Dodaj do ulubionych

Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi!

IP: 193.151.50.* 31.03.08, 14:06
Serial emitowany jest teraz także w piątki. Najbliższe emisje wg
Świata Seriali:

04.04 (piatek)
10.04 (czwartek)
11.04 (piatek)
17.04 (czwartek)

Godz. 15:10. Świat Seriali zaznacza jednak, że pora emisji serialu
może ulec zmianie!

W programie TVP dla prasy wyglda to inaczej:

03.04 (czwartek) odc.10 godz. 15:10
04.04 (piatek) odc. 11 godz. 15:10
10.04 (czwartek) odc. 12 godz. 22:30!!!!
24.04 (czwartek) odc. ? godz. 15:10
25.04 (piątek) odc 18! (???) godz. 15:10

Ciekawe co stało się z pięcioma odcinkami. TVP ma widzów głeboko
w... Spamiętaj teraz człowieku te wszystkie zmiany. :/
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! 31.03.08, 16:56
      nic tylko szukac w sieci albo w wypozyczalniach
      • Gość: naturmn Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: *.bigserwis.pl 02.04.08, 14:22
        no w wypożyczalniach to nie ma co szukać, bo jeszcze w ogóle nie wyszedł u nas
        na DVD :(
        • Gość: Ja Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: 193.151.50.* 02.04.08, 15:01
          Ha ha jest jeszcze lepiej. Napisałem do TVP z zapytaniem co z
          pięcioma zaginionymi odcinkami. W odpowiedzi dostałem:

Witamy
          Najmocniej przepraszamy, ale będzie zmiana w emisji tego serialu. To
          znaczy 3 i 4 kwietnia zostaną wyemitowane według planu odcinki o
          godzinie 15;10

Natomiast potem emisja będzie tylko w czwartki o godzinie 22;35 po
          jednym odcinku. Czyli odcinek 12 nadamy 17 kwietnia, kolejny 24
          kwietnia. Potem będzie przerwa dwutygodniowa ze względu na 1 maja i
          8 maja, kiedy pasmo jest zarezerwowane dla dokumentu i 15 maja
          serial powróci na antenę.

Przepraszamy za takie zamieszanie.
          Zespół ds. Kontaktów z Widzami
          • lilith76 Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! 02.04.08, 15:51
            > Natomiast potem emisja będzie tylko w czwartki o godzinie 22;35 po
            > jednym odcinku.

Hola, hola, co z "Dr Housem"...
            Mam nadzieję, że nie spadnie.
            • lilith76 Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! 02.04.08, 15:51
              Sorry, to TVP1, nie 2.
          • Gość: naturmn Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: 193.17.54.* 02.04.08, 18:24
            no czwartek 22:35 to w takiej sytuacji super, tylko te przerwy :( a znając TVP
            to po tych dwóch tygodniach może się serial znaleźć zupełnie kiedy indziej
            • Gość: Ja Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: 193.151.50.* 02.04.08, 18:48
              Ja wolałem jednak poniedziałek tuż po 22. Przeciez taki zwyczajny
              widz który zaczął oglądać ten serial własnie w poniedziałki mógł
              sobie odpuścić oglądanie jeśli serialu albo nie ma w ogóle albo
              ciagle zmieniają porę emisji. Gdybym się nie uparł i nie szukał w
              programie na stronach TVP (a jak się okazuje tam program także nie
              zawsze jest aktualny), nie pisał maili do TVP to moja przygoda z tym
              serialem także dawno by się zakończyła. Potem się dziwią, że serial
              ma mało widzów i zdejmują z anteny... Czyli serial jest jutro i w
              piątek, a potem w czwartki o 22:35 z wyjątkiem 1 i 8 maja. No, ale
              pewnie jeszcze coś może się zmienić. :/
              • Gość: naturmn Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: *.bigserwis.pl 03.04.08, 08:18
                nie no jasne, że poniedziałek 22 był najlepszy tak jak było od początku ale
                jeśli już robią takie cuda wianki i leci o 15 kiedy zupełnie nie jestem w stanie
                obejrzeć to czwartek 22:35 wydaje się być pełnią szczęścia :)
                też pisałam maila do TVP już dawno jak zaczęły się te cyrki to mi odpisali, że
                takie są zmiany w wiosennej ramówce i już
                • notteanapoli Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! 03.04.08, 08:49
                  Niestety, pomimo iż nagrywanie nie jest dla mnie problemem nie mam już siły polować na serial w ramówce TVP1. Ciągłe zmiany, jakiś odcinek przeoczyłam, pora się zgubiła i wisi mi to całkowicie. Nawet jak będzie teraz o 22.00 szkoda mojego czasu bo zaraz znowu coś zmienią, przerwą i pomieszają. Kończę z serialem. Ewentualnie poczekam na powtórki. Na pewno będą i może o bardziej stałych porach.
                  • spurs1 Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! 11.04.08, 13:26
                    Robienia ja ciąg dalszy. Serial nie bedzie yeraz o 22.35 ale o
                    00.40 .
                    najbliższa emisja 17 kwietnia. Będzie to odcinek 12. Już się
                    pogubiłem ile odcinków mi przepadło.
                    NIGDY NIE BĘDE JUŻ PŁACIŁ ABONAMENTU.
                    • Gość: Ja Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: 193.151.50.* 11.04.08, 15:13
                      Faktycznie! Nie no juz mi brak słów!. Jak można cos takiego robić?
                      To jest przegięcie najwieksze w mozliwych. Widza mają głęboko w
                      d...!!!!
                      • Gość: Ja Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: 193.151.50.* 17.04.08, 18:42
                        Przypominam, że serial już dziś o godz. 00:40.
                        • Gość: basia Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:15
                          no super. ciekawe czy ktos bedzie ogladal. ja napewno nie. nie
                          dotrwam do tej godziny :)
                        • kasiamilan Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! 17.04.08, 23:24
                          bosko, bo w gazecie "dziennik" tzw. niebieski miałam 22.30
                          myślałam, że od nowa zaczne oglądać, ale do 0. ileś tam czekać nie
                          dam rady , kiedyś trzeba spać, kiedyś trzeba pracować...

DZIĘKUJĘ p. Urbański!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          ale skoro pomiata pan "panoramą" to cóż się dziwić serialowi
                          BRAWO!
                          • Gość: Ja Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: 193.151.50.* 17.04.08, 23:47
                            Planowałem nagrać, ale chyba jednak zobaczę "na żywo" w tv. Jutro
                            wolne więc mogę sobie wyjątkowo na to pozwolić. Zostało mniej niż
                            godzina. :)
                            • Gość: yo ktoś oglądał o 00.40? IP: *.wro.vectranet.pl 18.04.08, 08:23
                              prosze o mini skrót, co się działo w odcinku?
                              • Gość: Ja Re: ktoś oglądał o 00.40? IP: 193.151.50.* 18.04.08, 11:29
                                Oglądałem! Wyjątkowo ciekawy odcinek. Miałem wrażenie, że za szybko
                                się skończył. Ja już teraz rozumiem dlaczego godzina emisji jest tak
                                późna. Że też wcześniej na to nie wpadłem! Mielismy w tym odcinku
                                kolejną gejowską przygodę Kevina. Do tego jeszcze scena z
                                pocałunkiem w samochodzie... Ponieważ ktoś chce opisu więc od
                                początku. Kavin chodzi na siłownię i poznaje tam blond
                                przystojniaczka. Jak się potem okazuje jest to jakiś znany aktor.
                                Wszystko wskazuje na to, że jest to gej, ale aktor twierdzi, że nim
                                nie jest. Ma do tego dziewczynę i bogatą przeszłość jeśli chodzi o
                                związki z kobietami. W samochodzie jednak ulega Kevinowi. Kiedy
                                wraca dziewczyna aktor traci zainteresowanie Kevinem. Kitty
                                rozpoczyna nową pracę u polityka (nie pamiętam imienia).
                                Współpracownicy są przekonani o tym, że tworzą oni parę. Kitty temu
                                zaprzecza i kłamie, że ma chłopaka. Żeby jednak mieć "przykrywkę"
                                korzysta z biura matrymonialnego (szefową biura Kitty i polityk
                                poznali wcześniej na jakimś spotkaniu). Kitty zaprasza ją do domu.
                                Tam szefowej biura udaje się również matke (Norę) namówić na randkę.
                                Matka umawia sie (jak się potem okazuje) ze starszym gejem (i znowu
                                ten gej!), a Kitty dopiero w restauracji odkrywa, że umówiła się ze
                                swoim pracodawcą (Kitty zwierzyła mu się z tego, że idzie na takie
                                spotkanie, a jako że znal on szefowa biura to przekonał ją żeby
                                umówiła ich ze sobą). Kitty się wkurza, a do tego gdy wychodzą
                                wspólne zdjęcia robią im paparazzi. Następnego dnia są we wzystkich
                                gazetach. No i właściwie tyle. :)
                                • yoka1 Re: ktoś oglądał o 00.40? 18.04.08, 11:39
                                  dzięki!

Szkoda, że film leci tak późno. Inne bzdetne programy puszczają o normalnych porach.
    • Gość: ewa Re: Bracia i siostry - TVP jaja sobie robi! IP: *.net81.citysat.com.pl 21.04.08, 16:41
      i za co mamy płacić abonament ja non stop zmieniają rozkład
      programu to tylko ich wina za takie akcje sami odpowiadacie jak
      mamy wam ufać
      • siliana1 w tym tygodniu znow nie ma??? 01.05.08, 18:36
        • Gość: Ja Re: w tym tygodniu znow nie ma??? IP: 193.151.50.* 01.05.08, 19:59
          Nie ma ze względu na "świąteczny" weekend. Pisała o tym pani z TVP w
          mailu który wkleiłem jakiś czas temu. Pomińmy już fakt, że podawała
          wtedy zupełnie inne godziny emisji i informowała, ze serialu 8 maja
          również nie będzie. A będzie!

Kolejna emisja w czwartek 8 maja o godz. 01:05, a następnie:

15 maja godz. 01:00,
          22 maja godz. 23:40 (co im się stało, że tak wcześnie?)
          20 maja godz. 01:10.

Wszystko oczywiście może się jeszcze zmienić.
          • siliana1 Re: w tym tygodniu znow nie ma??? 01.05.08, 20:26
            dzieki tobie mozna sie w tym wszystkim polapac:)
          • siliana1 Re: w tym tygodniu znow nie ma??? 01.05.08, 20:30
            czy w tej ostatniej godzinie emisji nie ma pomylki? bo 2 odcinki
            bylyby w 2-dniowym odstepie?
            • Gość: Ja Re: w tym tygodniu znow nie ma??? IP: 193.151.50.* 01.05.08, 20:58
              Ups. Zero koło dziewiątki i stąd pomyłka. To oczywiście 29 maja.
              Serial nadawany jest co tydzień i jak na razie nic się nie
              zmieniło. :)
              • Gość: marta Re: w tym tygodniu znow nie ma??? IP: *.echostar.pl 07.05.08, 18:11
                Ja pierdykam, co tydzień tu wchodze, zeby sprawdzic rozkład jazdy
                tego serialu i czuje sie jak bohater Kafki normalnie. Taaaki fajny
                serial o pierwszej w nocy - rozumiem, ze nalezy sie cieszyc, ze
                laskawcy nie nadaja go o czwartej...
                • Gość: Ja Re: w tym tygodniu znow nie ma??? IP: 193.151.50.* 07.05.08, 18:22
                  Ja nagrywam. Tylko nieliczni mogą sobie pozwolić na to żeby o tej godzinie w
                  środku tygodnia nie spać.
                  • siliana1 Re: w tym tygodniu znow nie ma??? 08.05.08, 00:33
                    ja tez nagrywam, w zyciu bym nie czekala.
                • siliana1 Re: w tym tygodniu znow nie ma??? 08.05.08, 00:33
                  ja tez:)
                  • siliana1 czy sa powtorki? 16.05.08, 17:55
                    zapomnialam wlaczyc nagrywanie:(
                    • Gość: Ja Re: czy sa powtorki? IP: 193.151.50.* 17.05.08, 00:21
                      Z tego co widzę to nie ma powtórek. Pierwsza w nocy to właściwie taka troche
                      powtórkowa godzina bo kto normalnie nadaje seriale o tej godzinie? Nie martw sie
                      bo odcinek był nudnawy.
                      • siliana1 Re: czy sa powtorki? 20.05.08, 19:16
                        dotarlam do powtorki - i musze przyznac, ze odcinek wcale nie byl
                        dla mnie nudny. wzruszyl mnie nawet. natomiast mimo, ze mam
                        wrazenie, ze widzialam wszystkie odcinki, to pamietam najpierw
                        scene, ze (nie pamietam imion) mlodzi nie moga miec dzieci, a teraz
                        okazuje sie, ze beda miec blizniaki? w jaki sposob ona zaszla w
                        ciaze? pamietam odcinek, w ktorym mieli dylematy, czy skorzystac z
                        dawcy nasienia...
                        • Gość: joan Re: czy sa powtorki? IP: 83.13.14.* 21.05.08, 08:49

I tak wlasnie zrobili. Obaj bracia Tommy'ego : Kevin i Justin
                          zostali dawcami nasienia w banku spermy. Tommy i jego zona nie chca
                          wiedziec ktory z nich dokladnie bedzie biologicznym ojcem.
                          Skorzystali z ich pomocy bo Tommy chcial zeby byly przynajmniej
                          jakies wiezy krwi miedzy nim a jego potomkiem
                          • siliana1 Re: czy sa powtorki? 21.05.08, 21:22
                            no takie wydarzenie zapamietalabym. czyli nie widzialam jakiegos
                            odcinka i nawet tego nie zauwazylam.
                            • Gość: Ja Przypomnienie IP: 193.151.50.* 21.05.08, 22:19
                              Jutro mimo święta serial jest i to dość wcześnie bo o 23:40.
                              • siliana1 Re: Przypomnienie 23.05.08, 20:44
                                no i wlasnie nie obejrzalam:) napiszesz w 3 zdaniach, co bylo?
                                chociaz niewiele to da, bo w tym serialu ja chlone klimat tej
                                wspanialej rodziny.
                                • Gość: Ja Re: Przypomnienie IP: 193.151.50.* 23.05.08, 21:23
                                  Sorry, że będzie bez imion, ale ja pamiętam jedynie jakie imię nosi Calista
                                  Flockhart. :) Nie chce mi sie sprawdzać jak kto się nazywa.

Brat Sally Field powiedział jej, że kochanka jej męża ma dziecko. Sally była
                                  oburzona. Obraziła się na swoje dzieci, a zwłaszcza na najstarszą (Sarah jej
                                  chyba jest). Powiedziała o dziecku Kitty i przystojniaczkowi ćpunkowi bo oni nie
                                  wiedzieli. Kitty obraziła sie na siostrę. Pewien plotkarski portal (coś jak nasz
                                  Pudelek) nakrył gejka (Kevin?) i jego chłopaka aktora na zakupach no i
                                  zasugerował, że aktor jest gejem. Gejek zadzwonił do osoby prowadzącej portal i
                                  zagroził procesem. Efektem tego były kolejne newsy na portalu. Sarah poznała
                                  swoja przyrodnia siostrę i powiedziała jej kto jest jej ojcem. Bardzo wkurzyła
                                  tym kochankę ojca która zagroziła, że jeszcze pożałują (brat Sally również bo
                                  wygadał, że ma córkę). ćpunek rowniez poznal siostrę. Przyjechal specjalnie do
                                  domu kochanki ojca. Chyba sie polubili. No i tyle. Odcinek fajnie się oglądało. :)
                                  • siliana1 Re: Przypomnienie 24.05.08, 11:56
                                    dzieki:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka