Dodaj do ulubionych

Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszukuję

14.07.09, 11:38
Witam,

rozpoczynam swoje przygotowania do ślubu. Wyczytałam na forum, że można
ograniczyć koszty wynajmując salę z zapleczem kuchennym i zatrudniając
kucharkę. Nie wiem tylko gdzie szukać! Znacie może jakieś sale w Poznaniu lub
okolicach? Może i jakąś kucharkę godną polecenia???!!! Będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • viki.100 Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 31.07.09, 14:39
      myślę, że sal i kucharka to w sumie dużo pracy. Ja miałam wesele w
      restauracji Turystyczna w środzie Wlkp. 30 km od Poznania jestem
      bardzo zadowolona i polecam ten lokal. Jedzenie bardzo dobre i
      bardzo dużo. Menu mają od 100zł/os- bardzo bogate dużo mięsa itp.
      sala ładna udekorowana, samochód gratis do wyboru maja mercedes s-
      klasa, bmw z4 - cabrio, bmw x5. Pomagają załatwić transport i nocleg
      gości. Naprawdę miła obsługa i kompetentny manager. Polecam
    • foto-marwex.cdx.pl FOTOGRAF - DLA PANI RABAT!!!!!! 03.09.09, 14:38
      Witam!!!

Mamy jeszcze wolne terminy

www.foto-marwex.cdx.pl

Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo
      konkurencyjnych cenach!!! Łącznie ponad 500 zdjęć najwyższej jakości i wspaniały
      film z wesela i to w (HD)!!!

Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl

Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i najwyzszej klasy sprzęt
      fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim
      doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny.

Pozdrawiamy Foto-Marwex!
    • przysusz Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 23.01.10, 11:27
      Jeśli chodzi o okolice poznania, to na wesele polecam hotel Delicjusz w Rosnówku, 15km do centrum. Byłem na kilku weselach organizowanych właśnie w Delicjuszu i złego słowa powiedzieć nie mogę jako gość. Natomiast od strony organizacyjnej to wszyscy znajomi jak do tej pory chwalą Delicjusza - zarówno pod względem jakości jak i ceny.
      Ich strona: Wesela Poznań - Hotel i Restauracja Delicjusz www.delicjusz.pl
    • barbara265 Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 24.01.10, 13:09
      Bardzo polecam MARKIETANKĘ w Domu żołnierza ul.Niezłomnych super
      sala ,obsługa,centrum Poznania,jedzenie wyśmienite .Byłam tam na
      weselu i balu absolutoryjnym .
    • blond25 Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 26.01.10, 21:51
      Byłam na weselu rok temu w Zajeżdzie u Dudziarza w Kościanie.Bardzo mało płacili
      bo ok 135za osobe w tym ciasto tort i soki.restauracja bardzo ładna miła
      obsługa sala do tańczenie tez całkiem całkiem.Wez policz czy będzie ci sie
      opłacało robić na własną ręke:] i życze powodzenia:] A jeśłi hodzi o wynajem
      samej sali z kuchnia to jest w Tomiczkach niedaleko Stęszewa koleżnaka miała w
      pażdzierniku za wynajem prąd i śiatło wyszlo ok 500zl.jesli masz wesele zima
      musisz policzyc takze wegiel:]
    • paulinakow Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 11.02.10, 13:47
      To ja może podziękuję twórcom forum smile
      Znalazłam Tu wiele cennych informacji i dzięki temu mój ślub był cudowny !!!
      Chociaż korzystałam także z innej strony na której opisany był
      ślub i wesele , to i tak baaaaardzo Wam
      dziękuję za te piękne chwile smile
      Na pewno polecę Was moim znajomym smile
      Pozdrawiam i ściskam mocno smile
    • jagusia84 Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 03.03.10, 12:45
      Niebawem zostanie otworzony HOTEL REMES **** SPORT & SPA w Opalenicy (ok. 30 km od Poznania). Rozmawiałam z Dyrektorem Hotelu gdyż sama jestem zainteresowana zorganizowaniem wesela i mają bardzo atrakcyjne ceny i wolne terminu na 2010r.(nawet na maj, czerwiec). Ja już wstępnie zarezerwowałam na 2011.
      www.hotelremes.pl
    • zirgasar Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 24.08.10, 19:30
      Witam.
      Polecam do wynajęcia sale w Poznaniu - Szczepankowo.
      Sala przystosowana na 40 osób, powierzchnia około 100 m2. idealna na imprezy
      typu urodziny, komunie, niewielkie wesele czy konferencje.
      Więcej informacji:
      e-mail: zirgas@wp.pl

Tel. 511 370 910 - Koronowski Mariusz

Poznań ul. Skibowa 29

Pozdrawiam
    • gosik-sosik Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 26.10.10, 13:47
      Witam, ten wątek niech będzie przestrogą dla wszystkich Młodych Par, które szukają lokalu na swoje wesele.. Podzielę się z Wami jak wygląda przyjęcie weselne w restauracji Ogród Smaków w Chludowie.
      Od razu zaznaczam, że nie jestem konkurencją- to obiektywne spojrzenie okiem gościa. Sala weselna jak i restauracja jest naprawdę piękna ale na tym pozytywy się kończą. Zacznijmy od obiadu. Jeżeli proponują wam 2,5 kawałka mięsa na osobę- to podzielcie to przez 2.. Do tego mięso niesmaczne, nieświeże, ociekające tłuszczem i ogólnie wyglądające odrażająco.. Było tego tak mało, że gdy dzieci wzięły po kawałku- dorośli zostali z niczym.. Zimne przekąski to patera schabu w galarecie i sałatka grecka..
      Ciasto i tort Para Młoda zamawiała osobno więc bez zastrzeżeń ale i to musieli popsuć. Tort wjechał bez żadnego porozumienia z orkiestrą, bez muzyki i całej ładnej oprawy. Kelnerki go podzieliły a kawy na stołach brak.. goście tort zjedli a kawy nadal brak.. Po czym zaczęły ją nosić od stołu gdzie siedziały dzieci (!!!) i kilku dorosłych.. A rodzice Młodych siedzieli i czekali, czekali.. aż dostali kawę na końcu!!! Nigdy nie pracowałam jako kelnerka ale to co zrobiły nawet dla laika jest nie do pomyślenia!
      Kelnerki stanowczo do wymiany- niedoświadczone, niereprezentacyjne, tempo pracy fatalne, jakby robiły łaskę, że cokolwiek zrobią. Na koniec punkt programu - zachwalane przez obsługę- golonki.. Śmierdzące, niesmaczne, spieczone i z kłakami!!!! Całokształt organizacji doprowadził Panią Młodą na koniec do płaczu- więc wyobraźcie sobie co czuła.. Żegnając gości z wstydem przepraszała..
      Teraz drogie Pary Młode prośba: Jeśli szukając lokalu na wesele bierzecie pod uwagę jego wygląd to zastanówcie się czy to naprawdę ważne.. Dla gości i własnego dobrego samopoczucia ważniejsza jest umiejętność organizacji takich przyjęć i smak potraw niż ogród czy wystój sali.. Nie wierzcie we wszystko co mówi wam przed weselem obsługa Ogrodu Smaków bo mijają się z prawdą. Dla mnie ta restauracja to porażka- która zepsuła najpiękniejszy dzień w życiu Młodej Pary..
      • dena-rius Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 21.01.11, 17:54
        Czy byliście zadowoleni z przyjęcia weselnego w hotelu Remes Opalenica?
        Czekam na Wasze opinie
      • kaktus47 Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 29.01.19, 13:36
        Po tylu latach nic się nie zmieniło. Organizacja imprez np w niedzielę, dosłownie jeden na drugim. Upychanie na siłę kogo się da. Omijać z daleka. Coś koszmarnego. Byłem raz na imprezie i tragedia. Na sali, na której powinno być w miarę luźno zmieszczono 3 imprezy. Szefowa chodziła i uciszała ludzi, żeby nie przeszkadzali innym. Nigdy więcej !!!
    • jolciapolcia79 Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 26.02.11, 14:35
      Robilam wesele w niezwyklym miejscu! palac w Popowie ok 50km od Poznania... ok. moze nie bylo tanio(ok.250zl na osobe) ale dostalam to czego pragnelam w tym dniu. Atmosfera jak z bajki o królewnie Sisi...pieknie pieknie pieknie wink)
    • duolecho Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 05.11.11, 12:17
      kakusia29 napisała:

> Witam,
      >
      >
      > rozpoczynam swoje przygotowania do ślubu. Wyczytałam na forum, że można
      > ograniczyć koszty wynajmując salę z zapleczem kuchennym i zatrudniając
      > kucharkę. Nie wiem tylko gdzie szukać! Znacie może jakieś sale w Poznaniu lub
      > okolicach? Może i jakąś kucharkę godną polecenia???!!! Będę wdzięczna za pomoc
      Witam!
      kto tak myśli, to pomyłka! Koszty takie same, okaże się po fakcie... smile
      Pozdrawiam
      Leszek
    • danielzasina Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 07.11.11, 19:28
      Bywam w różnych salach przy okazji fotografowania ślubów, ale na ogół nie wiem ile "młodzi" płacą za salę. Wiem natomiast, że są sale, które warto omijać nawet za darmo.
      Z tych wyglądających na tanie mogę polecić Wierzbak, Trojka, Exploris...
      Fajna atmosfera jest w Dakowskim Dworze, ale to raczej na małe wesele.
    • eweweweli Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 27.10.21, 08:41
      Bardzo ładne wesele zorganizowali mojej koleżance w sali weselnej Finezja w Turku. Sala elegancka i komfortowa, jedzonko pyszne i obsługa jak należy.
    • anianeaneta Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 12.11.21, 20:08
      Ja si świetnie bawiłam w karczmie Biesiadnej. Przygotowali eleganckie wesele. Duża i przestronna sala bankietowa. Jedzeni pyszne, wspaniałe ciasta. Obsługa na medal. Po prostu super zabawa
    • dominikmocko Re: Sala do wynajęcia- Poznań i okolice - poszuku 03.08.22, 11:48
      W Poznaniu jest wiele sal weselnych, które mogą sprostać Twoim oczekiwaniom. Wystarczy, że zerkniesz na: www.gdziewesele.pl/poznan a na pewno coś znajdziesz dla siebie smile
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka