodpartą potrzebę zobaczenia sie
                    z kumplem big_grin
                    • greene3 Re: 16 marca 09.03.07, 16:57
                      ach te babskie sposoby...
                      • nives1 Re: 16 marca 09.03.07, 20:57
                        ten mój paskudny blondyn stwierdził ze i tak pewnie nikt nie przyjdzie crying(
                        już ja mu pokażę :\
                        • greene3 Re: 16 marca 09.03.07, 21:33
                          wszystkie mu pokażemy!!!
                        • lubna ee, ja tam przyjdę 09.03.07, 21:39

• nives1 Biorę aparat :D 10.03.07, 08:25

• greene3 Re: Biorę aparat :D 10.03.07, 14:12
                              Mój Piotrek też nie dowierza, że nam to wypali i też już mu powiedziałam, że
                              tym razem nie bierze aparatu do pracy, bo ja to muszę udokumentować żeby mieć
                              dla niego dowód - niedowiarek jeden ;P
                              • mada.d.n Re: Biorę aparat :D 11.03.07, 11:40
                                fajno smile
                                Kasiu, a może wskoczysz do Cacao - skoro masz blisko pracy (tak zrozumiałam) i
                                zarezerwujesz jakąś kanapkę na górze?

104 dni smile
                                • nives1 No problem ;P 11.03.07, 18:33
                                  myślę że nie będzie problemu - tylko musimy jakąś godzinę konkretnie ustalić
                                  czyli rozumiem ze decydujemy się na Cacao 16 marca
                                  Ja proponuję ze swojej strony godz 18 - jak myślicie??
                                  • piwnooka182 Re: No problem ;P 11.03.07, 19:06
                                    moim zdaniem 18.00 jest jak najbardziej ok!!!
                                    a jeszcze co do znaku rozpoznawczego pisalyscie cos wczesniej o slonecznikach ku
                                    czci zalozycielki. nie znam sie na kwiatach, ale czy sloneczniki sa teraz dostepne??
                                    • mada.d.n Re: No problem ;P 11.03.07, 20:31
                                      są dostępne smile widziałam wczoraj chłopaka, który niósł cały bukiet smile

a dla Waszych panów niedowiarków- właśnie wróciłam z 2 zlotu kawiarenkowego -
                                      dziewcyzny z całej Polski, które w zeszłym roku spotkały się na forum ślubnym
                                      ogólnopolskim smile było super!!!!

104 dni smile
    • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 11.03.07, 20:25
      Dziewczynki
      nie będzie mnie na necie w najbliższym tygodniu, jutro do pracy a we wtorek
      rano znowu do Bytomia -niestety z moim dziadkiem jest bardzo źle, jedizemyt z
      tatą, siostrą i Tomkiem na Śląsk. wg planów wracamy w środę, więc o ile nic się
      nie zmieni, to w piątek na 100% będę na spotkaniu.
      pozdrawiam

104 dni smile
      • lubna Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 11.03.07, 22:28
        A ja zaklinam los, żeby dziadkowi się stan zdrowia poprawił.
        Jeśli by się okazało, że nie będzie Cię w piątek, to optuję
        za przełożeniem terminu spotkania.
        • art-hunter Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 00:35
          Ja też się piszę, dostosuje się do terminu, jak ustalicie datę poproszę o
          konakt na priv, bo nie zawsze mogę obserwować forum! Pozdrawiam!
          • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 08:06
            data juz jest - 16 marca o 18 wcacao na Zamkowej smile

103 dni smile
        • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 08:07
          obawiam się, że już niestety się nie poprawi sad(((((
          w razie czego nie przekładajcie - będę następnym razem

103 dni smile
          • greene3 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 10:47
            trzymaj się mada - i bądź dobrej myśli
    • greene3 jeszcze o terminie 12.03.07, 10:49
      jeśli okaże się, że termin 16 marca godz. 18 aktualny, to mam nadzieję, że
      posiedzicie trochę, bo ja się wczoraj dowiedziałam, że w piątek mogę pracować
      nawet do 20ej (a nie jak wcześniej myślałam do 19ej) - spóźnię się więc, ale
      będę więc nie uciekajcie po godzince smile))

ale tak w ogóle to też jestem za tym, aby przełożyć termin jeśli mady nie
      będzie - tak żebyśmy mogły się wszystkie spotkać
    • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 12:37
      czekam do czwartku rano na ostateczną decyzje i wtedy pójdę zarezerwować smile))
      No i ile nas będzie ???
      • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 20:09
        jedziemy jutro o 6 rano na Śląska, wracamy w środę. plany może pokrzyżować
        jedynie najgorsze... ale póki co staram się o tym nie myśleć.

skoro Green będzie tak późno to może przesuniemy spotkanie na 19.30? nie będize
        dla Was za późno? bo szkoda, żeby przyszła tylko na chwilę

Kasia - wysyłam Ci na gg mój nr telefonu. jakby coś się zmieniło to proszę o
        smsa.

103 dni smile
        • piwnooka182 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 20:17
          jak dla mnie 19.30 ok!
          Mada 3mam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!!

moj nr gg 2304896
          • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 12.03.07, 20:33
            moze być - może nawet zdążę wjechać do domu na obiad
            też podaję gg - czasami łatwiej mi się tak kontaktować smile - 1107196
            • lubna a może pasowałby Wam czwartek...? 12.03.07, 22:06
              Moja przyjaciółka się rozwodzi i poprosiła, żebym przyjechała do niej najszybciej jak mogę, a od czwartku wieczorem jestem wolna i bardzo chcę pojechac do niej w piątek rano, a żal mi będzie opuścić takie spotkanie sad Może da radę przełożyć je na czwartek? Jeśli nie pozostaje mi wybierać, a wybór trudny, bo i Was chce poznać, i jej zostawić nie mogę samej w tym czasie. W razie czego mam nadzieję, że spotkanie zostanie powtórzone w niedługim czasie, bo chce Was zobaczyć przed moim ślubem jeszcze! smile
              • lubna Re: a może pasowałby Wam czwartek...? 12.03.07, 22:37
                A moje gadu 2168324
                • greene3 Re: a może pasowałby Wam czwartek...? 12.03.07, 22:43
                  Dziękuję z góry za przesunięcie godziny piątkowego spotkania - fajny pomysł,
                  przynajmniej dla mnie

a co do czwartku... jestem za jeśli byłaby to tym razem godzina wcześniejsza,
                  bo w czwartek pracuję do 16.30, ale potem mam jeszcze lekcję od 20ej

to jakie decyzje??
                  • piwnooka182 Re: a może pasowałby Wam czwartek...? 12.03.07, 23:44
                    czwartek tez pasuje, i tez wolalabym wczesniej. a co z Mada??
                    • nives1 Ja mam kurs tańca w czwartek ;( 13.03.07, 09:07
                      dziewczyny moze jednak poszukamy terminu w przyszlym tygodniu ??
                      Może następny piątek - 23 marca?? wtedy chyba będzie nas więcej
                      • piwnooka182 17-25 marca za granica 13.03.07, 09:51
                        ehh, ciezko chyba bedzie dogodzic wszystkim jednoczesnie z tym terminem....
                        od 17 do 25 marca jestem u Piotra...

ale wlasnie przyszedl mi do glowy jeszcze jeden pomysl...

moze zrobimy teraz w piatek jedno spotkanie i nastepne np za tydzien albo dwa...
                        tak, zeby w tym drugim terminie pasowalo wszystkim, ktorzy teraz nie dadza
                        rady??? co o tym myslicie??
                        • greene3 Re: 17-25 marca za granica 13.03.07, 10:13
                          pomysł z dwoma spotkaniami dobry, choć oczywiście fajniej byłoby zobaczyć
                          wszystkie razem
                          ale mi się też plany pokrzyżowały
                          dostałam dziś rano telefon że w piątek wieczorem mam lekcje, czyli w ten piątek
                          też nie mogę sad
                          ech się porobiło
                          • piwnooka182 Re: 17-25 marca za granica 13.03.07, 12:55
                            greene, nie jestem zorientowana, ale z tego co mi sie wydaje udzielasz
                            koreptycji.... napisz w j akich godzinach maz te lekcje....poczekamy na Ciebie
                            • greene3 Re: 17-25 marca za granica 13.03.07, 18:20
                              nie udzielam korepetycji - uczę polskiego obcokrajowców
                              mam zajęcia w piątek od 20.30 do 22 więc kiepsko z tym czekaniem raczej sad
                              a pracę kończę o 20ej, więc...
                              hmm bardzo żałuję, ale nie mogłam odmówić, bo dopiero zaczęłam współpracę z tą
                              szkołą językową

no cóż - tak to u mnie jest, że nigdy nie wiadomo co wyskoczy - nienormowany
                              czas pracy
    • lubna i co myślicie o jutrze? 14.03.07, 09:21
      tak o tej 16-16:30?
      kto może?
      mada też może?
      wraca?
      dajcie znać smile
      • greene3 Re: i co myślicie o jutrze? 14.03.07, 09:30
        ja mogę jutro tak przed 17tą na dwie godzinki
        ale nives ma kurs tańca, tak??
        • nives1 Re: i co myślicie o jutrze? 14.03.07, 09:31
          Dokładnie sad
          • greene3 więc weekend czy przyszły tydzień?? 14.03.07, 09:47
            ja jak na razie mam wszystkie wieczory wolne, choć wiele się może zdarzyć...

zresztą piątkowe spotkanie z niepełną obsadą też wchodzi w grę, dołączę wtedy
            do Was następnym razem - mam nadzieję, że taki będzie
            • nives1 Re: więc weekend czy przyszły tydzień?? 14.03.07, 10:08
              Ja jestem za przyszłym tygodniem - piątek niby mi pasuje, ale przyjeżdża grupa
              na szkolenie - niby mi się udalo dogadać ze wyjde normalnie z pracy ale tak
              szczerze jak znam swoja pracę to to jest opcja tak pół na pół
              fajnie byłoby się spotkać w jak największym gronie
        • piwnooka182 Re: i co myślicie o jutrze? 14.03.07, 10:25
          jak pisalam wczesniej, przyszly tydzien jak dla mnie odpada....ale z tego co
          czytalam, jak narazie tylko mi, wiec lepiej zebym nie byla ja jedna niz Was
          kilkasmile a jeszcze sobie odbijemysmile
          • greene3 więc może jednak weekend 14.03.07, 10:45
            jest ktoś komu weekend nie pasuje??
            • nives1 Re: więc może jednak weekend 14.03.07, 10:46
              Jeśli weekend to wczesnym popołudniem ok 15 np - malo ostatnio spędzałam czasu
              z narzeczonym i chętnie bym z nim spędziła wieczór
    • greene3 do nives i mady 14.03.07, 10:52
      dziewczyny - Wy zdecydujcie

to spotkanie to Wasz genialny pomysł, więc wybierzcie termin, który Wam obu
      pasuje, a reszta albo się pojawi albo nie

kto nie będzie mógł odbije sobie następnym razem

jasne jest już, że żaden termin nie przypasuje każdemu i może się skończyć na
      tym, że spotkanie w ogóle się nie odbędzie
      • nives1 Re: do nives i mady 14.03.07, 11:00
        Wydaje mi się że na razie tylko piwnookiej nie pasuje następny piątek - więc
        proponuję ten termin - a dla koleżanki (i nie tylko) zrobimy następne i
        następne i następne .... wink
        Mady na razie nie ma - i szczerze to wolałabym jej nie zawracać głowy zanim nie
        podejmiemy decyzji ze względu na jej sytuację rodzinną
        Proponuję 23 marca godzina 18 - cacao republika
        jakies reakcje?? tylko prosze nie bić !!
        • greene3 Re: do nives i mady 14.03.07, 11:31
          zrobię wszystko, aby być!!! smile
          • nives1 Re: do nives i mady 14.03.07, 11:42
            no ja mam nadzieję - jakby co robimy nalot na chate prace itd muhahaha
        • mada.d.n Re: do nives i mady 15.03.07, 10:21
          już jestem smile Dzięki za ciepłe słowa smile

23 może być jak najbardziej smile
          godzina - byle po 16, bo będę po nocce i znając życie dopiero o 14 wstanę smile

100 dni smile
          • lubna 23 marca 17:00? 15.03.07, 11:47
            Mi pasuje najzupełniej, słowo daję, że żadnego wyjazdu nie zaplanuję smile
            • nives1 Re: 23 marca 17:00? 15.03.07, 11:54
              ja kończe prace o 17 ale mam 15 minut z buta więc sie tylko chwile spóźnię
              jakby co
              • greene3 Re: 23 marca 17:00? 15.03.07, 12:47
                no ja się spóźnię trochę więcej (kończe ok 19ej, może nieco wcześniej), ale
                chyba poczekacie, co?? Ważne że się spotkamy!!!
                • lubna To może 23 marca o 18 albo o 19? 15.03.07, 12:57

• nives1 18 !! 15.03.07, 13:01
                    Ja jestem za 18 - obiad zdążę zjeść big_grin
                    • greene3 Re: 18 !! 15.03.07, 14:06
                      Jak dla mnie super - spróbuję się wyrwać wcześniej
                      • lubna mi też 18 pasuje :-) 15.03.07, 18:43

• czarodziejkakubusia Re: mi też 18 pasuje :-) 16.03.07, 12:39
                          Dziewczyny,czy coś przeoczyłam i spotkanie zostało przełożone na przyszły
                          piątek?Jeśli tak,proszę pamiętajcie o mojej prośbie,aby pasowało wszystkim
                          chętnym uczestniczkom...Proponuję godzinę 19,ponieważ mieszkam i pracuję w
                          Kaliszu,i nawet najnowszej klasy samochodem(a nie trabantem,jakiego mamy) nie
                          jestem w stanie po pracy w Kaliszu dotrzeć wcześniej na spotkanie,a gdybym
                          musiała jechać pociągiem,to najwyżej się spóźnię.Co myślicie?
                          • nives1 Myślę że i tak na ciebie poczekamy :) 16.03.07, 13:10

• art-hunter Re: Myślę że i tak na ciebie poczekamy :) 16.03.07, 13:14
                              I jak dziwczyny, rozumiem, że 16.3.nieaktualny? Pora wybrac termin na 100%
                              pewny, ja się dostosuję, choć wolałabym nie w weekend.
                              • nives1 Re: Myślę że i tak na ciebie poczekamy :) 16.03.07, 13:28
                                na razie na tapecie 23.03
                                trzeba się zdecydowac bo trzeba zarezerwować miejsce
                                mnie 30.03 nie ma w Poznaniu
                                • greene3 Re: Myślę że i tak na ciebie poczekamy :) 16.03.07, 19:23
                                  czarodziejko ja też będę później, ale się spotkamy na pewno - przecież nie
                                  idziemy tam na 5 minut smile
    • nives1 UWAGA !!!!!! 19.03.07, 15:55
      Dziewczyny jest sprawa
      Dziadek Mady właśnie postanowił pożegnać sie z najblizszymi i udać do świata
      bez bólu i cierpień [`]

Ze względu na sytuację odwołuję spotkanie 23 marca i myślę że spotkamy się
      jednak 30 - tak jak proponowała min czarodziejka

Ja jestem w przyszłym tygodniu kilka dni na szkoleniu ale na spotkanie na 70 %
      powinnam wrócić.
      • greene3 Re: UWAGA !!!!!! 19.03.07, 16:17
        sprawa oczywista - przesuwamy!!!
      • lubna Re: UWAGA !!!!!! 19.03.07, 16:22
        Naprawdę przykro mi z powodu dziadka sad

Może 30 marca to za wcześnie na spotkanie?
        • nives1 Re: UWAGA !!!!!! 19.03.07, 16:25
          Mada na razie jest za
          Zobaczymy - niech na razie ma przynajmniej ten problem z głowy
      • piwnooka182 Re: UWAGA !!!!!! 19.03.07, 16:50
        bardzo mi przykro z powodu dziadka Madysad

a 30stego, bede w polsce i postaram sie byc na spotkaniu
    • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 10:02
      Odświeżam propozycję spotkania na 30.03
      Chętne - dać znać
      Na szkolenie nie jade bo kichających nie biorą :\ Szkoda że do biura mnie
      wpuszczają :\
      • piwnooka182 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 10:14
        mi pasuje idealnie....pozniej raczej zaden inny termin nie wchodzi juz w gre bo
        w sobote wyprowadzam sie z poznaniasmile
      • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 10:32
        będę!!!

88 dni smile
        • lubna Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 16:13
          Ja też będę smile

(o ile minie mi zapalenie oskrzeli...)

Piwnooka, gdzie się wyprowadzasz?
          Już TAM????? smile
          • greene3 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 16:54
            Ja też będę!!! Pracuję +- do 19ej, więc jak byście były wcześniej to
            poczekajcie na mnie, co?? Cacao Republika??
            • czarodziejkakubusia Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 20:20
              Mi też pasuje,ale nie przed 19.Gdzie jest to miejsce,w którym mamy się spotkać?
              • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 21:32
                to proponuję 19.30. mam nadzieję, że dla wszystkich będzie ok smile
                miejsce: Cacao Republika, ul. Zamkowa, jak się idzie od Wagi w stronę zamku,
                ulica z prawej strony na wschodniej pierzei rynku ;p

88 dni smile
                • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 28.03.07, 09:53
                  Ale dziewczynki któraś musi podejść/podjechać zrobić rezerwację - wiem ze
                  jestem najbliżej ale szczerze to nie wychodze nigdzie na razie z biura - pani
                  doktor stwierdziła ostrą alergię i mam sie trzymać z dala od otwartej
                  przestrzeni :\
                  • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 28.03.07, 11:24
                    to ja się zgłaszam na ochotniczkę. tylko dajcie znać czy 19.30 pasuje
                    wszystkim. bo idę dzisiaj smile stoliczek będzie chyba na górze, bo tam jest
                    więcej miejsca smile

87 dni smile
                    • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 28.03.07, 11:28
                      Pasuje big_grin
                      Daj tylko znak na jakie nazwisko lub hasło rozpoznawcze rezerwujesz smile
                      • mada.d.n Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 28.03.07, 12:12
                        Kasia -ja Cię poznam smile
                        a Ty znasz resztę - z kursu tańca smile

będę pewno siedziała w kącie, taka skromna, niewysoka blondynka, z uśmiechem na
                        paszczy i wyrazem niepewności w oczach smile

a tak na serio - napiszę w piątek jak się ubiorę ;p

ale mi kawą zapachniało - otworzyłam balkon i cudne zapachy dolatują znad
                        stołu big_grinD

87 dni smile
                        • nives1 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 28.03.07, 13:02
                          Damy radę - podejrzewa ze tylko jedna taka banda bedzie hehehe
                          już sie nie moge doczekać - Marcin juz dzwoni do kumpla zeby sobie zajać czas
                          heheh

Ja też napiszę jak sie ubiorę !!!!
                          Może sie nawet umaluję ;P
                    • greene3 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 28.03.07, 11:36
                      Mi też pasuje - bardzo bardzo nawet smile Ale fajowo!!!
          • piwnooka182 Re: Uwaga wierne i najlepsze Poznańskie forumki : 27.03.07, 20:31
            przejsciowo na 3 tygodnie do mamy (o zgrozosmile a pod koniec kwietnia juz tambig_grin
    • mada.d.n ZAREZERWOWANE!!!!!! 28.03.07, 15:05
      zamówiłam stolik w cacao na 19.30. wyznaczono dla nas miejsce na górze, po
      prawej stronie, na środku smile)) teoretycznie dla 5 osób, ale z doświadczenia
      wiem,że 12 też już się tam zmieściło big_grinDDD

87 dni smile
      • piwnooka182 Re: ZAREZERWOWANE!!!!!! 28.03.07, 15:14
        no to do zobaczeniasmile
      • mada.d.n Re: ZAREZERWOWANE!!!!!! 28.03.07, 15:23
        tylko kurcze dziewczyny - jest problem
        trzeba dać kaucję 10zł (będzie odliczone od rachunku) - ma któraś chwilkę żeby
        podskoczyć? bo ja nie dam rady sad(( nie chodzi tu o kasę, tylko czasowo nie
        wyrobię sad(( co prawda powiedziałam pani, że nie wiem czy dam radę, ale nie
        chcę, żeby przepadło
        w razie czego, rezerwacja jest na moje nazwisko

87 dni smile
        • greene3 Re: ZAREZERWOWANE!!!!!! 28.03.07, 17:20
          Fajnie, że zarezerwowałaś. Mam nadzieję, że nie przepadnie, bo ja niestety też
          nie dam rady - biegam z pracy do pracy a kończę na Winogradach ok. 21, więc nie
          będę miała siły dotrzeć. Chyba że uda mi się wyrwać w godzinach pracy, to dam
          znać, ale szczerze wątpię.
        • piwnooka182 Re: ZAREZERWOWANE!!!!!! 28.03.07, 20:47
          dziewczyny, jesli jutro miedzy 12 a 14 nie jest za pozno to ja moge podejsc...
        • piwnooka182 Re: ZAREZERWOWANE!!!!!! 29.03.07, 07:10
          Mada jak Ty sie nazywasz?? pojde tam dzissmile
          • mada.d.n Re: ZAREZERWOWANE!!!!!! 29.03.07, 09:06
            Nowak smile

86 dni smile
    • mada.d.n prośba do wszystkich :) 29.03.07, 11:49
      moje Drogie Panie
      wszystkie pojawiłyśmy się na tym forum przygotowując się do wiadomego
      momentu... jako, że tym momencie nie uczestniczymy same, tylko z naszymi
      drugimi połówkami, mam do Was prośbę -pochwalcie się jutro na spotkaniu swoimi
      Panami. weźcie ze sobą jakieś fotki (i proszę się nie wykręcać, że tylko na
      kompie ;p jakaś wydrukowana na pewno też się znajdzie)
      mam nadzieję, że coś znajdziecie smile

86 dni smile
      • greene3 Re: prośba do wszystkich :) 29.03.07, 12:58
        Nie jest to zły pomysł. Mam nadzieję, że nie zapomnę. Ale czy drugie połówki,
        wyśmiewając się z naszych godzin przed forumowym ekranem, na to zasłużyli smile
        • nives1 Re: prośba do wszystkich :) 29.03.07, 13:14
          Hehe gwarantuję ci że i tak jak wrócisz to ci się zapyta czy na pewno był
          najprzystojniejszy big_grin
          • greene3 Re: prośba do wszystkich :) 29.03.07, 13:18
            hehe - nie zapyta bo go nie będzie po prostu. Jeszcze do świąt jestem
            singielką - chyba że sobie kilka dni urlopu weźnie
            a swoją drogą, to znając jego pewność siebie uzna to za pewnik (że jest
            najprzystojniejszy w moich oczach) i nie spyta z tego powodu big_grin
      • nives1 Mam na sobie: 30.03.07, 10:56
        Dżinsy, żakiet dżinsowy ale jaśniejszy od spodni, bluzkę włochata a`la sweterek
        w kolorze szaroburym, buty czarne zamszowe na małym obcasie, do tego kurtko
        płaszczyk w kolorze zgniłej zieleni
        Mam ciemną kitkę i 5 wsuwek we włosach big_grin
        • wagnerowicz nie na temat 30.03.07, 11:57
          • wagnerowicz Re: nie na temat 30.03.07, 11:58
            NIVES!!! Jak tam było na tańcach - hulańcach? Mąż mój przyszły się pochorował sad
            • nives1 Re: nie na temat 30.03.07, 12:06
              zmęczyliśmy się i zaplątaliśmy big_grin Jive był - masakra - cza cza przy tym to
              chodzony :d
              w ogóle mało par było - chyba się reszta też pochorowała big_grin
              za tydzień zajęć nie ma !!!
              • wagnerowicz Re: nie na temat 30.03.07, 12:16
                dzięki za informację, na pewno byśmy poszli i pocałowali klamkę smile
                • nives1 Re: nie na temat 30.03.07, 12:31
                  Nie ma problemu
                  Będziesz na spotkaniu ??
                  • wagnerowicz Re: nie na temat 30.03.07, 12:41
                    jeszcze nie wiem, mam dziś dośc ważny dzień-taki trochę zakręt dziejowy...
                    ale na pewno bardzo będę się starać, jeszczewieczorkiem muszę z zaproszeniami
                    pojeździć
                    • nives1 Re: nie na temat 30.03.07, 12:47
                      No to powodzenia - nie jedź za szybko na tych zakrętach wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka