dziunia27 16.01.09, 23:45 bo mój ma;/ samochodowe i się ostatnio wogule do kompa nie mogę dopchać;O chyba że tak jak teraz, jak się kąpie, to mam chwilke:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domatorka.amatorka Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 16.01.09, 23:52 mój buszuje tylko na różnych forach, gdzie można ściągać gry, filmy itp aha, no i sport na onecie czyta;) na szczęście ja klikam wieczorkiem na laptopie,więc nie wchodzimy sobie w drogę;) Odpowiedz Link
qwoka Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 00:02 czasem siedzi na gitarzyscie, ale sporadycznie. Ale generalnie ciągle okupuje kompa sciągając jakąś muzykę i ogladająć coś na youtube. A jak ja siąde to się wscieka i tylko słyszę: "znooowu to forum":] Odpowiedz Link
qwoka a czemu nie spicie?? 17.01.09, 00:06 24 a taki ruch na forum :-o Ja to zwykle dawno juz chrapie o tej porze, ale dzisiaj wyjątkowo nadrabiam zaległości w pracy, bo cały tydz byłam na zwolnieniu:/ Odpowiedz Link
lilka.k Re: a czemu nie spicie?? 17.01.09, 07:20 Ma. Już trzecie dotyczące konkretnego modelu samochodu, bo mamy właśnie trzecie auto ;). Często mi opowiada co tam wyczytał, ale my w ogóle o autach godzinami gadamy :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: a czemu nie spicie?? 17.01.09, 08:24 moj sie do kompa nie zbliza, mam luzik :-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: a czemu nie spicie?? 17.01.09, 08:29 blanka, twój mąż w ogóle komputera nie używa? Odpowiedz Link
blanka0 Re: a czemu nie spicie?? 17.01.09, 11:49 uzywa, ale wszelkie fora, chaty itp uwaza za strate czasu i głupote dla mnie lepiej:-) Odpowiedz Link
effka_81 Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 08:32 Nie, ale i tak nie można go odgonić od kompa;)Bo zawsze misi coś zrobić ważnego oczywiście!! Odpowiedz Link
babajagaa Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 08:41 Ma jedno ulubione forum od kilku lat,forum dotyczace konkretnego modelu auta ktorego juz dawno nie produkuja chociaz i tak duzo jezdzi tych aut,maz mial dwa te auta jeszcze przed slubem no ale musial sprzedac a caly czas mowi ze jeszcze kiedys sobie je kupi. Odpowiedz Link
narttu Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 09:00 tak. Jedno dla towarzystwa ktore gra w strzelanke po necie a drugie towarzystwa ktore spotyka sie grac w RPG w okolicy Odpowiedz Link
uczula Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 09:16 chyba nie... ale namietnie rozwiazuje sudoku :/ heh... nawet w zwiazku z tym ma noworoczne postanowienie ale widze ze je zlamal :) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 11:06 jak kupujemy coś dla firmy/domu to M czyta opinie na forach. 'Osobistego' forum nie ma. Odpowiedz Link
f3f Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 13:56 tak i to kilka (więcej niż ja :) samochodowe, linuksowe, zawodowe-specjalistyczne, lokalne(zwiazane z miejscem zamieszkania) chyba jeszcze jakieś ale nie jestem na bieżąco :) ale my mamy dwa laptopy więc wojny nie ma :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 14:07 troche siedzi na forum swojego starego samochodu i choc juz go nie mamy, mowi, jak m. babyjaggi, ze kiedys i tak sobie znow kupi. wiec ja bede jezdzila audi tt, a on jakims rupieciem hahaha, generalnie tez non stop slucham o samochodach, albo komputerach, albo o szkielkach do lustrzanek:)) ale nie mam nic przeciwko siedzi tez, zreszta na zmiane czytamy forum canona Odpowiedz Link
metanira tak 17.01.09, 14:51 też samochodowe, vw golf, czy vw śląsk, czy oba, a może jedno jest częścią drugiego? Nie wiem i, tak szczerze, to mam to w nosie. Wkurza mnie tylko, gdy twierdzi, że ja warzywię się na forum, a sam robi to samo :/ Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 16:27 Fora na szczęście nie :) Ale ma stronki, które regularnie odwiedza. Na szczęście doszliśmy do porozumienia co do dzielenia się kompem :) Odpowiedz Link
a.l.a.s.k.a77 Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 21:06 o tak o samochodach (aktualnie mazda)a ostatnio zaczytuje się namietnie o ekspresach cisnieniowych, kawach , zaparzaniu, młynkach i musze powiedziec ze kawe parzy coraz lepszą:)) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 21:14 nie- tyle godzin spedza w pracy przy komputerze ,ze "odpoczywa" w inny sposób.Ja za to uwielbiam nasze forum :) Odpowiedz Link
kristin4 Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 17.01.09, 21:28 ma ale tylko raczej do poczytania no i you tube, zazwyczaj jest walka o laptopa wieczorem bo ja od naszego sie uzalezniłam. Odpowiedz Link
kalinka-pl Niestety nie 18.01.09, 13:09 i wścieka się gdy ja wchodzę na nasze forum, nie rozumie co mnie tak ciągnie do forum i niestety często się o to kłócimy. Odpowiedz Link
dmgr Re: Niestety nie 18.01.09, 20:02 Mój konkretnego nie ma ale sprawdza czasem jak czegoś szuka no i na fora dot. swojego auta oczywiście też zagląda i się podnieca co tam wyczytał ale to rzadko. Niestety w grudniu na imieniny dostał nową wersję swojej ulubionej gry FM 2009 no i bawi się w menagera (potrafi godzinami a nawet do rana) no i codziennie wszystkie wiadomości sportowe, gospodarcze itp. więc u nas raczej też walka o kompa. Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 18.01.09, 20:12 tak.. :-) autokacik, jakies z dzialu polityka i gospodarka na gazecie i jakies typowo komputerowe Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Czy Wasi faceci mają swoje fora?? 18.01.09, 20:45 u mnie jak u kalinki nie ma i nie rozumie co mnie tak pociąga w naszym Odpowiedz Link