shatmach 08.11.10, 22:51 Nowy sezon startuje 28 listopada (pewnie o 20:00). Nie mogę się doczekać. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga doris Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.10, 23:20 Eeee tam, na shows.pl już 7 odcinek 7 sezonu leci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 11:59 A na VOS w N leci już 6 odcinek... Że, o 6 odcinku Dr House VII nie wspomnę... I to wszystko za 30,- PLN miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzwa Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: 109.74.111.* 09.11.10, 12:20 "A na VOS w N leci już 6 odcinek... " Jaki VOS??? VOD chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 12:24 Bystrzacha z Ciebie! Pewnie, że VOD... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 09.11.10, 12:35 Nie oglądam seriali w sieci i nie zamierzam dodatkowo płacić za ich oglądanie w VOD, a więc zaczekam na FOXlife. Tam mam jakość HD! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 09.11.10, 13:54 jak wpiszesz w gooole "gotowe na wszystko online" to pojawia sioę stronka z "i" z przodu, tam masz najnowsze odcinki i w bardzo dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.kalisz.mm.pl 23.11.10, 14:01 kobieta jako lektor w tym filmie to najgorsze co moze byc nie da się tego ogldać D N O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.kalisz.mm.pl 23.11.10, 14:02 kobieta jako lektor w tym filmie to najgorsze co moze byc nie da się tego ogldać D N O KTO TO W OGOLE ZAAKCEPTOWAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 17:23 wszystko na biezaco jest juz dawno w sieci..na seriale online dzisiaj dodali juz 7 odcinek z napisami, ktory premiere mial w stanach kilka dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.toya.net.pl 09.11.10, 18:55 Może i są wszystkie, ale na TEJ stronie są limity. Mam ip publiczny więc resetowanie połączenia nic nie daje. W wakacje działało bez limitów streamo i tvmv ali i na nich trzeba teraz płacić. I jak to obejść??? Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 09.11.10, 19:11 www.serialeonline.pl/category/142/sezon-7 za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Free IP: *.toya.net.pl 09.11.10, 20:30 Za free jeśli wyślę sms ;) A megavideo ma limity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Free IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:49 ale ludzie problemy stwarzacie - limit włacza sie po 70 min i trzeba poczekac ok 50 min zeby znowu ogladac..a jak ktos ma np neostrade to wystarczy sie rozłączyc na chwile i limit sie omija Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: Free 09.11.10, 22:11 jaki sms? Na serialeonline? Ja nic nei wysylalam, nic nei placilam. A serial trwa 40 min, wiec zaden limit mi nei straszny (no chyba, ze ktos hurtowo oglada, to musi przetrwac ta nieszcesnie dluzaca sie godzine...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Free IP: *.cpe.ge-0-2-0-1109.arcnqu2.customer.tele.dk 21.11.10, 05:58 Po pierwsze jaki masz limit w serialu co trwa 45 min ??? Po drugie wrzucto.pl zakładka TV wklejasz link z megaupload i limitu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
galtom Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 21.11.10, 09:36 Gotowe na wszystko mozna ogladac legalnie, bez limitow, stresow i szukania (jak zreszta wiekszosc nowosci) na amerykanskim hulu. TOR - i IP z USA - dla wytrwalych Proxy - i IP z USA - dla cierpliwych i odwaznych VPN - dla wygodnych W przypadku uslugi z ktorej korzystam z pakietami IP z USA sa jeszcze IP z UK wiec ma sie tez dostep do BBC, ITV, 4oD i Channel 5. A jak chcecie wiedziec co na takim hulu mozna na biezaco ogladac (sa tez anglieskie napisy dla chetnych) kliknijcie tu: Jak wygodnie oglądać ulubione seriale na HULU.com ? - BLOG Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 23.11.10, 11:50 Emisja na FOXlife w najbliższą niedzielę jednak dopiero o godz. 22:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamcie Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.home.aster.pl 24.11.10, 08:49 A kiedy powtórki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasica19840605 Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 11.01.11, 15:56 Ja tam i tak na bieżąco ściągam zaraz po emisji amerykańskiej. Nie chce mi się tyle czekać na polską emisję i oglądać tego serialu gdy na internecie juz wiele mięsięcy wczesniej dowiem sie co sie dzialo.... jak pozniej wychodzi w polsce dvd to kupuje ale na biezaco ogladam sciagajac z neta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.11, 19:56 Ale przewidująca ta seria... zagadkę nr 1 czyli kim jest żona Paula rozwiązałam od razu w 1 odcinku z jej udziałem... Co komnbinuje sam Paul też nie było trudne do wymyślenia :) Ale trzeba przyznać że i tak jest baaaardzo ciekawie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 15.01.11, 22:41 a ja zaczelam ten serial ogladac dopiero od tej serii i trudno mi sie jeszcze polapac. za co np siedzial w wiezieniu byly mieszkaniec Misterial? kim jest matka jego zony? odwiedzila ja w wiezieniu w ostatnim odcinku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.11, 23:15 Nie Misterial tylko Visteria Lane ;) Paul Young siedział w więzieniu za zabicie właśnie matki jego żony, ona udawała własną śmierć ponieważ była pewna że zabił jej siostrę a nie umiała tego udowodnić... Jak to się wydało to właśnie ona poszła siedzieć a Paula wypuścili... Oczywiście Paul zabił jej siostrę ale nie było na to dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 16.01.11, 14:50 Nie Visteria tylko Wisteria... Serial fajny, ale z każdą serią coraz bardziej naciągany. Obejrzyj od początku: shows.pl/serial/gotowe-na-wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Gotowe na wszystko 7 na FOXlife 16.01.11, 19:12 ok, dzieki za wyjasnienia i poprawke. Wisteria - zakodowałam, A dlaczego on ją zabił? Odpowiedz Link Zgłoś