Gość: joma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:22 mój prywatny ranking seriali: 1. Gotowe na wszystko 2. Licencja na wychowanie (mam nadzieję ze bedzie drugi sezon) 3. Bracia i siostry 4. Usta usta a jakie są wasze typy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 16.06.10, 18:30 1. gotowe 2. usta usta 3. seriale comedy central: wpisuje razem, bo oglądam chętnie po dziesięc razy każdy odcinek jak leci: " my wife and kids", jim wie lepiej, tak kochanie, jak poznałem waszą matkę, kasia i tomek, wszyscy kochają raymonda, dharma i greg, i nowy serial z tą aktorką ale nie pamietam nazwy, 8 prostych zasad inna kategoria, to polskie tasiemce, ktore chetnie ogladam w jesienne i zimowe wieczory - na wspolnej, m jak milosc ostatnio wieczorami leci seks w wielkim miescie, nie widzialam tego wczesniej i przyznam, ze coraz bardziej mi sie podoba ze starych, ktorych dawno nie widzialam, z checia obejrzalabym ally mcbeal, bo bylam fanką i polskiego pitbulla - ktory jest dla mnie najlepszym serialem kryminalnym jaki kiedykolwiek powstal Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 16.06.10, 23:25 vandikia napisała: > z checia obejrzalabym ally > mcbeal, bo bylam fanką i polskiego pitbulla - ktory jest dla mnie > najlepszym serialem kryminalnym jaki kiedykolwiek powstal Podpisuję się pod Ally i Pitbullem, w jesienne wieczory chętnie zrelaksuję się przy drugiej serii Hotelu 52 Odpowiedz Link Zgłoś
my-name-is-blond Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 17.06.10, 08:46 1. House (ciagle mnie zaskakuje - pozytywnie) 2. Gotowe na wszystko (scenariusz!) 3. According to Jim (Belushi!) 4. Licencja na wychowanie (inteligentnie smieszne - w polskich serialach to rzadkie) 5. Alternatywy (kultowe) 6. Ranczo (ogladam kolejna powtorke i dalej mnie bawi - tak wiec: kultowe także) 7. Camera cafe (ogladam powtorki w Comedy Central i ma radoche). Także w podobnym stylu 'Sex FM' puszczane w TV4. No OK, 'Love bugs', czyli 'Kasia i Tomek' tez moga byc, choc mam alergie na Brodzik :) Odpowiedz Link Zgłoś
galtom Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 18.06.10, 09:25 1. Rescue Me (aktualnie kilka epizodow dostepnych na hulu.com) 2. Californication - ruleZ! 3. Desperate H. - ostatni sezon - super! 4. V 2010 (jest na hulu) 24 Parenthood True Blood - wlasnie zaczal sie 3 sezon!!!! :-) Friends Alley McBeal 6 feet under Family Guy Queer as Folk - OGIEN! X - Files (pierwsze sezony) ER (pierwsze sezony) House (pierwszy sezon - potem jest ciagle to samo) + polska klasyka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 18.06.10, 10:32 Przyjaciele, Gotowe na Wszystko, On ona i dzieciaki, Jim wie lepiej, Allo allo, Cold Feet (pierwowzór Usta Usta), Family Guy, Camera Cafe, Ranczo też jest dobre... The best - "Przyjaciele", a tak to trudno mi wskazać kolejność. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 18.06.10, 13:44 Z zagranicznych: Przyjaciele Chirurdzy Plotkara Jezioro Marzeń Z polskich: Tancerze momentami M jak miłość jak akurat uda im się ciekawy scenariusz napisać Londyńczycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. IP: 85.222.87.* 19.06.10, 07:26 1. Miasteczko Twin Peaks 2. CSI Miami za kolorystykę :D 3. pierwsza seria Oficera 4. Gwiezdne Wrota - te sezony z MacGyverem 5. szwedzka seria Wallandera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. IP: *.icpnet.pl 19.06.10, 12:37 1 House 2 Strażnik teksasu 3 codzienna 2 m 3 4 Miodowe lata 5 dowody zbrodni 6 bez śladu 7 barwy szczęścia (w roku nie widziałam) 8 Licencja ( może zajrzę trochę na powtórki) choć wszystkie odcinki widziałam zresztą w necie też są 9 ostry dyżur ..... Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 26.06.10, 21:33 1) Gotowe na wszystko 2) True Blood 3) Dr. House 4) Rzym Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: 1. Gotowe 2. Licencja 3. Bracia i siostry 4. 27.06.10, 09:09 greys anatomy private practice house lipstic jungle gossip girp niekoniecznie w tej kolejności:) Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Do tych co lubią Plotkarę 04.07.10, 09:00 Powiedzcie mi, za co lubicie ten serial? Widziałam 1szy sezon, z nudów zupełnie, oglądałam licząc na to że się rozkręci i wreszcie zacznie dziać się coś konkretnego. Dla mnie to wielki piece of crap! Zupełnie odrealniony serial, ze scenariuszem pisanym przez kogoś o nastoletniej, niespełnionej fantazji. Wątki banalne, budzą śmiech, a częściej żal. Gra tych "dzieciaków" - no comment. Dlatego pytam, czemu niektórzy z Was tak wysoko umieścili ten serial. Bo dla mnie to zupełnie niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś