Dodaj do ulubionych

Jaki jest najbardziej uzależniający serial wsze...

IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 10:07
Zdecydowanie Lost. Później Przyjaciele, 24, Prison Break, Soprano, The Wire i Heroes. Pozostałych nie widziałem, więc się nie wypowiadam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:11
      a co z pozostalymi 18 procentami glosow?
    • Gość: O Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.stacje.agora.pl 22.07.09, 10:12
      Zdecydowanie Friends ;] Ten serial mogę oglądać w kółko i nigdy mi się nie nudzi.

Ale jeżeli chodzi o emocje i oglądanie z wypiekami na twarzy, to jest to raczej domena seriali akcji i tutaj typuję 24 i zaraz po nim Losta. Zawsze po obejrzeniu odcinku nie mogłem się doczekać kolejnego.
      Jedyna różnica pomiędzy 24 lub Lostem a Friendsami jest taka, że tych pierwszych nie mam ochoty kolejny raz oglądać.
    • Gość: xx Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.100.192.213.cable.satra.pl 22.07.09, 10:16
      Mój typ to heroes ponieważ nadal czekam na następny sezon ale wiem że nie można się po tym serialu spodziewać nic ciekawego scenarzyści przesadzili z wymyślaniem wątków w całym serialu.potem jest Bones to jednak jeden z najlepszych i Supernatural
    • Gość: Joasia Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:23
      a co z 'Madą na sukces'?? :D:D
    • Gość: dzoll Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:26
      Grey's Anatomy zdecydowanie. I LOST ;D
    • Gość: Alice Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:28
      Desperate Housewives!
    • frugo_boy Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws 22.07.09, 10:31
      Stawiam na Friends, choć Lostów też uwielbiam. Friends to serial jedyny w swoim rodzaju, mogę go oglądać zawsze i wszędzie :-)
    • Gość: Jane Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 10:32
      wy raczej mylicie pojęcie "ulubiony serial" i "uzależniający serial". Ten drugi można oglądać w kółko, dla niego wydaje się ostatnie pieniądze na wersję na dvd. Dla mnie to są przyjaciele. Na dvd zbierałam ten serial dobre 3-4 lata, ale oglądam go prawie każdego dnia.
    • Gość: Gop Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 10:33
      Desperatki
    • tohma92 Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws 22.07.09, 10:38
      24 godziny!? Co za ludzie na to glosuja O.o
    • Gość: Tapi Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:39
      Brakuje mi Supernaturala..
    • Gość: marska666 Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 10:41
      Greys Anatomy!!!
    • Gość: fanka Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.100.192.213.cable.satra.pl 22.07.09, 10:44
      jestem uzależniona od 4 seriali
      1.Supernatural
      2.NCIS
      3.Bones
      4CSI NY
    • Gość: KySiO Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.rzeszow.mm.pl 22.07.09, 10:45
      Zastanawiałem się między Lost a Friendsami ale wybrałem Friendsów :)

Potem Lost, Soprano i 24 godziny.

Gdyby było Miasteczko Twin Peaks, głosowałbym na nie :)
    • Gość: SKAWalker Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:49
      Zdecydowanie PRISON BREAK. I nikt/nic tego nie przebije!!
    • Gość: r. Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:57
      skazany na smierc al tylko sezon 1 i drugi ;)
    • Gość: SF Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:58
      House (zdecydowanie), Lost i Grey'a Anatomy.
    • Gość: Madzia_22 Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 10:58
      Zdecydowanie Bones
    • gregthebest Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws 22.07.09, 10:59
      tohma92,
      ja na przykład głosuję na 24 :-) trudno jest mi natomiast wyobrazić sobie, jak można tego serialu nie doceniać. Dla mnie 24 pozostawia konkurencję daleko w tyle, żaden z pozostałych seriali nie był równie wstrząsający. Znakomicie się to ogląda nawet drugi raz, kiedy teoretycznie wszystkie zwroty akcji już nie zaskakują. Można wtedy docenić kunszt scenarzystów w prowadzeniu akcji i myleniu tropów. Ech, długo bym o tym serialu mógł pisać :-)
    • Gość: gość: mm Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 11:16
      z podanych tutaj seriali to zdecydowanie typuję Przyjaciół :)
      a jeśli chodzi o inny, niepodany tutaj to wybrałabym Gilmore Girls..
    • Gość: Karik Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.jkns.pl 22.07.09, 11:16
      TYlko Grey's Anatomy xDD !!!
    • Gość: marass Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.tktelekom.pl 22.07.09, 11:20
      Battlestar galactica
    • Gość: jarek Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws IP: *.gorzow.mm.pl 22.07.09, 11:26
      24 i The Wire
    • goku94 Re: Jaki jest najbardziej uzależniający serial ws 22.07.09, 11:27
      Jak dla mnie, oczywiście "Friends" :D

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka