Dodaj do ulubionych

ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2

IP: 95.74.239.* 23.12.10, 06:41
Wielki powrót bohaterów „Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym”. Była dziewczyna Czarka Mończyka, Ilona, odsłania kulisy bycia tancerką erotyczną. Tymczasem Czarek zakochany po uszy

www.balladafilm.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Pyzia Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 IP: 193.201.167.* 23.12.10, 08:09
      a gdzie to nadaja?
      • Gość: / Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 10:52
        przeciez jest link podany
        • Gość: pyzia Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 IP: 193.201.167.* 23.12.10, 11:56
          dzieki
        • Gość: gosc Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 IP: 95.74.201.* 26.12.10, 06:29
          www.balladafilm.pl
    • Gość: ghg Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 IP: 178.217.140.* 23.12.10, 16:23
      a nadają tą drugą część w tv? pytam z ciekawości.

tak, widzę link
      • kaska82 Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 26.12.10, 13:54
        Ten portal jest odpowiedzią na pytania i prośby widzów, a telewizja nie jest zainteresowana dokumentami. Szkoda, że to tylko jakieś kilkuminutowe kawałki. I tak się dziwię, że bohaterowie zgodzili się na ponowny występ przed kamerą, bo wielu nie było zachwyconych tym jak ukazano ich w "Balladzie". Czy drugą częścią też zajmują się Morawscy? Czy to będą tylko jakieś popłuczyny z dwoma bohaterami na krzyż i próba zbicia kapitału na "jedynce"?
        • kaska82 Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 05.01.11, 22:35
          Dziś wrzucono do sieci drugi fragment. Pomarszczony masakrycznie Rysio i Cezar próbujacy zwerbować nieświadomą Mongołkę. Póki co jestem troszkę zawiedziona. Mończyk kolejny raz zrobi sobie reklamę i na tym się skończy. On jest jeszcze bardziej bezwstydny niż w pierwszej części, wie że nikt mu nic nie zrobi i nie musi już udawać wielkiego znawcy świata mody. Szkoda, że zrezygnowano z komentarza zza kadru.
          • karen64 Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 05.01.11, 22:57
            no właśnie,czemu Mończyk jest bezkarny???
            obejrzałam ponownie wszystkie odcinki Ballady i krew się we mnie gotuje jak go widzę...
            przeraża mnie również bezmyślność matek wpychających swe córki w jego świat...
            • Gość: kaska82 Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 IP: 94.254.196.* 06.01.11, 08:51
              Organizowanie pokazów erotycznych, walk w w kiesielu nie jest karane. Nawet jeżeli biorą w tym udział 14-latki to facet sprytnie działa na granicy prawa i można muskoczyć. Jeżeli epilog będzie pokazywał tylko Mończyka, Rysia, Ilonę i Naturalną, a do tego parę nowych twarzy to kicha. Najbardziej interesują mnie losy tych dziewczyn, których tam zapewne nie będzie : (. Nowe twarze "agencji" Mończyka zapewne, w przeciwieństwie do tych z 2003 roku, wiedzą w co się pakują (wyłączając tę egzotyczną piękność). Facet zresztą chwalił się, że po emisji pierwszej części wiele dziewczyn waliło do niego drzwiami i oknami wiedząc co wchodzi w gre. Mończyka zna już przecież cała Polska. Facet wykłada więc kawę na ławę i nie musi już nawet udawać wielkiego agenta "Teatru tańca i mody".
          • Gość: milusia Re: ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 17:37
            A mnie interesują losy tych ludzi, których pokazują Balladzie 2. Poza tym oblechem, Mończykiem może, chociaż z drugiej strony interesuje mnie fenomen tych naiwnych, które do niego trafiają. Ciekawi mnie kiedy Mończykowi noga się podwinie. Strasznie jestem ciekawa jak Ilona w końcu wyląduje? Interesuje mnie sam mechanizm wychodzenia z tego striptisowego nałogu, czy jej się w ogóle to uda? I jak tam trafiła. Podoba mi się to stopniowe odsłanianie (w kolejnych odcinkach) tej drogi, tych jej zmagań. Ponieważ mam pełno własnych spraw na glowie, nie irytują mnie te krótkie odcinki, co więcej - uważam, to za wielki atut. Chcę, sobie wchodzę, nie zajmują dużo czasu, a relaksują. Ciekawa jestem tez jak Joanna Naturalny ułożyła sobie życie, co u niej? Jakaś książka? Podobno się rozwiodła,ciekawe czy o tym coś będzie. Nie sądzę, żeby autorom udało sie dotrzeć do wszystkich bohaterów pierwszej ballady, ale z zainteresowaniem ogladam to co jest. Chociaż.... odkryłam, że na You Tube BalladaFilm ma swoją stronkę i jest tam Dana z Bydgoszczy, Tina Turner dla ubogich, widziałyście? Chyba lepiej wygląda niż w pierwszej Balladzie. Nie wiem tylko dlaczego tych fajnych filmików nie puszczają na swoim portalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka