Dodaj do ulubionych

Internat (el internado laguna negra)

26.09.10, 22:12
Witam, kto z Was oglądał, ogląda ten serial na axn? Wyjątkowo ciekawy przynajmiej dla mnie. Teraz dosyć pózno jest puszczany o północy, 4 seria, wcześniej chyba wcześniej był emitowany, nie oglądałam wcześniej , bo nie miałam tego kanału, oglądam od 3 serii i trochę mi zajęło zorientowanie się o co chodzi, (dużo wątków) ponieważ jest pózno nagrywam i oglądam o normalnej porze. W październiku w Hiszpanii finałowy odcinek 7 serii.
Obserwuj wątek
    • daje_co_mam :) 27.09.10, 14:23
      W linku z mojej sygnaturki znajdziesz wczesniejsze serie po polsku. Dorzucam na biezaco pozostale odcinki.
      • ania7718 Re: :) 27.09.10, 19:31
        Dzięki, a nie wiesz przypadkiem kiedy V seria będzie w Polsce ? Na youtube oglądałam fragmenty 7 tej co jest emitowana w Hiszpanii, trochę rozumiem , ale akcja tak dynamiczna, dużo się dzieje i są nowe postacie. Jednak nie da się tego oglądać wybiórczo.
        • daje_co_mam Re: :) 29.09.10, 14:24
          Nie wiem.
          Wczesniej 1 i 2 lecialy w niedziele w wakacje na AXN. 3 i aktualnie czwarta leci o normalnej porze na AXN Crime zdaje sie. A przynajmniej tam leciala 3 seria. Czemu 4 puszczaja w nocy to nie wiem. Generalnie zenada.
    • Gość: Aga Re: Internat (el internado laguna negra) IP: 213.25.104.* 01.10.10, 16:50
      tak ja oglądam i sie bardzo wciągnęłam;p
      • ania7718 Re: Internat (el internado laguna negra) 01.10.10, 18:55
        Ja nie licze już na obejrzenie w tv, odcinki sa w necie. Zanim się axn zdecyduje puścić następne sezony to ja już obejrze wszystkie,
        • amused.to.death Re: Internat (el internado laguna negra) 01.10.10, 19:52
          ja obejrzałam 6 sezonów - zaraz zacznę 7.
          Hmm...na początku bardzo mi się podobał, potem już trochę jak dla mnie przesadzili z ilością wątków i brakiem jakiegokolwiek prawdopodobieństwa w czymkolwiek. Ale nadal oglądam:D - i przekonuję się, że to po to, aby język ćwiczyć:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka