ingapol 02.10.07, 14:10 moja Natalka od kilku dni w nocy strasznie się wierci, nie płacze wtedy i oczywiście wtedy śpi. Czy to taki okres u dzieci ? Czy ona przeżywa swoje sny w ten sposób? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izoola Re: nocne wiercenie 02.10.07, 15:38 moja tez tak ma, ale przy tym wierceniu troszke postekuje i sapie i puszcza baki wiec mysle, ze to wlasnie wina gazow Odpowiedz Link
asia19813 Re: nocne wiercenie 02.10.07, 17:06 moja Zuzia tez czasmia przez sen chwilę pomarudzi wydaje mi sie że to zły sen, kilka tyg. temu budziła sie z płaczem ,ale jakoś ustapiło. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: nocne wiercenie 02.10.07, 18:02 Oliwia często się wierci. Czasem puszcza głośne bąki, więc myślę że to ruchy jelit. Od 2 tygodni walczę z katarem a w nocy jak leży prawie płasko strasznie w nosku jej bulgocze, więc może to ją wybudza. Możliwe też że dzieci przeżywają w nocy jakieś sytuacje z dnia. Odpowiedz Link
babajagaa Re: nocne wiercenie 02.10.07, 21:12 U mnie bylo to samo co u izooli ale juz przeszlo i juz sie nie wierci i nie steka a jak ma zly sen to zaplacze na pare sekund i dalej spi-tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link