cuski 22.11.05, 03:25 Dziwne rzeczy na forum Nowy Jork !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Dziwne rzeczy na forum Nowy Jork !!! 22.11.05, 04:40 daj sobie spokoj z forum Nowy Jork, tam pisza glownie dzieci w wieku szkolnym i co poniektore nawet mieszkaja w Nowym Jorku od calych 2-3 lat polonia amerykanska na forach gazety to w ogole zjawisko sui generis - dlatego wole fora krajowe Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Witaj Zettrzy !!! 22.11.05, 05:05 Witaj Zettrzy !!! Gdzie mieszkasz, jesli oczywsicie moge zapytac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety Ty Cuski masz swoje forum 22.11.05, 07:26 to pozwol innym prowadzic ich forum wedlug ich pomyslu nie szukaj spiskow, tajemnic tam gdzie sprawa jest prosta Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Owszem mam swoje forum ! 23.11.05, 03:15 Owszem mam swoje forum, ale nie kryje sie z tym gdzie mieszkam !!! PS. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie dziwna rzecza jest, ze osoba mieszkajaca w Krakowie zaklada forum Nowy Jork !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Witaj Zettrzy !!! 22.11.05, 16:00 oczywiscie mozesz - mieszkam w NY i bardzo sie ucieszylam kiedy zobaczylam forum Nowy Jork; do czasu kiedy sie okazalo (trwalo to pare dni) ze ludzie ktorzy tam piszą mylą to miasto z zupą pomidorową i są na bardzo specyficznym poziomie gdzie są ci normalni ludzie jakich czasem udaje mi sie spotkac w tzw. realu? jakos nie chce im sie pisac na forach polonijnych Odpowiedz Link Zgłoś
marxx normalni na forach 23.11.05, 02:27 chyba nie jest tak zle z tym poziomem...wystarczy byc tylko troche normalnym bez pretensji do wszystkich i wszystkiego i ludzie sami ciebie znajda....ja z tym nie mam jakiegokolwiek problemu m Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: normalni na forach 23.11.05, 04:57 marxx napisał: > chyba nie jest tak zle z tym poziomem... jeju jeju... te tuziny powycinanych postow i cale watki dotyczace zachowania na forum rzeczywiscie stanowia swietne swiadectwo poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: normalni na forach 23.11.05, 07:15 rozumiem ze zawsze mozna sie do czegos przyczepic, ale nie ma co wyolbrzymiac Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Zetrzy, swiete slowa !!! 25.11.05, 02:58 Zetrzy, swiete slowa !!! Poziom jest fatalny, a chamstwo nie zna miary !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do Zettrzy 23.11.05, 03:18 Jesli masz ochote pogadac z paroma szalencami z Szikagowa i Polski, to zapraszam do mnie :))) PS. Zapraszam Cie rowniez na nasze internetowe radio (szczegoly znajdziesz na forum, lub naszym blogu). Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Do Zettrzy 23.11.05, 05:00 a gdzie jestescie? oczywiscie ze mam ochote znalezc paru normalnych pomylencow, dlaczego to takie latwe na forach krajowych a niemozliwe na polonijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety Cuski zostaw innychw spokoju 23.11.05, 05:06 nie bedziesz kontrolowal wszyskich forum na tym portalu ze swojego "Chicago" zrobles jakas karykature forum, i tak piszesz tam wiecej o Polsce niz o Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety Cuski nie prowadz sledztw 23.11.05, 05:15 gdzie kto mieszka, twoje zachowanie jest po prostu wysoce skandaliczne Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Cuski nie prowadz sledztw 23.11.05, 05:25 Cuskiemu tez napiszesz biografie i o czym on marzy bezskutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Cuski nie prowadz sledztw 23.11.05, 07:18 ja moge napisac jego biografie...patrzac na watki w jego forum i zdjecia/rys na jego blogu .. nieustannie marzy o jakiejkolwiek kobiecie , wszystko jedno jakiej byle gotowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
w5w7 Re: Cuski nie prowadz sledztw 23.11.05, 08:41 Czegos tu nie rozumiem. Jak mieszkam w Polsce to nie moge sobie założyc np. Forum Hamburg, albo Rzym albo Boston dlatego, że te miasta lubie? Musze tam mieszkać zeby miec takie prawo? cuski..cos Ci sie chyba w główce pomieszało. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Z moja glowka jest wszystko w porzadku !!! 25.11.05, 03:13 Z moja glowka jest wszystko w porzadku, w przeciwienstwie co do poniektorych piszacych na gazeta.pl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: speranzaa Re: Cuski nie prowadz sledztw IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.11.05, 04:06 nie , Cuskiemu sie w glowce nie pomieszalo! to wam wszytskim co pisza na forum chicago aksamitnych kapeluszy :))))))))))))! aby zalozyc forum o Bostonie , hamburgu czy jakimkolwiek innym miescie trza tam mieszakc, bo jak tam nie mieszkasz to nie masz pojecia co si e wtym miescie dzieje i w ogole go nie znasz.jasne???? zmiesci sie ta informacja w Twoim rozumku!? jak nie , to napisz wyjasnie to lopatologicznie to moze wtedy zatrybia ci co nie kumaja! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: speranzaa Re: Cuski nie prowadz sledztw IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.11.05, 04:08 no dokaldnie, tak sie czepneli tego watku jak tonacy brzytwy. od razu wszystkim glowki sie zagotowaly???? zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Cuski nie prowadz sledztw 28.11.05, 05:22 nooo dokladnie moje slonko.teraz zaloze Forum Afryka ...czy to oznacza ze musze tam mieszkac conajmniej 10 lat ...czy ew. oznacza ze musze mowic w suahili....czy zakladajac Forum Watykan musze tam mieszkac czy musze byc ew. Benedyktem XVII..... Speranzoo moja kochana, naprawde nie wiesz o czym piszesz. Trzymaj sie ..brzytwy :)))) papapa Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do faceta bez wlosow !!! 28.11.05, 05:50 W przeciwienstwie do Ciebie (facecie bez wlosow), Speranzaa wie co pisze !!! PS. Wczesniej czy pozniej, TY i Twoje nicki pojda na dnooo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Do faceta bez wlosow !!! 28.11.05, 06:06 OK..musze sie przyznac...masz racje mam wiele nickow min. Cuski, Ziutek, Homerowy Beret, Mysza, Aga, Speranzaa..... jestem Zydem, niepolakiem, komunista, prawoslawnym, pedalem pije i kradne dodatkowo mam czarny kolor skory i jestem lysy...ale cale szczescie ze nie czesze sie na pozyczke tak jak Ty :))) calysy Twoj Lysy Marxx Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Do faceta bez wlosow !!! 28.11.05, 06:29 Co prawda na pozyczke sie nie czeszesz, ale podobno zaciagasz bezzwrotne pozyczki, ty... PS. Na szczescie wiele osob widzialo usuniete wpisy egzekutora i twoje podpier******* do administarcji spalilo na panwce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Do faceta bez wlosow !!! 28.11.05, 07:35 no dobra...przylapales mnie Cuski.przepraszam Ciebie i wszystkich kontraktorow od ktorych wzielem okna, drabiny , sajding, windowsy, itp...zaplace jak najszybciej.....egzekutor mial racje !!! Cuski.co moge zrobic aby pisac na Twoim forum.zrobie co chcesz ....ale blagam nie pisz o mnie w ten sposob wiecej, bo mi nie chca sprzedac ziemniakow i chleba w spozywczaku!!!! Twoj Lysy Marxx ! Odpowiedz Link Zgłoś
w5w7 Re: Do faceta bez wlosow !!! 28.11.05, 19:18 hahahaha..marx. Cuski i tak nie "załapie" Twojego poczucia humoru. Za "cienki" jest na to. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Do faceta bez wlosow !!! 28.11.05, 23:23 no dobra ...ale jakie moje nicki mam tylko jeden...reszte ma Ziutek :-P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Do faceta bez wlosow !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 01:19 Nie rozumiem sensu dyskutowania na roznych forach o sensie istnienia forum o Nowym Jorku. Jest to problem założycielki, a dopóki ktoś pisze na tym forum, to chyba oznacza, że takie forum jest komus potrzebne. Nie rozumiem intencji Cuskiego w podburzaniu wszystkich przeciwko tamtemu forum. Nie rozumiem o co tu chodzi?? Speranzza napisała: nie , Cuskiemu sie w glowce nie pomieszalo! to wam wszytskim co pisza na forum chicago aksamitnych kapeluszy :))))))))))))! aby zalozyc forum o Bostonie , hamburgu czy jakimkolwiek innym miescie trza tam mieszakc, bo jak tam nie mieszkasz to nie masz pojecia co si e wtym miescie dzieje i w ogole go nie znasz.jasne???? zmiesci sie ta informacja w Twoim rozumku!? jak nie , to napisz wyjasnie to lopatologicznie to moze wtedy zatrybia ci co nie kumaja! Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że forum prywatne może zalozyć każdy na jaki sobie chce temat. Założyciel forum o jakiejs konkretnej tematyce nie musi być specem w tym zakresie. To właśnie forum może dostarczać wiedzy. Przed chwilą przejrzałam pierwsze strony 3-ch forów. Chicago, F.Chicago i Nowy York. Sprawdziła tematyke wątków i trochę policzyłam. Na Forum Nowy Jork 66 % wątków wiązało się z miastem Nowy Jork, z wydarzeniami lu realiami zycia tam. Na Forum Forum Chicago 31 % wątków powiązana była z miastem Chicago i zyciem w USA. Na Forum Chicago 8 % wątków dotyczyła miasta Chicago i USA. Muszę przyznać, że na Chicago musiałam zrobic pewne naciągnięcia, np. watek z zapytaniem czy któraś forumowiczka wystartowała w Miss Polonia? potraktowałam jak dotyczący miasta. Inaczej trudnp byłoby znaleźć mi wątki, które daja wiedzę o życiu w Chicago. Dlaczego więc właśnie Wy atakujecie Mikę, że nie jest z NY - że nie ma wiedzy o mieście. To Wasze forum dostarcza najmniej wiedzy o mieście, które ma w nazwie. I nikt sie tego nie czepia. Ja też nie, ja tylko dziwię się dlaczego tak tępicie Nowy Jork i bronię tą dziewczynę Waszą bronią.. Przyjrzyjcie się swojemu Forum.. zanim ponownie kogoś zaatakujecie.. Czy to tylko taka polska bezinteresowna zawiść... Dyskusja, którą tu prowadzicie jest naprawdę żenująca.. Aż dziw, że admini tego forum Wam na to pozwolili.. Skutecznie odstraszacie forumowiczów od zagladania na wasze forum, po tej tutaj lekturze będą Was omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do Goscia !!! 29.11.05, 01:40 A mnie zastanawia, dlaczego nie masz odwagi zalogowac sie tylko piszesz jakos gosc !!! PS. 1 Widze, ze masz zajebista wiedze i jestes zorientowany(a) w temacie, he he he... Mnie wychodza calkiem inne statystyki !!! PS. 2 Apropos tych wyborow, o ktorych piszesz, to odbyly sie one w Chicago, he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Do Goscia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 01:51 Przykro mi, że nic nie zrozumiałeś z mojego postu. Nie podałam swojego nicka, bo obawiałam się, że moje uwagi właśnie tak przyjmiecie, nie widzę więc żadnego sensu bym dalej cokolwiek napisała. To tak jakbyśmy mówili w dwóch różnych językach. Nie chcę byście tropili mnie po wszystkich forach, dlatego właśnie nie podałam nicka.. wracam więc skąd przyszłam, nic tu po mnie. W kwestii formalnej wyliczenia były dokładne, jestem matematyczką. Wiem, że wybory były w Chicago, ale Twój post takiej informacji nie zawiera, nie zawiera po prostu żadnej informacji, ale i tak go policzyłam, jako dotyczący Chicago. Jesteś wyjatkowo bezkrytyczny. zauważyłam, że jakiekolwiek uwagi nie po Twojej mysli wyprowadzają Cię z równowagi. Ja Cię nie atakuję, nie to było moim celem, stanęłam tylko w obronie Forum Nowy Jork. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Do Goscia !!! 29.11.05, 02:04 A ja powiem tak: - Nie mam zwyczaju polemizowac z osobami ukrywajacymi sie, bo dla mnie to jest nienormalne !!! Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata44 Re: Do Goscia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 02:12 to śmieszne.. moj nick jest zbiorek liter i cyfr, które nic nie mówią o mnie, nie dają żadnej wiedzy. Miłego wieczoru, ja wracam do książki, jest zdecydowanie ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Do faceta bez wlosow !!! 29.11.05, 01:33 Tak sie sklada, ze Ziutek polikwidowal wszystkie swoje nicki, przyznal sie do bledu, natomiast ty nadal paprasz sie w tym cholernym szambie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Do faceta bez wlosow !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 01:56 proszę zajrzec na Forum Polki w Stanach, wpis: Re: Skoro..to tez jedz i wroc. Tanie bilety. - irena2005 28.11.05, 03:19 Jak wszyscy wiemy irena2005 to Ziutek. a więc mijasz sie z prawdą, świadomie lub nie, bo Ziutek nadal pisze pod róznymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Do faceta bez wlosow !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 02:01 kilka postow wyżej niejaki Cuski odpowiada na post ireny2005 słowami "dziekuję Ziutek!" więc wiesz, kto jest kto, i akceptujesz jego pisanie pod róznymi wątkami. Nie rób więc innym wody z mózgu. Ciągle tylko nie rozumiem dlaczego? i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do Goscia !!! 29.11.05, 02:10 Jesli ktokolwiek robi ludziom wode z mogu, to wlasnie ty !!! PS. Ale ja rozumiem dlaczego tak sie dzieje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata44 Re: Do Goscia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 02:14 czy możesz napisać - dlaczego? jestem sama bardzo ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata44 Re: Do Goscia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 02:21 Nie pisz mi, ze ja robie komukolwiek wode z mozgu, bo ja tego nie czynię. Najlepszą obroną jest atak. Kazdego kto ma inne zdanie niż Ty natychmiast atakujesz, jak zacietego wroga. To jakas mania przesladowcza, jesli w zyciu realnym masz podobne reakcje, to powinieneś szukać pomocy u psychologa. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do Goscia !!! 29.11.05, 02:08 Obserwujac twoje wpisy, nie trudno sie domyslic, ze uzywasz wiecej, niz jednego nicka, jednak roznica miedzy toba, a Ziutkiem polega na tym, ze on przynajmniej zakomunikowal wszystkim, ze Irena2005 = Zutek !!! PS. Nieladnie, nieladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety uspokuj sie cuski 29.11.05, 02:21 gosc pokazala matematycznie mizerie twojego forumka nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
cuski I kolejny wielonikowiec sie odezwal... 29.11.05, 02:31 I kolejny wielonikowiec sie odezwal... nie trudno sie domyslic na jakim forum bazgrasz :))) PS. 1 Fajnie zmieniasz tematy... podjebales egzekutora, bo ujawnil prawde na twoj temat, he he he... PS. Na szczescie moje forum, te prawde odkryje, he he he... Pa pa zaczepniku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety mysl zanim napiszesz cuski 29.11.05, 02:37 przeanalizuj wattki marxxa i moje pod wzgledem jezykowym, sposobu pisania, argumentacji, uzywanego slownictwa jest oczywiste, dla kazdej przecietnie inteligentnej osoby, ze posty te pisza inne osoby ale coz ja sie ma twoje IQ, i twoje zaslepienie ... obrazasz mnie Panie Adminie Dennego Forum zadam preprosin, ale rozumiem ze zyjesz w swoim wyimaginowanym swiece, i oczywiste fakty do tego, co masz na szyi nie docieraja Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Czlowieku !!! 29.11.05, 02:42 Czlowieku, lepiej przygladnij sie twoim postom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety ja sie im nie przygladam, ja je czytam ze zrozumie 29.11.05, 02:44 niem ty nie jestes do tego zdlolny, przykro mi, ale niektorzy tak maja, no i trafio na cuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
cuski A co, zal ci ??? 29.11.05, 02:46 A co, zal ci, ze na ciebie nie trafilo ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety nie, nie zal mi 29.11.05, 02:47 ciebie tez mi nie zal po prostu stwierdzam fakt Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Czlowieku mam gdzies twoje stwiedzenia !!! 29.11.05, 02:52 Czlowieku mam gdzies twoje stwiedzenia !!! Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety To blad cuski, powinienes uczyc sie ich 29.11.05, 22:04 na blache (ale czy potrafisz?) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata44 Re: I kolejny wielonikowiec sie odezwal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 02:39 lecz się człowieku jak najszybciej.. nie wiem o jakim forum piszesz i o jakim egzekutorze. To co tu się dzieje, to jakaś paranoja. I rzeczywiście stąd uciekam, nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego, mylilam się sadząc, że możemy porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski I ja rowniez nie kce miec nic wspolnego z toba ! 29.11.05, 02:44 I ja rowniez nie kce miec nic wspolnego z toba, czlowieku potrzebujacy natychmiastowej wizyty lekarskiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Cuski pytania do Ciebie 29.11.05, 03:11 Pytania: Czy Ty wiesz ze robisz blad, piszac "kce" ? Skad wiesz ze ja mam kilka nickow w tym ze jestem oczywiscie Ziemiowzietym...jak to rozszyfrowales , skanujesz komputery na odleglosc jak Kaszpirowski ? Prosze Ciebie o wiecej wyzwisk....bardzo ladnie sie zloscisz...lubie Cie takiego PS: Ide zalozyc Forum Fanow Jasla....slyszalem ze to piekne miasto Twoj Marxx :) Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Do marxxa ! 29.11.05, 03:18 Mysle, ze powinienes zalozyc "Forum Zlodziei". PS. Nie kce mi sie z toba pisac, ty... Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Do marxxa ! 29.11.05, 03:20 dobra zaloze...bede w nim pisal o Tobie moj ty slodki zlosniku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Cuski pytania do Ciebie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.11.05, 06:48 Panie Marxx nie jestes taki swiety jakim sie kreujesz. I obawiam sie ,ze sprawy wego dlugu jednak sa dosc glosne w jakze malym szikagowkim swiatku.Snij dalej sen o wlasnej wielkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Cuski pytania do Ciebie 29.11.05, 07:07 ja nigdy nie mowilem ze jestem swiety! co do dlugu wszyscy niech pisza na emaile jesli cos zabralem ...oddam...a jak nie to prokurator...co nie poeto? Odpowiedz Link Zgłoś
speranzaa Re: Cuski nie prowadz sledztw 28.11.05, 06:34 dobrze, ze Ty wiesz o czym piszesz aksamitny! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety Cuski - twoje forrum jest wyjatkowo denne 28.11.05, 07:28 trudno z tym twoim forum konkurowac pod wzgedem zenady, jalowosci, ogolnej beznadziei wiec gryzmol se tam CUSKI CUSKI nabija se GUSKI (gdy probuje myslec, a zdarza mu sie to nie czesciej niz raz na dwa latka) he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
cuski To nie zadne sledztwo !!! 25.11.05, 03:07 To nie zadne sledztwo, tylko najzwyklejszy watek, ktory jednak kogos zabolal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Moze i pisze wiecej o Polsce... 25.11.05, 03:05 Moze i pisze wiecej o Polsce, niz o Chicago, ale to znak, ze jestem prawdziwym patriota i kocham swoja Ojczyzne !!! PS. Tylko czlowieku nie pytaj dlaczego siedze w USA, bo nie mam zamiaru Ci odpowiadac... i tak tego bys nie zrozumial !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Do Zettrzy 25.11.05, 03:01 Zetrzy, pod kazdym moim postem masz linki do mojego forum i do naszego bloga, na ktorym mamy rowniez czat i na ktorym spotykamy sie, gdy gra radio :) Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Do Zettrzy 26.11.05, 07:35 Cuski Ty dzieciaku ..kiedy dorosniesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety cuski a ty to jaki hippie 26.11.05, 17:44 z kudlami do siedzenia? a moze to ino peruka, bo cos zdawalo, ze skinujesz czasem wieczorami, he? CUSKI, CUSKI kocha swe male nuski ortografii nie zna bo i nan nia tra he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
egzekutor13 [...] 26.11.05, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Z3/ Cuski 23.11.05, 13:43 > Gdzie mieszkasz, jesli oczywsicie moge zapytac ? A ja mieszkam na Queens'ie, moze byc :)) ? Zettrzy rzecvzywiscie jezdzisz Z3? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Z3/ Cuski 24.11.05, 02:30 Cuski to bardzo zakompleksione stworzenie. Ot i wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Z3/ Cuski 24.11.05, 02:46 macacz napisał: > > Gdzie mieszkasz, jesli oczywsicie moge zapytac ? > A ja mieszkam na Queens'ie, moze byc :)) > ? > Zettrzy rzecvzywiscie jezdzisz Z3? sugerujesz ze to niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Z3/ Cuski 24.11.05, 08:47 pewnie nie to chcial zasugerowac ... tylko ze to strasznie fajansiarskie auto...ewentualnie sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Re: Z3/ Cuski 25.11.05, 03:33 marxx napisał: > pewnie nie to chcial zasugerowac ... tylko ze to strasznie fajansiarskie > auto...ewentualnie sie myle Nie mylisz sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
w5w7 Re: Z3/ Cuski 25.11.05, 11:46 cuski...i po co tyle postow? Nie mozna bylo tego wszystkiego napisac w jednym? W jakichs zawodach startujesz czy co? Sorry..zapomniałam..to przyzwyczajenie zostalo z twojego forum..cedzienie po jednym zdaniu...oby, wiecej, oby wiecej...hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Sugeruje, aby... 25.11.05, 23:51 Sugeruje, aby Cie ktos dorobil w wolna sobote !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety wzywam, aby ... cuski wrocil skadto przyszedl 26.11.05, 00:02 pisz se na swoim forum w dziecieciu i pol osobach, cusiak ale okaz szacunek uzytkownikom tego forum i nie wypowiadaj sie, nie szpicluj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Jezeli ktokolwiek szpicluje... 26.11.05, 03:09 Jezeli ktokolwiek szpicluje to tylko ty i twojego pojeb*** nicki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety no... no... posunales sie cuski 26.11.05, 03:39 a znasz to: CUSKI, CUSKI, czy wiesz kto ma glowine jak klucz franCUSKI??? he, he, he, Odpowiedz Link Zgłoś
cuski [...] 26.11.05, 04:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety wyszlo szydlo z cuskiego 26.11.05, 04:56 oj wyszlo, patrzcie jak kulturalny Pan Admin, jakie glosi zasady, jaki religijny, patriota wielki a tu prosie, przepraszam, a tu prosze, jakim arsenalem jezykowym wlada CUSKi CUSKi a jakie nosisz BLUSKi czy tylko odziewasz sie w BLUZGI he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Chamski jestem tylko w stosunku... 26.11.05, 05:03 Chamski jestem tylko w stosunku do takich sku..eli jak ty !!! Nie masz za grosz odwagi aby pisac pod swoim nickiem "marxx" - ty lysa palo !!! Ile osob z mojego forum przyprawiles o bol glowy palancie !!! PS. 1 Wczesniej czy pozniej twoje gierki i tak wyjda na jaw !!! Obiecuje Ci to adminie za dyche !!! PS. 2 Lepiej zebys w Chicago nie wpadl na mnie, bo... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety cuski ty miewasz jakies stosunki? 26.11.05, 05:24 Ale czy musisz o tym tak publicznie? jaki to zuch jestes I tak ci nikt nie uwierzy, poza mysza81 CUSKI CUSKI wie nawet co to pierog RUSKI Odpowiedz Link Zgłoś
cuski No to zobaczysz zucha ! 26.11.05, 05:46 No to zobaczysz zucha, jak ci powstana ubytki w uzebieniu, ty lysa pokrako z Szikagowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety cuski(edy) ni ma rozumu 26.11.05, 06:21 nie zobacze ani zucha ani nawet ducha CUSKI CUSKI ma w glowie troche ... niz KOZKI tak sie jakos zdarzylo, ze posunelas sie do grozby karalnej!!! a ty nie z Szikagowa?, z Owczej Upki... Moze? he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Ten zuch Cuski to Ty??? hahaha 26.11.05, 07:25 no nie ...ale jaja...Cuski jestes poeta!.....jak chcesz z checia sie z Toba spotkam ! Normalnie Twoje posty skopiuje aby miec staly ubaw z Twojego stanu umyslu....jestes swietny!!! Pozdrowiam Ciebie marxx Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_81 Re: cuski ty miewasz jakies stosunki? 24.12.05, 11:47 Zeby Was ges kopla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Chamski jestem tylko w stosunku... 26.11.05, 07:22 hahaha Cuski...jak ja uwielbiam jak z takiego katolika jak Ty wychodzi prawdziwe "ja" Twoj marxx...ale dopiero teraz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? OJCIEC ADMINISTRATOR IP: *.czerniakowska / 212.160.106.* 26.11.05, 07:50 Tak się rozpisaliście,że troszkę się pogubiłem ! To kto tu właściwie jest ten "Ojciec Administrator"? Chciałem wpłacić darowiznę na jakieś "Forum Ma W Ryja" ,ale nie wiem, kto jest najważniejszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: OJCIEC ADMINISTRATOR IP: *.czerniakowska / 212.160.106.* 26.11.05, 08:08 Ale w którym berecie ? Tym mocherowym, czy w tym z antenką ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kate Re: OJCIEC ADMINISTRATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:03 Brawo brawo - Ojciec administrator pokazał klasę! Aureola mu się nieco przygięła. A jeśli ktoś jeszcze nie do końca się przekonał kto zacz, zapraszam na forum Jasło i posty w okolicach marca. O chociażby ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=21937180&a=22061916 Brawo brawo, kolego cuski, co nosisz bluski! Odpowiedz Link Zgłoś
aga309 Co Wy piszecie? 30.11.05, 03:01 Naprawdę nie mogę zrozumieć Waszych kąśliwych uwag pod adresem Cuskiego, to chyba zazdrość przemawia przez posty niektórych z Was. Forum przez Niego założone porusza min. sprawy aktualne dla Wszystkich ludzi na całym świecie i bez znaczenia pozostaje fakt ,jaka jest nazwa samego Forum. Oskarżacie Cuskiego a sami nie jesteście święci.Myślę, że dla niektórych sława jest ważniejsza niż sam człowiek. Podeptać leżącego jest bardzo prosto, lecz podać mu rękę w geście zrozumienia jest bardzo trudno. I tę właśnie wiedzę posiadł Cuski, co i Wam Wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety a to cuski cos posiadl? 30.11.05, 05:12 no, no, mowilem, ze zuch 1. cuski nie lezy, pewnie siedzi! 2. cuski porusza jakies sprawy, daj spokuj, lepiej idz spaj 3. a co cuski juz ma bys swietym szybko, szybko 4. zazdrosc? to przerz cuskiego przemawia jakas zawisc, ze NIE POSIADL normalnego spojrzenia na ludzi i rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
aga309 Warto byłoby zacząć od siebie... 30.11.05, 16:09 Czy nie sądzisz , że warto byłoby najpierw zacząć z większym krytycyzmem patrzeć na siebie, na swoje postępowanie, a dopiero dużo, dużo później na kogoś innego? Ad. 1. A Ty co robisz? Może stoisz na głowie? Ad. 2. Jak Ty poruszasz jakieś sprawy , to od razu znajdujesz poklask wsród innych? Nie wydaje mi się! Nie popadaj w samoouwielbienie. Nie oskarżaj nikogo, bo niewiadomo , jak Ty po takim osądzie wyglądałbyś/wygladałabyś w oczach innych. Ad.3.Nikt z Nas nie jest święty,a już napewno nie Ty, na świętość trzeba sobie zasłużyć! Ad.4.Myślę, że to ktoś z oskarżających Cuskiego nie posiadł normalnego spojrzenia na rzeczy i ludzi . Bo skoro w tak perfidny sposób uraża się godność osobistą piszących na Forum Cuskiego,to jak tutaj możesz mówić o zawiści.Czy zranić niewinnego człowieka, żeby zrobić na złość przeciwnikowi jest czymś satysfakcjonującym? To straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety aga nie odwracaj kota ogonem 30.11.05, 22:10 bo ma pazury przede wszystkim nie musze zaczynac od siebe, gdyz - nie jestem nieomylnym adminem - nie szpicluje gdzie kto mieszka i dlaczego zalozyl forum, - jezeli bylbym adminem, nie atakowalbym innych w sposob jaki robi to cuski: sam zamknal swe forum, a gdy nie jest dopuszczony na inne to robi rwetes, obraza sie i ubliza innym - cuski nie jest swietym, to wiadomo, ale wydaje sie mu,ze jest: kazda krytyke swojej osobki przyjmuje bardzo zle i od razu oddaje na slepo - co to znaczy niewinny, jak nie swiety, to jakies grzechy sa i "nikt tu nie jest bez winy" chyba, ze chodzi ci o wino. ale wydaje mi sie ze cuski lubi sobie wychylic winko, wiec w tym kotekscie tez jest winny he, he, he, Odpowiedz Link Zgłoś
aga309 Re : Moja opinia... 30.11.05, 23:50 Swojej opinii na temat ludzi, których szanuję, nie zmieniam, jak " rękawiczek ". Wypowiedziałam się w ważnej dla mnie i dla wspaniałej osoby kwestii i na tym koniec. Nie ważne jest to co piszesz, ja i tak będę trwać przy swoich poglądach. Zbędna więc dalsza nasza polemika. Można ogólnie powiedzieć, że w jednej chwili coś jest, w następnej już tego nie ma. W jednej chwili tu jesteśmy, za chwilę nas nie ma. W tej krótkiej chwili nie warto wprowadzać tyle zamieszania, złości, nienawiści! To nienawiść może spowodować, że dogoni Was "pociąg życia", a kiedy do niego wsiądziecie , nie będzie Was na zawsze! Dowidzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety przeczytaj ago kilka postow cuskiego 01.12.05, 08:05 pelnych kalumnii i brudu, przesiaknietych nienawiscia i zloscia i zastanow sie na ile autor tych postow moze byc "wspaniala osoba" Odpowiedz Link Zgłoś