pannaaga999 07.01.22, 10:24 Tamten wątek ,,Barwy szczęścia - lista absurdów" od dawna nieaktywny, więc zakładam nowy. Mam pytanie - ktoś to jeszcze ogląda ;-) ? Czekam na listę absurdów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 13.01.22, 13:57 Oglądam, choć nieregularnie. Dla mnie zdecydowanym absurdem jest Sławka jako gosposia w rezydencji. Niedawno nawet podać do stołu w knajpie nie potrafiła, jak się wzięła za gotowanie, to kuchnię spaliła, a teraz cały dom ogarnia, karmi i jeszcze ma czas na kąpiele w basenie. No cud, nie kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pannaaga999 Re: Barwy Szczęścia - part II 14.01.22, 14:39 Sławka to ostatnio największy absurd ostatnich odcinków 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pannaaga999 Re: Barwy Szczęścia - part II 20.01.22, 08:37 Idiotyczny, niby ,,kabaretowy" wątek Rysia - Pysia i Żabci - jak się pojawiają, cykam po kanałach. Trwający w nieskończoność trójkąt Oliwka-Agata-Patryk. Mogliby się w końcu pobrać, a nie 200 razy powtarzać zerwane zaręczynki i tak dalej. Durny wątek młodzieży - akcja czytelnicza dobra, ale sam kanał głupi jak... Od jakiś 3 lat zresztą serial głupi i skończyły się pomysły . A kiedyś to był dobry serial Odpowiedz Link Zgłoś
pannaaga999 Re: Barwy Szczęścia - part II 07.02.22, 20:53 Policjant bez legitymacji, w t-shircie i z wątpliwym wisiorkiem ,,Policja". Ba! Wszędzie wszystko widzi i załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 14.05.22, 06:53 Oglądam, ale przestałam robić wpisy w tamtym wątku, bo odzewu brak. 😉 Co do absurdów, łatwiej chyba wymienić wątki, które nie są absurdalne, więc skupię się na tym, co mnie drażni najbardziej. Bożena i ten Rafał, co cały czas knuje. Kajtek i ta cała Lili, co za nim przyjechała. (Ona chyba grała Chinkę Czikulinkę w M jak Miłość?) Tych dwóch idiotów, którzy spalili przyczepę i ogólnie są jak wrzody na doopie. Michalina!!! Boszesz ty mój, co za irytująca postać. I to rozwydrzone dziecko, Emilka. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 16.05.22, 11:40 Kiedyś oglądałam regularnie, teraz co któryś odcinek, więc czasem coś mi umknie. Emilka, mam wrażenie, ostatnio jakby trochę znormalniała chyba. Wkurza mnie za to Bożenka, jakaś rozchwiana emocjonalnie... rozumiem, że jej dziecko porwali, ale dla mnie to ona zawsze trochę dziwna była. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Barwy Szczęścia - part II 24.05.22, 22:57 No ta Bożenka to ehhh Aktorka w każdej roli tak samo jęczy :( okropna maniera A w tym serialu dodatkowo ma rolę kompletnej idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorpaula8691 Re: Barwy Szczęścia - part II 25.05.22, 09:20 Tego juz sie ani ogladac, ani słuchac nie daje.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Barwy Szczęścia - part II 30.05.22, 14:52 Ale waszne sze otsyskala tacia Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 31.05.22, 15:30 lilia.z.doliny napisała: > Ale waszne sze otsyskala tacia > Idiotka zadłużyła się u porywacza na 1.5 miliona, ale przeciez ona wszystko wie majlepiej zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Barwy Szczęścia - part II 02.06.22, 07:45 Pieniące nie są waszne.... Pieniące nie są waszne. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 22.09.22, 23:05 xemxija napisała: "Pieniące nie są waszne.... Pieniące nie są waszne." W przed ostatnim odcinku przekonywała Brunona, że "hotel jest nie waszny" 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_soft Re: Barwy Szczęścia - part II 12.10.22, 16:08 Nie mam dostepu do Barw Szczescia, dlatego ciekawi mnie, jak sobie poradzili ze scenariuszem? W ciagu roku zmarlo tam chyba z 5 (?) osob z obsady i to glowne postaci. Podstawili zamiennikow czy usmiercili? Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Barwy Szczęścia - part II 12.10.22, 18:50 Kojarzę śmierć Zenka. Aaa jeszcze ten fajny aktor zmarł, który grał tatę Kasi. Kiersznowski - Chyba gdzieś wyjechał, do żony ? ogólnie cisza o nim. Kto jeszcze zmarł ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Barwy Szczęścia - part II 13.10.22, 08:08 Wysłali za granicę, uśmiercili, ew nic nie mówią. Babcia i dziadek Pyrków np rozpłynęli się we mgle i słowem nikt nie pisnie. Tomasz chyba na razie "gra", ale pewnie popłynie zaraz do Australii. Zenek.pochowany, wdowa przygarnia bankruta Rozenka i zadziezga. Wonski u małżonki.w skandynawii..To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 19.10.22, 19:48 Co oni z tym Rozenkiem kombinują w scenariuszu? Jakieś podejrzane zachowania, ciekawe, co z tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 20.10.22, 10:29 Rozenek to bankrut i to na pewno się wyda. Pytanie, co zrobi Basia. Mnie się wydaje, że on jej jednak nie chce oszukać, tylko nie wie, jak jej o tym powiedzieć, bo boi się odrzucenia. Też jestem ciekawa, jak to faktycznie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Barwy Szczęścia - part II 16.11.22, 20:54 Jesuuu Klara i jej gwiazdorzenie w wydawnictwie. Tragiczny wątek, to tak nie wygląda. Dziewczę sikałoby po nogach mając taką szansę a ona wiecznie naburmuszona, gwiazdorzy jakby była Tokarczuk albo co najmniej Grocholą. A tylko poczytny erotyk napisała. Kasą sypią a ta marudzi i honorem się unosi. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 17.11.22, 11:53 To fakt, ten wątek jest nierealistyczny. Jak tak dalej pójdzie, to za chwilę scenarzyści zrobią z niej noblistkę😉Ciekawa jestem, czy Klara w końcu da się omotać temu Bartkowi z wydawnictwa, który ewidentnie ostrzy sobie na nią pazurki. Czy Bożena faktycznie zabiła Rafała? Myślę, że wątpię. Żabcia ewidentnie nie pasuje do Damiana, ale do Vincenza też jakoś niekoniecznie, moim zdaniem. Najlepszą parą to byli jednak z Ryśkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Barwy Szczęścia - part II 20.11.22, 21:35 A niech się Klara puści, jakoś strasznie nudne to jej malżeństwo. No z Żabcią trudna sprawa. Aktorka charakterystyczna, na pewno nieromantyczna. Byłam zniesmaczona jak ją połączyli z Damianem. Ten wątek Rafała już niech się kończy i niech Stańscy wyjadą na długieee wakacje. Postać Bożenki jest koszmarnie męcząca. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Barwy Szczęścia - part II 21.11.22, 06:30 . Byłam zniesmaczona jak ją połączyli z Damianem. Zniesmaczona? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 23.11.22, 10:36 Bożenki to ja już nie trawię od dłuższego czasu. Zachodzę w głowę, jakim cudem taka niestabilna emocjonalnie kobieta mogła kiedyś pracować w ABW. Zresztą, od tamtego czasu jeszcze jej się pogorszyło, mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 23.11.22, 00:34 Klara to strasznie irytująca postać, ale to konstans od lat. Natomiast to co się z Hubertem porobiło, przechodzi wszelkie pojęcie. Zachowuje się jak wiecznie napalony i rozemocjonowany licealista. Co do Żabci - przy Damianie nie robi z siebie takiej idiotki, jak przy Ryśku. Choć widać, że im się raczej nie ułoży, bo Damian za bardzo za Renatą łypie. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 23.11.22, 10:19 A ja natomiast mam wrażenie, że Żabcia przy Damianie po prostu nie do końca jest sobą. Fakt, że przy Ryśku zachowywała się czasem dość...hmm, infantylnie, ale ona chyba trochę taka właśnie jest - żywiołowa, spontaniczna i nie potrafi się długo niczym zamartwiać😉. Przy Damianie jest bardziej poważna i ustabilizowana, ale najwyraźniej brakuje jej tej odrobiny szaleństwa, której dostarczał jej Rysiek, dlatego nadal o nim myśli. Sądzę, że oboje z Damianem tak naprawdę wyczuwają, że to jest jednak nie to. Renata do niego na pewno lepiej pasuje, wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 16.12.22, 01:25 Żabcia może przy Sycylijczyku się odnalazła? I szaleństwo, i odpowiedzialność. Dwa w jednym. Rysiek to jednak zbyt wiele, Żabcia potrzebuje trochę spokoju i stabilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 14.03.23, 00:44 Ci za okropna baba, ta stajenna Józefina. Syn ma do niej anielską cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 15.03.23, 12:19 Też chłopaka podziwiam, bo mnie by już dawno krew zalała z taką mamuśką z piekła rodem. Imo, powinien być bardziej stanowczy, bo ona chyba z tych, co to same z siebie raczej nie odpuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 22.03.23, 01:05 Mamy chyba powrót Anity, jako czarnego charakteru. Ciekawe, jak to się skończy, Łukasz ma zwłaszcza niekomfortową sytuację, bo polecił te inwestycje swojemu szefowi, no i matce swojej córki. 🙄 Iza to pewnie mu wybaczy i uwierzy w szczerość intencji, ale szef chyba będzie podejrzewał go o współudział. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 29.03.23, 01:03 Okropny ten wątek sycylijski. Z jednej strony żal mi Kaśki i Łukasza, z drugiej zaś, postąpili skrajnie nierozsądnie ładując się propagowanie tej inwestycji. Zwłaszcza, że Anita już nieraz wpuściła ich w maliny. Ja rozumiem, że Kasia jej wybaczyła stare sprawy, ale absolutnie nie powinna polecać interesów z nią nikomu. Swoją drogą, strasznie nieciekawy typek podjechał pod komisariat na końcu. A Anita była mocno wystraszona jego widokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 29.03.23, 13:07 No właśnie, i jak Kasia tak ubolewała wczoraj nad swoją głupotą, to byłam zmuszona się z nią zgodzić. Zachowała się, jak pierwsza naiwna. Jeszcze żeby na swój rachunek, to OK, jej życie, ale narażać innych ludzi to już faktycznie przegięcie. Łukasz powinien był ją przystopować, albo przynajmniej sam się nie angażować. Szef i Iza, przynajmniej na razie, wcale nie wyglądają, jakby mieli im tak łatwo odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Barwy Szczęścia - part II 30.03.23, 13:21 To co, to Anita jednak była wspólniczką tego Włocha? Pytam, bo tak trochę wyrywkowo oglądałam wczorajszy odcinek i akurat widziałam akcję z policją i kasą w torbie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Barwy Szczęścia - part II 31.03.23, 21:58 Okazało się, że współdziałała z nim. A jej przyjazd do Polski i kajanie się przed Kaśką, miały tylko na chwilę zmylić trop. Odpowiedz Link Zgłoś