Dodaj do ulubionych

Tani Netflix? Gdzie kupić?

12.11.18, 13:00
Witam forumowiczów. Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, więc proszę o poprawę w przypadku błędu. Kiedyś kupowałem konto do netflixa na allegro za około 10 zł. Później miałem przerwę i teraz chciałbym powrócić ponieważ z tego co wiem jest już 2 sezon mojego ulubionego serialu "Ozark". Niestety na allegro nie ma żadnych ofert netflixa :( Dlaczego tak jest? I czy jest jakaś stronka gdzie ewentualnie mógłbym zakupić takie konto w tańszej cenie? Dzięki.
Obserwuj wątek
    • filmherose Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 12.11.18, 13:12
      Netflix zginął już w sierpniu z allegro. Allegro wprowadziło zakaz sprzedaży tego typu produktów. Ja aktualnie kupuję konta na
      premium.ihuh.pl

Wszystko bezproblemowo, mogę Ci polecić. Ewentualnie możesz zrobić sobie sam ;)
    • mrfriend19 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 12.11.18, 13:44
      Czasami da się jeszcze kupić na allegro ale trzeba być szybkim. Nie polecam kupowania kont na allegro dłuższych niż miesiąc ponieważ użytkownicy szybko znikają i w przypadku zablokowania konta nie ma z nimi kontaktu ps. Ozark jest świetne :)
    • monikas57 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 24.11.18, 21:36
      Ja kupowałam z tego linku:
      premium.ihuh.pl/pl/strona-glowna/21-netflix-4-k-ultra-hd-netflix-za-darmo-7.992.html

Bez zarzutu. Co do serialu to jakoś mi ten Ozark się nie podobał. Obejrzałam 1 sezon ale był dla mnie średni więc nie oglądałam już drugiego sezonu. O wiele bardziej spodobał mi się "Orange".
      • szwampuch58 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 27.11.18, 12:27
        za darmo to po pysku nawet nie dostaniesz
    • slawkomen74 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 25.11.18, 09:50
      Dziękuje wam wszystkich za info. Działa! Co do "Orange" to mi jakoś właśnie nie pasuje ten serial. Obejrzałem 2 odcinki i podziękowałem ;)
    • tralka34 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 27.11.18, 15:04
      Tani netflix ma jednak swoje wady również. Konta są często blokowane. Aby konto nie zostało zablokowane trzeba wykonać szereg czynności aby "zamaskować" swoje ip itp. Czy warto? Zależy... Jeżeli stać Cie na Plazmę za 10 tys to chyba bez sensu jest kupowanie taniego netlixa z 7 zł :) Lepiej zapłacić 52 zł i mieć spokój. Nie sądzicie?
    • xdamon24 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 27.11.18, 15:58
      Nie. Lepiej kupić za 8 zł Netflix i tak się dostaję gwarancję i tak. 52 zł to jednak już spora sumka. Ew. współdzielić z kimś xd
    • katrina435 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 28.11.18, 21:47
      Ja cały czas kupuje na allegro ale są problemy tak jak wspomniał mrfriend19. Kupisz konto u sprzedawcy a za chwilę sprzedawca jest zablokowany. Jak jest uczciwy to Ci pomoże jeżeli konto zostanie zablokowane. Jeżeli nie jest to... Może zacznę kupować na wyżej wspomnianej stronce. Ważne, że jest tani netflix ;)
    • neoman23 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 29.11.18, 11:10
      Polecam kupić na
      www.netflix.com

XD
    • cris7ron Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 29.11.18, 11:17
      Podpinam się również do pytania. Mi chodzi jeszcze aby netflix działał koniecznie na SMART TV. Ktoś coś wie na ten temat? ;)
    • markate Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 08.03.19, 21:56
      Ja od siebie mogę polecić sklep : kontapremium-24.pl/

Kupuje co miesiąc i na razie bez zarzutu . Działa na telewizorze, konta za 10 % ceny także dosyć atrakcyjne.
    • justme23921 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 14.03.19, 13:05
      Ja zawsze kupuje w tym sklepie konta-premium-24.sklep.automater.pl/

Działą na smart TV, bardzo szybko odpisują na wiadomości. Konta wysyłane są z automatu.
    • nowak-john45 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 15.03.19, 11:10
      ja narazie mam jeszcze 3 miesiace gratis ale juz szukam jakiejs opcji jednak duzego wyboru nie ma
      • julka192 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 13.06.19, 11:17
        sprawdź wygrajnetflixa.pl
    • sabina.gorna Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 15.03.19, 13:43
      Jeśli wykupisz 4 konta za 52 złote to masz 13 złotych za konto, a to chyba nie jest duży koszt
    • naturally_soft Polska pierwszym krajem, w którym Netflix wyłączył 21.03.19, 23:20
      ...darmowy okres próbny.

Netflix działa na polskim rynku od 3 lat i od początku oferował dla nowych użytkowników 30-dniowy bezpłatny okres próbny, po którym można zrezygnować bez konsekwencji z usługi lub kontynuować ją za opłatą zgodnie z wybranym wariantem (podstawowym, standardowym lub premium). Takie rozwiązanie jest częste w abonamentowych serwisach streamingowych - bezpłatny miesiąc zapewnia HBO GO, a tydzień - Amazon Prime Video. Okazało się właśnie, że akurat w naszym kraju Netflix postanowił wyłączyć darmowy okres próbny. Teraz od początku trzeba płacić za jego serwis streamingowy. Dlaczego?

Nie jest tajemnicą, że niektóre osoby nadużywają oferty darmowego testu usługi i po upływie miesiąca zakładają nowe konto w serwisie streamingowym na inny adres e-mailowy, a jeśli trzeba - nawet na inną kartę kredytową. Dzięki temu nieuczciwemu "trikowi" miesiącami mogą korzystać z biblioteki serwisu streamingowego bez opłat. Przynosi to straty dostawcom treści, nie dziwne więc, że są podejmowane próby ukrócenia tego procederu. Tym bardziej, że wielu Polaków, również majętnych. uwielbia oszczędzać na różne sposoby, nie zawsze uczciwie. Netflix postanowił zareagować w sposób radykalny, choć wyłączenie darmowego okresu próbnego tłumaczy innymi względami.

- Testujemy dostępność i czas trwania bezpłatnej wersji próbnej, aby lepiej zrozumieć wartość platformy Netflix dla użytkowników. Testy te zazwyczaj różnią się pod względem czasu ich trwania i regionów, w których występują. Nie muszą też oznaczać wprowadzenia testowanych zmian na stałe - napisano w oświadczeniu, które otrzymała redakcja portalu Wirtualnemedia.pl z biura prasowego Netflixa.

Na stronie polskiego Netfliksa pojawia się za to następujący komunikat: "W Twoim kraju nie oferujemy obecnie bezpłatnego okresu próbnego. Aby rozpocząć członkostwo, odwiedź witrynę Netflix.com, wybierz plan i preferowaną opcję płatności, wprowadź adres e-mail, wpisz hasło, a potem zacznij oglądać".
    • rukwlaz Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 09.04.19, 13:54
      Zawsze kupuję z oficjalnej strony, ponieważ jest ona wolna od ryzyka, a później dzielę koszty między 2-3 znajomych, więc jest technicznie tani
      • sabina.gorna Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 24.04.19, 15:50
        Najlepsze wyjście
    • eddi Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 10.04.19, 10:35
      Też się własnie zastanawiałam czy dałoby radę jeszcze gdzieś złapać takie okazje.
    • zaglebiak88 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 24.04.19, 20:13
      Zawsze można spróbować wygrać roczny abonament Netflix. Ja wziąłem udział w konkursie tutaj: zobaczto.ml/109016 . A może się uda :)
    • senioryta13 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 13.05.19, 05:23
      czy Polacy zawsze musza kombinowac ?
    • julka192 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 13.06.19, 11:17
      Nie wiem czy opłaca się kupywać. Ja już dwa razy dostałam konto z tej strony - wygrajnetflixa.pl Jedyne co trzeba zrobić to mieć odrobinę szczęścia i podać maila oraz dane. Po wszystkim dostałam konto na maila, z rc abonamentem Netflixa. Warto spróbować. W końcu nic to nie kosztuje :)
    • dorotanawrodska Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 31.07.19, 14:03
      jest wiele opcji np na allegra ale ja bym im nie ufała. Namów kilku znajomych i będziecie mieli po 14 zł :)
    • muflon9314 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 14.10.19, 11:50
      Ja zawsze kupuje w tym sklepie www.ethill.pl

Działą na smart TV, bardzo szybko odpisują na wiadomości. Konta wysyłane są z automatu.
    • fafik11 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 12.01.20, 10:03
      Nie polecam! moje-premium-24.sklep-kody.pl
      Kasa poszła a na kod czekam już 5 dni, brak kontaktu z obsługą.
    • wiolabartosik6 Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 02.03.20, 17:54
      Hej, Ja korzystam z tej oferty konto premium Wszystko działa bez problemu i jest o wiele taniej.
    • vod4u.pl Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 23.04.20, 18:42
      Zapraszamy na VOD4U.PL jesteśmy najdłużej działającym sklepem z netflixem na Polskim rynku.Dopóki allegro zezwalało na sprzedaż takich kont mieliśmy najlepiej ocenianą sprzedaż w dziale netflix.Nasze konta nie są blokowane choć może sie zdarzyć blokada ale jest to naprawde promil,może jedno konto na tysiąc sprzedanych a w takiej sytuacji dostajesz nowe+rekompensata w postaci np.cda premium 14dni :).Nasze konta nie są współdzielone,całe konto należy tylko do Ciebie jest ono Polskie i działa na wszystkich urządzeniach
      ‍ W razie jakichkolwiek pytań prosimy pisać na adres mailowy załączony na stronie.Nie polecam kupować z olx itp. ponieważ często są to konta działające jeden dzień lub niema języka Polskiego a w najgorszym wypadku zostaniesz oszukany.Nasz sklep stawia na prostote żadnych bezsensownych reklam itp. wybierasz produkt>>dodajesz do koszyka>>podajesz maila na który ma przyjść kod>>płacisz dzięki szybkim przelewom od hotpay>>w 2min konto jest u Ciebie.Mamy mnóstwo stałych i zadowolonych klientów zapraszamy i Ciebie
      ‍ VOD4U.PL
      • adapog Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 10.09.20, 13:40
        Własnie czekam, aż zwrócicie mi środki. Konto działało pare godzin a dostepu do email na ktorym bylo konto wgl nie miałem. Narazie nie mam żadnego odzewu od was.
        • adapog Re: Tani Netflix? Gdzie kupić? 10.09.20, 16:38
          dostałem narazie nowe konto zobaczymy co dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka