Dodaj do ulubionych

Kamila i Maciek z "Klanu"

IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 11.01.06, 15:58
Co myślicie o tym wątku?
Obserwuj wątek
    • Gość: tivi Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:00
      beznadziejny
    • Gość: gość Dorota Naruszewicz-"utkwiła" w "Klanie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:02
      i coraz gorzej gra
      • monia515 Re: Dorota Naruszewicz-"utkwiła" w "Klanie" 12.01.06, 12:20
        Gość portalu: gość napisał(a):

> i coraz gorzej gra

A jak to się ma do w/w wątku???
        • Gość: to ja Re: Dorota Naruszewicz-"utkwiła" w "Klanie" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 12.01.06, 13:09
          Właśnie nie wiem...
    • Gość: kala Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 11.01.06, 18:22
      caly serial jest beznadziejny
    • veeto1 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 11.01.06, 19:38
      Kiedyś oglądałam ten serial nałogowo. Od ok. 2 -3 lat w zasadzie nie oglądam.
      Czsem wpadnie mi w oko kawałek jakiegoś odcinka. Nie kojarę dokładnnie skąd
      wzięło się kolejne dziecko - owa Kamila, ale jest beznadziejna. Serial powinien
      się juz dawno skończyć. A tak w ogóle to czu żyje jeszcze senior rodu?
      • gweeny Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 11.01.06, 20:02
        wyobraź sobie że Kamila to siostra Jerzego

A senior żyje ale zdaje się że już go prawie nie pokazują, tak jak większość
        dzieci w Klanie Władzio głównie "właśnie zasnął"
      • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 12.01.06, 00:28
        A ja ją właśnie lubię. :)
    • mmk9 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 12.01.06, 08:32
      Do tej pory wychowanie Maciusia z zespołem Downa było idyllą. Chwała
      scenarzystom, że wreszcie wskazali na możliwe problemy oraz za to, że akurat
      TEGO dziecka nie upychają w drugim pokoju. Na dobre wyjdzie społeczeństwu,
      jeśli w tv przyzwyczai się do tej niepokojącej inności, przez nikogo nie
      zawinionej.
      • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 12.01.06, 08:41
        Zgadzam się z tobą.
      • iwka901 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 12.01.06, 11:25
        ja też
        • migotka2000 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 12.01.06, 22:45
          Racja, ale czasem mam dosć tych dydaktycznych smrodków.
          • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 12.01.06, 23:31
            A ja nawet nie. :)
      • lilith76 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 13.01.06, 14:42
        smutna prawda.
        • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 13.01.06, 14:47
          no, niestety...
    • sarniak Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 13.01.06, 05:15
      A mnie to w ogole powala "gra aktorska" dzieci w Klanie. Sa jak drewniane
      klocki, dretwe i kwadratowe i bezowe. Zdaje sobie sprawe z tego, ze dzieciak
      taki to moze byc niekumaty, albo cala scena dobrze zagrana a jemu nie wyjdzie.
      Ale jak sobie mysle "Pelna chata" miala dzieci, a rzadko kiedy mialam wrazenie,
      ze scena jest zagrana zle, natomiast w polskich serialach to sie daje zauwazyc
      od razu.

Oczywiscie pomijam Macka z Klanu, wiadomo dlaczego.
      • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 13.01.06, 08:21
        Może i masz rację, ale mnie to tak nie przeszkadza. I tak lubię sobie na Klan
        popatrzeć.
      • gazamate Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 13.01.06, 13:14
        te dzieciaki serialowe to mam wrażenie że jakieś "z polecenia" są stad to całe
        drewno i słoma
        • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 13.01.06, 13:18
          Trochę przesadzasz moim skromnym zdaniem.
          • Gość: astra161 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.net 13.01.06, 23:25
            Dziewczyna która gra Kamile jest córką "wybitnie utalentowanej aktorki Adrianny
            Biedrzyńskiej".
            • sarniak Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 13.01.06, 23:30
              aha, no i zagadka rozwiazana :>
            • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 13.01.06, 23:49
              Wiem, i co z tego, mądralo?
              • Gość: M. Dzieci w serialach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:43
                A'propo dzieci w serialach to ja się zgodzę... Jedyne dziecko z polskich
                seriali, które jest prawie profesjonalistą to mały Mateusz z M jak miłość. Ale
                ten chłpiec gra od początku, przyzwyczaił się już do aktorów i to na pewno ma
                duży wpływ na jego naturalną "grę". Drażni mnie natomiast mały Pawełek z Klanu,
                który jest już chyba czwartym dzieckiem z kolei, które gra tą rolę. On w ogóle
                nie zwraca uwagi na swoich serialowych rodziców, ciągle ma smutną minę... Pani
                Kotulanka, albo p. Stockinger często coś do niego mówią, śmieją się, a On z
                grobową miną zazwyczaj od nich ucieka. Jak przyjdzie Pawłowi Lubiczowi
                wychowywać go samemu to już w ogóle będzie masakra! ;-)
                • lilith18 Re: Dzieci w serialach... 14.01.06, 18:05
                  Gość portalu: M. napisał(a):

>> Jak przyjdzie Pawłowi Lubiczowi
                  >> wychowywać go samemu to już w ogóle będzie masakra! ;-)

A przyjdzie?
                  • Gość: to ja Re: Dzieci w serialach... IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 14.01.06, 19:07
                    Kto wie?? Może i przyjdzie...
                    • Gość: M. Re: Dzieci w serialach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:15
                      Krystyna znowu będzie miała raka, nie wiem, czy tym razem też uda jej się
                      wyzdrowieć...
                      • lilith18 Re: Dzieci w serialach... 14.01.06, 19:41
                        Nie, chyba nie.

'Odejścia' głownych, znanych i lubianych są przyozdobione półrocznym
                        przygotowniem (vide Gazela. I oczekiwanie na premierę podsyconą zapowiedziami).
                        Fajny schemat. Najpierw pełna konspiracja, wiadomości o randze przecieków, lud
                        zeelektryzowany. Potem FUCKT popełnia serię drążących artykułów. A następnie
                        oficjele przytakują.

A tu - nawet na pierwszy schodek nie wskoczylismy.

(Jeszcze?)
                        • Gość: M. Re: Dzieci w serialach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:43
                          Może p. Kotulanka chce odejść z Klanu, ale jest to trzymane w tajemnicy... A
                          może mają jej już po prostu dosyć na planie (to drugie bardziej prawdopodobne)
                          i chcą uśmiercić jej postać... Zresztą to już chyba ostatnie miesiące Klanu i
                          koniec, więc może umrze w ostatnim odcinku ;-)
                          • Gość: to ja Re: Dzieci w serialach... IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 15.01.06, 00:54
                            W to, że to są ostatnie miesiące "Klanu" to ja chyba nie uwierzę....
                            • Gość: M. Re: Dzieci w serialach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:33
                              Tak mi się tylko obiło o uszy, że to już ostatni rok Klanu ;-)
                      • mycha70 Re: Dzieci w serialach... 15.01.06, 23:02

> Krystyna znowu będzie miała raka, nie wiem, czy tym razem też uda jej się
                        > wyzdrowieć...

Chyba nie, to bardziej chodzi o tę Basię, z którą Krystyna spotkała się przy
                        okazji badań kontrolnych. Tak mi się wydaje.
                        • Gość: ja Re: Dzieci w serialach... IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 16.01.06, 13:38
                          to możliwe
                          • uunnii Re: Dzieci w serialach... 19.01.06, 21:08
                            Ale w czerwcu 2005 tez sie slyszalo, ze od wrzesnia klanu nie bedzie i co??
                • Gość: koko Re: Dzieci w serialach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:13
                  > A'propo dzieci w serialach to ja się zgodzę... Jedyne dziecko z polskich
                  > seriali, które jest prawie profesjonalistą to mały Mateusz z M jak miłość.
                  Ale
                  > ten chłpiec gra od początku, przyzwyczaił się już do aktorów i to na pewno ma
                  > duży wpływ na jego naturalną "grę".

A guzik prawda! tem Mateusz jest i zawsze był beznadziejny! uslyszalas
                  wypowiedz Małgosi/Koronieckiej (czy jak jej tam) w kulisach ze mowila ze taki
                  genialny i sie tego trzymasz. Co on tam wielce gra? Przyjrzyj sie lepiej jaki
                  jest beznadziejny! Dobrze gra Łukasz, i w starszych odcinkach i teraz trzyma
                  dosc dobry poziom. A Mateusz beznadzieje i nie ma sie co podniecac.
    • jkr777 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 15.01.06, 11:46
      a ja lubię kaln na pewno jest lepszy niż owe mjm totalne dno głupoty!
      • Gość: to ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 15.01.06, 12:02
        zgadzam się :)
    • Gość: jaaa Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 17.01.06, 10:06
      A dzisiaj będzie basen, będzie ciekawie
      • doktor_kidler Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 17.01.06, 10:34
        Może Maciuś przydybie Kamilkę pod prysznicem i będzie afera? :D
        • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 17.01.06, 11:18
          może......
    • Gość: jaa Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 17.01.06, 18:11
      Dziś Maciek został odrzucony...
    • doktor_kidler Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 17.01.06, 21:46
      Okazuje sie ze nie tylko Maciuś dybie na cnote Kamilki, ale też Mariusz ma
      ochote na Grażynkę :)
      • petshopgirl Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 17.01.06, 22:16
        na jej cnotę?
        • Gość: Lucciola Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.lodz.mm.pl 18.01.06, 00:46
          Przeciez Kamilka juz dawno stracila cnote z malym Pawelkiem, nie pamietacie?
          • Gość: jaaaaa Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 18.01.06, 07:59
            Tak, a kiedy to było?
            • Gość: Lucciola Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.lodz.mm.pl 18.01.06, 14:23
              w odcinku 12725348
    • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 19.01.06, 09:03
      Oj chyba z mojej ulubionej parki nic nie będzie...
      • Gość: M. Choroba Krystyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:48
        W Świecie seriali napisali, że Krystyna będzie miała nawrót choroby... Ale Pani
        Agnieszka Kotulanka, z którą miałam przyjemność ostatnio rozmawiać, twierdzi,
        że Krystyna chorować nie będzie. Przynajmniej Ona nic o tym nie wie :)
        • kosheen4 Re: Choroba Krystyny... 22.01.06, 13:09

> Agnieszka Kotulanka, z którą miałam przyjemność ostatnio rozmawiać, twierdzi,
          > że Krystyna chorować nie będzie. Przynajmniej Ona nic o tym nie wie :)

no coś ty, a co ci miała powiedzieć? aktorom chyba nie wolno zdradzać tajemnicy
          przyszłych odcinków serialu? :)
          • lilith18 Re: Choroba Krystyny... 22.01.06, 14:00
            ...ale to chyba nie była rozmowa z zamiarem upublicznienia.
            Cenzura wypowiedzi spada w rozmowach prywatnych.
    • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 24.01.06, 20:43
      Ale Maciek dziś histeryzował.....
      • barti84 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 24.01.06, 23:10

No! Chłopak miał totalną schizę! A Bożesztymój w te pędy przed ołtarz...
        • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 25.01.06, 13:37
          Barti, mam do ciebie pytanie. Czy to ty zamieszczasz na forum PCS filmiki z
          Klanu? Jeśli tak to kiedy będą następne i czy zamieścisz jakieś sceny z Kamilą?
          • barti84 Re: Kamila i Maciek z "Klanu" 25.01.06, 19:34
            Niestety to nie ja! Ja od niedawna pod waszym wpływem zacząłem oglądać klan...
            beka jak niewiem co! Jesli możesz podaj linka do tych filmików.

Wracając do tematu to Maciek chyba jest bardzo wzięty na Kamilke. Czekam na
            odcinek, aż pójdzie do apteki cioci Eli i kupi prezerwatywy. Chyba, że Kamilka
            podpierniczy!
            • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 26.01.06, 09:14
              Szkoda, że to nie ty, rzeczywiście pomyliłem się, tamten koleś to Barti92...
              A tu masz linka do filmików, niestety nie ma ich tam za wiele:
              www.seriale.pl/forum/forum/viewtopic.php?t=12538
              • Gość: For you Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:25
                Kamilka bardzo jest opanowana,jak na dziewczynkę ,która straciła matkę.Chyba musiała brać lekcje u swojej utalentowanej mamusi,jak zagrać sceny rozpaczy.a scena z ciocią Matyldą?Koszmar.Jak można wygadywać takie głupoty?
                • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 27.01.06, 18:58
                  O co tobie chodzi? Od razu widać nutkę zawiści w tym co piszesz...
    • Gość: baQ Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:13
      Maciuś chciał dziś lampę dla Kamilki zrobić i podpaliłby chałupe, bo graży
      zabrakło maki!

Poza tym Grażachyba bedzie mieć romans z tym taksówkarzem, kolegą Ryszarda
      nieustraszonego!
      • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 01.02.06, 13:25
        Tak, ta akcja dobra była.
        • Gość: M. Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:57
          Małgorzata Ostrowska-Królikowska mówiła w jednym z wywiadów, że prawdopodobnie
          serialowa Grażyna będzie miała romans ;-)
    • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:33
      Biedny Maciek tak będzie przeżywał, że Kamila go nie chce, że zacznie chlać
      piwsko.... Stoczy się chłopaczyna...
      • Gość: sandra Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:29
        wbrew pozorom te dzieciaki mają ze sobą dużo wspólnego - scenarzyści usmiercili
        ich matki niemalże na oczach widzów. Ale się czepiacie, to taka pierwsza
        miłość - każdy to przeżył, więc nie trywializujcie tego.
        • Gość: ja Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:26
          Ja właśnie bardzo lubię ich wątek. Mam nadzieję, że będą razem.
    • Gość: jaa Re: Kamila i Maciek z "Klanu" IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:52
      Będzie się niedługo działo w moim ulubionym wątku w Klanie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka