Gość: vampireskiert IP: 212.160.172.* 10.08.10, 23:21 Wlasnie dzis zobaczylam 8 odcinek 3 sezonu i jakos tak mi chyba zabraknie odcinkow na zakonczenie wszystkich watkow....czy sa jakies szanse na 4 sezon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: Czysta Krew -3 sezon juz sie konczy czy bedz IP: *.net.stream.pl 11.08.10, 10:41 Masz na mysli True Blood? Jesli tak, to 4 sezon jest wlasnie w trakcie wyswietlania w USA. Browse your net :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czysta Krew -3 sezon juz sie konczy czy bedz IP: 57.66.195.* 11.08.10, 15:04 bzdura. w USA na HBO wyswietlaja wlasnie 3 sezon. co do 4 tez mam nadzieje ze bedzie ale kiedy nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Czysta Krew -3 sezon juz sie konczy czy bedz IP: *.net.stream.pl 11.08.10, 16:04 Oczywiscie, ze tak. Wyswietlany obecnie sezon jest 3, cos mi sie numerki pomieszaly. Z tego, co przeczytalam, to 4 sezon bedzie na pewno (tym razem motywem przewodnim maja byc czarownice) i zwyczajowo jego emisja zacznie sie w wakacje, czyli za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Czysta Krew -3 sezon juz sie konczy czy bedz 11.08.10, 19:28 Mam nadzieje, że 4 jednak nie będzie. Pierwszy i drugi sezon byly świetne, trzeci jest zdrowo przesadzony, - chyba skończyły się pomysły. Ósmy odcinek 3 sezonu był chyba najgorszy ze wszystkich. Czworka, przypuszczam to będzie porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Czysta Krew -3 sezon juz sie konczy czy bedz 11.08.10, 21:28 sueellen napisała: > Pierwszy i drugi sezon byly świetne, > trzeci jest zdrowo przesadzony, - chyba skończyły się pomysły. Ósmy > odcinek 3 sezonu był chyba najgorszy ze wszystkich. A konkretnie? Czemu jest do kitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polański Re: Czysta Krew -3 sezon juz sie konczy czy bedz IP: *.zs1.edu.pl 16.08.10, 11:38 Ja tam zawsze sprawdzam na Jak tam nie ma jakiegoś serialu/filmu tzn że nie został jeszcze nakręcony :P Odpowiedz Link Zgłoś