Dodaj do ulubionych

Ewa - nowa, ta od Łukasza (MjM)

18.11.10, 08:52
Czyli córka nowej sąsiadki od potłuczonych jajek, która będzie zaginac parol na Łukaszka.
Słuchajcie, ona chodzi do 2 klasy liceum, czyli ma mieć ok.18 lat. Czy wam tez wygląda na grubo po dwudziestce? Dałabym jej co najmniej 25 lat. Czy naprawdę nie ma już młodszych aktorek, bardziej wiarygodnych w roli nastolatek?
Obserwuj wątek
    • bonnie75 Re: Ewa - nowa, ta od Łukasza (MjM) 18.11.10, 08:56
      A cz Ty wiesz, jak wygladaja teraz, dajmy na to gimnazjalistki? Ze o licealistkach nie wspomne...
      Czasy nieumalowanych, skromnie ubranych i niewinnie wygladajacych mlodych podlotkow odeszly w niepamiec. Teraz dziewczynki tak wlasnie wygladaja - jak swoje wlasne matki niestety.
      I pewnie kastingowcom z Mjm o tym wiadomo :-)
    • iza232 Re: Ewa - nowa, ta od Łukasza (MjM) 18.11.10, 11:57
      A mnie interesuje dlaczego oni polecieli zaraz kupic nowe warzywa. Czy nie mozna było umyć tych marchewek i jabłek? Zaraz trzeba było wszystko wywalać.
      • railly Re: Ewa - nowa, ta od Łukasza (MjM) 18.11.10, 13:22
        Ale jajka były juz raczej nie do użytku, więc poszli kupić nowe.
    • zani1984 Re: Ewa - nowa, ta od Łukasza (MjM) 18.11.10, 15:23
      najważniejsze, że na łukasza wszystkie lecą:P
    • Gość: anika Re: Ewa - nowa, ta od Łukasza (MjM) IP: 195.117.137.* 18.11.10, 16:16
      Ma to po mamie:)
    • Gość: xyz Re: Ewa - nowa, ta od Łukasza (MjM) IP: 93.159.143.* 18.11.10, 18:21
      A ja wam powiem, że w ostatnim odcinku po raz pierwszy pomyslałam, że z Łukasza może wyrosnąc przystojny mężczyzna. Dotychczas wydawał mi się strasznym nastolatkiem, takim baaardzo odrzucającym z wyglądu. A teraz widzę, że trzeba mu dac jeszcze 3-5 lat i moze być ciacho:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka