Dodaj do ulubionych

Netflix za darmo? Jak to zrobić?

29.11.18, 14:24
Witam. Skorzystałem z darmowego okresu netflixa. Bardzo mi się spodobał, ale jak to się mówi:
"Wszystko co dobre to się szybko kończy". Nie bardzo chce mi się płacić bodajże 52 zł za najwyższą jakość netflixa, jaką miałem na okresie próbnym. I teraz moje pytanie brzmi czy est możliwe abym skorzystał kolejny raz za darmo z netflixa? Mam tylko jedną kartę kredytową. Może jest jakiś inny sposób? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • misterni Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 30.11.18, 20:55
      Serio?
      Skąd w ludziach takie podłe cwaniactwo? Miałeś miesięczny okres próbny, to i tak dość długo i miły gest w kierunku klienta, teraz musisz płacić, jeśli chcesz korzystać nadal. A jak ci się nie chce, to nie będziesz oglądał, proste.
      • szwampuch58 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 01.12.18, 18:42
        genetycznie uwarunkowany zlodziej,skad te zdziwko,"Janusze z Grazynkami " tak maja
      • naturally_soft Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 02.12.18, 23:24
        misterni napisała:

> Serio?
        > Skąd w ludziach takie podłe cwaniactwo? Miałeś miesięczny okres próbny, to i ta
        > k dość długo i miły gest w kierunku klienta, teraz musisz płacić, jeśli chcesz
        > korzystać nadal. A jak ci się nie chce, to nie będziesz oglądał, proste.
        >

Szczerze mowiac myslalam, ze to jakas podpucha, zeby kliknac w podejrzany link. Jakim w ogole cudem Netflix jest dostepny "na lewo"? Ze tez te buce ze wszystkiego zrobia biznes, jak z Crocsami z Lidla.
    • donald523 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 08.12.18, 10:40
      Heh a może by tak napisać poradnik "jak robić netflix za darmo" i kasować z tej okazji 1000 zł? ;p
    • naturally_soft Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 08.12.18, 11:26
      Czy moderator moglby przyszpilic informacje, ze tego typu posty nie maja na tym forum racji bytu?
      • cris7ron Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 09.12.18, 10:19
        Ależ dlaczego?! Popatrzymy chociaż na proces dojrzewania cebuli hahha
    • cris7ron Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 09.12.18, 10:20
      Cebula tu! Cebula tam! A ja cebule wszystkie znam!
    • neoman23 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 10.12.18, 12:11
      Szkoda zachodu chłopie...
    • katrina435 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 11.12.18, 11:48
      Lepiej sobie kup gościu ;) Widzisz, że drażnisz większość osób stwierdzeniem "netflix za darmo".
    • tralka34 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 12.12.18, 09:17
      Hahah, Netflix za darmo? A może jeszcze samochód za darmo, dom za darmo, narkotyki za darmo? Co podać? xd
    • neoman23 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 13.12.18, 09:54
      Widzę, że pojazd po gościu niesamowity :D
      • naturally_soft Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 13.12.18, 10:47
        A co? Powinnismy sie na niego zrzucic?
      • misterni Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 13.12.18, 22:35
        Pojazdu chyba nie widziałaś/eś.
    • donald523 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 14.12.18, 09:09
      Ciekaw dyskusja nam się tutaj wywiązała o "netflix za darmo" :-)
    • xdamon24 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 17.12.18, 09:15
      Dobra, zluzujcie ludzie... Możecie nie leczyć na mnie swoich kompleksów? Już sobie poradziłem ;)
      • misterni Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 26.12.18, 18:23
        Kompleksów? LOL.
    • donald523 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 20.12.18, 10:32
      @xdamon Ty geniuszu! :D
    • sandy69 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 13.02.19, 19:18
      Fajna sprawa, można zgarnąć NETFLIX za darmo
      Podaj adres email i wylosuj konto NETFLIX na miesiąc lub na rok, całkowicie za darmo :)

www.netflix.wygrywamy.com.pl

Bez numeru telefonu! Bez prywatnych danych!
      Tylko mail! SPRÓBUJ!

Powodzenia!
    • markate Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 11.03.19, 22:16
      Ja od siebie mogę polecić tą stronkę:konta-premium-24.sklep.automater.pl/

W sumie już trzeci miesiąc używam i jak na razie bez zastrzeżeń, no i działa na SMART TV czego szukałem :P
    • zaglebiak88 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 24.04.19, 20:16
      Może spróbuj wygrać w konkursie rok abonamentu za free :) Konkurs darmowy więc można wziąć udział :) Tutaj link: zobaczto.ml/109016
    • l.czerwinska Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 09.05.19, 16:00
      Nie rozumiem robienie firmy w bambuko... nie dziwne, ze netflix chce wycofac z pl okres próbny za darmo ;/
      • rabel.michael Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 11.07.19, 11:03
        a chce??? :o
    • julka192 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 13.06.19, 11:37
      Na tej stronie można wygrać Netflixa na rok za darmo. Wystarczy potwierdzić maila i podstawowe dane. Codziennie losujemy nowe konta. Zapraszamy na wygrajnetflixa.pl
    • essa331 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 19.06.19, 14:44
      Jest sporo stron w necie gdzie ktoś oferuje wam konta, tylko, że wtedy dość często jest ban itp
      Wejdźcie tutaj: link.do/netflixabo
      Podajecie TYLKO email i podstawowe dane i macie szanse wygrać roczny abonament :) Niby to konkurs więc nie każdy wygrywa, ale rozdają ich naprawdę wiele, sam dzięki nim posiadam konto na netflix, więc spróbujcie. Zawsze możecie zagadać znajomych i potem się dzielić kontem :D
    • xdamon24 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 02.07.19, 08:17
      Nie chcę mi się zakładać kolejnego tematu więc zapytam tutaj. Czy na stronce:
      premium.ihuh.pl/pl/
      Sprzedają jeszcze dostęp do Netflixa i Hbo? Bo nie widzę tego już niestety a kilka razy kupowałem jeszcze niedawno.
      • katrina435 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 02.07.19, 08:24
        Netflix zamienił się na tej stronce w usługę informatyczną a hbo w usługę informatyczną hgo. Też na początku nie wiedziałam o co chodzi ale mi później sprzedawca wyjaśnił. Całkiem miły gość nawet ;)
    • katrina435 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 02.07.19, 08:25
      Widże, że promowanie ofert Afilacyjnych typu "Wygraj Netflixa" idzie wree hahahah polaczki... xd
    • terres Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 20.01.20, 03:15
      netflixa można mieć, może nie tyle 'za darmo', co przy okazji.
      są serwisy, które oferują vouchery na tę właśnie usługę i wbrew pozorom, wcale nie wydajemy w nich
      żadnych pieniędzy, a je zarabiamy, dodatkowo, np. poprzez rejestrację w grach, wypełnianie ankiet, dodawanie opinii, pisanie komentarzy, pobieranie aplikacji na telefon i wiele innych pomniejszych akcji.

takich serwisów jest w necie kilkanaście, m.in. Gamehag
      ten, jeśli już przy nim jesteśmy, daje sporo możliwości zarobku na różnych całkiem przyjemnych akcjach, jak choćby granie w gry, pisanie komentarzy, itp.
      w nagrodę otrzymujemy cash lub wymieniamy na vouchery różnego typu, np. bony do biedry czy wspomniany wyżej
      do netflixa.

---
      good deal is a good deal.
    • klaudia12002.3 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 01.02.20, 11:15
      Hejka, ja sprzedaje takie konta po dużo niższej cenie niż rynkowa, jakby ktoś chciał to zapraszam do mojej grupy na FB, i się dogadamy :) Kliknij aby dołączyć do grupy
    • karolkos22 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 13.04.20, 00:56
      obczajcie stronke socialblade.pl/ full pakiet 4k mają poniżej 20zł i nie blokują kont, sprawdzone bo sam miałem 2 konta miesięczne a teraz roczne kupiłem :P
    • szef_jak_szpieg Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 23.01.21, 13:50
      karty wirutalne z revoult
    • meryluu45 Re: Netflix za darmo? Jak to zrobić? 27.01.21, 21:12
      w życiu za darmo to można tylko w gębę dostać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka