Dodaj do ulubionych

Co kupić WII, x-box czy ps3? ma ktoś?

12.11.11, 17:53
chcemy sobie z Mężusiem kupić pod choinkę takie cudo, ale nie wiemy które, możecie coś polecić, jakieś za i przeciwa, wady zalety?
Obserwuj wątek
    • bobimax Re: Co kupić WII, x-box czy ps3? ma ktoś? 12.11.11, 22:49
      My właśnie kupiliśmy xbox z kinectem dla naszych dzieci. Przekonał nas kontroler ruchu, że nic nie trzeba trzymać w ręku ( czyli jak się gra np. w tenisa to nie wypadnie nam pałeczka z ręki i w coś uderzy). korzystając z kinecta gra już moja 4 latka. No i gdy są troszkę tańsze (choć to pewnie zależy też gdzie sie kupuje).
      • pipi_bipika Re: Co kupić WII, x-box czy ps3? ma ktoś? 14.11.11, 11:02
        Xbox kinect suuuper sprawa. mamy od roku i nacieszyć się nie możemy :-0
        • zabka1233 Re: Co kupić WII, x-box czy ps3? ma ktoś? 14.11.11, 15:40
          my tez mamy xboxa z kinektem - bawi sie cala rodzina
          • lilka.k Re: Co kupić WII, x-box czy ps3? ma ktoś? 14.11.11, 16:05
            My mamy teraz xboxa. Mieliśmy PS, ale to wydaje mi się lepsze. Ja w zasadzie nie grywam, ale może zacznę, bo czekam aż mąż mi kupi zumbę ;)
            • boazeria Re: Co kupić WII, x-box czy ps3? ma ktoś? 14.11.11, 16:48
              My na razie nie kupujemy do domu bo:
              a- mało miejsca
              b- sporo kosztuje
              c- to czasopożeracz
              ale......... jeżdzimy do mojego brata bo brat ma xbox z kinektem. Bomba :-)
    • iki2007 tak dużo miejsca potrzeba? 15.11.11, 20:04
      do xboxa? jakieś kamerki trzeba rozstawiac? a jak jest ciemno to działa, dzięki za odzew
      • klarysa007 Re: tak dużo miejsca potrzeba? 15.11.11, 20:16
        W życiu w to nie grałam i nic nie wiem o rozstawianiu kamerek ale z tego co widziałam na symulacjach to potrzebne jest miejsce dla ćwiczącego :) Żeby można było się ręką rozmachać przy symulowaniu tenisa albo rzucić na podłogę przy pompkach. I pewnie u Boazerii tego miejsca przed TV brak :D
        • kogosia Re: tak dużo miejsca potrzeba? 15.11.11, 20:31
          xbox 360 kinetik

my mamy od 2 dni:)) Rewelacja

Dzieci zachwycony, my też:))

Kamerkę mąż zainstalował pod tv. Dzieciaki się bawią my też
          Kupiliśmy w komplecie z 3 grami w saturnie (na raty) :))
          • emma_me Re: tak dużo miejsca potrzeba? 17.11.11, 12:41
            my od ponad dwóch lat jesteśmy posiadaczami wii - dla nas bomba :) w ciągłym użyciu, tyle,że mamy naprawdę dużo gier.
    • lucy_cu Re: Co kupić WII, x-box czy ps3? ma ktoś? 17.11.11, 13:11
      Moje dzieci dostały od ciotki jakieś pól roku temu Wii Fit Plus. Fajne są te ruchowe gry- i rzeczywiście miejsca trzeba dużo. Ale szał już zdechł, nieruszana w kącie leży.
      • iki2007 kupilismy dzisiaj x-box 07.01.12, 19:03
        i jest szaleństwo, ja w końcu mogę pograc w tenis, a Mlodego przebrałam juz bo się upocił przy grze ruchowej, suuuuuuuuper, polecam!
        • zabka11 Re: i ja polecam;) 07.01.12, 19:52
          I ja polece x-boxa z kinectem, dzieci własnie grają mi za plecami;)
          Zarówno gry na kinecta jak i na "pada", są niesamowite Rayman Origins...no po prostu bajeczne;)
          To prezent mikołajkowy od dziadka dla dzieci, ale bawimy sie wszyscy...po pierwszych wieczorach zakwasy przez tydzień mieliśmy;)
          Ja teraz kupie sobie jakąś płytke z ćwiczniami, i bede przed TV siódme poty wyciskać, może z Mel B?;)...co by moje chude, ale mało jędrne ciało ukształtować;)
          Polecam, polecam:) bo to szał...jak mój Jasiek krzyczy w ekscytacji;);)
          • iki2007 Re: i ja polecam;) 07.01.12, 21:33
            właśnie też chciałabym grę z ćwiczeniami, tylko nie wiem jaką
            • lilka.k Re: i ja polecam;) 07.01.12, 21:40
              kinect jest super. Nieźle się człowiek spoci ;). Nie każda gra jest fajna, ale na szczęście można demo sobie ściągnąć zanim się kupi. Ja dalej tej zumby nie mam, ale Shem pisała kiedyś, że niezle przy tym się czlowiek rusza. Demo akurat jest takie sobie, ale i tak nie nadążałam z tymi krokami ;)
              • burdziaa Re: i ja polecam;) 08.01.12, 11:16
                Dziewczyny a o czym Wy mówicie,co to jest za urządzenie?
                • iki2007 Re: i ja polecam;) 08.01.12, 19:07
                  www.xbox.com/pl-PL/Kinect
                  takie cudo!
                • lilka.k Re: i ja polecam;) 08.01.12, 19:56
                  Burdzia, to konsola do gier. Zapytaj Jasia, On na pewno wie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka