Dodaj do ulubionych

Fassollka - jak to było z tym ananasem?

09.06.11, 21:24
Ananas i brązowy cukier z czym?
Myślę o tym obsesyjnie :D
Obserwuj wątek
    • fassollka Re: Fassollka - jak to było z tym ananasem? 09.06.11, 21:31
      a to do Zuzi pytanie :-)

      ananas + cukier z miętą
      • lilka.k Re: Fassollka - jak to było z tym ananasem? 09.06.11, 21:34
        tak, Zuza wtedy też mnie powaliła tym połączeniem. Aż chyba zrobię w weekend, cudo.
      • cui Re: Fassollka - jak to było z tym ananasem? 09.06.11, 21:34
        A tak :D
        Dziękuję Zuzaze za pomysł i Tobie za jego rozpowszechnianie :)
        Muszę zjeść to cudo!
    • klaudia020707 Re: Fassollka - jak to było z tym ananasem? 09.06.11, 21:48
      dziewczyny co to za cudo? Podzielcie się przepisem proszę
    • maadga Re: Fassollka - jak to było z tym ananasem? 10.06.11, 09:14
      Zaciekawiłyście mnie czy mogłybyśćie rozwinąc temat
      Lilki urodziny w niedzielę i muszę coś słodkiego dać
      • andzia84 Re: Fassollka - jak to było z tym ananasem? 10.06.11, 16:58
        jeżeli z grilla to ja uwielbiam :)
    • fassollka Re: Fassollka - jak to było z tym ananasem? 10.06.11, 17:51
      świeże (!) plasterki ananasa kroi się w cząstki i podaje w miseczce, w drugiej podaje się brązowy cukier rozbity w moździerzu (czy czymś innym) ze świeżą miętą. To przekąska/przystawka - je się maczając pojedyncze cząstki w miętowym cukrze.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka