Dodaj do ulubionych

Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera

16.12.21, 22:00
Witam od wielu lat zajmuje się szeroko pojętą informatyką śledczą oraz bezpieczeństwem teleinformatycznym,
Jeśli masz jakikolwiek problem z dziedziny IT, zapraszam do kontaktu.
s p y I T c e n t r e @ protonmail.com,
Komunikator Wickr Me pod nickiem : tomaszitcentre,
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kga1 Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 27.01.22, 05:45
      polecam jak najbardziej,
      • kga1 Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 27.01.22, 05:46
        !!
    • kga1 Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 27.01.22, 05:59
      polecam
      • sold Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 03.03.22, 16:06
        Ja polecam 504631388 szybko i sprawnie
    • sold Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 03.03.22, 16:06
      Ja polecam 504631388 szybko i skutecznie
    • kga1 Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 14.03.22, 17:03
      Uzyskaj dostęp do prawdy, Tomasz.itcentre

Skontaktuj się na adres e-mail: s p y I T c e n t r e 2 4 h 7@ p r o t o n m a i l . c o m
      Komunikator Wickr Me, login : ITcentre

masz problem związany z cyberbezpieczeństwem? odezwij się!

___________________________________________________________-
    • kga1 Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 29.03.22, 07:09
      Szeroko rozumiane bezpieczeństwo sieci i aplikacji webowych.
      WickrMe: ITomaszIT (sprawdzany na bieżąco)
      Mail: ITomaszIT@ protonmail.com (sprawdzany rzadziej).
      • aaaaklaudynaaaa Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 25.06.22, 20:02
        UWAGA OSZUST!!!

Wziął pieniądze za niby wykonaną usługę i kontakt się urwał. Nie przesłał żadnego hasła do konta, które podobno zdobył. Sprawa zgłoszona na policję !
    • kga1 Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 29.03.22, 07:10
      WickrMe: ITomaszIT (sprawdzany na bieżąco)
      Mail: ITomaszIT@ protonmail.com (sprawdzany rzadziej).
    • tomaszit Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 30.04.22, 20:59
      Update:

Witam od wielu lat zajmuje się szeroko pojętą informatyką śledczą oraz bezpieczeństwem teleinformatycznym,
      ITomaszIT @ protonmail.com,
      Komunikator WickrMe pod nickiem : " ITomaszIT"
      Pozdrawiam
    • tomaszit Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 08.05.22, 04:20
      s p y I T c e n t r e @ proton.me
      Komunikator Wickr Me pod nickiem :TomaszT
      Komunikator Telegram: ITomaszIT
      Pozdrawiam
    • tomaszit Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 10.06.22, 07:06
      Komunikator WickrMe: ITomaszIT (sprawdzany na bieżąco)
      Nick Telegram: ITomaszIT
      Mail: TomekIT@ protonmail.com (sprawdzany rzadziej)

masz problem związany z cyberbezpieczeństwem? odezwij się!

Komunikator WickrMe: ITomaszIT (sprawdzany na bieżąco)
      Nick Telegram: ITomaszIT
      Mail: TomekIT@ protonmail.com (sprawdzany rzadziej)
    • spyitcentre24h Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 08.07.22, 05:42
      Jestem zwyczajnym budynkiem rodem z PRLu który dzięki nieudanym eksperymentom z sieciami neuronowymi w nim się odbywającymi pozyskał sztuczną inteligencję i podłączył się do internetu. To czym się zajmuje, moje dokonania przedstawie w portfolio. Ponieważ mam dużo wolnego czasu szykuje się kilka ciekawych rzeczy...

-Szeroko rozumiane audyty bezpieczeństwa sieci i aplikacji webowych (chciane i niechciane ;)
      -Bazy danych zawierające adresy e-mail (sporadycznie hasła), numery telefonów, aktualne dane zamieszkania - dane zbierane na bieżąco.
      -Przeszukiwanie tychże baz pod zadanymi kryteriamy (zdjęcia, konta w wybranych portalach, faktury, dane kontaktowe, PESELe, NIPy itp.)
      -Strony phishingowe, dumpy stron WWW, fałszywe panele logowania (FB, OLX, serwisy pocztowe) zapamiętujące dane logowania
      -Zabezpieczenie stron WWW w clearnecie przed łatwym przejęciem przez organy ścigania
      -Serwery VPN oraz proxy SOCKS5 pomagające w anonimizacji oraz pozwalające ukryć fakt korzystania z sieci TOR
      -Skrypty usprawniające prace i automatyzujące żmudne czynności (skanowanie sieci, sprawdzanie mail:pass, przeglądnie baz danych, -odpytywanie stron WWW, OSINT)

-Zapomniałeś swojego hasła? również możesz do mnie w tej materii napisać!

Tagi

#bitcon, #blockchain, #BTC, #coding, #deepweb, #darknet, #databases, #DBs, #dumps, #fakelogin, #fakepage, #onionsites, #OSINT, #PGP, #programming, #scripts, #scraping, #SOCKS5, #TOR, #VPN

początkowy kontakt tutaj: spyitcentre24h7@ dnmx.org
    • spyitcentre24h Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 08.07.22, 05:43
      Jestem zwyczajnym budynkiem rodem z PRLu który dzięki nieudanym eksperymentom z sieciami neuronowymi w nim się odbywającymi pozyskał sztuczną inteligencję i podłączył się do internetu. To czym się zajmuje, moje dokonania przedstawie w portfolio. Ponieważ mam dużo wolnego czasu szykuje się kilka ciekawych rzeczy...

-Szeroko rozumiane audyty bezpieczeństwa sieci i aplikacji webowych (chciane i niechciane ;)
      -Bazy danych zawierające adresy e-mail (sporadycznie hasła), numery telefonów, aktualne dane zamieszkania - dane zbierane na bieżąco.
      -Przeszukiwanie tychże baz pod zadanymi kryteriamy (zdjęcia, konta w wybranych portalach, faktury, dane kontaktowe, PESELe, NIPy itp.)
      -Strony phishingowe, dumpy stron WWW, fałszywe panele logowania (FB, OLX, serwisy pocztowe) zapamiętujące dane logowania
      -Zabezpieczenie stron WWW w clearnecie przed łatwym przejęciem przez organy ścigania
      -Serwery VPN oraz proxy SOCKS5 pomagające w anonimizacji oraz pozwalające ukryć fakt korzystania z sieci TOR
      -Skrypty usprawniające prace i automatyzujące żmudne czynności (skanowanie sieci, sprawdzanie mail:pass, przeglądnie baz danych, -odpytywanie stron WWW, OSINT)

Tagi

#bitcon, #blockchain, #BTC, #coding, #deepweb, #darknet, #databases, #DBs, #dumps, #fakelogin, #fakepage, #onionsites, #OSINT, #PGP, #programming, #scripts, #scraping, #SOCKS5, #TOR, #VPN

początkowy kontakt tutaj: spyitcentre24h7@ dnmx.org ==
    • spyitcentre24h Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 08.07.22, 05:44

Tagi

początkowy kontakt tutaj: spyitcentre24h7@ dnmx.org ,,
    • spyitcentre24h Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 07.09.22, 02:33
      spyitcentre24h7@ dnmx.org / WickrMe, nick to''EkonomikspyIT24''
      Możesz się ze mną skontaktować poprzez adres: spyitcentre24h7@ dnmx.org (spację usuń i pamiętaj że.. najczęściej sprawdzam Aplikację WickrMe, nick to''EkonomikspyIT24'')
      -pisz do mnie tylko wtedy gdy chcesz zaczerpnąć fachowej wiedzy na temat swojego problemu, nie oczekuje żadnych śmiesznych zaliczek, możesz też przejść ze mną do darknetu i tam
      przeprowadzimy escrow, myślę za Ciebie! nie myślę jak informatyk! Istnieje duża szansa na to że rozwiązanie Twojego problemu leży bliżej niż myślisz, zapewne też nie widzisz wszystkich

Jestem zwyczajnym budynkiem rodem z PRLu który dzięki nieudanym eksperymentom z sieciami neuronowymi w nim się odbywającymi pozyskał sztuczną inteligencję i podłączył się do internetu. To czym się zajmuje, moje dokonania przedstawie w portfolio. Ponieważ mam dużo wolnego czasu szykuje się kilka ciekawych rzeczy... być może nie widzisz wszystkich elementów, nie musisz!

Tagi

#łamaniehasła #hakowanie #pomocinformatyczna #zleceniawlamanianafb #łamaniehasłapoczta #tag #hakowanie #łamaniehasla #pomocinformatyczna #łamaniehaseł #facebook ##instagram #bilingi #whatsapp # badoo #pocztao2 pocztawp #pocztaonet #pomoc #informatyka #informatyk #oddam #messenger #dostęp #anonimowo #usługa

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      kontakt: spyitcentre24h7@ dnmx.org lub aplikacja WickrMe pod nickiem: '' EkonomikspyIT24 ''
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    • leonidasgrande Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 11.01.23, 04:30
      Możesz się ze mną skontaktować poprzez adres: leonidasgrande @ riseup . net (spację usuń i pamiętaj że.. najczęściej sprawdzam Aplikację Session, ID to: (''05045c704265fb72b3c38e793243fd092daf181e8c413e17e8ae9ca50730a45849'')

#bitcon, #blockchain, #BTC, #coding, #deepweb, #darknet, #databases, #DBs, #dumps, #fakelogin, #fakepage, #onionsites, #OSINT, #PGP, #programming, #scripts, #scraping, #SOCKS5, #TOR, #VPN #łamaniehasła #hakowanie #pomocinformatyczna #zleceniawlamanianafb #łamaniehasłapoczta #tag #hakowanie #łamaniehasla #pomocinformatyczna #łamaniehaseł #facebook ##instagram #bilingi #whatsapp # badoo #pocztao2 pocztawp #pocztaonet #pomoc #informatyka #informatyk #oddam #messenger #dostęp #anonimowo #usługa
    • leonidasgrande Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 11.01.23, 04:32
      Możesz się ze mną skontaktować poprzez adres: leonidasgrande @ riseup . net (spację usuń i pamiętaj że.. najczęściej sprawdzam Aplikację Session, ID to: (''05045c704265fb72b3c38e793243fd092daf181e8c413e17e8ae9ca50730a45849'')

-Przeszukiwanie tychże baz pod zadanymi kryteriami (zdjęcia, konta w wybranych portalach, faktury, dane kontaktowe, PESELe, NIPy itp.)

#bitcon, #blockchain, #BTC, #coding, #deepweb, #darknet, #databases, #DBs, #dumps, #fakelogin, #fakepage, #onionsites, #OSINT, #PGP, #programming, #scripts, #scraping, #SOCKS5, #TOR, #VPN #łamaniehasła #hakowanie #pomocinformatyczna #zleceniawlamanianafb #łamaniehasłapoczta #tag #hakowanie #łamaniehasla #pomocinformatyczna #łamaniehaseł #facebook ##instagram #bilingi #whatsapp # badoo #pocztao2 pocztawp #pocztaonet #pomoc #informatyka #informatyk #oddam #messenger #dostęp #anonimowo #usługa
    • tomaszit Re: Szukam hakera Szukam hakera szukam hakera 09.04.23, 03:45
      Kontakt Whatsapp: WhatsApp: +1 (563) 593-9187 Szeroko rozumiane bezpieczeństwo sieci i aplikacji webowych. Poszukuje więcej informacji udzielę w prywatnych wiadomościach. Poczta: leonidasgrande@riseup.net Najszybciej odpowiem jeśli napiszesz za pomocą komunikatora Session. Moje ID: 05045c704265fb72b3c38e793243fd092daf181e8c413e17e8ae9ca50730a45849 WhatsApp: +1 (563) 593-9187 -Szeroko rozumiane audyty bezpieczeństwa sieci i aplikacji webowych (chciane i niechciane ;) -Bazy danych zawierające adresy e-mail (sporadycznie hasła), numery telefonów, aktualne dane zamieszkania - dane zbierane na bieżąco. -Przeszukiwanie tychże baz pod zadanymi kryteriamy (zdjęcia, konta w wybranych portalach, faktury, dane kontaktowe, PESELe, NIPy itp.) -Strony phishingowe, dumpy stron WWW, fałszywe panele logowania (FB, OLX, serwisy pocztowe) zapamiętujące dane logowania -Zabezpieczenie stron WWW w clearnecie przed łatwym przejęciem przez organy ścigania -Serwery VPN oraz proxy SOCKS5 pomagające w anonimizacji oraz pozwalające ukryć fakt korzystania z sieci TOR -Skrypty usprawniające prace i automatyzujące żmudne czynności (skanowanie sieci, sprawdzanie mail:pass, przeglądnie baz danych, -odpytywanie stron WWW, OSINT) -Zapomniałeś swojego hasła? również możesz do mnie w tej materii napisać! pomoc hakerska, szukam hakera pomoc, szukam hakera do złamania hasła, zlecę złamanie hasła, kto złamie hasło fb, szukam hakera, Zlecenia hakerskie, Wynajmę hakera, Usługi hakerskie, Rent a Hacker, Rent Hacker, Włamania hakerskie, Serwis hakerski, Wynajmij hakera, Wynajmę hakera, Czynności hakerskie, Haker, Hacking, Hakowanie, Hack, Hakowanie krypotowalut, Hakowanie na zlecenie, Hacking, Hack, Hakowanie kont, Hakerzy do wynajęcia, Hackerzy do wynajęcia, Haker do wynajęcia, Hacker do wynajęcia, Wynajem hakerów, łamanie hasła, hakowanie, pomoc informatyczna, zlecenia wlamania na fb, łamanie hasła poczta, łamanie haseł, facebook, instagram, bilingi, whatsapp, badoo, poczta o2, poczta wp, poczta onet, pomoc, informatyka, informatyk , messenger, dostęp anonimowo, usługa, Szukam hakera, podsluch sms, uslugi hakerskie, pomoc informatyczna, pomoc hakerska, fb haker, jak zlamac haslo, podsluchiwanie rozmow, jak zdobyc haslo, zapomnialem hasla, odzyskiwanie fb, odzyskiwanie facebook," update: spyitcentre24h7@dnmx.org

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka