GoĹÄ: angela IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: anni Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: *.agora.pl 07.06.06, 12:21 sushi bar na pl teatralnym w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:00 nie, to na pewno sushi bar ale na Nowogrodzkiej w Warszawie - byłem tam parę razy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: 81.210.83.* 07.06.06, 15:43 sushi, ale na ul. Moliera k. Jeziora Łabędziego;) z "pływającymi" porcjami;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anni Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: *.agora.pl 07.06.06, 15:53 oki czyli na w okolicach teatru narodowego i też jestem pewna ze to właśnie ta knajpa na moliera Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: 81.210.83.* 07.06.06, 17:14 dokladnie tak, jak mijasz Metropolitan po lewej wjezdzasz w ul. Moliera (obok TN). Pod filarem jest ta knajpa. Kameralnie, przyjemnie, nowoczesnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marga_ret Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: *.aster.pl 07.06.06, 21:55 Dokładadnie. Moliera niedaleko Placu Teatralnego. Super miejsce, super sushi. Jak ostatnio tam byłam to pan sushmen mówił, ża knajpa będzie w MjM. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ee Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 02:04 SAKANA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: co to za knajpa w Mjm - spotkanie biznesowe E IP: *.vx.pl / *.vx.pl 12.06.06, 21:58 nie wiem co to za bar, jako, ze z Wawy nie jestem, ale oglądałam kiedyś jakiś program (byc moze nawet kulisy m jak miłość, nie pamiętam) i wlasnie w tym miejscyu był robiony wywiad z tym aktorem, który gra Grześka. On mówił, ze to jego ulubiony lokal w Warszawie, ze przepada za sushi, ze w stanach to popularne itp.. i takie tam.. więc pewno miał jakis tam udział w wyborze miejsca na nakręcenie tej sceny Odpowiedz Link Zgłoś