Dodaj do ulubionych

Hotel Przylesie Sierosław

07.03.08, 14:25
zarezerwowałam sale w Hotelu Przylesie w Sierosławiu. Prezentuje sie bardzo dobrze na zdjeciach. czy ktos moze cos wiecej powiedziec? jakie jest jedzenie, jak wyglada ten stol staropolski ktory proponuja. czy wrato?smile oraz na co zwrocic uwage przy omawianiu szczegolow?smile
Obserwuj wątek
    • anna262 Re: Hotel Przylesie Sierosław 08.03.08, 13:23
      siue napisała:

> zarezerwowałam sale w Hotelu Przylesie w Sierosławiu. Prezentuje
      sie bardzo dob
      > rze na zdjeciach. czy ktos moze cos wiecej powiedziec? jakie jest
      jedzenie, jak
      > wyglada ten stol staropolski ktory proponuja. czy wrato?smile oraz
      na co zwrocic
      > uwage przy omawianiu szczegolow?smile

Wita.ja miałam swoje wesela tam w czerwcu 2007, wesele udało sie
      znakomicie,jedzenie naprawdę bardzo dobre,wszystko szybko podane nie
      mielismy zadnych zazutów co do sali i obsługi. stołu star.nie
      mielismy,zamówilismy dodatkowo balon duzy z malutkimi balonikiami-
      który był powieszony na srodku sali oraz balony które była za nami--
      dodatkowo-słupy balonów.
      spytac się warto czy bedą stoliki wystawione na zewnatrz i
      oswietlony taras,
      kiedy jedzenie bedzie mozna odebrac po weselu -czy odrazu czy na
      następny dzień.
      najlepiej dzień wczesniej sprawdzic ustawienie stołów ,żeby czasem
      pary nie były rozdzielone słupami. narazie nic wiecej nie przychodzi
      mi do głowy. wrazie co słuze pomocą
      • siue Re: Hotel Przylesie Sierosław 08.03.08, 15:04
        super. dziekuje bardzo a odpisanie. my chcemy miec weselw srodku mowili ze
        stoly beda ustawione w podkowe i ze mam dostarczyc wczesniej na kartce
        rozmiesczenie gdzie kto ma siedziec. A te dodatkowe balony byly jakos ekstra
        platne? W hotelu wspomnieli mi o stole staropolskim, skorzystaliscie moze
        ztego? oplaca sie? mam tylko nadzieje ze jedzenia nie zabraknie bo tylko to mnei
        martwi. mamy wesele na ok 65osobsmiletort jets pietrowy?smile jakby jesczez jakies
        informacje przyszly do glowy bede wdzieczna bardzosmilepozdrawiam
        • anna262 Re: Hotel Przylesie Sierosław 10.03.08, 16:13
          Ja tez miałam w srodku,na zewnatrz miałam 3 stoliki,żeby goście
          mogli sobie zapalić lub sie przewietrzyć. my tez mielismy wczesniej
          dostarczyc kto gdzie siedzi ale mimo to były pary rozdzielone
          słupkami--wiec zwrućcie na to uwage.stół był w podkowe. balony
          dodatkowo płacilismy 300zł.
      • andre111957 WESELE 26.09.2009 28.09.09, 11:08
        Świeże wiadomości.26.09.09 urządzałem tam ślub córki.Salę zamawiałem już w maju 2008 roku.Wpłata rezerwacyjna-500 zł.Nastepny kontakt na miesiąc przed ślubem.Ustalanie menu i takie tam.Wszystko przeprowadzone perfekcyjnie.Wybór bogaty.Napoje bez ograniczeń.Tort weselny 4 piętrowy i słodkości do kawy w cenie.Owoce bez ograniczeń na stołach przez całe wesele.Wystrój sali na życzenie(baloniki,kolory)Kawę czy herbatę można było zamawiać bezpośrednio u kelnerów(oczywiście oprócz tych podawanych do deserów)przez całe wesele.Zadnych termosów.Wszystko świeżo parzone.Obsługa kelnerska perfekcyjna i nie rzucająca się w oczy.Nawet pomiędzy posiłkami zawsze 1 czy 2 kelnerów obserwowało salę gotowych na każde skinienie gości.68 gości weselnych obsługiwało 6 kelnerów.Przywitanie młodych i gości przeprowadzone bardzo dobrze.Szampan w cenie.Wódka własna(trzeba mieć paragon zakupu)bez korkowego.Żadnych podkreślam ŻADNYCH uchybień czy wpadek ze strony organizatorów.A teraz najważniejsze.Cena za to wszystko tylko 145 złotych polskich (145,00 zł)od osoby i ani grosza więcej.Jeszcze rezerwacyjne 500,00 zł odliczone od kwoty ogólnej.Połowa sumy wpłacona przed weselem.Drugą połowę wpłacałem na drugi dzień (po przespanej reszcie nocy i kawałka poranka w przytulnym ładnie urządzonym pokoju) bez przypominania.Wydanie nie zjedzonych potraw i napojów alkoholowych rano po śniadanku.Wszystko rozliczone fachowo i uczciwie. Śniadanko zamówione osobno dla gości którzy nocowali (szwedzki stół)tylko 15 zł od osoby.PYCHA.Paru znajomych już tam sobie zarezerwowało lub zarezerwuje swoje uroczystości.GORĄCO POLECAM.
        • ewunia_niunia1 Re: WESELE 26.09.2009 30.09.09, 12:16
          Witam
          Jamiałam tam wesele w lipcu 2009 i potwierdzam wszystko co napisał
          andre111957. Polecam ten hotel na urządzenie uroczystości
          rodzinnych smile

Pozdrawiam
          ewa
    • ejmg Re: Hotel Przylesie Sierosław 31.03.08, 08:30
      Hejkasmile
      My również zarezerwowaliśmy salę w Hotelu Przylesie w Sierosławiu.
      Nasz termin to 18 lipca 2009r. Chętnie podłącze się do tematu i
      wysłucham dobrych rad.
    • mada.d.n Re: Hotel Przylesie Sierosław 18.06.08, 19:00
      zna ktoś koszt wesela w tym roku w tym hotelu? lub właściwie na przyszły? bo się
      kolejny ślub w rodzinie szykuje i szwagierka jest na etapie poszukiwania sali smile

czas mija...
      tickers.baby-gaga.com/p/dev014prs__.png
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      • seszenka Re: Hotel Przylesie Sierosław 26.06.08, 17:24
        w tym roku jest 135zł/osoba
        • mada.d.n Re: Hotel Przylesie Sierosław 01.07.08, 19:41
          dziękuję bardzo smile

czas mija...
    • s10758 Re: Hotel Przylesie Sierosław 09.07.08, 06:40
      Więc dziwne ale w ostatnim czasie byłem tam na paru imprezach (ślub,
      komuna, wesele) i jedzenie zawsze znakomite i nie zdarzyło sie żeby
      czegokolwiek zabrakło, miła, sympatyczna obsługa, wszystko podane na
      czas i bez rzadnych problemów. Chcieliśmy zoorganizować tam własne
      wesele w 2009 we wrześniu ale nie ma już wolnych sobót ( co ozncza,
      że chyba ma jakąś renome?? ) Pytałem znajomych i nie słyszałem
      żadnych negatywów... a przyczepić się zawsze do czegoś można w
      każdym lokalu...
      Aha..podobno mają świetną ofertę menu (wszystko w cenie żadnych
      korkowych itp.)Warto sprawdzić choćby właśnie dlatego.
      Generalnie polecam wszystkim smile
      powodzenia i pozdrowinka
      • mamaguciusia Re: Hotel Przylesie Sierosław 13.07.08, 17:32
        rozumiem ze koszt 135zl za osobe, to jest tylko jedzenie? czy cos
        jeszcze jest wliczone w ta cene?
        • seszenka Re: Hotel Przylesie Sierosław 13.07.08, 21:19
          wlasnie jestem po weselu w przylesiu. swoim weselu i jestem zachwycona
          wszystkim. nie mam sie do czego doczepic. super jedzenie, duzo i pysznie,
          oblsuga mila, nie moglam lepiej wybrac miejsca na swoje wesele polecam
          wszystkim. w cenie 135 bylo wszystko oprocz alkoholu, czyli ciasta, tort, kawa
          herbata , soki, napoje gazowane. rewelacja. polecam szczerzesmile)
          • bagienka13 Re: Hotel Przylesie Sierosław 09.08.08, 12:45
            witam smile mam zarezerwowoana sale w hotelu przylesie, planujemy
            wesele na ok 75 osób. Czy tyle osób się na tej sali pomieści? tzn
            chodzi mi o to, czy bedzie jeszcze miejsce na swobodną zabawę
            taneczną? ustawienie stołów w "podkowe" budzi moje wątpliwości...
            czy goście tańcząc nie będą wpadać na stoliki smile hihihi, czy moze
            ktoś z Was miał inny układ stołów?
            • mada.d.n Re: Hotel Przylesie Sierosław 09.08.08, 15:26
              będąc tam na weselu jako goście (w sumie było 70 osób) nie zauważyliśmy, żeby
              było za mało miejsca, wręcz przeciwnie. 5 dodatkowych osób można ze spokojem
              pomieścić, a nawet więcej. pomimo różnego stanu gości (wiadomo jak to na weselu)
              nie było problemów, żeby ktoś wleciał w stoliki. nie polecam ustawiania innego,
              bo mimo wszystko to zajmuje najmniej miejsca

czas mija...
              • bagienka13 Re: Hotel Przylesie Sierosław 13.08.08, 10:52
                dziękuje za odpowiedz: a dręczy mnie jeszcze jedno pytanie. z tego
                co sie orientuje to sala ta nie jest klimatyzowana (chyba, że się
                myle) czy goście nie padali (padną) jak była (będzie) upalna
                czerwcowa noc?
                • seszenka Re: Hotel Przylesie Sierosław 14.10.08, 12:20
                  sala jets kliamtyzowana i jest tam bardzo przyjemniesmile
        • parkamloda Re: Hotel Przylesie Sierosław 05.02.09, 11:33
          135zł to tak mówia na początku potem dochodzą jeszcze inne rzeczy.
          Moja koleżanka płaciła w zeszłym roku 170zł jak ja podliczyli za
          wszystko. NIE POLECAM!!!!!!!!!! TEGO HOTELU
    • parkamloda Re: Hotel Przylesie Sierosław 05.02.09, 11:32
      Niestety, miałam przyjemność uczestniczyć w przyjęciu weselnym w
      czerwcu ubiegłego roku i nie mam tak pochlebnego zdania jak
      wiekszość. Obsługa była poprostu niemiła. Jedzenie, w szczegolnosci
      obiad - mięso było nieswieże. Moja koleżanka, bo to własnie ona
      brała ślub domagała sie zwrotu części pieniedzy niestety sprawa o
      mało co nie skończyła sie w sądzie!!!!
      Parę metrów dalej też jest hotel nazywa się Hotel Sierosław. Tam też
      oraganizuja przyjęcia weselne. Zarezerwowałam w tym roku dla siebie
      termin weselny w czerwcu. Jedzenie jest pyszne i obsługa bardzo
      miła, zawsze pachnie świeżością i jest czysto. Z sali wychodzi się
      na taras z parasolami. W nocy w trakcie wesela oferują śniadanie w
      postaci grilla!!!Jest dużo zieleni i dużo przestrzeni. W tej chwili
      trwa modernizacja i odnowa sali. Mówią, zapewniają że do końca marca
      bedzie juz remont skończony. Para młoda dostaje gratis
      saunę.Współpracują z kilkoma dobrymi zespołami!!!!!Polecam
      serdecznie. Jaka była wspaniała zabawa Sylwestrowa w tym roku!!!!!!!!
      • paulinka1208 Re: Hotel Przylesie Sierosław 05.02.09, 20:19
        a mnie się wydaje że to jest raczej reklama tamtego hotelu niż negacja
        ,,przylesia" ..mówiąc krótko-konkurencja.. ale mniejsza o to...
        ..znam wiele osób które uczestniczyły w przyjęciach w hotelu ,,przylesie" , sama
        tez byłam na kilku i ani razu się nie zawiodłam... moi znajomi również..sama
        organizuje tam swoje wesele , właśnie dlatego że nigdy nie usłyszałam na nich
        złego słowa.. obsługa - wręcz przeciwnie bardzo miła... właściciele również..
        poza tym wpłata jest dużo mniejsza niż w innych miejscach, brak korkowego,
        apartament gratis, zniżki na pokoje dla gości....bardzo atrakcyjne menu..cena
        nie wygórowana... oprócz tego w cenie są napoje bez ograniczeń oraz słodkie i
        tort czego inne miejsca w większości po prostu nie oferują.. wystrój sali też w
        porządku.. więc nie wiem skąd nagle przy tylu pozytywnych opiniach jedna taka
        zła. .. może przypadek..
        • parkamloda Re: Hotel Przylesie Sierosław 06.02.09, 12:34
          wydaje mi się, że chyba pani pracuje w tym Hotelu Przylesie. Pisze
          pani o korkowych że nie ma, że napoje są bez ograniczeń i że pokój
          jest gratis. Wielkie mi co, teraz w każdym Hotelu to jest już
          standard, tak samo jak zniżki na pokoje dla gości. Menu jest bardzo
          ubogie w Hotelu Przylesiu i nie można negocjować potraw, byłam
          świadkiem takich sytuacji. Proszę mnie nie obrażać, że to reklama
          Hotelu Sierosław,, ponieważ byłam na kilku zabawach i bardzo mi się
          podobało. Hotel Sierosław też daje wystrój sali w cenie. Mam
          negatywną ocenę Hotelu Przylesie i nie jest to przypadek. Znam jedną
          Panią co w zeszłym roku była w Przylesiu z wnuczką na deserze
          lodowym, dostała deser z pleśnią. TO NIE JEST PRZYPADEK. Dziękuje za
          uwagę.
          • paulinka1208 Re: Hotel Przylesie Sierosław 06.02.09, 20:10
            w żadnym wypadku nie miałam zamiaru nikogo obrazić... jeżeli tak sie stało to
            przepraszam.. ja również nie pracuje w hotelu przylesie.. po prostu szukałam w
            tym roku sali weselnej.. , a że wielu moich znajomych organizowało tam imprezy
            na których też bywałam.. mam najwyraźniej po prostu inne zdanie..jednak jakieś
            powody tego iż jest tyle pozytywnych opinii na temat hotelu Przylesie muszą mieć
            jakąś przyczynę..gdyby każdy dostawał desery z pleśnią nikt nie napisał by tu
            dobrego słowa na ten hotel..a jak widać jest inaczej.ja nie mówie że w hotelu
            sierosław jest źle..napewno zapewniają równie wiele jak inne hotele..to jest
            kwestia gustu.. ale z jakiś przyczyn nikt na tym forum jeszcze o nim nie
            wspomniał..ja osobiście uważam że opinia na temat każdego z hoteli jest jak
            najbardziej kwestią osobista..każdy ocenia dany hotel na podstawie własnych
            doświadczeń i doświadczeń znajomych..więc zawsze opnie beda podzielone ,a apropo
            innych hoteli..aktualnie dużo po nich jeździłam i zapewniam że nie każdy to
            oferuje...korkowe potrafią wynosić od 8 do 30 zł za butelke..a napoje zazwyczaj
            są ograniczone do 0,5 litra na osobe..jak wykorzysta sie ten limit jest
            dopłata.. do tego ciasto i torty sa we własnym zakresie albo za dużo wyższa
            cene.. jescze raz przepraszam jeśli kogoś uraziłam.. jednak tak jak mówiłam..
            najwyraźniej Pani doświadczenia z tym hotelem nie są takie jak większości..
            zdarza sie i tak..
            • parkamloda Re: Hotel Przylesie Sierosław 09.02.09, 00:03
              Duzo moze osób o nim pisze, ale widzę ze to są ciagle te same osoby.
              Nikt nowy nie napisał. Ale Pani twardo widzę w superlatywach mówi o
              tym tzw. "Hotelu". Bardzo Pani broni zdania, ze niby tyle osób go
              chwali. Powiem tak normalna osoba, która była na weselu tam pare
              razy na pewno by nie zaprzątała sobie głowe moim zdaniem, które
              mówi źle o tym Hotelu. Jestem pewna że wchodzi Pani na ta strone bo
              pracuje tam Pani. Jednak ja na pewno nie powiem o nim dobrze i
              proszę mnie nie przepraszać bo ja nie zmienie moje zdania na ten
              Hotel Przylesie i moja kolezanka która brała tam slub. Poza tym
              jedzenie tam jest niezbyt dobre. A w szczególności restauracja w
              przeźmierowie. Jak można podać żurek z kiełbasą przypominającą tzw.
              parówkową???
              • paulinka1208 Re: Hotel Przylesie Sierosław 09.02.09, 15:52
                ojj nie jest Pani zbyt konsekwentna w swoich wypowiedziach... bo to samo można
                powiedzieć o Pani .. normalna osoba która była tam i się jej nie podobało nie
                interesowała by się moim pozytywnym zdaniem i nie zachwalała innego
                hotelu..wypowiedziała by się a nie dyskutowała..może Pani pracuje w hotelu
                sierosław???też można tak stwierdzić...czyż nie? poza tym kwestia tego że piszą
                to ,,te same osoby" ... o hotelu Sierosław pisze tylko Pani.. czyli też ciągle
                ta sama osoba..a co jeszcze pragnę zauważyć .. ja nie staram się wcisnąć Pani
                swojego zdania.. moja opinia jest pozytywna..i tyle.. Pani negatywna..i to
                akceptuje..zresztą już o tym wspominałam że każdy ma prawo do swojej opinii na
                temat każdego z hoteli więc nie rozumiem dlaczego tak zaciekle Pani neguje hotel
                przylesie..tym samym promując inny... zamiast wypowiedzieć się ale też uszanować
                że inni mają prawo mieć odmienne zdanie... ja nie zaprzeczam że hotel sierosław
                oferuje wiele , Pani za to nie potrafi zrozumieć że wiele osób może mieć inne
                zdanie niż Pani...a mówię w superlatywach tylko i wyłącznie dlatego że nie mam
                się do czego przyczepić.. a forum jest od tego aby podyskutować, a jak bym
                pracowała w hotelu przylesie to zapewniam , nie zaprzątałabym sobie głowy
                pisaniem z Panią..czy w ogóle pisaniem na forum.. zresztą... taka dyskusja nie
                ma sensu jeśli ktoś potrafi szanować tylko swoje zdanie.. bo ja osobiście uważam
                że każdy ma prawo do swojej opinii ale uczestniczyć w wypowiedziach na forum
                może tylko wtedy kiedy szanuje zdanie innych osób.. wtedy wymienianie się
                opiniami ma sens.. wtedy i tylko wtedy.. aaaa i jeszcze jedno.. ja nigdzie nie
                napisałam że chcę aby Pani zmieniła swoje zdanie.. ponieważ je szanuje.. czego
                Pani nie potrafi. I na tym zakończę tą ,,wymianę zdań".
    • lukasz.d8 Re: Hotel Przylesie Sierosław 01.12.14, 19:36
      witamy,

w czerwcu tego roku (2014) wyprawialiśmy wesele w hotelu Przylesie pod Poznaniem. Mało jest komentarzy w sieci na temat tego miejsca, sami nie mogliśmy znaleźć żadnych opinii na temat wesel. Wybór jednak okazał się bardziej niż trafny i dlatego wszystkim, którzy biorą pod uwagę to miejsce na wesele - SERDECZNIE POLECAMY. Nie było najmniejszej rzeczy, do której można by się było "przyczepić", od samego początku pani Kierownik pokazała doświadczenie w organizowaniu hucznych wesel z poprawinami i przygotowanie sali, jedzenie (duuużo i wszystko smaczne i aromatyczne), atrakcje (szynka z sosami obłędnie smaczna, stolik wiejski z prawdziwie wiejskimi wyrobami, nie jakieś pseudo-tradycyjne wyroby) obsługa gości, noclegi - zdecydowanie przewyższyły nasze oczekiwania. Śmiało można zaufać poradom Kierowniczki, która przez całą zabawę czuwała, żeby Gościom niczego nie zabrakło. Nawet najbardziej wymagający wyraźnie docenili to miejsce. Wiadomo, że najważniejsza jest atmosfera, którą tworzą ludzie na zabawie, ale w takim miejscu i z taką obsługą jest to znacznie łatwiejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka